2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Civil filan var evet sansliyiz :) bende tam gobek degil canim ayni sekilde yuruyerek 5 dkkaya meydandayiz. :) cok yakinmisiz ay sevindim valla :)

Ben yanıyorum bugün kızlar ellerim ayaklarimdan ateş çıkıyor sanki hararet bastı
Vallaha bugun banada birseyler oldu fenalik basmisti ama gecti eve gelince öluyorum sandim ne bunalticiydi disarisi nefes alirken bile sicak sicak boyle degisikti daraldim ustumu basimi yirticaktim

Cok sagol canm arkadasmm ayrica sana da masallahhh nasil cesaret bisiklet falann ben de cok severm ama hamilelikte hele de gobis bu kadar buyukken cesaret edememmm sen de dikkatli ol gene de canm..

canım trabzona gitmek istiyorum ama uçakla giderim 1 saat sürüyor da yine de bi tereddütteyim işte

Dun yeni ucaga bindm ben de istanbuldan geldim.. Aslinda normalde hic sorun yok sadece artk bu saatten sonra rapor isteyebilirler... Yalnz kesinlikle hava acik oldugu bir gun seyahat et dun azcik ucak tribulansa girdi heyecan oluyo biraz sonlara dogru Allah korusun dogurma sebebi falan olur.. Ama hava aciksaa hiccc sorun olmazz zaten kalkti indi hop derken gidiyosunn.. Gidiste hic sorun yasamadmm dun yagmur ve hava sartlarindan oldu..

Ben yanıyorum bugün kızlar ellerim ayaklarimdan ateş çıkıyor sanki hararet bastı

Ayy canm artk daha dikkatli olmaliyiz sicaklar geliyor.. Ama bi sekilde atlatiriz dert etme kendine simdiden vucut ona da alisir sadece kendimizi korucazz..

oyy maşaAllah çok güzel görünüyor göbüşün kız olduğunu bilmesem erkek derdim karnın tam erkeği andırıyo benimde öyle top gibi abini de Allah utandırmasın bi yastıkta kocasınlar inşaallah

Gunaydin tatli mi tatli ağustos anneleri umarim hepimiz icin guzel bir hafta olur :) doktor randevumuz var carsamba sabaha insallah guzel haberlerle gelirim bende sizler gibi. 28. Haftam bitti ama sanki doğuma yakinmis gibi bir hal aldim bi kac gun icinde ne duzgun oturabiliorum ne yatabiliyorum bisey yesem midem sisiyo hemen sıkıştiriyo esim ben senin son zamanlarini düşünemiyorum dedi bende ayni fikirdeyim onunla ne olacak halim bilemiyorum:)
Bu arada kizlar besik konusunda park yatak fikrine daha yakin gibiyim ama bikac baska model daha aklimi karistirmiyor degil cunku kullanisli dedikleri icin park yatak dusundum aslinda gorsel olarak bana hitap etmiyor :) asagiya bi kac model daha ekliyim fikir verin sizde.
Ha bir de artik su emzik ve biberon isi de ortadan ciksin istiyorum artik sizce ilk etapta kac emzik ve biberon almak gerekiyor buyuklugu ne kadar olmali ve de cam biberon onerir misiniz ?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...moduler-bebek-besigi-sallanir-hamak-211804431
https://www.bebekonfor.com/anne-yani-bebek-besik.html/anne-yani-krem-fransiz-etekli-besik.html

Günaydın Kızlar,
kelebek.hill bisiklet serbest bizde çok şükür,doktorum sadece düşme dedi, hem normal doüum için yan kasları çalıştırdığından,önceden kullananlara öneriliyormuş. Bende bunu fırsat bilip hafta sonları tepesindeyim . Hİç rahatsız etmiyor. Aksine çok rahatlıyorum. Birde kocaman göbek dediğin gibi,çok komik bir görüntü oluşturdu. Yolda gören teyzeler,maşalah maşalahh diye bağırıyor arkamdan. Çok komiğiz.

zeynep-ahmet

Canım,gönderdiğin 2 modelide çok beğendim. Agashi daha portatif duruyor.

Hihi buyuk oldugu icn oyle gorunuyor ama kuafordeki kizlar direk kiz bebek mi dedi, direk yandan foto ya enden genislik belli olmuyor sanirm
Aminnn canm insallahh

Hahahaj cok keyiflidir eminm ya ben de cok severm ama dedm ya de bin dese de ben cesaret edemem ondan dedm tebrik ediyorz senii

Günaydın hanimlar gününüz güzel geçsin

nymeria-burcu ne kadar izin verilsede sen yine çok kullanma bisiklet. Bende dr uma ilk sorduğum şeylerden biriydi. Ki benim ilk 42 de zorla geldiği halde (suni sanci gece 12 den ertesi gün 20 ye kadar ) yan kasları çalıştırdığı için erken dogumu tetikler dedi . Bide senin ilk şimdi erken gelmesin

zeynep-ahmet agashi güzel duruyor . É bebekte satılan bi marka yakından da gördüm gayet güzel duruyor .

Günaydın Annişler;

Çok yorucu bir 1,5 ay geçirdiğim için neredeyse hiç giremedim. Ev taşıdık, üstüne 1 haftalıkken evime hırsız girdi günlerce onunla uğraştık Çok yorucu ve üzücü bir süreçti, bebişide istemeden çok üzdüm galiba bu ara Çok şükür tekmeleyip iyiyim anne demeyi ihmal etmedi bana

Bu süreçte galiba kocişim bana kıyamadı ve oğlumuzun ismini kabullendi .

B Began cnm oğluşumun adı Umut Ali olacak Allahın izniyle

Aman nabalım,ne zaman uygun görüyorsa bebiş o zaman gelsin,riskli birşey görse doktorum zaten bende cesaret etmezdim. Çok şükür herşey normal gittiği için bende saldım kendimi,eski türk kadınlarından halliceyim,onlar gibi yolda doğurmassqam iyidir bir yerde :)

Amann gecms olsn canm uzucu stres verici bi durum tabii..

Ayrica ev tasima faln da baya yorucu olmustur, dikkat et kendine.. Bebisin iyiymis cok sukur gerisi bi sekilde hallolurr

Isminiz de hayirli olsn, Allah ismiyle uzun omur yasatsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…