Canımcım boyum zorlasan taş çatlatsan 1.60 ı bulmaz kuzum, 50 kilo anca kurtarıyordu beni zaten.top gibi mi görünüyorum acaba şimdi?Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..
Ne güzel yaaa aynı vücuda minik bir göbek kondurmuşlar o kadar..Eki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)
Masallah canimmEki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)
Masallah canimmEki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)
Tatlım teşekkür ederim de 70 kiloyum ne çıtı pıtısı bildiğin meşe ağacı:)Masallah canimmcok guzel bebisinde sende citi piti ay keske bende boyle olsam
Teşekkür ederiz teyZesi :)Ne güzel yaaa aynı vücuda minik bir göbek kondurmuşlar o kadar..
heryerim büyüdüeski kıayfetlerin yanından geçemiyorum ...
Ayni evin icinde kusluk olmuyor canim ya ben cok denedim cok kinci olmama ramen kalinmiyor :) gecmis olsun ama bak ne guzel cikmissin masallah strese sokma kendini resimlerine bak mutlu mutlu :) :)
Yanliz olmadığını bilmek güzel:))) bizde ne yapal tontis hamile olcaz:)) dogunca veririz insallah kizlarCanını sıkma cnm yalnız değilsin ben 85 kiloyum şuan ve daha 3ay var
Evet canim tam hafta degerinde cikmis..gecen ay 600lu gramlardaydi,sanki buradaki annelere gore benimki kucuk gibiydi.ama cok sukur bu ay guzel buyumus.aslinda ben hic takilmam bu kilo isine cunku her bebek farkli gercketen..insallah cooook saglikli olsunlar yeter..Maşallah canım,çok sevindim,hem seninki biraz önden bile gidiyor sayılır bence,tam hafta değerinde mi çıktı ?
Sen mese agaciysan ben kendime isim bile bulamiyorum tatlimTatlım teşekkür ederim de 70 kiloyum ne çıtı pıtısı bildiğin meşe ağacı:)
Disneyinkide hoşuma gitti benim. Sağol canim bide onlara bakayım :)Ben de daha almadim ama idil baby ve mini damlanin jakarli(delikli) modelleri var onlardan alacagim kismetse canim.o modeller hem ince hem cok kullanisli,daha once de kullanmistim..
Eminim oyle gorunmuyorsundur ama oyle olsa da bosver ya..hamilelik bu,dunyanin en guzel bekleyisi bence..varsin kilolar da bizle birlikte olsu napalim..Canımcım boyum zorlasan taş çatlatsan 1.60 ı bulmaz kuzum, 50 kilo anca kurtarıyordu beni zaten.top gibi mi görünüyorum acaba şimdi?
Bende de oluyor elini üzerinde gezdirince yer degistiriyor :) normal bence komik oluyor :)Slm kızlar sizinde bebeginiz herhangi bi yerini karnınıza dayayıp ittiriyo mu yoksa kasılma denen şeyi mi yasiyorum
Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..
Maşallah tabi haklısın sağlıklı olsunlarda :) yinede ben biraz tombik seviyorum inş 3.5 kilo civarında doğar :) yarın ne zmn gidiceksin kontrole gelince haber seninki kocaman olmuştur şimdiCanım hiç belli olmaz belki olmuştur 1 kg :)
Ben yarın gideceğim kontrole, çok kilolu olması da önemli değil sağlıkla doğsunlar biz onlara aldırırız inşallah kilo :))
Eşimin köyünden bir kafın doğum yapmış geçen 1.5 ay erken bebeğin ağırlığı 1300 grammış ama hiç küveze falan almamışlar maşallah :)
Ne kadar tanıdık bir hikaye, aklıma hamileliğim başlangıcında 29 kişinin bize kahvaltıya geldiği gün aklıma geldiKızlar dün eşimin kuzeninin düğünü vardı ben biraz rahatsız ve yorgun olduğum için cok kalmak istemedim bizde takımızı takıp cıktık saat aksam 10 gibi falandı. Eve gittik pijamalarımızı giydik tam uzanacağım saat 11 eşimin telefonu çaldı etlilerim görümcem görümcemin eşi çocukları kayınvalide ve kayınpeder toplanmışlar yola çıkmışlar hemen arkamızdan bize geliyorlarmış 5 dk sonra sizdeyiz diyince eşimde sok oldu birşey diyemedi ama sinirimden öldüm kalktım üzerimi değiştirdim burnumdan soluyorum bütün gün çalışmışım Ağrılarım