2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaaa senin bayağ önde ama ,erken gelme durumu var bencede,sen artık hazırla herşeyini nolur nolmaz. Benim o kadar önde görünse kendimi temmuz ortası doğurcam diye hazırlardım valla.

Şimdiden yanmaya başladım sıcaklarda ne yapacağım bilmiyorum. Benim iş eve 3 km.sabah trafiği ve akşam trafiği çekiyorum biraz tabi. Kendi aracımla gidip geldiğim için daha rahat oluyor. Öteki türlü,işim uzak olsa ve aracım olmasa,32 de çıkardım keyfime bakardım. Ama böyle olunca,sabahları gelirken klima,akşam giderken klima açarım rahat rahat,37. haftayı dolduruum inş allahın izniyle, sıcaktan geceleri uyuyamıcaz o çok zorlıcak diye düşünüyorum.

Gobegimde sakliyorm valla canm cok sukur vucudum asiri kilo belli etmiyor her yerm beraber aliyo kilo.. Tabi baya sistm eski halime gore benceee
bence de göbeğinde tüm kiloların inşaAllah bebişine de yarasın o kiloların şişliği gel sen bana sor tatlım hele ayaklarım bacaklarım görsen kütük gibi resmen zaten boy da yok

Kızlar ılk bebeğimde bıberon hıc kullanmadım su içirirken bıle ama o zaman hem evdeydım hem de emzırdım bu bebeğim de calışmam gerek o yuzden sut sagacam. Bıberonla vermeyın kasıkla verın dıyorlar sagdıgınız sutu ama dun bır arkadas medela calma adında bıberon önermiş süper anne gogsu gıbı aynı. Aldam mı bılemedımmm

Ya kasikmi bilmiyorum ama benim rahim agrim çok gece uyuyamadim uyusamda yarim saat falan ağrıyla uyandım boyle tuhaf bir ağrı anlayamadım ne agrisi
selam canım benim de öyle ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum başı ağaıda ayakları midemde ondan baskı yapıormuş dedi doktor 2 haftadan fazla oldu dönmüorda bu saatten sonra da dönmez sanırım aldı pozisyonunu

Agirlasiyoruz artk ve normal canm, gercekten yardim gerekiyor bu asamada.. Benm esim de temizlige yardm etmez valla bana da 15 gunde bi kadin geliyo gayet de iyi temizliyo yetiyo, sonucta ben de aksama kadar calisiyorm ustune bi de hamilelik esim yardime tmiyosa ben neden kendimi paralaym ki sadece utu, camasir ve yemege arada yardm ediyor ne zman cani isterse yanisi biz kendimizi koruyup kollucaz mecburr.. Kesinlikle bi donemde kendimi hoc uzmuyorm ozellikle.. Bazen oluyo esimden gec gidiyorm e bana da yazik yahuu o yuzden sen de bence ne kadr kacabilirsen kaccc isten guctenn..

Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık :) akıllarımız hep çocuklarda olunca haliyle rüyalarımıza giriyorlar bende görüyorum ara ara ve aynı şekilde ya doğuruyorum ya emzirmenin derdindeyim :)

canım evet bende düşünüyorum artık.. Önceden ihtiyaç duymamıştım ama artık olmuyor farkediyorum.. Üstün körü temizleyebiliyorum evi.. Bebeği düşünerek ağır iş yapmıyorum.. O da güzel olmuyor maalesef..

