2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy benide hisset benide hisset kiz ne zamann dogurcamm

Evet canım benım mınnos temmuzda dogacak hatta 24 temmuz dogum gunum aynı gune gelıyor ama pazar oldugundan baska gun olacak hem benımle aynı gun olursa dogum gunu oğlum uzulur neden benım de aynı değil dıyeee
Oyy olsun 24 olmassa 25 olur cok muhim degil :)

Tmm cnm çok sagol

Bende Medela Calma'yı herkese öneririm emmek zorunda bebek süt akışı için aynı anne memesi gibi emmeyi unutmuyor.Çalışan anneler için ideal

zeynep-ahmet canm evet benm de gozumden kacms senin yazi... Ben de 120 ml cam, 260 ml plastik aldm aventten.. Mantigim soyle oldu ilk aylar pek ihtiyacimiz olmucak insallah ama nolur nolmaz bulunsn diye aldm, sonrasinda ben ona icirecegimde daha saglikli olani cami tercih ettm ama buyudukce biberonu kendi tutup atma ihtimalini dusunup cam almadmm.. Emzik de yine aventten ikili emzik vardi ondan aldm.. Avent tercih etme sebebim hem herkesn internette yazdigi memnuniyetler hem biberon ozelliklerinin kafama yatmasi hem de yakin bi arkadasimin memnun olmasii

Çok güzel olmuşsun canını da Sıkma hatasını anlayıp gönlünü alır inş niye böyle bu erkekler anlamıyorum bizde dün yok yere atıştık berbat bi pazar oldu :s

valla benım tersım de kotudur ama kıyamıyorum bebegıme hıssedıcek sesım yukseldıkce duyucak uzucem onu vs dıye tutuyorum kendımı bıde duygusallık var cok kolay aglıyorum... dusun aksam uyuyakalıo dokununca bıle sıcrıo oyle bı huyu var bana gecen sıcrarken bole bı bagırır gıbı oldu uyudugu yerde hemen gozlerım doldu. bana degıl yolda baska soforlere bagırıo yıne gozlerım doluo. kavgadan hep kacıyorum dolayısıyla oda ustume geldıkce gelıo... bu erkeklerın su durumumuzu anlayıp yardımcı olcakları sakın olcakları yerde ustumuze gelmelerı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…