2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben bisikleti hamile değilken bile süremiyom şimdi asla binmem. nasıl cesaret ettin? 4 tekerlekli olmayan hiçbir şey bana güvenli gelmiyor:) bu arada sahil deniz kokusu valla iyisin...

evet canım yürümek doguma çok iyiymiş ama ben hiç yürüyemiyorum dün bir saat alışverişe gittim ama belimin agrısından duramadım. bir de karnım yere düşecekmiş gibi oluyor

Dinlene dinlene yürürüz kuzum bizde :) evde tıkılıp kalmak çok sıkıcı, şimdi brn kocişle aşağı eğlenceye ineceğim assolistimin haZırlanmasını bekliuorum

Dogru soyluyosun cnm Rabbim saglik versin kuzuma da gerisi halledilir bi sekilde dedigin beşiği inceliyim bakalim bi sagol cnm

ben bisikleti hamile değilken bile süremiyom şimdi asla binmem. nasıl cesaret ettin? 4 tekerlekli olmayan hiçbir şey bana güvenli gelmiyor:) bu arada sahil deniz kokusu valla iyisin...
ay cnmmm ben evvelinden beri surerim. Hamisim diyede hic kendimi sakinmadim. Valla bana yetisemiyorlar. Hele cocuk dogsun onla beraber surucez ins. İstanbul zor sehir allahtan evim sahile yakin diye gidip gelebiliyorum. Ama trafik falan cok kotu istanbulda

canim bisiklet zor is ben hayatim boyunca hic suremedim:) belki 3 teker surebilirim:)

devlet hastanelerinde ücretsiz, orada yaptır bence, basit bir işlem için 150 tl vermeye gerek yok
Ben İkitelli Batı Bahat ta şeker yüklemesi be Tam idrar tahlilini 55 tl ye yaptırdım. Şeker yüklemesinin ayrıca fiyatını bilmiyorum. Ama fazla bişey değildi sanırım o da. 150 tl de çokmuş

Ben asagi eglencede oturuyorum sen tam olarak nerde oturuyorsun
Accık yukarda oturuyorum tam aşağı eğlencede değil yürüyerek 5 dkya iniyorum aşağı eğlenceye :))

Çok güzel buralar büyük bebek mağazaları bile var şanslıyız kızılaya inmeden istediğimizi alabiliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…