- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Yaaaa senin bayağ önde ama ,erken gelme durumu var bencede,sen artık hazırla herşeyini nolur nolmaz. Benim o kadar önde görünse kendimi temmuz ortası doğurcam diye hazırlardım valla.Ben 30 haziranda mecburi ayrılıyorum, bizim tatil başlıyor.
2 hafta aktarabiliyorum sadece
Zaten o sıcaklarda da ne yapardım bilmiyorum, yakın mı senin iş yerin, gidiş geliş falan nasıl?
Dün ultrasondan çıkan tarih 24 temmuz benim : )
Ama ben 14 ağustos diye düşünüp kafamı karıştırmıyorum, doktor da bir şey demedi.
Bizim aile erken doğurur aslında ama, çocuğumun bir çöpü yok daha izin veremem gelmesine : )
bence de göbeğinde tüm kilolarınGobegimde sakliyormvalla canm cok sukur vucudum asiri kilo belli etmiyor her yerm beraber aliyo kilo.. Tabi baya sistm eski halime gore benceee
selam canım benim de öyle ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum başı ağaıda ayakları midemde ondan baskı yapıormuş dedi doktor 2 haftadan fazla oldu dönmüorda bu saatten sonra da dönmez sanırım aldı pozisyonunuYa kasikmi bilmiyorum ama benim rahim agrim çok gece uyuyamadim uyusamda yarim saat falan ağrıyla uyandım boyle tuhaf bir ağrı anlayamadım ne agrisi
Maşallah size maşallah,allahım doğdukları günüde göstersin kucağımıza alalım inş. Benimde senin gibi nerdeyse herşeyim hazır,bir gardrop alacağım birde şu kapı süsüydü lohusa şeysisiydi onlar kaldı. Benimde annem saolsun elinden gelir,nevresimi,bebek alt açma,battaniye falan herşeyi hazırladı. Bize yıkyıp ütüleyip yerleştirmek kaldı. 32. haftadan sonra onlara başlacayağız.
Yalnız ben artık çok ağırlaştım
@gamzeli-kelebek.hill en son bir ay önce bir kadını aldım mecburu,benim yaptığım gibi olmuyor tabi ama nabıyım kendimide sıkamam daha. Heleki ütüler 2 sepet ve ben ütü yapmaya korkuyorum bel ağrım olcak diye. Eşimin elinden de hayatta birşey gelmez yardım etmek gibi bir huyuda yoktur. Bana artık yatılı yardımcı lazım. Sanırım annemi çağırıyım da kocama baksın.
Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık :) akıllarımız hep çocuklarda olunca haliyle rüyalarımıza giriyorlar bende görüyorum ara ara ve aynı şekilde ya doğuruyorum ya emzirmenin derdindeyim :)merhaba sevgili güzel hamiş arkadaşlarım..
İnanılmaz sıkıcı yoğun stresli günler yaşıyorum bu aralar.. İş yerinde çok sıkıldım.. 20 gün sonra izne ayrılacağım ama inannın geçmek bilmiyor ş u 20 gün bana.. 32. haftamı doldurur doldurmaz ayrılacağım izne.. bir gün gün bile dayanamayacağımı farkettim artık.. Hani diyordum 2 hafta daha dişimi sıkayım ama olacak gibi değil.. Sanırım psikolojimden kaynaklanıyor..
bu arada bebişin beşiği dahil olmak üzere herşeyini aldık.. Çok şükür eksiğimiz kalmadı artık.. Listeye bağlı kalıp aşırıya kaçmamaya özen gösterdim.. Hayatımda yaptığım en planlı alışveriş oldu kızım için yaptığım hazırlıkkk
Hastane odası süslemeleri ve ıvır zıvırları da hallettik mi tamamdır
kızımın uyku seti, nevresim takımı, hastane çıkışı ve baby nest ini ben yaptım.. Dikiş makinem fazlasıyla kendini amorti etti
Şimdi yapılacak bir kapı süsü kaldı şu bebek kıyafeti şeklinde olupta asılanlardan.. Onu da ben yapıcam ve bitecek inşallah dikiş nakış kısmı da..
Ahh biraz bahsedince iyi geldiğini hissettimm..
Her gece rüyamda kızımı görüyorum teyzeleri.. Hep de emzirmek için çabalıyorum.. Hayırlar olsun inşallah
Al canım bence temizliğe yardımcı birini. ben de çok direndim eşim de istemiyordu temizlik için kimse gelsin.
