Ne kadarlıktı 26 demiştin tam 26+0 da mı ?Canım yarın sabahtan gideceğim doktora ama arkadaşımın doğumu var onun yanında kalırım heralde akşama kadar gelince hemen yazarım buraya :))
Büyümüştür inşallah en son 890 gramdı :)
Kesinlikle ama o artık doğum yaklaştığı Zaman yapılmalı.. Ben sancılarım düzenli gelmeye başlayınca tam 1 saatte bir sıcak suyla duş aldım hatta suyu sürekli kasıklarıma ve belime tuttum açılmam hızlandı bu şekildeSıcak duş alınabilir bide çevremdeki doğum yapanlar önerdi bana
Benim ki şişko da diyor ama saniyesinde yastığı yüzüne yiyor:) ama kabul etmeliyim ki en komik olduğum an koltuktan uzanırken kalkmaya çalıştığım an oluyor panda yavrusu gibi oluyorum:)Seninki gene sevimli takmis benimki direk gobekli sisko falan diyo benim gebe kalmadan once hic gobegim yoktu cunku
Yeminle 70 kiloyum kız daha bugün tartıldım ama eğer çaktırmıyorsam çok sevinirim :)Nasıl 70 kilo ya maşallah inceciksin ya da boyun uzun hiç çaktırmıyosun walla
Tabi hafif rahatsız eder seni ama gerçek kasılma da emin ol bunu diğer bürün şeylerden ayırabileceksinCanım aciyo biraz ama hareket ettiğini hissetmek de güzel her ne kadar arada şikayet etsemde
Bakan gözlerin güzelliğinden kaynaklı Can'ım Benim teşekkür ederim:)Beni de alin aranizaaa hahahah
Saglikli olalm da canm ben oyle sikayetci falan degilm cok sukur bebegim saglikli ben de saglikliym gerisi fasa fisoringoo
Masallah canm gayet fitingo
Insallah canm insallah hallederiz bosverin simdi kilolari en onemlisi saglik.. Cok sukurr..Ben de sizdenimm
Babycorner diye bi magazadan aldm antalyada canm, evet icindekilerle geliyor.. 690 falandi ama pesinde 550 ye falan aldk sanirm en son
Ben yaptm baya canm, guzel bi site ve guzel indirimler oluyo bazen ben begeniyorm
Mesela biberon emzik lohusa camasiri havludur falan baya bi sey aldmmm
Maşallah kuzuna hayırlısıyla kucagına al inşallah annesiSevgili anneler..benim bugun kontrolum vardi ve elhamdulillah bebegim gayet iyiymis.1027 gr olmusuz cok sukur..gozlerini acip kapadigini bile gorebildik oglusumun.Rabbim doktor kontrollerinden hepimizin gulen yuzlerle donmesini nasip etsin insallah.sezeryan olacagim icin 10 agustos gibi yapariz dogumu dedi doktorum..
