- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Bende cok kullaniyorum, birsey olmaz herhaldeKızlar ben çok fazla kolonya kullanıyorum yaa acaba bebeğe zararı olurmuki
Civil filan var evet sansliyiz :) bende tam gobek degil canim ayni sekilde yuruyerek 5 dkkaya meydandayiz. :) cok yakinmisiz ay sevindim valla :)Accık yukarda oturuyorum tam aşağı eğlencede değil yürüyerek 5 dkya iniyorum aşağı eğlenceye :))
Çok güzel buralar büyük bebek mağazaları bile var şanslıyız kızılaya inmeden istediğimizi alabiliyoruz :)
Vallaha bugun banada birseyler oldu fenalik basmisti ama gecti eve gelince öluyorum sandim ne bunalticiydi disarisi nefes alirken bile sicak sicak boyle degisikti daraldim ustumu basimi yirticaktimBen yanıyorum bugün kızlar ellerim ayaklarimdan ateş çıkıyor sanki hararet bastı
X
İkinizdeçok tatlsınız maşallah size.
Valla güzel bir pazar oldu. Bisiklet sürmeye sahile ibdik. Miss gibi deniz havası güneş,spor harika geçti. Şindide eve geldik, biraz enerji toplamak için attım yatağa kendimi. Hava inanılmaz sıcaktı.. Azıcık yanmışızda olsunnnnnn.
canım trabzona gitmek istiyorum ama uçakla giderim 1 saat sürüyor da yine de bi tereddütteyim işte
Ben yanıyorum bugün kızlar ellerim ayaklarimdan ateş çıkıyor sanki hararet bastı
Civil filan var evet sansliyiz :) bende tam gobek degil canim ayni sekilde yuruyerek 5 dkkaya meydandayiz. :) cok yakinmisiz ay sevindim valla :)
oyy maşaAllah çok güzel görünüyor göbüşün kız olduğunu bilmesem erkek derdim karnın tam erkeği andırıyo benimde öyle top gibiHerkese iyi gecelerr.. Bugun abimin nikahi vardi, hic bir is yapmayarak yoruldm resmen bugunn.. Arrik cidden agirlasmaya basliyoruz onu farkettmme saka maka surda 2 ay sonra dogumlarimiz baslayabilirrr.. Hayirlisiyla saglikla gelsn bebeklerimiz insallahh..
Biricik abimin nikah gunu hafif fon cektirdm saclarima ve asagida ekledigim gibi giyindmm.. Kocaman gobisim ve ben (27+5)anatkh018
Evet kesinlikle ayarlamalıyız. Ama ben akşam 5ten sonra müsait olabiliyorum :-(
aynen ya daha şimdiden böyleysek devamını hiç düşünemiyorum.28 arti 0 oldum. Çok agirlastigimi hissediyorum. Kalan günler nasıl geçeçek acaba.
oyy maşaAllah çok güzel görünüyor göbüşün kız olduğunu bilmesem erkek derdim karnın tam erkeği andırıyo benimde öyle top gibiabini de Allah utandırmasın bi yastıkta kocasınlar inşaallah
Günaydın Kızlar,
kelebek.hill bisiklet serbest bizde çok şükür,doktorum sadece düşme dedi, hem normal doüum için yan kasları çalıştırdığından,önceden kullananlara öneriliyormuş. Bende bunu fırsat bilip hafta sonları tepesindeyim . Hİç rahatsız etmiyor. Aksine çok rahatlıyorum. Birde kocaman göbek dediğin gibi,çok komik bir görüntü oluşturdu. Yolda gören teyzeler,maşalah maşalahh diye bağırıyor arkamdan. Çok komiğiz.
zeynep-ahmet
Canım,gönderdiğin 2 modelide çok beğendim. Agashi daha portatif duruyor.
Aman nabalım,ne zaman uygun görüyorsa bebiş o zaman gelsin,riskli birşey görse doktorum zaten bende cesaret etmezdim. Çok şükür herşey normal gittiği için bende saldım kendimi,eski türk kadınlarından halliceyim,onlar gibi yolda doğurmassqam iyidir bir yerde :)Günaydın hanimlar gününüz güzel geçsin
nymeria-burcu ne kadar izin verilsede sen yine çok kullanma bisiklet. Bende dr uma ilk sorduğum şeylerden biriydi. Ki benim ilk 42 de zorla geldiği halde (suni sanci gece 12 den ertesi gün 20 ye kadar ) yan kasları çalıştırdığı için erken dogumu tetikler dedi . Bide senin ilk şimdi erken gelmesin
zeynep-ahmet agashi güzel duruyor . É bebekte satılan bi marka yakından da gördüm gayet güzel duruyor .
Günaydın Annişler;
Çok yorucu bir 1,5 ay geçirdiğim için neredeyse hiç giremedim. Ev taşıdık, üstüne 1 haftalıkken evime hırsız girdi günlerce onunla uğraştıkÇok yorucu ve üzücü bir süreçti, bebişide istemeden çok üzdüm galiba bu ara Çok şükür tekmeleyip iyiyim anne demeyi ihmal etmedi bana
Bu süreçte galiba kocişim bana kıyamadı ve oğlumuzun ismini kabullendi .
B Began cnm oğluşumun adı Umut Ali olacak Allahın izniyle
öyle mii resimde gayet toplu da ondan dedim kuzum ayrıca o 11 kiloyu nerde saklıyorsunHihi buyuk oldugu icn oyle gorunuyor ama kuafordeki kizlar direk kiz bebek mi dedi, direk yandan foto ya enden genislik belli olmuyor sanirm
Aminnn canm insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?