2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Büyüyebilen lerinden mi almıştım canım bi de büyümeyen yani o dolap kısmı olanaklar var onlar nasil kullanışlı mi?
Büyüyebilen almıştım.kullanışlıydı.oğlum döne döne yatıyordu.şimdi büyüttük.bebek içinde park yatağımız var onu kurucaz şimdilik.sonrada bakalım ihtiyaç olursa ahşap beşiği tekrar kurarız.

İnşallah dilediğin gibi olur tarlım :)

Bu arada sen de ankara etlikyetmişsin ben de gatanın oralarda oturuyorum :))

Günaydın tatlı güzel hamişler, herkese ilk başta sağlıklıi mutlu ve güzel bir hafta sonu diliyorum :)
32 günden sonra bugün benim kontrol günüm, inşalah bebişim çok iyidir, sağlıklı güzel ve iyi habrlerle dönmek umuduyla :)
bu arada çok özlemişim ya çok heyecanlıyım görecem onu :))

Benim oglumun ismi Mehmet Ali olucak. Kiz olsaydi eger Melek Erva olucakti yuzde yuz isimlerdi :) ben hamile kaldim erva ya baktim onu koyucaktim herkes bu sene o ismi koymus ya ne cabuk yayilldi
evet erva yaygınlaştı ama eskiyecek bi isim değil bence konabilir de ilerde kızın olunca
bizimkisi gülüncek gibiydi canım seninki gibi her daim kullanılan isimlerden değil bizimki koyulcak gibi değil yani ayrıca ben çocuğu babamın yanında babamın ismiyle çağıramam yani ona yeri gelcek bağırcaz kızcaz hakaret gibi geliyor bana ne bilim aynı şekilde kp de de öyle yapamam yani ha deseki bi ismi normal isim bi ismi babamın olsun dese belki onda evet derdim ama ölmüş olan tercihim olurdu çünkü benim babamın olsa onun babası alıncak yada tam tersi olsa onun babası alıncak gerek yok yani

Günaydın canlarım mutlu huzurlu haftasonları olsun inşallah. Ben dün yaşadığım korku dolu anları anlatmak istiyorum acaba aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum. dün yaklaşık 2saat sıcak havada hızlı hızlı yürüdüm arkadaşlarla bi cafeye geçtik orada aniden sancım geldi daha önce böyle olmamıştı allahım kesin doğuruyorum dedim hayatımda öyle bi acı yaşamamıştım biraz oturdum dinlendim 10dakika falan sürdü aralıklarla daha sonra geçti sizce yorgunluktan mıdır? bu arada 27+3 günlük hamileyim

Aynen biri konsa oteki alincak ya ikisi yada hic zaten canim :))

Günaydın canım. Hadi güzel haberlerle dönün İnşallah.

Günaydın hamişler ve bebişler

anatkh018 senin hamilelik takvimini okudum da Nasıl heyecanlı anlatmışlar. Benim içimde kelebekler uçuştu
Bebişlerimizlre kavuşmamıza az kaldı ayoll
sorma canım bende sabah ilk okuduğumda heyecana kapıldım sabırsızlıkla bekliorum valla sağlıkla gelsinler inşaAllah

Olmaz olmaz inş iyi Düşünelim iyi olsun :) kimse kontrole gitmiyo mu su sıra hiç gelişme haberleri almıyoruz

Henüz almadım ama bi tane kiraz çekirdekli yatak alıcam mutlaka gaz ağrısı çekmesin oğlum :)

Muhtemelen yorulduğundan ama keşki Dr a bi görünseydin Allah korusun kötü bişeyde olabilirdi şimdi iyisin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…