ben bisikleti hamile değilken bile süremiyom şimdi asla binmem. nasıl cesaret ettin? 4 tekerlekli olmayan hiçbir şey bana güvenli gelmiyor:) bu arada sahil deniz kokusu valla iyisin...X
İkinizdeçok tatlsınız maşallah size.
Valla güzel bir pazar oldu. Bisiklet sürmeye sahile ibdik. Miss gibi deniz havası güneş,spor harika geçti. Şindide eve geldik, biraz enerji toplamak için attım yatağa kendimi. Hava inanılmaz sıcaktı.. Azıcık yanmışızda olsunnnnnn.
Allah bize yardım etsin nasıl dayanacaksak bu sıcaklaraBurası puslu nemli sıcak değişik bunaltıcı hava var
evet canım yürümek doguma çok iyiymiş ama ben hiç yürüyemiyorum dün bir saat alışverişe gittim ama belimin agrısından duramadım. bir de karnım yere düşecekmiş gibi oluyor
Ucak fobim oldugu icin ben direk otobus olarak dusundumcanım trabzona gitmek istiyorum ama uçakla giderim 1 saat sürüyor da yine de bi tereddütteyim işte
Ben asagi eglencede oturuyorum sen tam olarak nerde oturuyorsunDinlene dinlene yürürüz kuzum bizde :) evde tıkılıp kalmak çok sıkıcı, şimdi brn kocişle aşağı eğlenceye ineceğim assolistimin haZırlanmasını bekliuorum
evet canım ilk gebeliğim. 7,5 kilo aldım. gebelik şekerim çıktığı için de artık diyetteyimilk gebelik mi kaç kilo aldın gerçi hiç almış gibi durmuyorsun
Dogru soyluyosun cnm Rabbim saglik versin kuzuma da gerisi halledilir bi sekilde dedigin beşiği inceliyim bakalim bi sagol cnmBliss marka salincak besik diye geçiyor yada hamak besık diye . Ahşap stantli olanda var metal olanda . Yerim yok diyorsan ve parke vs bir sürü olumsuz şartta varsa al öyle bir besik ki onda 3 yasa kadar bile yatar. Yatak odasında tavana yatağın üzerine bi delik askı aparatı var. Gece odanda kullan stanti koy başka odaya. Odası yok diye kendine bide onu dert etme bence. Allah evlat vermiş oda vs bunlar hiiç elzem değil. İlk etapta çocuk odadan ne anlicak onun karni doysun ve uyuyacak bi yeri olsun tmmdir
Evet artik yapmalıyız.ne olur ne olmaz.başlamak gerek en azından hastane çantası hazırlanmalı acil durumlar için.yukarda listeleri gördüm.ne kadar çok şey alinacak.Hastane çantası listesi yapsak mı ????
ay cnmmm ben evvelinden beri surerim. Hamisim diyede hic kendimi sakinmadim. Valla bana yetisemiyorlar. Hele cocuk dogsun onla beraber surucez ins. İstanbul zor sehir allahtan evim sahile yakin diye gidip gelebiliyorum. Ama trafik falan cok kotu istanbuldaben bisikleti hamile değilken bile süremiyom şimdi asla binmem. nasıl cesaret ettin? 4 tekerlekli olmayan hiçbir şey bana güvenli gelmiyor:) bu arada sahil deniz kokusu valla iyisin...
canim bisiklet zor is ben hayatim boyunca hic suremedim:) belki 3 teker surebilirim:)ay cnmmm ben evvelinden beri surerim. Hamisim diyede hic kendimi sakinmadim. Valla bana yetisemiyorlar. Hele cocuk dogsun onla beraber surucez ins. İstanbul zor sehir allahtan evim sahile yakin diye gidip gelebiliyorum. Ama trafik falan cok kotu istanbulda
Benim kocam yurumez ki ben yururum o arabayla pesimden gelir:)Dinlene dinlene yürürüz kuzum bizde :) evde tıkılıp kalmak çok sıkıcı, şimdi brn kocişle aşağı eğlenceye ineceğim assolistimin haZırlanmasını bekliuorum
Valla bana uyar ben bos gezenin bos kalfasi :)
Ben İkitelli Batı Bahat ta şeker yüklemesi be Tam idrar tahlilini 55 tl ye yaptırdım. Şeker yüklemesinin ayrıca fiyatını bilmiyorum. Ama fazla bişey değildi sanırım o da. 150 tl de çokmuşdevlet hastanelerinde ücretsiz, orada yaptır bence, basit bir işlem için 150 tl vermeye gerek yok
Ayy çok güldum kız allahta seni guldursun emiBenim kocam yurumez ki ben yururum o arabayla pesimden gelir:)
Kııızz bulanık çıkmış fotolarBenim listemde bu şekilde kızlar gerçi daha alışverişe başlamadım ama
Accık yukarda oturuyorum tam aşağı eğlencede değil yürüyerek 5 dkya iniyorum aşağı eğlenceye :))Ben asagi eglencede oturuyorum sen tam olarak nerde oturuyorsun
Olur daa :)) bana uyar inş, müsait ve halim yerinde olursa seve seve geliriim :))
Benim kocam yurumez ki ben yururum o arabayla pesimden gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?