Oh iyi haberlere sevindim canim. Benim doktorumda oglum icin ayni babasi dediginde ben bozulmustum cok normal :) esimdeki boburlenme de kimsede yoktur o zaman :) sizde de tam tersi bir durum olmusİlk başta herkese mrblar. Bugün kontrol günümdü yeni döndük, alışverişe falan başladık uzun sürdü :) İyi dilekte bulunan arkadaşlarımın hepsine can gönülden tşkr ediyorum. 32 günden sonra bebişimi gördük. Ve maşallah Allah nazardan saklasın durumu iyi bir sıkıntı yok dedi. Bu arada doktor annesini andırıyor dedi ve babasının suratı düştü :)))
Tşkr ederim cnm çok şükür iyiydi bebişim :) Allah hepimize sağlıklı bir doğum nasip ederi inşallah.
Eki Görüntüle 1832407Mutlu haftasonları Hamişler ve bebişler
Bugün kontrole gittim, stresliydim çünkü doktorum rahim ağzımızınlupunı ölçmüştü geçen hafta biraz şüphelenmişti erken doğum riski olabilir diye ama çok bir sıkıntı yok şimdilik takip edicez dedi. Bu arda bebişim 850 gr 32 cm olmuş. Kızım ayakları hep ağzında olduğu için görüntüsü çok net yakalayamadı doktor ama en net olanını paylaşayım sizlerle. Allahım ne kadar güzel bişey bebişlerimizi şimdiden görebiliyoruz
E EnglishuleMrb arkadaşım neden endişeleniyorsun ki 2.5 hatta 3 ün üzerini tehlikeli buluyorlar. Sende bi sorun yok allahın izniyle. Gönlünü ferah tut. Aslında doktorun üst sınırı söyleseydi rahat ederdin. O hafta için normal değerin. Allah a emanet ol.
2li testte çıkmıştı canım.Diğer değerlerime de bakarak doktor herşey mükemmel demiştiE EnglishuleThankfulNovember I inori
oslem_dr cok sagolun cvplar için peki sızınde 12+ hsftadamı cıkmıştı oglunuzda 2 deger ThankfulNovember
Canım rahim kasılması olarak geçiyo heryerde yanlış bilgilendirmek istemem yinede :)Canim i toplanma gibi olan sey kasilmami? Ben de cok oluyor da ben bebek yer degistiriyo saniyordum?
Asena ayar a gidiyorumCanım .çok da memnunum tavsi ye de ederimMaşallah memorial de kime gidiyorsun
İnşallah benımde degerler ıyı cıkar içim içimi yedi cunku dusunmkten2li testte çıkmıştı canım.Diğer değerlerime de bakarak doktor herşey mükemmel demişti
Ayyy çok şık olmuşsun sen annesiHerkese iyi gecelerr.. Bugun abimin nikahi vardi, hic bir is yapmayarak yoruldm resmen bugunn.. Arrik cidden agirlasmaya basliyoruz onu farkettmme saka maka surda 2 ay sonra dogumlarimiz baslayabilirrr.. Hayirlisiyla saglikla gelsn bebeklerimiz insallahh..
Biricik abimin nikah gunu hafif fon cektirdm saclarima ve asagida ekledigim gibi giyindmm.. Kocaman gobisim ve ben (27+5)anatkh018
Maşallah bebeğine ne de güzel yüzü varEki Görüntüle 1832407Mutlu haftasonları Hamişler ve bebişler
Bugün kontrole gittim, stresliydim çünkü doktorum rahim ağzımızınlupunı ölçmüştü geçen hafta biraz şüphelenmişti erken doğum riski olabilir diye ama çok bir sıkıntı yok şimdilik takip edicez dedi. Bu arda bebişim 850 gr 32 cm olmuş. Kızım ayakları hep ağzında olduğu için görüntüsü çok net yakalayamadı doktor ama en net olanını paylaşayım sizlerle. Allahım ne kadar güzel bişey bebişlerimizi şimdiden görebiliyoruz
Başınız sağolsun, kelimelerin tükendiği an....Kizlar etiketleyemedim hepizinizi cok sagolun Rabbim hic birimize yasatmasin insallah evlat acisini
Dunden grip vardi simdi de Bogazim cok kotu kizlar yutkunamiorum ne yapsam gecer illa ki antbiyotik kullanmak zorundanmiyim kiya da kullananlar var mi aranizda hangi antibiyotikten kullandiniz olmazsa saglik ocagi doktoruna yazdirim o ilactan
Canım hangi mamayı ve biberonu önerirsin?Şekeri düştüğünden ziyade sezeryanda çoğu anneden süt gelmiyor.Sağsanız siz de ikna olursunuz belki 2- 3 cc süt geliyor ki bir bebek bir emmede 30-40 cc süt emiyor.
Kızlar tecrübeye dayanarak söylüyorum bilenler bilir bebek yoğun bakım hemşiresiyim.Servisimiz mamaya karşı gelen annelerin sarılık bebekleriyle dolu. Bilirübinin çok yükselmesi beyin fonksiyonlarını olumsuz etkiliyor ve fototerapi dediğimiz ışık tedavisinin bir kaç yan etkisi var.En basitinden 3-4 gün belki 1 hafta bebekler yoğunbakımda kalıyor.Özellikle sezeryan annelerine tavsiyem yanınızda mama götürün.Anneler sabaha kadar bebekleri ağlattırıyorlar sırf bu yüzden.2-3 gün sonunda mutlaka sütünüz artacak o zaman mamayı kesersiniz.
Biberonlar da artık anne memesi gibi olduğu için memeden kopmuyorlar.
Biz sarılık olan bebek annelerine önce göğüs tutturuyoruz sonra takviye mama veridiyoruz belki inanmazsınız ama 60-90 cc mama içiyorlar emmelerinin üzerine.Bu da ne demek bebek aç!
Bazı şeyleri inat etmek iyi değil.Varsa anne sütü öncelikli ama yoksa yapacak bişey yok..
Hay maaşallah minik fareyeEki Görüntüle 1832407Mutlu haftasonları Hamişler ve bebişler
Gunaydin guzel anneler dualariniz ve sabir dilekleriniz icin cok sagolun Allah razi olsun sizlerden.
Kizlar biliosunuz durumumdan dolayi disari cikip gonlumce alisverislerimi yapamiyorum netten aliyorum hersyi yavas yavas bi yandan annemde adanada alio gelirken getircek. Herseyi bi sekilde hallediyoruz ama annem de bende nasil besik alacagimiz konusunda karar veremioruz. Bebegimiz icin maalesef evimizde ayri bi oda olmayacak ilk aylarda zaten benim yanimda olcak sonrasi insallah ev alabilirsek odasi olacak kizimin . bu arada yatak odamda da cok az yer var besik icin nasil bi besik alabilrim fikirlerize ihtiyacim var
Evt cnm o sallanma ayri bi sorun zaten ev parkelerim eski tip kalin parkelerden yani besigin alt kismindan degil ust kismindan sallanir bisey olmasi lazim yoksa yerle temas eden yer cok ses cikarirAnne yanı olan hemde sallanabilen çok güzel Beşikler var bende ilk zamanlar ondan almayi düşünüyorum park yatak düşünüyordum ama sallandikca ses çıkarması soru işareti yarattı
Anlatmak istediğim bunun gibiEvt cnm o sallanma ayri bi sorun zaten ev parkelerim eski tip kalin parkelerden yani besigin alt kismindan degil ust kismindan sallanir bisey olmasi lazim yoksa yerle temas eden yer cok ses cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?