var düğüne gitmişim evimi tam anlamıyla toparlayamamısım.eşim De cok sinirlendi ama eve yaklaşmışlar gelme diyemedi cay içerler giderler dedik.o sıra telefon çaldı karınları acıkmış ben gecenin 11 i ne yemek hazırlayım içeri geçtim bayagı söylendim baktım benim ki bişeyler hazırlamaya başlayacak bırak dedim böyle emrivaki yapılmaz müsait Zaman'da gelseler Nasıl ağırladığımı bilirler dedim.o da cok üzüldü enişteyi cok severiz o yüzden cok birşey diyemedik ama birşey de hazırlamadık geldi bunlar 10 kişi.kayınvalide ne yiyeceğiz birşey yok mu falan Dedi bende bu saatte yemek mi olur dedim eşimde Dedi ki Kız rahatsız girin mutfağa ablamla birşeyler hazırlayın kahvaltılık çıkarın atıştırın Dedi bana da eniştemle biraz otur sen git uzan iyi görünmüyorsun Dedi.bunlar gece 12.30 gibi gittiler ama ben deli oldum ya öldüm sinirimdenenişteler Dedi ki kız hamile rahatsız gitmeyelim dedim ama kusurumuza bakma Dedi ama diğerleri kaale almamış bile sinirlenmeyim de ne yapayım ben
Evet canim ya aslinda cogu sey iradede bitiyor..ama benim yas da ileri olunca vermek zorlasiyor iste..hayirlisi bakalim..Rabbim hepimize saglik versin ve ins saglikli bebislerimiz olsun..Bende de oluyor elini üzerinde gezdirince yer degistiriyor :) normal bence komik oluyor :)
Maşallah boyun uzun ne güzel takmayın kiloları sağlık olsun benim arkadaşım 25 kilo aldı 1 sene olmadan eski kilosuna döndü emzirmek bi hayli kalori yakıyormuşben 156 cm boy ile su an 65im. 9 kilo aldım ama
Biz her halİmizle harikayız tatlım :)Sen mese agaciysan ben kendime isim bile bulamiyorum tatlim
Bende tam olarak bu sekildeyimBende de oluyor elini üzerinde gezdirince yer degistiriyor :) normal bence komik oluyor :)
Maşallah boyun uzun ne güzel takmayın kiloları sağlık olsun benim arkadaşım 25 kilo aldı 1 sene olmadan eski kilosuna döndü emzirmek bi hayli kalori yakıyormuşben 156 cm boy ile su an 65im. 9 kilo aldım ama
Sıcak duş alınabilir bide çevremdeki doğum yapanlar önerdi banaPerine masajını yapmak zorunda deilsin ben yapmadım ki bence yapılmaması daha iyi .. Squata gelince doğuma sadece son üç gün kala önüme bir sandalye koydum ona tutunup eğilip kalktım ve sorarsan faydasınıda gördüm açılmalarım başladı .. Normal doğumu kolaylaştıcak en büyük şey yürüyüş yürüyüş yürüyüş .. İnan bana en çok bu kolay doğuma yardımcı oluyor imkan varsa ek olarak ta yüzdün mü ohhh misss... Birde son ay nefes egzersizi yapmak gerekiyor muhakkak .. Ben doğum sırasında öğrendim nefesimi kontrol etmeyi ve kavradığım an oğlumu doğurdum .. Doğuma kadar sadece yüzme yürüyüş ama nişan gelmesinden sonra dediğim gibi eğilip kalkma ve nefes egzersizini yaparsın ek olarak
Kullandığımdam değil ama eğer sütün gelirse ilk 6 ay biberon kullanmazsın sonrasında da sen kaç taneye ihtiyaç duyarsan ben yedek olsun diye 2-3 tane alırım heralde çocuk Büyüdükçe ağız kısmı Değiştiriliyor ayrı alabiliyorsun onu ve cam alınmalı bence sağlık açısından ama seyahat için bi tanede plastik Şart bunlar benim fikrim tabi :)Kizlar ya sabah yazdim ama gorulmedi galiba biberon ve emzik konusunda fikre ihtiyacim var ilk etapta kac ml lik kac tane biberon onerirsiniz cam mi almaliyiz hangi marka iyidir bilemiyorum bunlari ozellikle tecrubeli annisler iyi bilir bunlari :)
Bu arada ne zmn Dr a gidiceksin ? Inş bu gidişinde tamamen düzelmiş olur herseyCnm genelde 32 den sonra iki haftada bir 36 dan sonra her hafta diye biliyorum ama ben simdiden su probleminden dolayi iki haftada bir gitmeye basladim yani riskli bi durum yoksa 32 den sonra iki haftada bir cagiriolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?