Afiyet olsun canım dondurmami yiyosunAnkaradayım :) kaldırdım ama sofrayı bidahaki pazara kaldınız
Hayır , olsa da yesek nımnımAfiyet olsun canım dondurmami yiyosun
Maasallah sana arkadasim..Herkese iyi gecelerr.. Bugun abimin nikahi vardi, hic bir is yapmayarak yoruldm resmen bugunn.. Arrik cidden agirlasmaya basliyoruz onu farkettmme saka maka surda 2 ay sonra dogumlarimiz baslayabilirrr.. Hayirlisiyla saglikla gelsn bebeklerimiz insallahh..
Biricik abimin nikah gunu hafif fon cektirdm saclarima ve asagida ekledigim gibi giyindmm.. Kocaman gobisim ve ben (27+5)@anatkh018
Burası puslu nemli sıcak değişik bunaltıcı hava varHayır , olsa da yesek nımnım
Adana nasıl ankara yine kapalı gri
evet canım yürümek doguma çok iyiymiş ama ben hiç yürüyemiyorum dün bir saat alışverişe gittim ama belimin agrısından duramadım. bir de karnım yere düşecekmiş gibi oluyorOlabilir :)) parklar çok bu tarafta çıkıp yürüyor musun, evde takılma çok havalar da tam ısınmadan kocan çıkarsın hergün seni yürümek dığumu çok kolaylaştırıyormuş :)
Beni esim simdiden istanbula annemim babamin yanina bile gondermiyor yol cok yoruyor diye. Senin memleket neresi uzaksa tavsiye etmem ben ilk aylarimda gidiyordum ankaradan istanbula ama birde bana sor nasil gidiyordumkızlar 34. haftada memlekete gitsem 36. haftada gelsem olur mu? acaba yolda izde doğurur muyum.. ilk bebekler genelde 4o haftayı beklemiyor da.. en azından bizde 38 i gören olmadı ben olursam ilk olacak.
Bnm kızda vuruyor yanlara üste vurmuyo bir diğer taraflara hep vuruyor keşif yapıyor sıpaKizlar sizinde bebisiniz yanlarinizdan vuruyor mu benimki bi sagimdan bir solumdan aparkat cekiyor resmen masallah subhanallahaksama kadar kavga ediyoruz o beni hep yeniyor tekmeleriyle sanki oglum ya futbolcu olcak yada boks sampiyonu bunu anladim
Aynen aynen benim oglanda oyle ustede vuruyorda bu aralar hep sag sol calisiyor sipamBnm kızda vuruyor yanlara üste vurmuyo bir diğer taraflara hep vuruyor keşif yapıyor sıpa
canım bu benim yoğun araştırmalar sonucu yaptığım listeMerhaba ağustos anneleri :) alışverişe başlayan anneler hastane çıkışı alan doğum çantası hazırlayan anneler paylaşırmısınız.neler hazırladınız doğum çantasına bizde eşimle alışverişe başlıcaz.fikir edinmek istiyorum ilk bebeğim tecrübem yok .sizler paylaşırsanız sevinirim.hastane için gecelik mi pijama takimi mi.hastane çıkışı 10 lu mu 5 limi kactane alınmalı.
Benim alisverisim 3.ayimda bitti canimMerhaba ağustos anneleri :) alışverişe başlayan anneler hastane çıkışı alan doğum çantası hazırlayan anneler paylaşırmısınız.neler hazırladınız doğum çantasına bizde eşimle alışverişe başlıcaz.fikir edinmek istiyorum ilk bebeğim tecrübem yok .sizler paylaşırsanız sevinirim.hastane için gecelik mi pijama takimi mi.hastane çıkışı 10 lu mu 5 limi kactane alınmalı.
Merabaaa :)) gecelik de pijama da aldım sabahlıklı ve emzirme delikli. Sezaryende pijama normal dogumda gecelik iyiymiş. Benim ne olacağım belirsiz şu an. Bebekle ilgili de üstteki listelerle aynı aldıklarım sadece emzik hastanede neye lazım onu çözemedim yine de avent 0-3 ay ayıcık kafalı emziklerden aldım bi tane ikili. Askısını kabını almıcam galiba. Herhalde askı olmuyo da bunlara halka gibi bişey yok üstlerinde. Biberon da avent elektrikli pompa dan çıktı bi tane minik başka biberon da almıcam. Doğal sünger aldım bitane banyosu için.bi de destek süngeri alıcam altına. Heyecanlı oluyo alışveriş yoksa aslında çok bişeye gerek yok galiba :) bebek mağazasında ne gerekli ne gereksiz ayırt edemiyorum valla.Merhaba ağustos anneleri :) alışverişe başlayan anneler hastane çıkışı alan doğum çantası hazırlayan anneler paylaşırmısınız.neler hazırladınız doğum çantasına bizde eşimle alışverişe başlıcaz.fikir edinmek istiyorum ilk bebeğim tecrübem yok .sizler paylaşırsanız sevinirim.hastane için gecelik mi pijama takimi mi.hastane çıkışı 10 lu mu 5 limi kactane alınmalı.
Ayyy çok şık olmuşsun sen annesi
Maasallah sana arkadasim..
Herkese iyi gecelerr.. Bugun abimin nikahi vardi, hic bir is yapmayarak yoruldm resmen bugunn.. Arrik cidden agirlasmaya basliyoruz onu farkettmme saka maka surda 2 ay sonra dogumlarimiz baslayabilirrr.. Hayirlisiyla saglikla gelsn bebeklerimiz insallahh..
Biricik abimin nikah gunu hafif fon cektirdm saclarima ve asagida ekledigim gibi giyindmm.. Kocaman gobisim ve ben (27+5)@anatkh018
Günaydın hanımlar güzel bi pazar Günü'nden slmlar boş durmayalım çıkıp temiz hava ve bol Güneş alalım
canım trabzona gitmek istiyorum ama uçakla giderim 1 saat sürüyor da yine de bi tereddütteyim işteBeni esim simdiden istanbula annemim babamin yanina bile gondermiyor yol cok yoruyor diye. Senin memleket neresi uzaksa tavsiye etmem ben ilk aylarimda gidiyordum ankaradan istanbula ama birde bana sor nasil gidiyordum
Evt cnm o sallanma ayri bi sorun zaten ev parkelerim eski tip kalin parkelerden yani besigin alt kismindan degil ust kismindan sallanir bisey olmasi lazim yoksa yerle temas eden yer cok ses cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?