Amin Amin o günü heycanla bekliyorum :) her şey çok güzel olacak inşallahVay kaderdasim benim birde bakmissin ki ayni anda doguma girip ayni anda cikiyormusuz
Ne güzel güle güle kullanın ben listeyi hazırladım ama daha başlamadımBen çoğunu aldım pompa emzirme yastığı saç fırçası kaldı bu liste bu hafta Bebek şekeri kapı süsü hastane için süsler alacağım Eminönü'nden birde sepet beşik slacağım
29 mu ay bayılırdım herhalde arkadasım Allah sabrını mı veriyor hamilelere nedir :)Ne kadar tanıdık bir hikaye, aklıma hamileliğim başlangıcında 29 kişinin bize kahvaltıya geldiği gün aklıma geldivalla okurken bile çok sinirlendim
Bakan gözlerin güzelliğinden kaynaklı Can'ım Benim teşekkür ederim:)
HahahaBenim ki şişko da diyor ama saniyesinde yastığı yüzüne yiyor:) ama kabul etmeliyim ki en komik olduğum an koltuktan uzanırken kalkmaya çalıştığım an oluyor panda yavrusu gibi oluyorum:)
Aa bugun bana bi kadin dediki konusu gecmisken soyleyeyim zeytinyagi ile ovalarsan dogumda sancinda azaliyormus cocugun cikis anida hizlaniyormus alttan muayenelerde de pek birsey hissetmiyormussun birde sancinin son 2 dkkaya dustugu an git hastaneye dedi bana kadin dogum o zaman basliyormusKesinlikle ama o artık doğum yaklaştığı Zaman yapılmalı.. Ben sancılarım düzenli gelmeye başlayınca tam 1 saatte bir sıcak suyla duş aldım hatta suyu sürekli kasıklarıma ve belime tuttum açılmam hızlandı bu şekilde
Ben ilk nişanım gelince gittim daha açılma başlamamıştı doğuma var dediler ..eve geldim tam bir gün sonra evde yaptıklarımla açılmam oldu ve dediğin gibi sancım 2 dakikada bire düştü zaten o an tamam dedim geliyor bir kaç saniye sancı 2 dakika yok bir kaç saniye sancı 2 dakika yok şeklindeydi ..ha bana sorarsan zeytinyağı Falan hiç öyle şeylere girişme zaten açılma başladığında vücudun o kayganlığı kendi üretecek suyun geldiğinde çok daha kolay olacakAa bugun bana bi kadin dediki konusu gecmisken soyleyeyim zeytinyagi ile ovalarsan dogumda sancinda azaliyormus cocugun cikis anida hizlaniyormus alttan muayenelerde de pek birsey hissetmiyormussun birde sancinin son 2 dkkaya dustugu an git hastaneye dedi bana kadin dogum o zaman basliyormus
Anladim canim kadin son bir ay kala surmeye basla dedi bana ama gerek yok diyorsan olur. İnsallah acilmam olur cunku benim ablamin acilmasi yok diye sezeryana aldilar sancisi gelince ben beklicem ama 2 dkkaya dusunce dediginizz gibi o zaman hastane yollari tastan diyip aticam kendimi disariBen ilk nişanım gelince gittim daha açılma başlamamıştı doğuma var dediler ..eve geldim tam bir gün sonra evde yaptıklarımla açılmam oldu ve dediğin gibi sancım 2 dakikada bire düştü zaten o an tamam dedim geliyor bir kaç saniye sancı 2 dakika yok bir kaç saniye sancı 2 dakika yok şeklindeydi ..ha bana sorarsan zeytinyağı Falan hiç öyle şeylere girişme zaten açılma başladığında vücudun o kayganlığı kendi üretecek suyun geldiğinde çok daha kolay olacak
Amiiiin canim..insallah hepimiz alalim..bu arada sen hangi ulkedeydin canim merak ettimMaşallah kuzuna hayırlısıyla kucagına al inşallah annesi
Buarada zeytinyağını özel bölgeye mi sür Dedi birde ablan kaçıncı haftadaydıAnladim canim kadin son bir ay kala surmeye basla dedi bana ama gerek yok diyorsan olur. İnsallah acilmam olur cunku benim ablamin acilmasi yok diye sezeryana aldilar sancisi gelince ben beklicem ama 2 dkkaya dusunce dediginizz gibi o zaman hastane yollari tastan diyip aticam kendimi disari
Ben fransadayım canm .. İnşallah tüm Melek'lerimiz sağlıkla gelirAmiiiin canim..insallah hepimiz alalim..bu arada sen hangi ulkedeydin canim merak ettim
Aynen canim ozel bolgeye masaj yapa yapa sur dedi son bir ay kala alttan muayenelerdede canin yanmaz hemde dogumun kolay olur dedi. Ablamin yanilmiyorsam sancisi son haftalarinda geldi ama sorarim genede 38 filandi sanirsam doktorunun verdigi tarihin gununde sancilandi hatta yigenim gecen sene bugun dogduBuarada zeytinyağını özel bölgeye mi sür Dedi birde ablan kaçıncı haftadaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?