2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hmm çarşamba günü gitmiştim yani 26+1 oluyor bugün de tam 29 :)

Günaydın
Bende bugün 25+6 yım burdaki imza takvimim bi gün önde 26+0 :) Dr dan geldim oğlum büyümüş yüzü daha yuvarlak olmuş:) 3 hafta sonra gel dedi Dr kilosu 910 boyu 34 olmuş Dr illa diyet yap diyo bi ayda 2 kilo almışım geçen ay 63 tüm dikkat etmişim işte daha ne kadar edim plesantam yükselmiş çok şükür çocuk tersmiş ama daha erken zaten döner inş :)

Maalesef artık ağırlaştık,bazı günlerimiz gerçekten zor geçecek.

Kaçıncı haftadasın,okulla birlikte mi izne ayrılacaksın.

merhaba sevgili güzel hamiş arkadaşlarım..

İnanılmaz sıkıcı yoğun stresli günler yaşıyorum bu aralar.. İş yerinde çok sıkıldım.. 20 gün sonra izne ayrılacağım ama inannın geçmek bilmiyor ş u 20 gün bana.. 32. haftamı doldurur doldurmaz ayrılacağım izne.. bir gün gün bile dayanamayacağımı farkettim artık.. Hani diyordum 2 hafta daha dişimi sıkayım ama olacak gibi değil.. Sanırım psikolojimden kaynaklanıyor..

bu arada bebişin beşiği dahil olmak üzere herşeyini aldık.. Çok şükür eksiğimiz kalmadı artık.. Listeye bağlı kalıp aşırıya kaçmamaya özen gösterdim.. Hayatımda yaptığım en planlı alışveriş oldu kızım için yaptığım hazırlıkkk

Hastane odası süslemeleri ve ıvır zıvırları da hallettik mi tamamdır

kızımın uyku seti, nevresim takımı, hastane çıkışı ve baby nest ini ben yaptım.. Dikiş makinem fazlasıyla kendini amorti etti
Şimdi yapılacak bir kapı süsü kaldı şu bebek kıyafeti şeklinde olupta asılanlardan.. Onu da ben yapıcam ve bitecek inşallah dikiş nakış kısmı da..

Ahh biraz bahsedince iyi geldiğini hissettimm..
Her gece rüyamda kızımı görüyorum teyzeleri.. Hep de emzirmek için çabalıyorum.. Hayırlar olsun inşallah

Maşallah oğluşuna,32 haftaya kadar dönmeyi bekliyorlar,dert etme,plesentan çıkmış ya daha ne,riskin de azaldı enazından.

Maşallah size maşallah,allahım doğdukları günüde göstersin kucağımıza alalım inş. Benimde senin gibi nerdeyse herşeyim hazır,bir gardrop alacağım birde şu kapı süsüydü lohusa şeysisiydi onlar kaldı. Benimde annem saolsun elinden gelir,nevresimi,bebek alt açma,battaniye falan herşeyi hazırladı. Bize yıkyıp ütüleyip yerleştirmek kaldı. 32. haftadan sonra onlara başlacayağız.

Yalnız ben artık çok ağırlaştım
gamzeli- kelebek.hill en son bir ay önce bir kadını aldım mecburu,benim yaptığım gibi olmuyor tabi ama nabıyım kendimide sıkamam daha. Heleki ütüler 2 sepet ve ben ütü yapmaya korkuyorum bel ağrım olcak diye. Eşimin elinden de hayatta birşey gelmez yardım etmek gibi bir huyuda yoktur. Bana artık yatılı yardımcı lazım. Sanırım annemi çağırıyım da kocama baksın.

Maalesef artık ağırlaştık,bazı günlerimiz gerçekten zor geçecek.

Kaçıncı haftadasın,okulla birlikte mi izne ayrılacaksın.

Aynıyız, 28deyim : )
Senden 1 gün sonra muhtemel doğum tarihim.

Karneyle birlikte izin hakkım başlıyor, ama bizim tatile yani temmuza kadar devam ederim diye düşünüyorum.

aynı durumdayız artık hiç bişey fayda etmiyor doktorun verdiği ilaçlar bile.. nasıl geçicek kalan süre bilmiyorum iş yerine her sabah uykusuzluktan şişmiş gözlerle geliyorum

benim eşimde maalesef öyle canım.. Çok ağır değilim enerjiğim ama hafta sonu bişiler yapayım dedim öldümmm öldümm bel ağrısından.. Tülleri yıkadım saolsun bari onları astı eşimm.. Birde bir yandan hep yapma kalsın diyor.. Yardım da yok.. Artık badanamız olacak bende bir kadın alıp tamamen temizleteceğim evi.. Yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra..

Aynıyız, 28deyim : )
Senden 1 gün sonra muhtemel doğum tarihim.