Şimdi bir ablamız var 3 4 haftada bir geliyor evi düzene sokuyor. Her hafta olmadığı için çok da maliyetli olmuyor. Ben bu halde süpürsem silsem öp de başına koy. Ev pis kalıyordu dolaplar, halılar, panjurlar, koltuklar, kapılar, pencereler hepsini haftada bir temizlemem mümkün değil. Çok şükür yardımcı abla geldikten sonra haftada bir süpürüp silsem çamaşırımı yıkasam etsem bana yetiyor ev temiz görünüyor en azından eskiden o kadar uğraşıyordum ev yine pisti. Kendisine çok saygı duyuyorum. Eskiden temizliğe kimsenin gelmesini istemeyen eşim de şimdi abla gelsin istiyor, o da gördü evin düzene girdiğini. Böyle misafir ağırlamak bile daha kolay biri gelecek olsa evdeki pis ve temizleyemediğim yerler aklıma geliyordu hep.
Ay sorma risk olayım geçti çok şükür şimdi tekrardan gün sayıcam 3 hafta var Oğlumu görmeye :)Maşallah oğluşuna,32 haftaya kadar dönmeyi bekliyorlar,dert etme,plesentan çıkmış ya daha ne,riskin de azaldı enazından.
merhaba sevgili güzel hamiş arkadaşlarım..
İnanılmaz sıkıcı yoğun stresli günler yaşıyorum bu aralar.. İş yerinde çok sıkıldım.. 20 gün sonra izne ayrılacağım ama inannın geçmek bilmiyor ş u 20 gün bana.. 32. haftamı doldurur doldurmaz ayrılacağım izne.. bir gün gün bile dayanamayacağımı farkettim artık.. Hani diyordum 2 hafta daha dişimi sıkayım ama olacak gibi değil.. Sanırım psikolojimden kaynaklanıyor..
bu arada bebişin beşiği dahil olmak üzere herşeyini aldık.. Çok şükür eksiğimiz kalmadı artık.. Listeye bağlı kalıp aşırıya kaçmamaya özen gösterdim.. Hayatımda yaptığım en planlı alışveriş oldu kızım için yaptığım hazırlıkkk
Hastane odası süslemeleri ve ıvır zıvırları da hallettik mi tamamdır
kızımın uyku seti, nevresim takımı, hastane çıkışı ve baby nest ini ben yaptım.. Dikiş makinem fazlasıyla kendini amorti etti
Şimdi yapılacak bir kapı süsü kaldı şu bebek kıyafeti şeklinde olupta asılanlardan.. Onu da ben yapıcam ve bitecek inşallah dikiş nakış kısmı da..
Ahh biraz bahsedince iyi geldiğini hissettimm..
Her gece rüyamda kızımı görüyorum teyzeleri.. Hep de emzirmek için çabalıyorum.. Hayırlar olsun inşallah
Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık :) akıllarımız hep çocuklarda olunca haliyle rüyalarımıza giriyorlar bende görüyorum ara ara ve aynı şekilde ya doğuruyorum ya emzirmenin derdindeyim :)
Ay sorma risk olayım geçti çok şükür şimdi tekrardan gün sayıcam 3 hafta var Oğlumu görmeye :)
Ben çok şükür hala hafifken güzel bi temizlik Yaptım bi tüllerim kaldı yıkanacak kocaman bi balkonum var kapattırdım badana bile Yaptım eşim çok anlamasada yardım ediyo saolsun :) sende kendini çok yorma canım ya oldugu kadar doğurduktan sonra rahat rahat yaparızbenim eşimde maalesef öyle canım.. Çok ağır değilim enerjiğim ama hafta sonu bişiler yapayım dedim öldümmm öldümm bel ağrısından.. Tülleri yıkadım saolsun bari onları astı eşimm.. Birde bir yandan hep yapma kalsın diyor.. Yardım da yok.. Artık badanamız olacak bende bir kadın alıp tamamen temizleteceğim evi.. Yapabileceğimi sanmıyorum bundan sonra..
