2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

http://anneligedogru.blogcu.com/anne-sutu-sariligi/3375594

Surayi bi okuyabilir misiniZ

verdiğin bilgiler çok değerli,teşekkür ederiz marka olarak ne önerirsin? bir ara baya bi çalkalanmıştı ortalık, mamalarda GDO var diye, aptamilmiydi, milupamıydı hatırlayamıyorum

tekrar hayırlı olsın ve geçmiş olsun.. ama 2,1 çok yüksek değil sanki, sınır 2 değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum

Yardımcı olmak isterdim ama ense ölçümü yapıldıysada Dr bana değerini hiç söylemedi inş bişey çıkmaz cnm bozma moralini

Mrb arkadaşım neden endişeleniyorsun ki 2.5 hatta 3 ün üzerini tehlikeli buluyorlar. Sende bi sorun yok allahın izniyle. Gönlünü ferah tut. Aslında doktorun üst sınırı söyleseydi rahat ederdin. O hafta için normal değerin. Allah a emanet ol.

Anladim duruma göre bakacaz artık

Sutun yetip yetmediğini anlamak için sagmak mi lazım acaba kac cc çıktığına bakmak için.
Canım bazen böyle annelerden oluk oluk süt akıyor bebek emip emip yutkunuyor ,en az 2 saat acıkmıyor .Bu durumlarda sağmaya gerek yok .Umarım hepimizin sütü böyle çok olur
Ama bebeğin genel durumundan huzursuzluğundan sürekli acıkmasından şüphelenmek gerekir.Bu sütün yetmediğinin emareleri olabiliyor.Ama mamayı yapıp yapıp vermek değil kastım..Önce anne memesi sonra takviye

Bu çok nadir bir durum canım. Süt gelmese dahi bebişe meme tutturmak önemli.1-2 damla da alsa kardır.
Sarılık tek başına beslenmeyle alakalı olmuyor başka faktörlerde olabilir.

verdiğin bilgiler çok değerli,teşekkür ederiz marka olarak ne önerirsin? bir ara baya bi çalkalanmıştı ortalık, mamalarda GDO var diye, aptamilmiydi, milupamıydı hatırlayamıyorum

Rica ederim Biz bebelac kullanıyoruz yenidoğancımızda onu öneriyor.

Bizim oğluşun da 2 çıkmıştı. 3 ve üzeri sıkıntı oluyor.Canınızı sıkmayın,sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ok aklımda olsun sarılıkla ugrasmayalımmm

Abovvv allah korusun ben de ılkınde emzırırken kanıyordu bıle yıne de emzırmıştımmm

Karbonatlı su yara olmuş Göğüs ucunu mahveder zaten yara açılmadan önce koruyucu çocuk emse bile zararı dokunmayan kremler var mutlaka kullanmalıyız
İlkinde denemedıgım krem kalmamıştı ama ıyılesmemıştı snr ne gecırdı ınanamazsınız ayva cekırdeği onun sayesınde gectııı

Kızlar lohusa atletı de varmış aklınızda olsun sutyenle onu da almak ıstersenız, kulotları da kullan at lohusa kulotlarından alayım, bır arkadas yazmış ondan ogrendım. Cunku kanamamız olursa atarız ugrasmadan. Hem o kulotları baska bıseyle yıkayamayız hastalık olur.

Kızlar artık yavas yavas gereklinesyalarınızı bıtırmeye baslayın ben de bu ay almaya basladım bundan snr cok yorucu olacak bugun carsıya cıktım hava serındı ve ayakkabım cok rahattı yıne de duramadım cok daha da gecıktırmeyın bu haftalardan snr erken dogum rısklerı daha yuksek artıkk bu hafta 29. Haftam bıtecek paxartesı 30. Haftanın bası artık 32 de calışabılur ıznı almaya gıdecem ztn calışıyor oldugum içşn cok vakıtte kalmıyor. Oda susleme ve lohusa pijama- emzırme sutyenı tarzı seyler kaldı. Gıysı olayını abartmadım yaz dıye hedıye de cok gelır ztn

İlk başta herkese mrblar. Bugün kontrol günümdü yeni döndük, alışverişe falan başladık uzun sürdü :) İyi dilekte bulunan arkadaşlarımın hepsine can gönülden tşkr ediyorum. 32 günden sonra bebişimi gördük. Ve maşallah Allah nazardan saklasın durumu iyi bir sıkıntı yok dedi. Bu arada doktor annesini andırıyor dedi ve babasının suratı düştü :)))

Günaydın canım. Hadi güzel haberlerle dönün İnşallah.
Tşkr ederim cnm çok şükür iyiydi bebişim :) Allah hepimize sağlıklı bir doğum nasip ederi inşallah.

tamamdır attık hafızaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…