güle güle kullan canım sonunda aldın arabanı:) allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. benim de beşik bakmam gerekli de henüz bir yolunu bulamadım . mobilyacılar sitesi dibimde ama gezmeye fırsatım olmadı daha. alsam iyi olacak.Merhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
hem uygun hem güzel hem hafif bir şey arıyorduk gönlümüze göre oldu şükür
indirim koduyla beraber anne ütfen sitesinden 450 tl ye geldi :) link ekliyorum size de fikir olsun
http://www.annelutfen.com/urun/well...vPhq_unFyx7xdd7zHcWzOra43suzWqgq6gaAgYX8P8HAQ
Amin canim amin 30 oldukmu 10 hafta kaliyor dile bile kolaylasiyor valla :) aman Allah zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin dedigin gibio hiç belli olmaz canım bakarsın önce doğurursun:) hayırlı zamanda sağlıkla gelsin.
ekledim canım.Günaydın Annişler;
Çok yorucu bir 1,5 ay geçirdiğim için neredeyse hiç giremedim. Ev taşıdık, üstüne 1 haftalıkken evime hırsız girdi günlerce onunla uğraştıkÇok yorucu ve üzücü bir süreçti, bebişide istemeden çok üzdüm galiba bu ara Çok şükür tekmeleyip iyiyim anne demeyi ihmal etmedi bana
Bu süreçte galiba kocişim bana kıyamadı ve oğlumuzun ismini kabullendi .
B Began cnm oğluşumun adı Umut Ali olacak Allahın izniyle
Bazen bende diyorum keske icimde kalsan diye ama ben dogumdan korktugum icin oyle dusunuyorum :) yoksa cok ozledim zaman gelsede dogsa kokusunu alsam icime oglumun kucagimda uyuyusu gulusu bakisi aglamasi bile bir mucize rabbim hep diyorum isteyen herkese nasip etsin saglikli elli ayakli evlatlarimiz olsun hepimizin :) ben Allah nasip ederse bir tane daha dogururum daha da dogurmam zaten yeter iki tane cok bile :)Su gıbı gecıyor zaman az kalmış senın de sımdı sıkayetlerımız artıyor ama karnımda olusunu cok ozleyecegım belkı bır daha dogurmayacagım cunku içimde hareket etmesı tekmelemesı tarıfsız bır duygu bır yandan da bıtmesın ıstıyorummm
en azından 2. yi doğurmak gibi bi düşüncen var:) ben buna bile cesaret edemedim. allah verdi de oldu yoksa ben hala düşünüyordum:) yapsak mı yapmasak mı diye:) biz 4 kardeşiz kardeş çok güzel ama çalışan anne baba için çok zor çocuk hele de ailelerden uzaksanız. bir de benim gibi rahatına düşkünseniz.rabbim bunu sağlıklı sıhhatli versin yeter. allah olmayanlara da nasip etsin.Bazen bende diyorum keske icimde kalsan diye ama ben dogumdan korktugum icin oyle dusunuyorum :) yoksa cok ozledim zaman gelsede dogsa kokusunu alsam icime oglumun kucagimda uyuyusu gulusu bakisi aglamasi bile bir mucize rabbim hep diyorum isteyen herkese nasip etsin saglikli elli ayakli evlatlarimiz olsun hepimizin :) ben Allah nasip ederse bir tane daha dogururum daha da dogurmam zaten yeter iki tane cok bile :)
dırek ozel sektor ıcın gecerlı cnm. devletı bılmıyorum zaten..yesilseven bu anlattıkların ozel sektor ıcın de gecerlı degıl mı
Sabahtan berı bır tekme yıyotum anlatamam artık yerı daraldı kendı de buyuyor masallah cok sert gırısıyorrr
Dusunuyorum valla :) benimde esim sen gibi ayni onun ailesinin baskisi olmasa daha beklerdik bizde ben bir yandan ailesi bir yandan zorladik simdi benden daha heycanli ama :) cok sukur rabbim nasip etti de oldu :) ikinciyi de simdiden dusunuyorum bir 3-4 sene sonrasinin planini yapiyorum simdiden oglum dogsunda esimi gene kandirmam gerekecek tabien azından 2. yi doğurmak gibi bi düşüncen var:) ben buna bile cesaret edemedim. allah verdi de oldu yoksa ben hala düşünüyordum:) yapsak mı yapmasak mı diye:) biz 4 kardeşiz kardeş çok güzel ama çalışan anne baba için çok zor çocuk hele de ailelerden uzaksanız. bir de benim gibi rahatına düşkünseniz.rabbim bunu sağlıklı sıhhatli versin yeter. allah olmayanlara da nasip etsin.
