2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok haklısın walla bu arada 30 uncu haftandasın ya çok kıskandım :) benim daha 4 hafta varda :) ilk annemiz sen olucaksın belkide ne güzel

Hay maşallah o kocaman olmuş :) sen erkenden kucagına alıcaksın demek ne güzel :)

Ben de park yatağı 6 aydan sonra mı alsam diyorum, hem bebiş ayaklanmaya başladığında içine koyabilirim mutfağa vs giderken. Velhasıl hepsini alacağız galiba
Ben mama koltuğu Alıp mutfağa oturma odasına taşırım Yanımda oturur diye Düşündüm park yatağı oraya buraya çekmektense ?

Ya kızlar ne kadar güzel ve fitsiniz ben 80 mi gördüm bugün oysaki metabolizmam çok iyi çalışırdı. Doktor haftasonu troidntesti yaptı daha önce değerlerim çok iyiysen düşmüş hormanlarım, meğersem o yüzden kilo alıyormuşum bir ay sonra tekrar bakılacak hamilelikten mi yoksa kalıcı bişey mi diye, umarım kalıcı değildir

Ay senle kilodasiz ne guzel kendim gibi birini bulmak canim arkadasim

Beni de alin aranizaaa hahahah

Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..

Saglikli olalm da canm ben oyle sikayetci falan degilm cok sukur bebegim saglikli ben de saglikliym gerisi fasa fisoringoo

Eki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)

Masallah canm gayet fitingo

Yanliz olmadığını bilmek güzel:))) bizde ne yapal tontis hamile olcaz:)) dogunca veririz insallah kizlar

Insallah canm insallah hallederiz bosverin simdi kilolari en onemlisi saglik.. Cok sukurr.. Ben de sizdenimm

Beşiği nereden aldın Can'ım içimdekilerle beraber geliyor değil mi ben de beğendiğim beşiği yollayayım bir de ne kadavra aldın canım

Babycorner diye bi magazadan aldm antalyada canm, evet icindekilerle geliyor.. 690 falandi ama pesinde 550 ye falan aldk sanirm en son

Slmnkızlar aranızda Bebekhouse san alışveriş yapan var mı

Ben yaptm baya canm, guzel bi site ve guzel indirimler oluyo bazen ben begeniyorm
Mesela biberon emzik lohusa camasiri havludur falan baya bi sey aldmmm

Gel cnm gel

Ben internetten çok baktım ama içime sinmedi görüp almayı tercih ettim o yüzden Havalar fazla ısınmada ve tabiki hafta içi yanı yarın gideceğim
Bulursan bişiler haberimiz olsun. Şarkhana da bak mutlaka. Ben çalıştığım için maalesef sadece hafta sonu gidEbiliyorum. Oda çok zor oluyo. 23. Hadtamda gitti de perişan oldum

Maşallah tabi haklısın sağlıklı olsunlarda :) yinede ben biraz tombik seviyorum inş 3.5 kilo civarında doğar :) yarın ne zmn gidiceksin kontrole gelince haber seninki kocaman olmuştur şimdi

Canım yarın sabahtan gideceğim doktora ama arkadaşımın doğumu var onun yanında kalırım heralde akşama kadar gelince hemen yazarım buraya :))

Büyümüştür inşallah en son 890 gramdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…