2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim i toplanma gibi olan sey kasilmami? Ben de cok oluyor da ben bebek yer degistiriyo saniyordum?
Aa bende de top gibi, taş gibi toplanıyor biyere, diyorum şimdi fırlayacak ordan. Ben de o esnada yer değiştirdiğini düşünüyorum acaba ne yapıyo o sırada

Aa bende de top gibi, taş gibi toplanıyor biyere, diyorum şimdi fırlayacak ordan. Ben de o esnada yer değiştirdiğini düşünüyorum acaba ne yapıyo o sırada
Icimi rahatlattiniz ya bende bi tek bende oluyo saniodum suyum az ya doktor su azligindan cocuk kasilir hareket edemez kas problemleri olur demisti bende su azligindan oluyo saniodum normal bisey demekki su ile alakasi yok benimde cok oluyo tas gibi oturtuyo bi yerlerini bir iki dk oyle kalio sonra harekete baslio kuzum :)

Tatlım bak sana yaşamış biri olarak tavsiyem asla ve asla şekerli su verme...ben doğum yaptıktan sonra sütüm gelmedi..doğum şeklimde normal di.. 3 gün sonra yani tam 4 üncü gün az az sütüm gelmeye başladı ..ilk üç gün bebeğe hastanede doktorun isteğiyle direk mama verildi ki zaten doğru olanda buydu ..benimle aynı Zaman'da doğum yapan bütün kuzenlerimin tanıdıklarımın çocukları sarılıktan daha bir haftalıkken hastane hastane gezerken biz Allah a şükürler olsun ki hiç bir sorun yaşamadık ..zaten doktorlar bebeğine uygun mamayı sana kendileri öneriyorlar ..şöyle de bir korku hiç olmasın ya mamaya alışır memeyi emmezse..hayır çocuk doyduğu sürece memeyi red etmez ..ben tam 4 üncü gün verdim ilk günmüş gibi gayet iyi bir şekilde emdi..

Aynı sorunu bende yaşıyorum hem de birebir oğlumun yatağı hemen yanıbaşımda ve ikinci oğlumunkini de aynı odaya koymak zorundayım çünkü hiç yerim yok ..Allah kısmet edip taşınana kadar mecburum inşallah taşınırsak ayrı odaları olacak zaten ..şimdilik düşündüğüm tek şey park yatak oldu ..sallanan beşiğim var 3 ay kullanabilmiştim ama onu koyamıcam onda oğlum kardeşine zarar verebilir :/ son karar park yatak oldu bizde bakalım değişecek mi ..Buarada inşallah sizde gönlünüze göre Bi ev bulup çıkarsınız

Insallah cnmm Rabbim hayirlisini versin. Bende park yatak dusundum ama inanki kararsizim odama sigar mi sigmaz mi bilemiorum yani yerim o kadar dar anlayacagin

Olabilir :)) parklar çok bu tarafta çıkıp yürüyor musun, evde takılma çok havalar da tam ısınmadan kocan çıkarsın hergün seni yürümek dığumu çok kolaylaştırıyormuş :)
Buldun cikarticak kocayi ben kendim dolaniyorum parklarda yuruyus yerlerinde bir iki saat ama bu aralar ev islerinden cikamadim. Kapilari filan silmeye basladim bayadir ellememistim iste cifle o bile agir geliyor gunlere boluyorum utuydu camasirdi filan son birkac gundur cikamiyorum ama gene baslicam cikmaya

günaydın hanımlar
havalar ısındı ya kızlarım evde durmak istemiyor. sabah 1-2 saat benimle, akşam babalarıyla parktayız hergün. hem iyi hem kötü benim için. hareket etmiş oluyorum ama çok yoruluyorum.

Ayy :)) ben temizlikle hiç ilgilenmiyorum haftada bir ev süpürülüp siliniyor toz alınıyor yeter çok pasaklı gördüm kendimi

Ayy :)) ben temizlikle hiç ilgilenmiyorum haftada bir ev süpürülüp siliniyor toz alınıyor yeter çok pasaklı gördüm kendimi
Aynen yeter ben evde oldugum icin is cikartiyorum kendime calisan biri olsam eminol hic ugrasmam kocaya yaptiririm zamani gelince

Aynen yeter ben evde oldugum icin is cikartiyorum kendime calisan biri olsam eminol hic ugrasmam kocaya yaptiririm zamani gelince

Ben de çalışmıyorum kız dershaneye gidiyordum o da bitti geçtiğimiz hafta :)) tembelliğimden yapmıyorum ben bir de hemen yoruluveriyorum çorba karıştırırken bile göZlerim kararıyor hop düşüveriyorum bünyem zayıf galiba, kalkayım da sofrayı toplayayım gelmedi kimse çaya

O bendede var ya bazen oyle oluyor ki kalkipta bir is yapasim gelmiyor hic halim olmuyo kalbim boyle 1km kosmus gibi carpiyor nefes nefese kaliyorum yerimden kalkarken bile topla sen sofrani herkes keyif yapiyor simdi kendi sofrasinda pazar keyfi

Tamam canım oyle yaparımmm

Nerde Oturuyosun ki cnm sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…