- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Canım atkadaşım aldı bundan renkleri fotodakindrn de canlı çok hoş sadece aynası biraz değişik net ayna gibi değil ama bir sürü oyuncağı ve müziği var bence alınabilirkızlar oyun halısı aldınız mı şimdi n11 de indirimde gördüm alsam mı nasıl sizce?
http://urun.n11.com/oyun-halisi/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-P111252364
Cnm demek istediğimde o annenin sütü gelmediği durumda ya da anne uzun saatler çocuğu emziremediyse çocuğa mama veriliyor hastanelerdeSu vermıyoruz haklısın ama o gecıkmede onlem alınıp sarılıktan kurtarabılıyormuşuz
Karbonatlı su yara olmuş Göğüs ucunu mahveder zaten yara açılmadan önce koruyucu çocuk emse bile zararı dokunmayan kremler var mutlaka kullanmalıyızBen 30-32 hafta da göğüs kremi sürmeye başlıcam.bazı kadın doğumcular öyle öneriyor.oğlumda bilmiyordum ve feci meme başı çatlağı olmuştu.ağlamaktan zor emziriyordum.belki yine olur ama ben önlem almış olurum hiç değilse.karbonatlı su içinse görümcemi berbat etti.bi arkadaşı söylemiş ona.ilk günden sürmeye başladı.çatlamak ne kelime paramparça olmuş kız.atletimden et parçası topladım diyor.inşallah hiç birimizde olmaz.
4 ay sürmesi garip bolca anne sütü toparlaması lazımdı ne kadar sonra geldi anne sütün ne kadar Sıklıkla emzirdin yeterli gelmemiş olabilir mi ki ?Ben spinal sezaryen oldum oglumdan sadece 15 dk ayri kaldim hemen sutum gelmedi malesef ama mama verdik surekli. benim oglus sarilik oldu yine de. Hatta bu yuzden kuvozde kaldi yedi gunlukken. Ve dördüncü ayda anca gecti sariligi. Ten rengini esmer saniyodu herkes o kadar sariydi ki cildi. Dorduncu aya girdik ki yavrum meğerse bembeyazmis
Önemli olan cilt yapısı bayanlar bi çok sey kullanıp fayda görmeyende var kullanmayıp çatlamayanda ama en iyi çatlak Önleyici lierac sabah aksam sürülüp 28-32 den sonra ek olarakta yağ kullanmak faydalı olurmuş dediler bakalım bende işe Yarıcak mıBen de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 1 falan kullaniyorum. Arada da bio oil kullaniyorum. Ben memnun kaldim valla..
Hamilelikte göbekte sadece kıllanma oluyo diye biliyorum o da sonradan normale dönüyomuşCanim saf zeytinyagi da surebilirsin birebir geliyormus... Tabii kocakari ilaclari ama ben 6 ay gobek gogus bel basen bacak her yerime surdum. Baska bur krem denitim dedim gogus uclarim hemen yara oldu. Kurudu zeytin yagi en iyi nemlendirici bence. Ben de killanma yapmadi ama yapan arkadaslar varmis. Kil yapsa giguslerim de kil olur di mi?
4 ay sürmesi garip bolca anne sütü toparlaması lazımdı ne kadar sonra geldi anne sütün ne kadar Sıklıkla emzirdin yeterli gelmemiş olabilir mi ki ?
