Ayy benide hisset benide hisset kiz ne zamann dogurcammHayırlısıyla kucagına alsın bebeğini inşallah arkadaşın :) kız valla kaç gündür aklımdasın yazacam sana bir türlü fırsatım olmuyor içime doğdu bakalım yanılacak mıyım gerçi sanmıyorum yanılacagımı hislerim pek sekmez:)
Oyy olsun 24 olmassa 25 olur cok muhim degil :)Evet canım benım mınnos temmuzda dogacak hatta 24 temmuz dogum gunum aynı gune gelıyor ama pazar oldugundan baska gun olacak hem benımle aynı gun olursa dogum gunu oğlum uzulur neden benım de aynı değil dıyeee
Biz senle berabere kalacaz gibiAyy benide hisset benide hisset kiz ne zamann dogurcamm
Vay kaderdasim benim birde bakmissin ki ayni anda doguma girip ayni anda cikiyormusuzBiz senle berabere kalacaz gibiağustosun ikincisi haftasından sonra beklemeye gircez seninle
Tmm cnm çok sagolcanım burda cok onemlı degıl yanı ucretsız ızın alıcaksan yarı zamanlıya hıc bulasmayacaksan sıra tam olarak senın yazdıgın gıbı olur. zaten olmasa bıle sorun degıl nasıl olsa ıse gıtmeyeceksın nasıl uygun goruyorlarsa o ay yatırırlar maasını ama ucretsız ızın yerıne yarı zamanlı calısacaksan asıl problem orda. devletten odenek alıcaksın fln sartlara baglı. yıllık ıznını bırlestırıceksın fln hep bu ıhtımaller gozardı edılmıs. yanı 16haftaızın+2ayyarızamanlı ıse gıt bebek daha 3 aylık + 1 ay tum yıllık ızınlerımı kullanıım desem sacma. hatta sonrasında yarı zamanlıya devam edeyım desen nasıl olcak yarı zamanlı calısırken ızın hakkında degısıklık olcak mı fln hep muallak kafamda. bu senaryoları avukata sorucam. yıne yazarım sıze...
Bende Medela Calma'yı herkese öneririm emmek zorunda bebek süt akışı için aynı anne memesi gibi emmeyi unutmuyor.Çalışan anneler için idealCanım ben tecrübeli değilim ama çok araştırdım. Medela Calma nın biberonunu aldım. Biberonun başlığı diğerlerinden farklı, bebek emmeden süt/mama akışı olmuyor. Aynı anne göğsünde olduğu gibi.
Beni hep onbeşgüne çağırıyor dr.um zaten..sık mı çağırıyor yani?Anladım canm cevap için sağol, yani aslında gidişata göre dr belirlicektir zaten doğru diyorsun
teşekkür ederiz teyzesii inşallah umduğumuz gibi çıkar =)
Teyze miiii ne teyzesiii ben daha anne olmamışımoğlum bana ismimle hitap ediyor Teyzeligi kabul etmiyorum abla olabilirim
Ben de seninleyim. Hergün okuruz artık burdanBende bi 30 olaydim hayirlisiyla :) sizler dogurcaksiniz ben sizi gozlicem hikayelerinizi en son ben dogurcam galiba
Canını sıkma cnm yalnız değilsin ben 85 kiloyum şuan ve daha 3ay varYanliz degilim yani şükür:)bende 3hafta once 74dumgoguslerim cok buyudu benim eski kiyafetlerime goguslerden dolayi giremiyorum.
Hadi ya bu yedi buçuk kilo almış halin mi ben 10 kilo aldım şeker testi yaptırmadım ama doktorum normal dedi diyette neye dikkat ediyoesunevet canım ilk gebeliğim. 7,5 kilo aldım. gebelik şekerim çıktığı için de artık diyetteyim
Çok güzel olmuşsun canını da Sıkma hatasını anlayıp gönlünü alır inş niye böyle bu erkekler anlamıyorum bizde dün yok yere atıştık berbat bi pazar oldu :s
Beni hep onbeşgüne çağırıyor dr.um zaten..sık mı çağırıyor yani?
Kızlar bebeklerinize beşik aldınız mı ben yatak odasına sepet beşik almayı düşnüyorum siz ne dersiniz[/QUOTE
Biz de yatak odamiza sepet besik aldk canm, haftasonu geldi hatta besigimiz cok sirinnayrica oda yaptk ama ilk aylar icin aldik sepeti yanimiza koycaz prensesii..
Ben çoğunu aldım pompa emzirme yastığı saç fırçası kaldı bu liste bu hafta Bebek şekeri kapı süsü hastane için süsler alacağım Eminönü'nden birde sepet beşik slacağımBenim listemde bu şekilde kızlar gerçi daha alışverişe başlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?