- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Günaydın Annişler;
Çok yorucu bir 1,5 ay geçirdiğim için neredeyse hiç giremedim. Ev taşıdık, üstüne 1 haftalıkken evime hırsız girdi günlerce onunla uğraştıkÇok yorucu ve üzücü bir süreçti, bebişide istemeden çok üzdüm galiba bu ara Çok şükür tekmeleyip iyiyim anne demeyi ihmal etmedi bana
Bu süreçte galiba kocişim bana kıyamadı ve oğlumuzun ismini kabullendi .
B Began cnm oğluşumun adı Umut Ali olacak Allahın izniyle
canım bende bakmıstım buna ınternnette fıyatına gore cıdden cok guzel bı urun ama sepetı ufak geldı bana canta koysan egımlı alanda duser gıbı sankı elıne ulastıgında bu konuda yorum yapar mısın?Merhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
hem uygun hem güzel hem hafif bir şey arıyorduk gönlümüze göre oldu şükür
indirim koduyla beraber anne ütfen sitesinden 450 tl ye geldi :) link ekliyorum size de fikir olsun
http://www.annelutfen.com/urun/well...vPhq_unFyx7xdd7zHcWzOra43suzWqgq6gaAgYX8P8HAQ
güzelmiş arabası bebişinin iyi günlerde kullansınMerhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
indirim koduyla beraber anne ütfen sitesinden 450 tl ye geldi :) link ekliyorum size de fikir olsun
http://www.annelutfen.com/urun/well...vPhq_unFyx7xdd7zHcWzOra43suzWqgq6gaAgYX8P8HAQ
canım bende bakmıstım buna ınternnette fıyatına gore cıdden cok guzel bı urun ama sepetı ufak geldı bana canta koysan egımlı alanda duser gıbı sankı elıne ulastıgında bu konuda yorum yapar mısın?
güzelmiş arabası bebişinin iyi günlerde kullansıngeldi mi peki göründüğü gibi mi?
Merhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
evet küçük gözüküyor alt sepeti yaparım tabi canım sitede yazan doğruysa yarın elimde olur
açıkçası bu fiyatı görünce kaçırmak istemedik alt sepet çok sorun olursa cırtcırtla kumaşla yükseltebilirim diye düşündüm =)
teşekkür ederiz teyzesii inşallah umduğumuz gibi çıkar =)Çok güzel gorunuyor güle güle kullansin kuzucuk
tamm cnm ayarlarız olmazsa cumartesi buluşuruz:)Evet kesinlikle ayarlamalıyız. Ama ben akşam 5ten sonra müsait olabiliyorum :-(
öyle mii resimde gayet toplu da ondan dedim kuzum ayrıca o 11 kiloyu nerde saklıyorsun
Merhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
canım geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin hem huzursuzluk yaratıyor hem mal canın yongası bi şekilde
beişinin adı çok güzel adı gibi umut olsun inşallah size =)
kelebek.hill anım yazamadım sana da gayet şık olmuşsunuz kızınla =) Rabbim abinin yuvasını da mus mutlu etsin inşallah
Saka maka bugun 29.haftamız bıttı 30. Haftaya geldıkkkk
Ay cok guzelmis sik duruyor gule gule kullansin bebisin :) iyiki siyah almissin cunku ikinci ucuncude de omru varsa arabanin kullanirsin cok hos :)Merhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
Sabahtan berı bır tekme yıyotum anlatamam artık yerı daraldı kendı de buyuyor masallah cok sert gırısıyorrrGobegimde sakliyormvalla canm cok sukur vucudum asiri kilo belli etmiyor her yerm beraber aliyo kilo.. Tabi baya sistm eski halime gore benceee
Gule gule guzel kullanin insallah canm, gayet guzel gorunuyorr
Aminn insallah canmmcok tesekkur ederizzz
Biz de bugn 29 a adim attikk tam 1 hafta var aramizdaaa.. Ama 30 demekkk daha bi baskaaaa aboooo
Bende bi 30 olaydim hayirlisiyla :) sizler dogurcaksiniz ben sizi gozlicem hikayelerinizi en son ben dogurcam galibaSabahtan berı bır tekme yıyotum anlatamam artık yerı daraldı kendı de buyuyor masallah cok sert gırısıyorrr
o hiç belli olmaz canım bakarsın önce doğurursun:) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin.Bende bi 30 olaydim hayirlisiyla :) sizler dogurcaksiniz ben sizi gozlicem hikayelerinizi en son ben dogurcam galiba
Su gıbı gecıyor zaman az kalmış senın de sımdı sıkayetlerımız artıyor ama karnımda olusunu cok ozleyecegım belkı bır daha dogurmayacagım cunku içimde hareket etmesı tekmelemesı tarıfsız bır duygu bır yandan da bıtmesın ıstıyorummmBende bi 30 olaydim hayirlisiyla :) sizler dogurcaksiniz ben sizi gozlicem hikayelerinizi en son ben dogurcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?