2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz bu hafta sonu bebişin eksik olan kıyafetlerini tamamladık teyzeleri
Akşam üstü kuruduklarında ütülerini yapıp sarıp sarmaladığım bohçasının içine eklicem ..bir tek yatağı puseti birde dışarda giyeceği tulumu kaldı onu da artık bir ay sonra alır bu alışveriş defterini kapatırız inşallah ..zaten puseti abili kardeşli alacaz minnoşların ikisi de binebilsin diye :) Bnde hastane giyeceğim iç çamaşırlarını pijamaları geceliği terliği çorap ve atletleri tamamladım onlarıda ütüyle elden geçirip kaldırıcam ..üstümden bir yük daha kalktı desem yeridir

Maşallah pek güzelsiniz cnm

Canım atkadaşım aldı bundan renkleri fotodakindrn de canlı çok hoş sadece aynası biraz değişik net ayna gibi değil ama bir sürü oyuncağı ve müziği var bence alınabilir
cuma yazdıktan sonra sipariş verdim, şimdi geldi iş yerine ama açamadım evde açıcam bakalım :)

Hamilelikte göbekte sadece kıllanma oluyo diye biliyorum o da sonradan normale dönüyomuş

evet benimde göbekte cok oldu kıllanma, doktorum elleme dökülücek onlar doğumdan sonra dedi, inşallah

güle güle kullan canım :)

ben de kesinlikle aynı düşüncedeyim, inşallah normal doğum olur hayırlısyla ve sütümüz gelir ama gelmezse zorlamaya gerek yok.. bana arkadaşım sey demişti, mutlaka yanında bebek maması ve biberonunu da götür çünkü özel hastaneler onlara da baya fiyat yazıyorlarmış sonra..

maşallah canım

geçmiş olsun canım, zor günler atlatmışşsın

Mrb anneler nasilsiniz.benim iki gündür ayaklarim bacaklarim sisiyor .ayakkabimi zor giydim.sizlerde nasil durumlar.

canım benim verdiğin bilgiler cokkk değerli, gerçekten her yerde farklı birsey yazıyor cokkk teşekkür ederimm

ohaaa maşallah..

Cahille uğraşılmıyor laf anlamıyorlar çünkü ya biz moralimizi bozmayalım cnm gerçi böyle insanlar oldukça cok zor
Zor canım zor ... Sen kendi canını sıkma hayır utanmadan o saatte eve gelip mutfakta yemek var mı ne yiyecez demelerine ben bile burdan ayrı sinir oldun valla gözüm de olsa bir laf derdim ama ağır olur ..

Maşallah sanada kızına da annesi

Aynen Can'ım ya müsade isteyip düğünden eve gidiyoruz arkamızdan baskın yapıyorlar cok üzüldüm bir daha olacağını sanmıyorum ama yapabilirler de bilemiyorum normal olmadıkları için
Ayy canım ya ne düşüncesizlik yapmislar erken niye kalkdigin belli. Enisteler daha dusunceliymis. Ama Allahtan eşin o firsati vermemis yoksa devam ederdi dusuncesizlikleri. Simdi cekinirlwr en azindan bir daha yapmaya

ÇOK BEĞENDİM YA:) ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYO:)

Hayır bitanem hiç görmedim arabayı, eşim dün tesadüfen internette görmüş bayağı araştırdık ve almaya karar verdik kargoya verildi bile yarın elimizde olur inşallah yazarım merak ettiklerinizi.

Canım google a yaz anne ltfen indirim kodları diye orada çıkıyor wellegro 150 tl indirim yaz istersen kodlarda aşağı doğru inince görürsün.

Bence bitmemiştir çünkü brn almaya çalıştığımda ilk stokta yok dedi sonra sepete düşmüştü 449 tl ye geldi bize çok ballı benim kızçem çok :)

Canım lohusa geceliği alcam bende bu ara bakıyorum. Şu anki bedenimden biraz büyük mü alsam acaba sen nasıl aldın? Doğumda nasıl olacağımı kestiremiyorum. Şu ana kadar 9 kilo aldım. Doğuma kadar 14-15 e çıkabilir

Resmen fesatlanmışlar.Dediğin gibi rahatsız etmek için gelmişler resmen. Valla bahane o ya,kaçabildiğin kadar kaç derim.

Canım bu defa ilk doğumsa yaptıgım hatayı yapmadım ..ilkinde giydiğim bedenden bile bir büyüğünü almıştım ..ama doğumdan sonra direk 10 kilo düştüm giydiklerimin içinde çok kötü durmuştum o yüzden mideum aldım bu defa oda 38-40 arası oluyor .. Öyle çok geniş alma yani dediğim gibi doğumdan sonra ödemleri ve kiloların bir kısmını atıyorsun şişlikte bir iki güne geçiyor

yesilseven bilgiler için cok tesekkurler canim. Ben 18 haftaliktan itibaren raporluyum. 6 ay ucretsiz izni iş yerin mecburu mi yoksa isteğe göre mi onu çok merak ediyordum. Bizim gecen sene doğum yapan bazi arkadaslara ucretsiz izin vermemislerdi baslamazsan yerine birini alacagiz diye tehdit ederek. Mecbur verme durumuna cok sevindim :))

Ballı kız aynen :) yarın yorumlarını bekliyorum Can'ım

kızlarrr haftasonu sırket etkınlıgı vardı sıledeydık fotograf ısını de donuste aradan cıkardım. kıyafetım mezunıyet elbısem, okadar aradım taradım en guzelı evdekıydı fotografcım eşim, elbıse evden sacı kendım yaptım tacım dugunumden bıldıgınız hersey bedava buna ragmen guzel ıs cıkardık.... dogum gunumdu bu arada zaten agvaya gıtmeyı planlıorduk hem gezı hem ıs hem kutlama hem resım herseyı hallettık. cok sanslıyım derken basıma gelmeyen kalmadı otelde odadan akrep cıkmasından tutun arabanın ıkı kez bozulmasına araba kazası tehlıkelerıne ragmen sagsalım eve tam geldık derken sacma sapan sebep yuzunden cıddı kavga ettık esımle. tum gunun gergınlıgını kustu yuzume herseyın acısını benden cıkardı... okdr kızgınım kı anlatamam hamıle olmama dogum gunum olmasına ragmen okdr gereksız uzdu kı benı affedemıyorum hala. tarzım degıl ama uzun bırsure küs kalacagım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…