2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Erkek anneleri hasta çıkışlarını hangi model aldınız foto paylasabilirmisiniz. Ben bir turlu alamadim. Kislik montunu bile aldim kzuumun ama hasta çıkışını alamadim bir turlu ))

Canım memleketim beniiiim

Maşallah canım size de çok güzel olmuşsunuz, ben de haziranda şilede olacağım o zaman çekinmeyi planlıyorum gotoğraflarımı :))

Olur arada öyle eşlerimizin de sinirli olduğu zamanlar oluyor idare edeceğiz bazen napalım :) sen sıkma canını düzeldiniz mi prki şimdi uzun sürmesin küslük

Slm kızlar sizinde bebeginiz herhangi bi yerini karnınıza dayayıp ittiriyo mu yoksa kasılma denen şeyi mi yasiyorum

Kızlar selam, Bende imza yok ama 27. haftamın içindeyim.

Allah kısmet ederse bir oğlum olacak benim de,

Benim aklıma takılan ; 25. haftamda bebeğin kilosu 776 gr dı, bana biraz düşük geldi, siz ne dersiniz?

Doktor normal dedi ama ne bileyim işte evhamlar evhamlar bende

Bir de sizde bebek hareketleri ne durumda? Benim tontiş hep aşağı vuruyor hala :/

Ay bilemedim ben mi çok evhamlıyım uff

Minik piranhacım ne zamandır diycem diycem unutuyorum şimdi aklıma gelmişken diyiveriyim içimden bir his diyor ki sen temmuz sonu doğuracaksın :)

Bence sorun yok düşükte deil kilosu daha önce demiştim benim oğlumun da kilosu ve boyu sürekli çok az söyleniyordu ama gayette iyi doğdu o yüzden doktorun söylediği ölçüleri kafana takma zaten kesin bir ölçü veremezler

Slm kızlar sizinde bebeginiz herhangi bi yerini karnınıza dayayıp ittiriyo mu yoksa kasılma denen şeyi mi yasiyorum
Kasılma denen olay çok daha farklı ve rahatsız edici bir durum .. Ama bu yaşadığın normal bende de oluyor yüksek ihtimalle gerilip esneme hareketleri yapıyor miniğin içerde

Minik piranhacım ne zamandır diycem diycem unutuyorum şimdi aklıma gelmişken diyiveriyim içimden bir his diyor ki sen temmuz sonu doğuracaksın :)
Ay demeeeeeee :)))
nedensiz bir heyecanlandım :))

Arkadaşımın yarın doğumu var bugünden yattı hastaneye eşim gelince yanına gideceğiz yarın da tüm gün yanında olacağım ondan sebep heyecanlıyım zaten içim içime sığmıyor bugün :))

canımmm ben denedım aynı dedıgın gıbı ama sıte de uyarı cıkıyor "ya sepet tutarınız yeterlı degıl yada gecersız kod" dıye neden acaba bır bılgın var mı??

esımle de konusmuyorum hala onun da ozur dıleme ozru vardır zaten bayagı gıder boyle...

Canım benim minnak 26. haftada 890 gramdı, normal yani paşanın kilosu telaş etme :)

Hayırlısıyla kucagına alsın bebeğini inşallah arkadaşın :) kız valla kaç gündür aklımdasın yazacam sana bir türlü fırsatım olmuyor içime doğdu bakalım yanılacak mıyım gerçi sanmıyorum yanılacagımı hislerim pek sekmez:)

Canım iki kodu beraber mi kullanıyorsun ben 1 tl lik ürün almaya çalıştığımda öyle bir uyarı gelmişti baktım şimdi kod """"WM150"""" sadece bu kodu ekle diğer kampanyaları ekleme

Aminn canım amin:))

Allah seni iyi etsin telefonu düşürdüm elimden heyecandan :)) normal olacağını da hissediyor musun, kolay olacağını, hiç kesik olmayacağını da hissediyorsun değil mi :))

İnanırım ben bazen bana da oluyor öyle şeyler:))

Ah canm ah en zoru bilgisiz insanla cehaletle ugrasmaktir ne yazikki.. Bunu kendilerine bi hak gibi goruyorlar zaman zaman ama ne durumda oldugumuz umurlarndanolmuyor.. Allahim akil
Fikir versin bu insanlaraa..

Sagol canm benm sagolll Amin Allah yuva kurana huzur mutluluk versn her daim insallah

Eki Görüntüle 1833249 Ben de kıskandım foto ekliyim düğün vardı haftasonu esimin kuzeninin

Masallah canm cok guzel olmussunz

Masallah size bu ağustos annelero hep mi fit ya masallah. Bir ben davul gibiyim sanirim

Yok kiz ben de oyleym fitlik falan kalmadi

Yok canm o gayet normal bazen ne yapacaklari belli olmuyo veletlerin bazen bi yerde yoplaniyo gibi falan degisik degisik hareketler..
Kasilma farkli ben de bi iki gun once ilk defa yasadm cunku.. Boyle rahim komple kasilip gevsiyo kisa araliklarla ama tabi su an duzensiz zaten duzenli ve bel agrisiyla birlikte ya da lekelenme falan olursa mutlaka doktorumuza basvurmaliyizz

Bende inanırım ne yalan söyleyim inşallah kolay olacak sen rahat ol arkadaşım :) sağlıkla kucagına al inşallah ..Buarada normal düşünüyor Musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…