2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
güle güle kullan canım sonunda aldın arabanı:) allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. benim de beşik bakmam gerekli de henüz bir yolunu bulamadım . mobilyacılar sitesi dibimde ama gezmeye fırsatım olmadı daha. alsam iyi olacak.

o hiç belli olmaz canım bakarsın önce doğurursun:) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin.
Amin canim amin 30 oldukmu 10 hafta kaliyor dile bile kolaylasiyor valla :) aman Allah zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin dedigin gibi

ekledim canım.

Bazen bende diyorum keske icimde kalsan diye ama ben dogumdan korktugum icin oyle dusunuyorum :) yoksa cok ozledim zaman gelsede dogsa kokusunu alsam icime oglumun kucagimda uyuyusu gulusu bakisi aglamasi bile bir mucize rabbim hep diyorum isteyen herkese nasip etsin saglikli elli ayakli evlatlarimiz olsun hepimizin :) ben Allah nasip ederse bir tane daha dogururum daha da dogurmam zaten yeter iki tane cok bile :)

en azından 2. yi doğurmak gibi bi düşüncen var:) ben buna bile cesaret edemedim. allah verdi de oldu yoksa ben hala düşünüyordum:) yapsak mı yapmasak mı diye:) biz 4 kardeşiz kardeş çok güzel ama çalışan anne baba için çok zor çocuk hele de ailelerden uzaksanız. bir de benim gibi rahatına düşkünseniz.rabbim bunu sağlıklı sıhhatli versin yeter. allah olmayanlara da nasip etsin.

Sabahtan berı bır tekme yıyotum anlatamam artık yerı daraldı kendı de buyuyor masallah cok sert gırısıyorrr

Dogrudur canm, benmki de artk baya hissettiriyor vuruslari masallah bizdiklara aman yeter ki saglikli olsnlar da tekmeleri nefesimizi kessin, canimizi yalsn ya da tuvaletimizi skistirsn oh miss deriz biz dee... Insan hareket hissedmese deli oluyor cunku Allah korusun, jimnastiklerine hepp devam etainler insallahh

Dusunuyorum valla :) benimde esim sen gibi ayni onun ailesinin baskisi olmasa daha beklerdik bizde ben bir yandan ailesi bir yandan zorladik simdi benden daha heycanli ama :) cok sukur rabbim nasip etti de oldu :) ikinciyi de simdiden dusunuyorum bir 3-4 sene sonrasinin planini yapiyorum simdiden oglum dogsunda esimi gene kandirmam gerekecek tabi bu arada cocuksuz yuva olmuyor ne zamana kadar kari koca birbirimizin yuzune bakicaz ki. Ben bazen diyorum keske biraz daha bekleseydim de calisip duzenimi kurduktan sonra olsaydi sonrada diyorum ertele ertele nereye kadar rabbim rizkiyla gonderiyor meleklerini :)

Bende aynı senin gibiyim şekerim. 5 yıllık evliyiz,erteleye erteleye bi hal olduk. Bir yndan istiyorum bir yandan rahatımdan dolayı istemiyordum. Şimdide doğduktan sonra napçam diye bazen tereddüte düşüyorum. Ama allah nasip etti,çok şükür yokluğunu aratmasın. Onunda sabrını verir inş. Zorluğunu atlatırız.

Amin canim amin 30 oldukmu 10 hafta kaliyor dile bile kolaylasiyor valla :) aman Allah zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin dedigin gibi
Benım ıkinci bebegım bu ıkıncılerde 40 beklenmıyor bıle sezeryanda 8-9 hafta kalıyor

Benım bu ıkıncı ztn. 1 tane az 2 tane cokcalışınca oyle oluyorrr

Canım güle güle binsin bebeğin.ben de bu tarz travel sistem bir araba bakıyorum cok hoş inanılmaz uygun almışsın.bence katlanması boyutu falan ideal bende hala karar verebilmiş değilim arabayı daha önce deneme görme şansın olmusmuydu ama bu arabayı beğendim tükenmiş sanırım zaten hangi indirim kodu ile aldın

Benım ıkinci bebegım bu ıkıncılerde 40 beklenmıyor bıle sezeryanda 8-9 hafta kalıyor

Benım bu ıkıncı ztn. 1 tane az 2 tane cokcalışınca oyle oluyorrr
O zaman sen temmuz annesi olucaksin :) offf yigenim bile 1 yasina basti benim oglan daha karnimda valla cildirizaammm :))) yigenime zaman geciyor da bana gecmiyor o nasil buyudu anlamadim bile masallah kuzuma. Bende iki tane yeter diyorum anam babam olsa yanimda arayi acmam bile ama uzak oldugu icin ailem biraz ara vericem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…