Ay Allah analı babalı büyütsün nice Mutlu yaşlara:)Aynen canim ozel bolgeye masaj yapa yapa sur dedi son bir ay kala alttan muayenelerdede canin yanmaz hemde dogumun kolay olur dedi. Ablamin yanilmiyorsam sancisi son haftalarinda geldi ama sorarim genede 38 filandi sanirsam doktorunun verdigi tarihin gununde sancilandi hatta yigenim gecen sene bugun dogdu
Hmm çarşamba günü gitmiştim yani 26+1 oluyor bugün de tam 29 :)Ne kadarlıktı 26 demiştin tam 26+0 da mı ?
Gunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Allah sabır versin Rabbim evlat acısı yaşatmasın çok zordurGunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
çok zor bir imtihan. Allah sabır versinGunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
allah annesine sabır versin meleğin yeri allahın yanında olsun. Kaç haftalıkken doğdu,hayata tutunamamış. Çok üzüldüm.Gunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Allah yardım etsin annesine, babasına, sabır versin.Gunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Selamlar göbek diil bebekdaşlarım
Şuanda en büyük oğlum yatağın bi köşesine kıvrılmış gariban gibi uyuyor, Bi küçüğü bana iyice sokulmuş durumda mışıl mışıl uyuyor (sabah ilk sözü:babam nerde? Olsa bile annesi en sevdiği biliyorum) en küçük oğlumda,içerde yoğun hıçkırık atağından sonra, uyuyor rabbime sonsuz şükürler olsun kısa Zaman sonra hayırlısıyla Allah'ın izniyle ailemiz 4 kişi olacak inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Bir kaç göbek fotosu gördüm imrendim valla..maşallah pek güzel. Benim karnım öyle olmuyor nedenseöne doğru sivri bir şekilde büyüyor. Sanki çocuk yatay bir şekilde duruyor izleniminde neyse..oğlan içerde sağlıklı 1100gr olmuş. Henüz doğum pozisyonu almadı sorun değil abisi de 37.haftada dönmüştü..
Hepinizi öpüyorum. Rabbim korusun işlerinizi kolaylaştırsın inşallah
merhaba kızlar. en son yaşadığım kanama olayından sonra temizlik yapmaya korkar oldum. perşembe kız gelecek evi bir güzel temizletecem. doğuma kadar idare edecez artık yapacak bir şey yok. sizde de kasık ağrıları oluyor mu. bende bazen çok fazla oluyor adım atamıyorum. bu aralar kontrole de gitmeyi düşünmüyorum inş bi problem olmazsa 32 de gitmeyi düşünüyorum ki doğum öncesi iznimi sonrasına aktarmak için rapor alacam
Aynen dun 2ye geliyordu ciktim 4u geciyodu eve geldim yuruyusten. Hergun boyle yuruyemem ama genede bi yarim saat rahat yurumeliyiz tempolu :)Ay Allah analı babalı büyütsün nice Mutlu yaşlara:)
Çok geç değilmiş o Zaman haftası .. Emin ol son ayımızda bırak yap sürmeyi kolumuzu kaldırmak istemeyecez o sıcaklarda :) son haftalara girelim birbirimize destek oluruz saatli yürüyüşlere çıkarız :)
Oy oy Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin yaGunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Sen boyle sayinca aklima esim askerdeyken benimde boyle safak saydigim geliyor tebessum oluyor yuzumde :) omrum safak attirmakla gecti ilk esim simdi oglum sonra oglanin askerligi Allah nasip ederse bitmisimde aglayanim yokBugun plamız 76 IĞDIR
Günaydın hanımlar.
Dün nefes aldırmadı ara ara manyak bebeğim, yatakta pozisyon değiştiremedim neredeyse ağrıdan.
Akşam doktora gittik, en yukarı uzanmış boylu boyunca.
Koca alanda sıkıştırmış kendini oraya.
Ben de diyorum niye kusmalar başladı yine, zaten 1 haftadır rahattı midem sadece.
2 gün rapor aldım, huzursuz huzursuz oturuyorum şimdi.
Gereksiz oldu sanırım, ama iyi de hissetmiyorum, bilmiyorum.
Sorma benimde tam midemin üstünde fırlama,hele şu 2 gündür,diyaframımı sıkıştırdığından resmen nefes alamıyorum. İnsanın hapşırırken kaburgaları acır mı anam. Canım yanıyor resmen. Dün gecede çok sıkıştırdı beni üzerine birde gaz sancısı eklendi. Sabahlar olmadı bana yani, bence fırsatını bulmuşken dinlen bencede. Bol bol uyu biraz kafanı dinle,bazen tüm bu olanlar strestende oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?