Teşekkür ederim canım moral verdinÇok fitsin böyle hamilelik olmaz
Çok üzüldüm canım, Rabbim sabır versin, başınız sağolsun. Dikkatli ol canım sende, Allah'a emanet..Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Çok geçmiş olsun cnm geçti ya çok şükür erkek bebekler genelde gaz Yüzünden ağlıyorlar bide anne yettiğini Düşünebiliyor ama süt yetmiyor çocuğa ondan da aglayabiliyolar sağma makinesi Şart ne kadar sütün geldiğini ne kadar verdiğini bilmen Lazım ben Yenidoğan hemşireliğide Yaptım biraz sezaryen sonrası anneler emziriyordu ama çocuklar sürekli ağlardı anneleri sağma makinesiyle denediğimizde yeterli sütün gelmediğini anlardık o Yüzden özellikle sezaryende başta sağarak sütü arttırmalı ben mutlaka makine alıcam her ihtimale KarşılıkAnne sutu sariligi demislerdi sonradan. Sutum Ertesi gun gelmeye basladi. Surekli ağlayan bi bebekti devamli emziriyordum diye hatirliyorum artı mama da veriyodum. Mama verdigim zaman renginde acilma oluyodu biraz ,anne sutu alinca sapsari....oyy nasi moralim bozuluyodu ama nryse gecti o gunler.. Kilo alimi boy gelisimi falan gayet iyiydi bu arada. Sadece yüzü gözü sariydi.
Kizceler ben de kendime su geceligi aldim
100 tl gittigidiyorda dunnaldim bugun elime ulasti kumasi kaliteli ben begendim size de fikir olsun :)
Foto atamadim link atayim, somon rengini aldim ben
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...45-lohusa-gecelik-ve-sabahlik-takim-214866681
Gule gule kullan canim. Benimki pijama takimi sabahlikli pembe emzirmek icin onu acilan ve alt pijama bedeni ayarlanabilenlerden. Hastanede giymek icin almistimKizceler ben de kendime su geceligi aldim
100 tl gittigidiyorda dunnaldim bugun elime ulasti kumasi kaliteli ben begendim size de fikir olsun :)
Foto atamadim link atayim, somon rengini aldim ben
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...45-lohusa-gecelik-ve-sabahlik-takim-214866681
Cok guzel canm guzel gunlerde giy insallah
Gule gule kullan canim. Benimki pijama takimi sabahlikli pembe emzirmek icin onu acilan ve alt pijama bedeni ayarlanabilenlerden. Hastanede giymek icin almistim
Büyüyebilen lerinden mi almıştım canım bi de büyümeyen yani o dolap kısmı olanaklar var onlar nasil kullanışlı mi?Cnm bende senin gibi beşiği zor seçmiştim.büyüyebilen, sallanabilen ve boyutları büyük olsun uzun kullanıyım istemiştim.belis mabilyada bulmuştum bi bak istersen
Çok geçmiş olsun cnm geçti ya çok şükür erkek bebekler genelde gaz Yüzünden ağlıyorlar bide anne yettiğini Düşünebiliyor ama süt yetmiyor çocuğa ondan da aglayabiliyolar sağma makinesi Şart ne kadar sütün geldiğini ne kadar verdiğini bilmen Lazım ben Yenidoğan hemşireliğide Yaptım biraz sezaryen sonrası anneler emziriyordu ama çocuklar sürekli ağlardı anneleri sağma makinesiyle denediğimizde yeterli sütün gelmediğini anlardık o Yüzden özellikle sezaryende başta sağarak sütü arttırmalı ben mutlaka makine alıcam her ihtimale Karşılık
Gecelik hic giymedigim icin aliskin degilim canim birde ben normal dogum yapacagim diye kendimi sartladigim icin birgun kalicam diye düşündüğümden oyle cok sey cesit cesit koymak istemiyorum hastaneye ne bilim evin rahatligi gibisi yok hastanede yapamam zaten keske hic tutmasalar oglumu versinler gidelim dogar doğmazSağolun kızlar :)
Ben bir tane de pijama takımı alacağım uygun olanlardan, daha önce doğum yapan bir arkadaşım en az 2 çift takım götür yanında demişti kirlenebiliyormuş hastanede
Ne icin tek cagre o canim ben salatalarima bide kahvaltima semizotu dereotu filan ekliyorum cunku şimdidenKızlar bugün arkadasimla konuştuk dereotu aç karnına ve yemek arasinda bol bol tuketmis birde su tek çarem o oldu diyor aklımızda bulunsun Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?