en azından 2. yi doğurmak gibi bi düşüncen var:) ben buna bile cesaret edemedim. allah verdi de oldu yoksa ben hala düşünüyordum:) yapsak mı yapmasak mı diye:) biz 4 kardeşiz kardeş çok güzel ama çalışan anne baba için çok zor çocuk hele de ailelerden uzaksanız. bir de benim gibi rahatına düşkünseniz.rabbim bunu sağlıklı sıhhatli versin yeter. allah olmayanlara da nasip etsin.
Benım ıkinci bebegım bu ıkıncılerde 40 beklenmıyor bıle sezeryanda 8-9 hafta kalıyorAmin canim amin 30 oldukmu 10 hafta kaliyor dile bile kolaylasiyor valla :) aman Allah zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin dedigin gibi
Benım bu ıkıncı ztn. 1 tane az 2 tane cokBazen bende diyorum keske icimde kalsan diye ama ben dogumdan korktugum icin oyle dusunuyorum :) yoksa cok ozledim zaman gelsede dogsa kokusunu alsam icime oglumun kucagimda uyuyusu gulusu bakisi aglamasi bile bir mucize rabbim hep diyorum isteyen herkese nasip etsin saglikli elli ayakli evlatlarimiz olsun hepimizin :) ben Allah nasip ederse bir tane daha dogururum daha da dogurmam zaten yeter iki tane cok bile :)
Bende ayniyim cnm dünden beri ayaklarim ellerin yanıyor ateş çıkıyor sankiMerhaba kızlar ben yanıyorumvalla temmuzda ne yapıcaz bilmiyorum ellerimin içi terliyor buzlu şişe ile duruyorum
Canım güle güle binsin bebeğin.ben de bu tarz travel sistem bir araba bakıyorum cok hoş inanılmaz uygun almışsın.bence katlanması boyutu falan ideal bende hala karar verebilmiş değilim arabayı daha önce deneme görme şansın olmusmuydu ama bu arabayı beğendim tükenmiş sanırım zaten hangi indirim kodu ile aldınMerhaba kızçeler bebeğimizin arabasını aldık bizde,
hem uygun hem güzel hem hafif bir şey arıyorduk gönlümüze göre oldu şükür
indirim koduyla beraber anne ütfen sitesinden 450 tl ye geldi :) link ekliyorum size de fikir olsun
http://www.annelutfen.com/urun/well...vPhq_unFyx7xdd7zHcWzOra43suzWqgq6gaAgYX8P8HAQ
Benım ıkinci bebegım bu ıkıncılerde 40 beklenmıyor bıle sezeryanda 8-9 hafta kalıyor
O zaman sen temmuz annesi olucaksin :) offf yigenim bile 1 yasina basti benim oglan daha karnimda valla cildirizaammm :))) yigenime zaman geciyor da bana gecmiyor o nasil buyudu anlamadim bile masallah kuzuma. Bende iki tane yeter diyorum anam babam olsa yanimda arayi acmam bile ama uzak oldugu icin ailem biraz ara vericem :)Benım bu ıkıncı ztn. 1 tane az 2 tane cokcalışınca oyle oluyorrr
Bende bi 30 olaydim hayirlisiyla :) sizler dogurcaksiniz ben sizi gozlicem hikayelerinizi en son ben dogurcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?