2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Su vermıyoruz haklısın ama o gecıkmede onlem alınıp sarılıktan kurtarabılıyormuşuz
Cnm demek istediğimde o annenin sütü gelmediği durumda ya da anne uzun saatler çocuğu emziremediyse çocuğa mama veriliyor hastanelerde

Karbonatlı su yara olmuş Göğüs ucunu mahveder zaten yara açılmadan önce koruyucu çocuk emse bile zararı dokunmayan kremler var mutlaka kullanmalıyız

4 ay sürmesi garip bolca anne sütü toparlaması lazımdı ne kadar sonra geldi anne sütün ne kadar Sıklıkla emzirdin yeterli gelmemiş olabilir mi ki ?

Ben de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 1 falan kullaniyorum. Arada da bio oil kullaniyorum. Ben memnun kaldim valla..
Önemli olan cilt yapısı bayanlar bi çok sey kullanıp fayda görmeyende var kullanmayıp çatlamayanda ama en iyi çatlak Önleyici lierac sabah aksam sürülüp 28-32 den sonra ek olarakta yağ kullanmak faydalı olurmuş dediler bakalım bende işe Yarıcak mı

Hamilelikte göbekte sadece kıllanma oluyo diye biliyorum o da sonradan normale dönüyomuş

4 ay sürmesi garip bolca anne sütü toparlaması lazımdı ne kadar sonra geldi anne sütün ne kadar Sıklıkla emzirdin yeterli gelmemiş olabilir mi ki ?

Anne sutu sariligi demislerdi sonradan. Sutum Ertesi gun gelmeye basladi. Surekli ağlayan bi bebekti devamli emziriyordum diye hatirliyorum artı mama da veriyodum. Mama verdigim zaman renginde acilma oluyodu biraz ,anne sutu alinca sapsari....oyy nasi moralim bozuluyodu ama nryse gecti o gunler.. Kilo alimi boy gelisimi falan gayet iyiydi bu arada. Sadece yüzü gözü sariydi.

Çok üzüldüm canım, Rabbim sabır versin, başınız sağolsun. Dikkatli ol canım sende, Allah'a emanet..

Çok geçmiş olsun cnm geçti ya çok şükür erkek bebekler genelde gaz Yüzünden ağlıyorlar bide anne yettiğini Düşünebiliyor ama süt yetmiyor çocuğa ondan da aglayabiliyolar sağma makinesi Şart ne kadar sütün geldiğini ne kadar verdiğini bilmen Lazım ben Yenidoğan hemşireliğide Yaptım biraz sezaryen sonrası anneler emziriyordu ama çocuklar sürekli ağlardı anneleri sağma makinesiyle denediğimizde yeterli sütün gelmediğini anlardık o Yüzden özellikle sezaryende başta sağarak sütü arttırmalı ben mutlaka makine alıcam her ihtimale Karşılık

Kızlar bugün arkadasimla konuştuk dereotu aç karnına ve yemek arasinda bol bol tuketmis birde su tek çarem o oldu diyor aklımızda bulunsun Insallah

Cok guzel canm guzel gunlerde giy insallah

Gule gule kullan canim. Benimki pijama takimi sabahlikli pembe emzirmek icin onu acilan ve alt pijama bedeni ayarlanabilenlerden. Hastanede giymek icin almistim

Sağolun kızlar :)

Ben bir tane de pijama takımı alacağım uygun olanlardan, daha önce doğum yapan bir arkadaşım en az 2 çift takım götür yanında demişti kirlenebiliyormuş hastanede

Cnm bende senin gibi beşiği zor seçmiştim.büyüyebilen, sallanabilen ve boyutları büyük olsun uzun kullanıyım istemiştim.belis mabilyada bulmuştum bi bak istersen
Büyüyebilen lerinden mi almıştım canım bi de büyümeyen yani o dolap kısmı olanaklar var onlar nasil kullanışlı mi?

Evet cok gazli oluyolar cidden ya inşallah agustos bebisleri gazsiz anneleri bol sütlü olur.
Ama Anne sütü sariliginin sütün yetmemesiyle alakasi yok zararsiz bi durum ama moral bozucu tabiki bebegini sari görmek inşallah bu bebegimde de yaşamam

Sağolun kızlar :)

Ben bir tane de pijama takımı alacağım uygun olanlardan, daha önce doğum yapan bir arkadaşım en az 2 çift takım götür yanında demişti kirlenebiliyormuş hastanede
Gecelik hic giymedigim icin aliskin degilim canim birde ben normal dogum yapacagim diye kendimi sartladigim icin birgun kalicam diye düşündüğümden oyle cok sey cesit cesit koymak istemiyorum hastaneye ne bilim evin rahatligi gibisi yok hastanede yapamam zaten keske hic tutmasalar oglumu versinler gidelim dogar doğmaz

Kızlar bugün arkadasimla konuştuk dereotu aç karnına ve yemek arasinda bol bol tuketmis birde su tek çarem o oldu diyor aklımızda bulunsun Insallah
Ne icin tek cagre o canim ben salatalarima bide kahvaltima semizotu dereotu filan ekliyorum cunku şimdiden

Bu akşam iş çıkışı e bebeğe gittik. Kraft carmen park yatakta indirim yapmışlar. 440 liraya aldık. Calipso alcaktım vazgeçtim. İçine de yatak bakıyorum. Kraftın ki çok güzel ama 200 lira. Sizce değer mi. Bayag bayag bişeyi varmış. Siz yatak kosmını naptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…