- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
Kızlar bebeklerinize beşik aldınız mı ben yatak odasına sepet beşik almayı düşnüyorum siz ne dersiniz
Ya benimde süs eksiklerim kaldı biraz biraz,ama gözüm eminönüne gitmeyi yemiyor. Hem sıcak,hemde o kadar kalabalık, süs malzemelerini alabileceğimiz bildiğiniz bir internet sitesi var mı kızlar.Ben çoğunu aldım pompa emzirme yastığı saç fırçası kaldı bu liste bu hafta Bebek şekeri kapı süsü hastane için süsler alacağım Eminönü'nden birde sepet beşik slacağım
Ben çocuk doğduktan sonra ona karar veriyim diyorum,belki ev tipi sallanan bir anakucağı yada hamak gibi bir küçük salonda tutmaya beşik diyorum. Ama cocuk doğsun ona göre seçiyim diyorum. Normal park yatak beşiğini aldım. Şimdilik o yeter herhalde.Ben de salon için almayı düşünüyorum ama ne alsam henüz karar veremedim , daha erken diye de çok abartamıyorum alışverişi
Salon için sallanan küçük renkli ana kucağı deniyor sanırım onlar iyi bence ben de düşündüm ama onun için acele etmiyorum doğumdan sonra da alırım diye düşünüyorum ihtiyaca göreBen de salon için almayı düşünüyorum ama ne alsam henüz karar veremedim , daha erken diye de çok abartamıyorum alışverişi
Bi problem yok canım şükür.ben de hep böyle çağrılır biliyordum:)Herhangi bir problem yoktu degil mi sende?? Yani ne bileym canm, bu haftalardan sonra oladabilir dr un calisma tarzina bagli sanirm bilmiyorm ki..
Ben de park yatağı 6 aydan sonra mı alsam diyorum, hem bebiş ayaklanmaya başladığında içine koyabilirim mutfağa vs giderken. Velhasıl hepsini alacağız galibaBen çocuk doğduktan sonra ona karar veriyim diyorum,belki ev tipi sallanan bir anakucağı yada hamak gibi bir küçük salonda tutmaya beşik diyorum. Ama cocuk doğsun ona göre seçiyim diyorum. Normal park yatak beşiğini aldım. Şimdilik o yeter herhalde.
Maşallah canım,çok sevindim,hem seninki biraz önden bile gidiyor sayılır bence,tam hafta değerinde mi çıktı ?Sevgili anneler..benim bugun kontrolum vardi ve elhamdulillah bebegim gayet iyiymis.1027 gr olmusuz cok sukur..gozlerini acip kapadigini bile gorebildik oglusumun.Rabbim doktor kontrollerinden hepimizin gulen yuzlerle donmesini nasip etsin insallah.sezeryan olacagim icin 10 agustos gibi yapariz dogumu dedi doktorum..
Cnm cok sagol cvbin icin ayni sekilde dusunmusuz bende oyle karar verdim en son mantikli yani dediklerin :)zeynep-ahmet canm evet benm de gozumden kacms senin yazi... Ben de 120 ml cam, 260 ml plastik aldm aventten.. Mantigim soyle oldu ilk aylar pek ihtiyacimiz olmucak insallah ama nolur nolmaz bulunsn diye aldm, sonrasinda ben ona icirecegimde daha saglikli olani cami tercih ettm ama buyudukce biberonu kendi tutup atma ihtimalini dusunup cam almadmm.. Emzik de yine aventten ikili emzik vardi ondan aldm.. Avent tercih etme sebebim hem herkesn internette yazdigi memnuniyetler hem biberon ozelliklerinin kafama yatmasi hem de yakin bi arkadasimin memnun olmasii
Ben internetten çok baktım ama içime sinmedi görüp almayı tercih ettim o yüzden Havalar fazla ısınmada ve tabiki hafta içi yanı yarın gideceğimYa benimde süs eksiklerim kaldı biraz biraz,ama gözüm eminönüne gitmeyi yemiyor. Hem sıcak,hemde o kadar kalabalık, süs malzemelerini alabileceğimiz bildiğiniz bir internet sitesi var mı kızlar.
Sevgili anneler..benim bugun kontrolum vardi ve elhamdulillah bebegim gayet iyiymis.1027 gr olmusuz cok sukur..gozlerini acip kapadigini bile gorebildik oglusumun.Rabbim doktor kontrollerinden hepimizin gulen yuzlerle donmesini nasip etsin insallah.sezeryan olacagim icin 10 agustos gibi yapariz dogumu dedi doktorum..
Sorma kiskaniyorum diger arkadaslarimiBen de seninleyim. Hergün okuruz artık burdan
Ben de daha almadim ama idil baby ve mini damlanin jakarli(delikli) modelleri var onlardan alacagim kismetse canim.o modeller hem ince hem cok kullanisli,daha once de kullanmistim..Erkek anneleri hasta çıkışlarını hangi model aldınız foto paylasabilirmisiniz. Ben bir turlu alamadim. Kislik montunu bile aldim kzuumun ama hasta çıkışını alamadim bir turlu))
E-eminönü diye site var oradaki malzemelerin bircogu var ayrıca www.kazanabil.com'dan da çok uygun süsleme malzemeleri alabilirsin bir bak istersen ben oralardan aldım son haftalarsa yapmaya başlayacagız annemleYa benimde süs eksiklerim kaldı biraz biraz,ama gözüm eminönüne gitmeyi yemiyor. Hem sıcak,hemde o kadar kalabalık, süs malzemelerini alabileceğimiz bildiğiniz bir internet sitesi var mı kızlar.
Amiiiiin canim insallah :))Maşallah Maşallah minik tatlışa. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi..
Resmini çekip yollar mısın ben de bu aralar sepet beşiğe bakıyorum karar veremefim
Bi problem yok canım şükür.ben de hep böyle çağrılır biliyordum:)
Cnm cok sagol cvbin icin ayni sekilde dusunmusuz bende oyle karar verdim en son mantikli yani dediklerin :)
Ay senle kilodasiz ne guzel kendim gibi birini bulmak canim arkadasimCanını sıkma cnm yalnız değilsin ben 85 kiloyum şuan ve daha 3ay var
Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..70 ne ayolll bizlere ayıp oluyorrrben zaten 76 ile başlamıştımm
Ay senle kilodasiz ne guzel kendim gibi birini bulmak canim arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?