- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Aa bende de top gibi, taş gibi toplanıyor biyere, diyorum şimdi fırlayacak ordan. Ben de o esnada yer değiştirdiğini düşünüyorumCanim i toplanma gibi olan sey kasilmami? Ben de cok oluyor da ben bebek yer degistiriyo saniyordum?
Icimi rahatlattiniz ya bende bi tek bende oluyo saniodum suyum az ya doktor su azligindan cocuk kasilir hareket edemez kas problemleri olur demisti bende su azligindan oluyo saniodum normal bisey demekki su ile alakasi yok benimde cok oluyo tas gibi oturtuyo bi yerlerini bir iki dk oyle kalio sonra harekete baslio kuzum :)Aa bende de top gibi, taş gibi toplanıyor biyere, diyorum şimdi fırlayacak ordan. Ben de o esnada yer değiştirdiğini düşünüyorumacaba ne yapıyo o sırada
Anladim cnm guzelmis hangi siteden buldun bunu kac ay yatabilir acaba bunda o da önemli benim icin cok kucuk gorunuyor amaAnlatmak istediğim bunun gibi
Tatlım bak sana yaşamış biri olarak tavsiyem asla ve asla şekerli su verme...ben doğum yaptıktan sonra sütüm gelmedi..doğum şeklimde normal di.. 3 gün sonra yani tam 4 üncü gün az az sütüm gelmeye başladı ..ilk üç gün bebeğe hastanede doktorun isteğiyle direk mama verildi ki zaten doğru olanda buydu ..benimle aynı Zaman'da doğum yapan bütün kuzenlerimin tanıdıklarımın çocukları sarılıktan daha bir haftalıkken hastane hastane gezerken biz Allah a şükürler olsun ki hiç bir sorun yaşamadık ..zaten doktorlar bebeğine uygun mamayı sana kendileri öneriyorlar ..şöyle de bir korku hiç olmasın ya mamaya alışır memeyi emmezse..hayır çocuk doyduğu sürece memeyi red etmez ..ben tam 4 üncü gün verdim ilk günmüş gibi gayet iyi bir şekilde emdi..Kızlar bişey sorcam sıze ne kadar dogru merak edıyorum. Ilk hamileliğimde sezeryandı, dogum oğlene dogru olmuştu, narkozdan ayılıp odaya gelmem 13 u bulmuştu, o zamana kdr bebek cok acıkmış ve cok aglamıştı, neyse snr anne sutu aldı. Snr sında sarılık olmak uzereydı, bırcok kişi sunu demiştı, kan sekerı dustugu için sarılık oluyor, sen gelıp emzırene kdr 1-2 kasık sekerlı su verılseydı sarılık olmazdı dıye. Dogru mu bılmıyorum tabı. Tam sarılık olmadı allahtan, ısın verılmedı çok sükür. Dogru mu bu sızce
Anladim cnm guzelmis hangi siteden buldun bunu kac ay yatabilir acaba bunda o da önemli benim icin cok kucuk gorunuyor ama
Aynı sorunu bende yaşıyorum hem de birebirGunaydin guzel anneler dualariniz ve sabir dilekleriniz icin cok sagolun Allah razi olsun sizlerden.
