2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım bana doktor polikistikoversen çok kolay olmaz çocuğun 30 u da geçiyon düşün dediği halde düşünememiştim. sonra bi baktım hooop hamileyim.kendim bile inanamadım:)

canım bana doktor polikistikoversen çok kolay olmaz çocuğun 30 u da geçiyon düşün dediği halde düşünememiştim. sonra bi baktım hooop hamileyim.kendim bile inanamadım:)
Deme yaaa,demekki senin fırlamanın geleceği varmış. Kısmet artık. Allah güzel yazılar yazsın hepsine,eğlenceli zamanlarımız olsun hep birlikte.

Kızlar dün eşimin kuzeninin düğünü vardı ben biraz rahatsız ve yorgun olduğum için cok kalmak istemedim bizde takımızı takıp cıktık saat aksam 10 gibi falandı. Eve gittik pijamalarımızı giydik tam uzanacağım saat 11 eşimin telefonu çaldı etlilerim görümcem görümcemin eşi çocukları kayınvalide ve kayınpeder toplanmışlar yola çıkmışlar hemen arkamızdan bize geliyorlarmış 5 dk sonra sizdeyiz diyince eşimde sok oldu birşey diyemedi ama sinirimden öldüm kalktım üzerimi değiştirdim burnumdan soluyorum bütün gün çalışmışım Ağrılarım var düğüne gitmişim evimi tam anlamıyla toparlayamamısım.eşim De cok sinirlendi ama eve yaklaşmışlar gelme diyemedi cay içerler giderler dedik.o sıra telefon çaldı karınları acıkmış ben gecenin 11 i ne yemek hazırlayım içeri geçtim bayagı söylendim baktım benim ki bişeyler hazırlamaya başlayacak bırak dedim böyle emrivaki yapılmaz müsait Zaman'da gelseler Nasıl ağırladığımı bilirler dedim.o da cok üzüldü enişteyi cok severiz o yüzden cok birşey diyemedik ama birşey de hazırlamadık geldi bunlar 10 kişi.kayınvalide ne yiyeceğiz birşey yok mu falan Dedi bende bu saatte yemek mi olur dedim eşimde Dedi ki Kız rahatsız girin mutfağa ablamla birşeyler hazırlayın kahvaltılık çıkarın atıştırın Dedi bana da eniştemle biraz otur sen git uzan iyi görünmüyorsun Dedi.bunlar gece 12.30 gibi gittiler ama ben deli oldum ya öldüm sinirimden enişteler Dedi ki kız hamile rahatsız gitmeyelim dedim ama kusurumuza bakma Dedi ama diğerleri kaale almamış bile sinirlenmeyim de ne yapayım ben

Yok artık ya ne kadar düşüncesizler en sinir olduğum şey böyle emrivaki yapılması. İyi yapmışsınız bir daha öyle habersiz gelmezler. Gelmişler hamile kadının evine bir de hizmet bekliyorlar.

Amaninnn Allah korusun bu ne dusuncesizliktir yaaa bi kere bence gunaha giriyorlar hamile kadina eziyet etmek ayol buu... Canm ne desen haklisn valla ama sakin olmakta fayda var Allahtan eain cok anlayisli davranmis takdir ettm enistemizi sen keyfine bak canm daha da mesafe koyarsinz arabiza gerekirsee..

ayy canım ya gerçekten çok sinir bozucu bir durum ya. benimde çok misafirim gelirdi gebelikten önce. ama artık eşim bi sınır koydu. hem iş hem misafir valla hiç çekilmiyor

valla haklısın canım ben olsam eşimin beynini yemiştim. sonra da bi sürü kavga çıkarmıtım:) allahtan yakın değiliz de gidip gelemiyoruz sık sık sene de 1 kez görüşüyoruz:)

Bu kadar sığ düşünceliler işte bende bir kaç gündür öyle cahil insanlara sinir oluyorum evde oturduğun yerde bile seni gerebiliyorlar ..neyse ki geçmiş gitmiş yerden göğe kadar haklısınız ama işte diyorum ya cahil beyinler kime ne anlatacaksın ..

Yok artık ya ne kadar düşüncesizler en sinir olduğum şey böyle emrivaki yapılması. İyi yapmışsınız bir daha öyle habersiz gelmezler. Gelmişler hamile kadının evine bir de hizmet bekliyorlar.
Aynen Can'ım ya müsade isteyip düğünden eve gidiyoruz arkamızdan baskın yapıyorlar cok üzüldüm bir daha olacağını sanmıyorum ama yapabilirler de bilemiyorum normal olmadıkları için

Gerçekten o saatte ne aramaya gelmişler çok merak ettim. İnsanlar bu kadar düşüncesiz olur yani.

Canım sorma sinirimden uyuyamadım ayıp gerçekten belki evim müsait değil belki market alışverişi zamanım geldi evde birşey yok niye zor durumda bırakıyorlar ki.bence de günah yazık ya.zaten mesafeliyim hepsi ile cok sık görüşmüyoruz eşimin annesi babası ablası yengeleri daha ne kadar uzak durabilirim bilemiyorum

ayy canım ya gerçekten çok sinir bozucu bir durum ya. benimde çok misafirim gelirdi gebelikten önce. ama artık eşim bi sınır koydu. hem iş hem misafir valla hiç çekilmiyor
Zaten bizim kimsemiz gelmez canım ya hele su hamilelik döneminde sevdiğimiz arkadaşlarımız kahve içmeye gelir keyif alırız millet gece yemeğe gelmiş ya biz şok

valla haklısın canım ben olsam eşimin beynini yemiştim. sonra da bi sürü kavga çıkarmıtım:) allahtan yakın değiliz de gidip gelemiyoruz sık sık sene de 1 kez görüşüyoruz:)
Canım siteye gelmişler öyle arıyorlar eşimin sucu yok olsa onda nasibini alırdı o beni muhatap bile etmedi sağılsun.ne kadar şanslısın yeter ki gel bana senede 1 gün olayı senınki süpermiş :)

Cahille uğraşılmıyor laf anlamıyorlar çünkü ya biz moralimizi bozmayalım cnm gerçi böyle insanlar oldukça cok zor

yesil_ela gelde sinirlenme insan yorgun argın gerçekten hic çekemiyor birde hizmet bekliyorlar neyse ki eşin çok anlayışlıymış maşallah size. Boşver takma
kelebek.hill bu aralar herkeste bir düğün telâşıdır gidiyor:))çok hoş olmuşsun

Bizim de geçen hafta vardı kuzenimi evlendirdik her daim mutlu olsunlar inşallah
Birde cumartesi emirganda arkadaşımın nişan fotoğraflarını çektim o sondaki göbüşlü halimle en sonunda da dün piknikte uzanıp gökyüzünü izleyerek keyif yapıp dinlendim. Artik kızımın eksikleri tamamlayacağım. Gönderdiğiniz listeler çok isime yarayacak

Gerçekten o saatte ne aramaya gelmişler çok merak ettim. İnsanlar bu kadar düşüncesiz olur yani.
Cnm ben cok eşimin tarafı ile görüşmem iş güç olunca bahane de oluyor görüşmemek için.yapılarımız cok farklı kandil bayram özel günler falan görüşürüz ayda 1 falan görürüzz o günde düğünde muhatap olmadık cok eşim de bana fazla düşkündür sürekli düğün de yanımdan ayrılmayınca birde erken ayrılınca düğünden kıskanıp rahatsız etmek istediler ama sağolsun eşim evde müsade etmedi beni odaya yatmaya gönderdi.suratlarını görmen lazımdı inanılmaz bozuldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…