2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sıcak duş alınabilir bide çevremdeki doğum yapanlar önerdi bana
Kesinlikle ama o artık doğum yaklaştığı Zaman yapılmalı.. Ben sancılarım düzenli gelmeye başlayınca tam 1 saatte bir sıcak suyla duş aldım hatta suyu sürekli kasıklarıma ve belime tuttum açılmam hızlandı bu şekilde

Seninki gene sevimli takmis benimki direk gobekli sisko falan diyo benim gebe kalmadan once hic gobegim yoktu cunku
Benim ki şişko da diyor ama saniyesinde yastığı yüzüne yiyor:) ama kabul etmeliyim ki en komik olduğum an koltuktan uzanırken kalkmaya çalıştığım an oluyor panda yavrusu gibi oluyorum:)

Bakan gözlerin güzelliğinden kaynaklı Can'ım Benim teşekkür ederim:)

Maşallah kuzuna hayırlısıyla kucagına al inşallah annesi

Ben çoğunu aldım pompa emzirme yastığı saç fırçası kaldı bu liste bu hafta Bebek şekeri kapı süsü hastane için süsler alacağım Eminönü'nden birde sepet beşik slacağım
Ne güzel güle güle kullanın ben listeyi hazırladım ama daha başlamadım

Benim ki şişko da diyor ama saniyesinde yastığı yüzüne yiyor:) ama kabul etmeliyim ki en komik olduğum an koltuktan uzanırken kalkmaya çalıştığım an oluyor panda yavrusu gibi oluyorum:)
Hahaha panda yavrusu dedinde ben yatip kalkerken de esim bana aynisi soyluyor yaa

Aa bugun bana bi kadin dediki konusu gecmisken soyleyeyim zeytinyagi ile ovalarsan dogumda sancinda azaliyormus cocugun cikis anida hizlaniyormus alttan muayenelerde de pek birsey hissetmiyormussun birde sancinin son 2 dkkaya dustugu an git hastaneye dedi bana kadin dogum o zaman basliyormus

Ben ilk nişanım gelince gittim daha açılma başlamamıştı doğuma var dediler ..eve geldim tam bir gün sonra evde yaptıklarımla açılmam oldu ve dediğin gibi sancım 2 dakikada bire düştü zaten o an tamam dedim geliyor bir kaç saniye sancı 2 dakika yok bir kaç saniye sancı 2 dakika yok şeklindeydi ..ha bana sorarsan zeytinyağı Falan hiç öyle şeylere girişme zaten açılma başladığında vücudun o kayganlığı kendi üretecek suyun geldiğinde çok daha kolay olacak

Anladim canim kadin son bir ay kala surmeye basla dedi bana ama gerek yok diyorsan olur. İnsallah acilmam olur cunku benim ablamin acilmasi yok diye sezeryana aldilar sancisi gelince ben beklicem ama 2 dkkaya dusunce dediginizz gibi o zaman hastane yollari tastan diyip aticam kendimi disari

Buarada zeytinyağını özel bölgeye mi sür Dedi birde ablan kaçıncı haftadaydı

Buarada zeytinyağını özel bölgeye mi sür Dedi birde ablan kaçıncı haftadaydı
Aynen canim ozel bolgeye masaj yapa yapa sur dedi son bir ay kala alttan muayenelerdede canin yanmaz hemde dogumun kolay olur dedi. Ablamin yanilmiyorsam sancisi son haftalarinda geldi ama sorarim genede 38 filandi sanirsam doktorunun verdigi tarihin gununde sancilandi hatta yigenim gecen sene bugun dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…