2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oh iyi haberlere sevindim canim. Benim doktorumda oglum icin ayni babasi dediginde ben bozulmustum cok normal :) esimdeki boburlenme de kimsede yoktur o zaman :) sizde de tam tersi bir durum olmus

Maşallah memorial de kime gidiyorsun

Herkese iyi gecelerr.. Bugun abimin nikahi vardi, hic bir is yapmayarak yoruldm resmen bugunn.. Arrik cidden agirlasmaya basliyoruz onu farkettmm e saka maka surda 2 ay sonra dogumlarimiz baslayabilirrr.. Hayirlisiyla saglikla gelsn bebeklerimiz insallahh..

Biricik abimin nikah gunu hafif fon cektirdm saclarima ve asagida ekledigim gibi giyindmm.. Kocaman gobisim ve ben (27+5) anatkh018

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 136
Ayyy çok şık olmuşsun sen annesi

Maşallah bebeğine ne de güzel yüzü var

Başınız sağolsun, kelimelerin tükendiği an....

Canım hangi mamayı ve biberonu önerirsin?

Gunaydin guzel anneler dualariniz ve sabir dilekleriniz icin cok sagolun Allah razi olsun sizlerden.
Kizlar biliosunuz durumumdan dolayi disari cikip gonlumce alisverislerimi yapamiyorum netten aliyorum hersyi yavas yavas bi yandan annemde adanada alio gelirken getircek. Herseyi bi sekilde hallediyoruz ama annem de bende nasil besik alacagimiz konusunda karar veremioruz. Bebegimiz icin maalesef evimizde ayri bi oda olmayacak ilk aylarda zaten benim yanimda olcak sonrasi insallah ev alabilirsek odasi olacak kizimin . bu arada yatak odamda da cok az yer var besik icin nasil bi besik alabilrim fikirlerize ihtiyacim var

Hay maaşallah minik fareye Annesi hiç korkma onlar çok güçlü, Allahım Nasıl mucizeler onlar bize? Tarifi yok bu mutluluğun, eşsiz, bambaşka. Minicik eller, ayaklar, hiçbiryerde bulunmayan misleeerr gibi kokusu.

Anne yanı olan hemde sallanabilen çok güzel Beşikler var bende ilk zamanlar ondan almayi düşünüyorum park yatak düşünüyordum ama sallandikca ses çıkarması soru işareti yarattı

Anne yanı olan hemde sallanabilen çok güzel Beşikler var bende ilk zamanlar ondan almayi düşünüyorum park yatak düşünüyordum ama sallandikca ses çıkarması soru işareti yarattı
Evt cnm o sallanma ayri bi sorun zaten ev parkelerim eski tip kalin parkelerden yani besigin alt kismindan degil ust kismindan sallanir bisey olmasi lazim yoksa yerle temas eden yer cok ses cikarir

Evt cnm o sallanma ayri bi sorun zaten ev parkelerim eski tip kalin parkelerden yani besigin alt kismindan degil ust kismindan sallanir bisey olmasi lazim yoksa yerle temas eden yer cok ses cikarir
Anlatmak istediğim bunun gibi

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-15-09-33-13.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…