Karneyle birlikte izin hakkım başlıyor, ama bizim tatile yani temmuza kadar devam ederim diye düşünüyorum.
O zaman seninle aynı tarihlerde başlayacak izinlerimiz.Haziran 17 sinde benim 32 haftam dolmuş olacak,rapor alıp devam etmeye çalışacağım. Sonraki çalışma hakkımızda 22 temmuz cuma günü dolmuş oluyor,yasal izinli sayılacağız. Zaten temmuz ilk hafta bayram izni,2 haftada öyle dişimizi sıkacağız. Sonrada bebişi bekleriz. Bakalım kiminki gelecek önce, benim hafta değerinden 3 gün geri görünüyor normalde,ama bunlar kıstas değil dedi doktor. Ne zaman o hazırsa o zaman gelir dedi. O yüzden agustos başı ile en geç agustos ortasına kadar bekliyoruz. Normal doğurmak içinde elimizden gelen her aktiviteyi yapıyoruz. Doktorumuz normal doğurusun herşeyin müsait dedi. Kısmet bakalım. Doğum hikayelerimizide anlata anlata bitiremeyiz artık çok tatlı

Aynı canım aynı,sorma yapma kalsın diyor gerçekten,eeee yapmassam kim yapçak,allahım rahatlığına bitiyorum. Bende sinirle aldım süpürgeyi,koca karnımla zorlay zorlaya süpürdüm. İçi rahat etmedi tabi hemen elimden aldı,odayı üstün körü alıp bıraktı. Ben yapmıcakmışım oda yapmasınmış. Ne gerek varmış. En zaten iyiymiş, bal dök yala mı olsun muş. Onu strese sokuyormuşum.

vallahi aynı kafadalar canım.. Bende oturduğum yerden açtım süpürgeyi.. O da aynı seninki gibi aldı elimden.. Çok şükür aldı en azından.. Birde tüllerimi astı ya şükrettimm

Canim masallah sende cok guzel olmussun

teşekkür ederim canım :)

Eki Görüntüle 1833386 buda bızden teyzeleri 25haftanın bugunku sonundan:)

maşallah maşallah :)

Ne kadar tanıdık bir hikaye, aklıma hamileliğim başlangıcında 29 kişinin bize kahvaltıya geldiği gün aklıma geldi valla okurken bile çok sinirlendim

29 kişi miiiiii

son aylar alttan mi muayene yapılıyor ????

allah sabırlar versin gerçekten cok zor bi durum

71 mi maşallah cok daha az görünüyorsun canım :)

Bugün Dr a sordum hiç kasık ağrım yok çok rahatım diye başı aşağıda değilde ondan dedi belki seninki doğum pozisyonu aldıysa Ondandır ağrın

ya ben de gerçekten anlayamıyorum rahatlıklarını.. ev temiz ama dağınıklıktan ölücek iki güne nasıl bu kadar dağılıyor anlayamıyorum, ama ona hiç öyle gelmio..

Al canım bence temizliğe yardımcı birini. ben de çok direndim eşim de istemiyordu temizlik için kimse gelsin.
Şimdi bir ablamız var 3 4 haftada bir geliyor evi düzene sokuyor. Her hafta olmadığı için çok da maliyetli olmuyor. Ben bu halde süpürsem silsem öp de başına koy. Ev pis kalıyordu dolaplar, halılar, panjurlar, koltuklar, kapılar, pencereler hepsini haftada bir temizlemem mümkün değil. Çok şükür yardımcı abla geldikten sonra haftada bir süpürüp silsem çamaşırımı yıkasam etsem bana yetiyor ev temiz görünüyor en azından eskiden o kadar uğraşıyordum ev yine pisti. Kendisine çok saygı duyuyorum. Eskiden temizliğe kimsenin gelmesini istemeyen eşim de şimdi abla gelsin istiyor, o da gördü evin düzene girdiğini. Böyle misafir ağırlamak bile daha kolay biri gelecek olsa evdeki pis ve temizleyemediğim yerler aklıma geliyordu hep.

Ben 30 haziranda mecburi ayrılıyorum, bizim tatil başlıyor.
2 hafta aktarabiliyorum sadece
Zaten o sıcaklarda da ne yapardım bilmiyorum, yakın mı senin iş yerin, gidiş geliş falan nasıl?

Dün ultrasondan çıkan tarih 24 temmuz benim : )
Ama ben 14 ağustos diye düşünüp kafamı karıştırmıyorum, doktor da bir şey demedi.
Bizim aile erken doğurur aslında ama, çocuğumun bir çöpü yok daha izin veremem gelmesine : )

Cnm ya başı Sağolsun Allah'ım sabır versin tez zamanda Allah'ım tekrar anne Olmayı nasip edip acılarını hafifletsin inş

vallahi aynı kafadalar canım.. Bende oturduğum yerden açtım süpürgeyi.. O da aynı seninki gibi aldı elimden.. Çok şükür aldı en azından.. Birde tüllerimi astı ya şükrettimm
Ama daha yapmayalım gerçekten,bir hışımla yapıyoruz ama sonrası gerçekten zor oluyor. Belime yükleniyor çünkü. Gamsızlıkları tutar,elimizden almadığı günlerde gelir,sonra biz çekeriz. Heleki oturduğum yerden beni kaldırması çok komiğiz. Bizim koltuklar pofuduk bir oturdum mu gömülüyorum. Sonra beni kaldırması şahane oluyor. kollarımıda uzatamıyorum. Fino köpeği gibi ellerimi kaldırım,aşkım beni kaldırsana diyorum, birde gücüde zor yetiyor. Noldun sen ya kaldıramıyorum seni diyor. Nabıyım kilo aldım ve artık karın kasımdan güç alamadığım için direk beni sen kaldırıyorsun diyorum. Çok eğlenceliyiz çooook.

Çok tatlı olmuşsun maşallah bende previaydım bugün artık o tanı silindi dosyamdan inş seninde geçmiş olur ne zmn gidiceksin Dr a?

Bugün Dr a sordum hiç kasık ağrım yok çok rahatım diye başı aşağıda değilde ondan dedi belki seninki doğum pozisyonu aldıysa Ondandır ağrın
Ya kasikmi bilmiyorum ama benim rahim agrim çok gece uyuyamadim uyusamda yarim saat falan ağrıyla uyandım boyle tuhaf bir ağrı anlayamadım ne agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…