2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Beni de alın aranıza kızlar az önce tartıldım 70 kilo olmuşum
Kaçla kapatacam tahmin bile edemiyorum

Evet normal olsun istiyorum ama kesik atılmasından da çok korkuyorum
Normal doğumdan sırf bunun için korkuyorsan sakın korma Can'ım .. Ben bugün iğne bile vurulmaktan korkup ağlayan bir insanım inan bana .. O kesik dediğin şeyde de zerre acı hissetmiyorsun .. Sana bir şey diyim mi ben adet dönemlerimde bile günlük iğne vurulan ve asla acıya dayanamayan biriydim ..ben bile acısını hissetmiyorsun diyorsam gerisini sen düşün

Çok güzel olmuşsun canını da Sıkma hatasını anlayıp gönlünü alır inş niye böyle bu erkekler anlamıyorum bizde dün yok yere atıştık berbat bi pazar oldu :s

ayyy süper olmuş resmin canım ama bu kadar güzel günün sonunda keke böyle olmasaymış

Canım benim minnak 26. haftada 890 gramdı, normal yani paşanın kilosu telaş etme :)
25. Haftanın maximumu zaten 790 arkadasın Yazıyı bulamadım cvp yazmak için yani 24+ kaçta ölçtürmüş o Değeri hem bu haftalarda zaten daha da artıyo dimi siz ilerde olanlar kim bilir ne kadar oldu bebişleriniz bende yarın gidicem inş 1 kilo falan olmuştur gerçi yarın 25+6 oluyorum biraz uçtum galiba :))

İnşallah söylediğin gibi kolay olur tatlım :)

Canım çok kolay yanmaz zaten bebiş için de karlanılır napıcaz bu kadar senedir kadınlar nasıl yapıyorsa biz de yapacağız kolaylıkla inşallah :)) hem biz kadınız güçlüyüz Rabbim muhakkak verir onun da kolayını :)

Evet canım benım mınnos temmuzda dogacak hatta 24 temmuz dogum gunum aynı gune gelıyor ama pazar oldugundan baska gun olacak hem benımle aynı gun olursa dogum gunu oğlum uzulur neden benım de aynı değil dıyeee

Canım hiç belli olmaz belki olmuştur 1 kg :)

Ben yarın gideceğim kontrole, çok kilolu olması da önemli değil sağlıkla doğsunlar biz onlara aldırırız inşallah kilo :))

Eşimin köyünden bir kafın doğum yapmış geçen 1.5 ay erken bebeğin ağırlığı 1300 grammış ama hiç küveze falan almamışlar maşallah :)

Evet canım benım mınnos temmuzda dogacak hatta 24 temmuz dogum gunum aynı gune gelıyor ama pazar oldugundan baska gun olacak hem benımle aynı gun olursa dogum gunu oğlum uzulur neden benım de aynı değil dıyeee
Ayy anne yüreği aynı olsun güzel olur demiyo diğer evladını düşünüyo

Esının sucu yok ınsanların dusuncelı olması gerek bazen aklım almıyor

Canım malesef çokkk düşüncesiz davranabiliyor erkekler, işte o açıdan bakma hem doğumgünüm hem hamileyim insan çünkü düşündükçe yediremiyor kendineee oluyorsun yaniiii.....
İnşallah en kısa zamanda anlar hatasını gönlünü alır, biz ne durumda olursak olalım onlardan hep daha sabırlıyız ah ahhh..

Foto süper görünüyor yalnız canm maşallah

Bu arada imzamdaki bugünün açıklamasında bakın ne yazıyorr. "Artık doktorunuz veya sağlık kuruluşunuz sizi iki haftada bir kontrol için çağırıyor olmalı." ama 2 hafta için de daha erken değil miii 32 den sonra biliyordum ben 2 haftada 1 diye... 2 haftada giden var mı kızlar, şu an ideali 3 diye biliyorum amaa

Aslında neden bu şekilde düşünüyoruz biliyor Musun ??? Çünkü çok ağır bir tabu koymuşlar önümüze ..küçüklüğümüzden beri izlediğimiz filmler ya da duydugumuz eski doğum hikayelerinden etkilenerek bir ağ örüyoruz kendimize .. Ve daha önce başımıza hiç gelmemiş bir seyden korkuyoruz .. Ben buraya ilk geldiğimde çok sığ düşünüyordum onca insan Nasıl doğuruyor ki tek seçenek normal doğum Nasıl olabiliyor diye.. Kadınlar doğuruyor ve 3 saat sonra normal hayatlarına devam ediyorlar.. Daha sonra doğum yaklaşınca doktorum beni hastanenin psikolojuna yönlendirdi.. Evet yanlış okumadın normal doğumdan korktuğum için psikoloğa gönderildim.. Burda bundan korkmak bu kadar garip karşılanıyor.. Her şeyi tane tane anlattı neden ne içim korktuğumu sordu .. En sonunda da nereli oldugumu öğrenmek istedi .. İyi ki de o gün o psikoloğa yönlendirilmişim belki de.... Ve en sonunda tamam artık hazırım dedim.. Doğum sadece regl sancısından ve ıkınmadan ibaret Eger doğumdan 2 ay önce kendini buna hazırlarsan normal doğumu kolaycacık yaparsın ben acemi olduğum ve kışın ortasında doğum yaptıgım için malesef ki hazır olamadım bir de hep korkuyordum diye sezeryan olurum diyordum .. Ama şimdi bir ay sonra düzenli yürüyüşlere çıkacam nefes egzersizleri yapacam izin verilirse yüzmeye de gidecem .. Biraz uzun oldu ama belki az da olsa korkunu hafifletirim

Kızlar ikinci doz tetenozu vuruldum busefer acidi yaaa topal ayakla allahtan arabadan indirmeden vurdu hemşireler benim kontrol 2 hafta sonra gidicem artik özele baslicam doğum için inşallah bebisim iyidir

Çok tesekkürler arkadaşım bu harika bilgiler için.Bende sıralamayı bilemiyorum nasıl yapacagımı 16 hafta dogum izni ardına Toplu halde süt izmi (sanırım 19 işgünü ) 15 gün yıllık izin ve 2 ay ücretsiz kullanmak istiyorum fakat sıralaması ne olmalı ?Kime sorabiliriz?

Muhtesem gorunuyorsunnn

70 ne ayolll bizlere ayıp oluyorrr ben zaten 76 ile başlamıştımm
Ben ilk doğumuma 70 le gittiğim için şimdi ki halim bayağı ağır geldi gözüme :/
Merak etme Can'ım ben bir kaç haftaya arayı kapatırım ki bu gidişle
Allah ım o kadar merak ediyorum ki laçka bitirecem diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…