Izin konusunda hemfikiriz canm ben de cok bunaliyorm ve hic bi seyi kimseyi de cekemez oldm gercekten bunaldimmmo yuzden ben de 32 dolunca byeeee dicemm
Kizimin eksiklerini biz de baya baya tamamladik bi banyo ivir zivir kaldi, oda isini hastaneyle de daha konusmadm, ufak bi susleme olabilir belki ama ben cok bi sey istemiyorm yani olmasa da olur benm icn sankii
Masallah marifesiin desene benm annem yapiyo bi seyler ama ben de tik yokk makine konusunda
Ben çok şükür hala hafifken güzel bi temizlik Yaptım bi tüllerim kaldı yıkanacak kocaman bi balkonum var kapattırdım badana bile Yaptım eşim çok anlamasada yardım ediyo saolsun :) sende kendini çok yorma canım ya oldugu kadar doğurduktan sonra rahat rahat yaparız
Ne güzel kocaman olmuştur senin kız büyüdüklerini görmek çok güzel :)Haydi gecms olsn canmmcok sevindm skintilari atlatmaniza bundan sonra hep iyi haberlerle gelin insallahh
Ben de haftaya gidecegimm kizimi simdiden ozledmm..
Hadi inş İst.da nerde doğurucaksın annenler nerde?evet canım.. ben zaten yaşadığım şehirde doğurmayacağım bebeği.. ist.a annemlerin yanına gidip doğuracağım.. bir süre de orada kalacağım.. evime nereden baksak 3 ay sonra falan ancak gelirim.. o arada eşim boyattırırım temizlettiririm dedi amaa hadiii hayırlısı diyelim
ya ben de gerçekten anlayamıyorum rahatlıklarını.. ev temiz ama dağınıklıktan ölücek iki güne nasıl bu kadar dağılıyor anlayamıyorum, ama ona hiç öyle gelmio..
Al canım bence temizliğe yardımcı birini. ben de çok direndim eşim de istemiyordu temizlik için kimse gelsin.
Şimdi bir ablamız var 3 4 haftada bir geliyor evi düzene sokuyor. Her hafta olmadığı için çok da maliyetli olmuyor. Ben bu halde süpürsem silsem öp de başına koy. Ev pis kalıyordu dolaplar, halılar, panjurlar, koltuklar, kapılar, pencereler hepsini haftada bir temizlemem mümkün değil. Çok şükür yardımcı abla geldikten sonra haftada bir süpürüp silsem çamaşırımı yıkasam etsem bana yetiyor ev temiz görünüyor en azından eskiden o kadar uğraşıyordum ev yine pisti. Kendisine çok saygı duyuyorum. Eskiden temizliğe kimsenin gelmesini istemeyen eşim de şimdi abla gelsin istiyor, o da gördü evin düzene girdiğini. Böyle misafir ağırlamak bile daha kolay biri gelecek olsa evdeki pis ve temizleyemediğim yerler aklıma geliyordu hep.
Bnm randevu 3 hafta sonra bakalım neolcak ayy gerçekten mi aşağıdaki başı. Ayy ozaman normal dogururuz çok tirsiyorummselam canım benim de öyle ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum başı ağaıda ayakları midemde ondan baskı yapıormuş dedi doktor 2 haftadan fazla oldu dönmüorda bu saatten sonra da dönmez sanırım aldı pozisyonunu
Alttan muayne ne zaman başlıcak ki ben bugün sordum son haftalarda alttan bakıp doğum kanalın uygun mu diye bakcam dedi o kadar daha erken yaDağılmaz mı hemde nasıl oluyor ev dandini. Eeee bizde motor yok gezemiyoruz eskisi gibi evi toplamak için,oturduğum veya yattığım yerde kalıyorum mecbur.
Canım bu arada,benimde geçen muayenemde,rahim ağzı boyutunu ölçmek için doktorum,aşağıdan bakmak istediğini söyledi daha kesin sonuç oluyormuş. Ama ultrasonda bakarken tamam tamam gerek kalmadı dedi,tuvalete sıkışık olduğun için bu detay yeterli dedi. Bundan sonra aşağıdan muayenelerimiz olacak artık. Her an hazırlıklı olmak lazım. Ama ben hazırlıklı değilim. O iş ayrı bir vaka,nabıcam bilmiyorum.
kelebek.hill
Çok güzel söylediniz canlarım. Bunun birde sonrası var,bebekli evde birde temizliği düşünüp strese girmek hiç istemiyorum. Şimdiden düzgünce bir düzen oturtup,kafamdan onu atmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?