2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
heryerim büyüdüeski kıayfetlerin yanından geçemiyorum ...

Ayni evin icinde kusluk olmuyor canim ya ben cok denedim cok kinci olmama ramen kalinmiyor :) gecmis olsun ama bak ne guzel cikmissin masallah strese sokma kendini resimlerine bak mutlu mutlu :) :)

Canını sıkma cnm yalnız değilsin ben 85 kiloyum şuan ve daha 3ay var
Yanliz olmadığını bilmek güzel:))) bizde ne yapal tontis hamile olcaz:)) dogunca veririz insallah kizlar

Maşallah canım,çok sevindim,hem seninki biraz önden bile gidiyor sayılır bence,tam hafta değerinde mi çıktı ?
Evet canim tam hafta degerinde cikmis..gecen ay 600lu gramlardaydi,sanki buradaki annelere gore benimki kucuk gibiydi.ama cok sukur bu ay guzel buyumus.aslinda ben hic takilmam bu kilo isine cunku her bebek farkli gercketen..insallah cooook saglikli olsunlar yeter..

Canımcım boyum zorlasan taş çatlatsan 1.60 ı bulmaz kuzum, 50 kilo anca kurtarıyordu beni zaten.top gibi mi görünüyorum acaba şimdi?
Eminim oyle gorunmuyorsundur ama oyle olsa da bosver ya..hamilelik bu,dunyanin en guzel bekleyisi bence..varsin kilolar da bizle birlikte olsu napalim..

Slm kızlar sizinde bebeginiz herhangi bi yerini karnınıza dayayıp ittiriyo mu yoksa kasılma denen şeyi mi yasiyorum
Bende de oluyor elini üzerinde gezdirince yer degistiriyor :) normal bence komik oluyor :)
Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..

Maşallah boyun uzun ne güzel takmayın kiloları sağlık olsun benim arkadaşım 25 kilo aldı 1 sene olmadan eski kilosuna döndü emzirmek bi hayli kalori yakıyormuş ben 156 cm boy ile su an 65im. 9 kilo aldım ama

Maşallah tabi haklısın sağlıklı olsunlarda :) yinede ben biraz tombik seviyorum inş 3.5 kilo civarında doğar :) yarın ne zmn gidiceksin kontrole gelince haber seninki kocaman olmuştur şimdi

Ne kadar tanıdık bir hikaye, aklıma hamileliğim başlangıcında 29 kişinin bize kahvaltıya geldiği gün aklıma geldi valla okurken bile çok sinirlendim

Evet canim ya aslinda cogu sey iradede bitiyor..ama benim yas da ileri olunca vermek zorlasiyor iste..hayirlisi bakalim..Rabbim hepimize saglik versin ve ins saglikli bebislerimiz olsun..

Bende tam olarak bu sekildeyim

Sıcak duş alınabilir bide çevremdeki doğum yapanlar önerdi bana

Kizlar ya sabah yazdim ama gorulmedi galiba biberon ve emzik konusunda fikre ihtiyacim var ilk etapta kac ml lik kac tane biberon onerirsiniz cam mi almaliyiz hangi marka iyidir bilemiyorum bunlari ozellikle tecrubeli annisler iyi bilir bunlari :)
Kullandığımdam değil ama eğer sütün gelirse ilk 6 ay biberon kullanmazsın sonrasında da sen kaç taneye ihtiyaç duyarsan ben yedek olsun diye 2-3 tane alırım heralde çocuk Büyüdükçe ağız kısmı Değiştiriliyor ayrı alabiliyorsun onu ve cam alınmalı bence sağlık açısından ama seyahat için bi tanede plastik Şart bunlar benim fikrim tabi :)

Cnm genelde 32 den sonra iki haftada bir 36 dan sonra her hafta diye biliyorum ama ben simdiden su probleminden dolayi iki haftada bir gitmeye basladim yani riskli bi durum yoksa 32 den sonra iki haftada bir cagiriolar
Bu arada ne zmn Dr a gidiceksin ? Inş bu gidişinde tamamen düzelmiş olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…