Izin konusunda hemfikiriz canm ben de cok bunaliyorm ve hic bi seyi kimseyi de cekemez oldm gercekten bunaldimmm o yuzden ben de 32 dolunca byeeee dicemm

Kizimin eksiklerini biz de baya baya tamamladik bi banyo ivir zivir kaldi, oda isini hastaneyle de daha konusmadm, ufak bi susleme olabilir belki ama ben cok bi sey istemiyorm yani olmasa da olur benm icn sankii

Masallah marifesiin desene benm annem yapiyo bi seyler ama ben de tik yokk makine konusunda

Ne güzel yapmışsın ellerine sağlık :) akıllarımız hep çocuklarda olunca haliyle rüyalarımıza giriyorlar bende görüyorum ara ara ve aynı şekilde ya doğuruyorum ya emzirmenin derdindeyim :)

ahh evet canım yaa.. normalde hep çok güzel görüyordum.. bebiş emiyordu yada uyuyordu sorun yoktu.. ama dün çok stressli bir gün geçirmiştim sanırım birazda onun etkisiyle bebişi emziremedim rüyamda.. uyandığımda da nasıl etkisindeydim anlatamam.. yara olmuş içime

Ben çok şükür hala hafifken güzel bi temizlik Yaptım bi tüllerim kaldı yıkanacak kocaman bi balkonum var kapattırdım badana bile Yaptım eşim çok anlamasada yardım ediyo saolsun :) sende kendini çok yorma canım ya oldugu kadar doğurduktan sonra rahat rahat yaparız

Canım hobi olarak başlamıştım birşeyler yaptıkça hoşuma gitti.. Bankada yoğun çalıştığımdan kafamı dağıtma yöntemi olarak kullanıyordum dikiş makinamı.. Şimdi çok işime yaradı.. bebeğimin babynesti çok güzel oldu gerçekten.. hatta resim atarım size birazdan

evet canım.. ben zaten yaşadığım şehirde doğurmayacağım bebeği.. ist.a annemlerin yanına gidip doğuracağım.. bir süre de orada kalacağım.. evime nereden baksak 3 ay sonra falan ancak gelirim.. o arada eşim boyattırırım temizlettiririm dedi amaa hadiii hayırlısı diyelim

Hadi inş İst.da nerde doğurucaksın annenler nerde?

ya ben de gerçekten anlayamıyorum rahatlıklarını.. ev temiz ama dağınıklıktan ölücek iki güne nasıl bu kadar dağılıyor anlayamıyorum, ama ona hiç öyle gelmio..

Dağılmaz mı hemde nasıl oluyor ev dandini. Eeee bizde motor yok gezemiyoruz eskisi gibi evi toplamak için,oturduğum veya yattığım yerde kalıyorum mecbur.

Canım bu arada,benimde geçen muayenemde,rahim ağzı boyutunu ölçmek için doktorum,aşağıdan bakmak istediğini söyledi daha kesin sonuç oluyormuş. Ama ultrasonda bakarken tamam tamam gerek kalmadı dedi,tuvalete sıkışık olduğun için bu detay yeterli dedi. Bundan sonra aşağıdan muayenelerimiz olacak artık. Her an hazırlıklı olmak lazım. Ama ben hazırlıklı değilim. O iş ayrı bir vaka,nabıcam bilmiyorum.

kelebek.hill
Çok güzel söylediniz canlarım. Bunun birde sonrası var,bebekli evde birde temizliği düşünüp strese girmek hiç istemiyorum. Şimdiden düzgünce bir düzen oturtup,kafamdan onu atmam lazım.

günaydın hanımlar
erkekler hep mi aynı olur? benim eşime göre ev gayet düzenli temiz. zaten süpürge gelmedi hala servisten.
o işteyken perdeleri yıkadım. gelince as ama önce camlar silinse iyi olurdu dedim. biraz surat astı ama sildi hepsini. camlar parladı valla. :)
gırgırla halıları temizledi, yerleri de görünen kısımları sildi, ona göre ev bal dök yala oldu.
hafta sonu ikna olursa banyoyu temizleteceğim. ütü ve yemek işini de yapsa benden rahatı olmazdı.

Bnm randevu 3 hafta sonra bakalım neolcak ayy gerçekten mi aşağıdaki başı. Ayy ozaman normal dogururuz çok tirsiyorumm

Alttan muayne ne zaman başlıcak ki ben bugün sordum son haftalarda alttan bakıp doğum kanalın uygun mu diye bakcam dedi o kadar daha erken ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…