Çok haklısın walla bu arada 30 uncu haftandasın ya çok kıskandım :) benim daha 4 hafta varda :) ilk annemiz sen olucaksın belkide ne güzelvalla benım tersım de kotudur ama kıyamıyorum bebegıme hıssedıcek sesım yukseldıkce duyucak uzucem onu vs dıye tutuyorum kendımı bıde duygusallık var cok kolay aglıyorum... dusun aksam uyuyakalıo dokununca bıle sıcrıo oyle bı huyu var bana gecen sıcrarken bole bı bagırır gıbı oldu uyudugu yerde hemen gozlerım doldu. bana degıl yolda baska soforlere bagırıo yıne gozlerım doluo. kavgadan hep kacıyorum dolayısıyla oda ustume geldıkce gelıo... bu erkeklerın su durumumuzu anlayıp yardımcı olcakları sakın olcakları yerde ustumuze gelmelerı!
Canm ekliyorm foto nette vardi.. Biz ektekini aldkk...
Aman canm sorun olmasn da dr una guvenmek en iyisi
Ne demek canm
Seninki gene sevimli takmis benimki direk gobekli sisko falan diyo benim gebe kalmadan once hic gobegim yoktu cunkuBiz her halİmizle harikayız tatlım :)
Eşimin kulakları çınlasın bana evde taktığı lakap Hıbızık :)
Hay maşallah o kocaman olmuş :) sen erkenden kucagına alıcaksın demek ne güzel :)Sevgili anneler..benim bugun kontrolum vardi ve elhamdulillah bebegim gayet iyiymis.1027 gr olmusuz cok sukur..gozlerini acip kapadigini bile gorebildik oglusumun.Rabbim doktor kontrollerinden hepimizin gulen yuzlerle donmesini nasip etsin insallah.sezeryan olacagim icin 10 agustos gibi yapariz dogumu dedi doktorum..
Beşiği nereden aldın Can'ım içimdekilerle beraber geliyor değil mi ben de beğendiğim beşiği yollayayım bir de ne kadavra aldın canımCanm ekliyorm foto nette vardi.. Biz ektekini aldkk...
Aman canm sorun olmasn da dr una guvenmek en iyisi
Ne demek canm
Ben mama koltuğu Alıp mutfağa oturma odasına taşırım Yanımda oturur diye Düşündüm park yatağı oraya buraya çekmektense ?Ben de park yatağı 6 aydan sonra mı alsam diyorum, hem bebiş ayaklanmaya başladığında içine koyabilirim mutfağa vs giderken. Velhasıl hepsini alacağız galiba
Nasıl 70 kilo ya maşallah inceciksin ya da boyun uzun hiç çaktırmıyosun wallaTatlım teşekkür ederim de 70 kiloyum ne çıtı pıtısı bildiğin meşe ağacı:)
Ay insallah canim hayirlisiyla..Hay maşallah o kocaman olmuş :) sen erkenden kucagına alıcaksın demek ne güzel :)
Canım aciyo biraz ama hareket ettiğini hissetmek de güzel her ne kadar arada şikayet etsemdeKasılma denen olay çok daha farklı ve rahatsız edici bir durum .. Ama bu yaşadığın normal bende de oluyor yüksek ihtimalle gerilip esneme hareketleri yapıyor miniğin içerde
Bende de oluyor elini üzerinde gezdirince yer degistiriyor :) normal bence komik oluyor :)
Erken doğum riskim olduğu için acaba kasılmalar mi başladı diye tereddüt ettim
Maşallah boyun uzun ne güzel takmayın kiloları sağlık olsun benim arkadaşım 25 kilo aldı 1 sene olmadan eski kilosuna döndü emzirmek bi hayli kalori yakıyormuşben 156 cm boy ile su an 65im. 9 kilo aldım ama
Bende varim bende artik doğum hikayelerini dinleriz bizde tecrübe kazanirizBen de seninleyim. Hergün okuruz artık burdan
Ay senle kilodasiz ne guzel kendim gibi birini bulmak canim arkadasim
Ben 80le basladim,50leri 60lari duyunca icim gidiyor..ama napalim herkes ayni olmuyor iste..cok sukur ki boyum 175..
Eki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)
Yanliz olmadığını bilmek güzel:))) bizde ne yapal tontis hamile olcaz:)) dogunca veririz insallah kizlar
Beşiği nereden aldın Can'ım içimdekilerle beraber geliyor değil mi ben de beğendiğim beşiği yollayayım bir de ne kadavra aldın canım
Slmnkızlar aranızda Bebekhouse san alışveriş yapan var mı
Aynen öyle napalim kızlar yapacak bisey yok bünye meselesiYanliz olmadığını bilmek güzel:))) bizde ne yapal tontis hamile olcaz:)) dogunca veririz insallah kizlar
Gel cnm gelBeni de alin aranizaaa hahahah
Saglikli olalm da canm ben oyle sikayetci falan degilm cok sukur bebegim saglikli ben de saglikliym gerisi fasa fisoringoo
Masallah canm gayet fitingo
Insallah canm insallah hallederiz bosverin simdi kilolari en onemlisi saglik.. Cok sukurr..Ben de sizdenimm
Babycorner diye bi magazadan aldm antalyada canm, evet icindekilerle geliyor.. 690 falandi ama pesinde 550 ye falan aldk sanirm en son
Ben yaptm baya canm, guzel bi site ve guzel indirimler oluyo bazen ben begeniyorm
Mesela biberon emzik lohusa camasiri havludur falan baya bi sey aldmmm
Bulursan bişiler haberimiz olsun. Şarkhana da bak mutlaka. Ben çalıştığım için maalesef sadece hafta sonu gidEbiliyorum. Oda çok zor oluyo. 23. Hadtamda gitti de perişan oldumBen internetten çok baktım ama içime sinmedi görüp almayı tercih ettim o yüzden Havalar fazla ısınmada ve tabiki hafta içi yanı yarın gideceğim
Hemen akıyırum cnm çok saolllE-eminönü diye site var oradaki malzemelerin bircogu var ayrıca www.kazanabil.com'dan da çok uygun süsleme malzemeleri alabilirsin bir bak istersen ben oralardan aldım son haftalarsa yapmaya başlayacagız annemle
Maşallah tabi haklısın sağlıklı olsunlarda :) yinede ben biraz tombik seviyorum inş 3.5 kilo civarında doğar :) yarın ne zmn gidiceksin kontrole gelince haber seninki kocaman olmuştur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?