Kizlar biliosunuz durumumdan dolayi disari cikip gonlumce alisverislerimi yapamiyorum netten aliyorum hersyi yavas yavas bi yandan annemde adanada alio gelirken getircek. Herseyi bi sekilde hallediyoruz ama annem de bende nasil besik alacagimiz konusunda karar veremioruz. Bebegimiz icin maalesef evimizde ayri bi oda olmayacak ilk aylarda zaten benim yanimda olcak sonrasi insallah ev alabilirsek odasi olacak kizimin . bu arada yatak odamda da cok az yer var besik icin nasil bi besik alabilrim fikirlerize ihtiyacim var
Olabilir :)) parklar çok bu tarafta çıkıp yürüyor musun, evde takılma çok havalar da tam ısınmadan kocan çıkarsın hergün seni yürümek dığumu çok kolaylaştırıyormuş :)Hmm yakinmisiz baya :)) belkide karsilasiyoruzdur :))
Insallah cnmm Rabbim hayirlisini versin. Bende park yatak dusundum ama inanki kararsizim odama sigar mi sigmaz mi bilemiorum yani yerim o kadar dar anlayacaginAynı sorunu bende yaşıyorum hem de birebiroğlumun yatağı hemen yanıbaşımda ve ikinci oğlumunkini de aynı odaya koymak zorundayım çünkü hiç yerim yok ..Allah kısmet edip taşınana kadar mecburum inşallah taşınırsak ayrı odaları olacak zaten ..şimdilik düşündüğüm tek şey park yatak oldu ..sallanan beşiğim var 3 ay kullanabilmiştim ama onu koyamıcam onda oğlum kardeşine zarar verebilir :/ son karar park yatak oldu bizde bakalım değişecek mi ..Buarada inşallah sizde gönlünüze göre Bi ev bulup çıkarsınız
Buldun cikarticak kocayiOlabilir :)) parklar çok bu tarafta çıkıp yürüyor musun, evde takılma çok havalar da tam ısınmadan kocan çıkarsın hergün seni yürümek dığumu çok kolaylaştırıyormuş :)
Avent ve bebelac canımCanım hangi mamayı ve biberonu önerirsin?
Buldun cikarticak kocayiben kendim dolaniyorum parklarda yuruyus yerlerinde bir iki saat ama bu aralar ev islerinden cikamadim. Kapilari filan silmeye basladim bayadir ellememistim iste cifle o bile agir geliyor gunlere boluyorum utuydu camasirdi filan son birkac gundur cikamiyorum ama gene baslicam cikmaya
Aynen yeter ben evde oldugum icin is cikartiyorum kendime calisan biri olsam eminol hic ugrasmam kocaya yaptiririm zamani gelinceAyy :)) ben temizlikle hiç ilgilenmiyorum haftada bir ev süpürülüp siliniyor toz alınıyor yeter çok pasaklı gördüm kendimi
Aynen yeter ben evde oldugum icin is cikartiyorum kendime calisan biri olsam eminol hic ugrasmam kocaya yaptiririm zamani gelince
O bendede var ya bazen oyle oluyor ki kalkipta bir is yapasim gelmiyor hic halim olmuyo kalbim boyle 1km kosmus gibi carpiyor nefes nefese kaliyorum yerimden kalkarken bileBen de çalışmıyorum kız dershaneye gidiyordum o da bitti geçtiğimiz hafta :)) tembelliğimden yapmıyorum ben bir de hemen yoruluveriyorum çorba karıştırırken bile göZlerim kararıyor hop düşüveriyorum bünyem zayıf galiba, kalkayım da sofrayı toplayayım gelmedi kimse çaya
Tamam canım oyle yaparımmmTatlım bak sana yaşamış biri olarak tavsiyem asla ve asla şekerli su verme...ben doğum yaptıktan sonra sütüm gelmedi..doğum şeklimde normal di.. 3 gün sonra yani tam 4 üncü gün az az sütüm gelmeye başladı ..ilk üç gün bebeğe hastanede doktorun isteğiyle direk mama verildi ki zaten doğru olanda buydu ..benimle aynı Zaman'da doğum yapan bütün kuzenlerimin tanıdıklarımın çocukları sarılıktan daha bir haftalıkken hastane hastane gezerken biz Allah a şükürler olsun ki hiç bir sorun yaşamadık ..zaten doktorlar bebeğine uygun mamayı sana kendileri öneriyorlar ..şöyle de bir korku hiç olmasın ya mamaya alışır memeyi emmezse..hayır çocuk doyduğu sürece memeyi red etmez ..ben tam 4 üncü gün verdim ilk günmüş gibi gayet iyi bir şekilde emdi..
Nerde Oturuyosun ki cnm sen :)Ben de çalışmıyorum kız dershaneye gidiyordum o da bitti geçtiğimiz hafta :)) tembelliğimden yapmıyorum ben bir de hemen yoruluveriyorum çorba karıştırırken bile göZlerim kararıyor hop düşüveriyorum bünyem zayıf galiba, kalkayım da sofrayı toplayayım gelmedi kimse çaya
Ankaradayım :) kaldırdım ama sofrayı bidahaki pazara kaldınızNerde Oturuyosun ki cnm sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?