- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bilemedim,benim doktor sinyalini verdi yani,alttan muayenelerimiz başlıyor bizi artıkın.Alttan muayne ne zaman başlıcak ki ben bugün sordum son haftalarda alttan bakıp doğum kanalın uygun mu diye bakcam dedi o kadar daha erken ya
Oh maşallah :) doğum öncesi Ayrıntılı bi temizlik Şart işte o zaman biri Lazım bu eşlerle olmaz :) benim Allahtan ablamlar var gelip tertemiz edicekler inş o zamana kadar bide tadilat işim var bide o hallolsa rahatlıcamgünaydın hanımlar
erkekler hep mi aynı olur? benim eşime göre ev gayet düzenli temiz. zaten süpürge gelmedi hala servisten.
o işteyken perdeleri yıkadım. gelince as ama önce camlar silinse iyi olurdu dedim. biraz surat astı ama sildi hepsini. camlar parladı valla. :)
gırgırla halıları temizledi, yerleri de görünen kısımları sildi, ona göre ev bal dök yala oldu.
hafta sonu ikna olursa banyoyu temizleteceğim. ütü ve yemek işini de yapsa benden rahatı olmazdı.
30hafta ama bebekte mide fitigi yuzundrn tam zamannda dogsa da bi amleiyati I vardi ama erken dogum sebebiyle ameliyati kaldiramamis .ne hayaller kuruyoruz gercekten her an aklimiz bebislerimizde ..kendim kaybetmis kadar uzuldum Aallah annesine sabır versin meleğin yeri allahın yanında olsun. Kaç haftalıkken doğdu,hayata tutunamamış. Çok üzüldüm.
Valla nerden muayene yapiyor hic bilmiyorum ben kadinin yalancisiyimson aylar alttan mi muayene yapılıyor????
Ay tırsma tırsma,inş normal doğururuz hepimizde bir avazda rahatlarız. Sezeryanın sonrası çok çok daha zor. Allahımmmm normal doğurmak istiyorujm inş..Bnm randevu 3 hafta sonra bakalım neolcak ayy gerçekten mi aşağıdaki başı. Ayy ozaman normal dogururuz çok tirsiyorumm
Canım bende çok üzüldüm,demekki kaderi böyleymiş meleğin. Biraz toparlansa sonra ameliyata alınsa olmazmıydı acaba. Erken doğmuş bebek güçsüz. Of of içim yandı.Allah annesine sabırlar versin. Allahım bizim meleklerimizi korusun,güzel yazılar yazsın kaderlerine. Evlat acısı çok zor. Allah kimseye yaşatmasın amin inş.30hafta ama bebekte mide fitigi yuzundrn tam zamannda dogsa da bi amleiyati I vardi ama erken dogum sebebiyle ameliyati kaldiramamis .ne hayaller kuruyoruz gercekten her an aklimiz bebislerimizde ..kendim kaybetmis kadar uzuldum A
llah sabrini versin insallah ..
temizlik işini eşime yıkacağım da halılar koltuklar yıkatılacak. evin komple boyanması gerekiyor. eşime kalsa hiçbirine gerek yok. bakalım halledilir inşallah doğum öncesi.Oh maşallah :) doğum öncesi Ayrıntılı bi temizlik Şart işte o zaman biri Lazım bu eşlerle olmaz :) benim Allahtan ablamlar var gelip tertemiz edicekler inş o zamana kadar bide tadilat işim var bide o hallolsa rahatlıcam
İnşallah diyeyim bende istiyorum da korkuyorum en son epidural normal yaparım napimAy tırsma tırsma,inş normal doğururuz hepimizde bir avazda rahatlarız. Sezeryanın sonrası çok çok daha zor. Allahımmmm normal doğurmak istiyorujm inş..
bence de göbeğinde tüm kilolarıninşaAllah bebişine de yarasın o kiloların şişliği gel sen bana sor tatlım hele ayaklarım bacaklarım görsen kütük gibi resmen zaten boy da yok
Canım hobi olarak başlamıştım birşeyler yaptıkça hoşuma gitti.. Bankada yoğun çalıştığımdan kafamı dağıtma yöntemi olarak kullanıyordum dikiş makinamı.. Şimdi çok işime yaradı.. bebeğimin babynesti çok güzel oldu gerçekten.. hatta resim atarım size birazdan
Ne güzel kocaman olmuştur senin kız büyüdüklerini görmek çok güzel :)
Ben çok şükür hala hafifken güzel bi temizlik Yaptım bi tüllerim kaldı yıkanacak kocaman bi balkonum var kapattırdım badana bile Yaptım eşim çok anlamasada yardım ediyo saolsun :) sende kendini çok yorma canım ya oldugu kadar doğurduktan sonra rahat rahat yaparız
Hadi inş İst.da nerde doğurucaksın annenler nerde?
Maşallah canım,çok tatlı olmuş balkonun,ayyy miss gibi,bebişini orda emzirdiğini düşünsene,ferah ferah. Valla kendimin olmuş kadar sevindim,güle güzel kullanın inş.Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Bi kaç haftadır çok iyi hissediyorum faydalanim dedim hallettim çok şükür badanayıda babam saolsun bekarken yaptırıyordu alışkınım :) ne güzel annen ilgilenir senle :)canımsende çok yorma kendini badana falan yapmışsın maaşallah marifetlisinn :)
canım ailem eyüpte.. ben fulya acıbademde doğum yapacağım bir aksilik olmazsa.. annem acıbadem hastanesinde hemşire..
Ay sorma kapattırana kadar o ağaçlar çok canımı sıkıyodu balkonu yıkıyordum yine polen yine toz hep pisti şimdi kapanınca o ağaçlar nasıl güzel görünüyo Gözüme sera gibi oldu balkon :) inş sağlıklı bi doğsunlarda benimde içimden o geçiyo orda vakit geçiririz artık :)Maşallah canım,çok tatlı olmuş balkonun,ayyy miss gibi,bebişini orda emzirdiğini düşünsene,ferah ferah. Valla kendimin olmuş kadar sevindim,güle güzel kullanın inş.
Tsk ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)ayyy ne şahane güle güle kullanın canım.. bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Mide fitiginda diyafram olusmadigi icin mide ve bagirsak gogus kafesine cikiyor ve bir akciger hic gelisemiyor 40.haftada dogsada solunum skntisi sebebiyle amelyt vardi ama erken dogum diger cigeri icin bile yeterli zaman degldi snrm..Canım bende çok üzüldüm,demekki kaderi böyleymiş meleğin. Biraz toparlansa sonra ameliyata alınsa olmazmıydı acaba. Erken doğmuş bebek güçsüz. Of of içim yandı.Allah annesine sabırlar versin. Allahım bizim meleklerimizi korusun,güzel yazılar yazsın kaderlerine. Evlat acısı çok zor. Allah kimseye yaşatmasın amin inş.
Bi kaç haftadır çok iyi hissediyorum faydalanim dedim hallettim çok şükür badanayıda babam saolsun bekarken yaptırıyordu alışkınım :) ne güzel annen ilgilenir senle :)
benimde bu ayın 27sinde inşaAllah gidince tekrar sorcam çünkü bugün çok rahatsız etti gece yatırmıyo o yüzden gündüz sandalye başında uyukluyorumBnm randevu 3 hafta sonra bakalım neolcak ayy gerçekten mi aşağıdaki başı. Ayy ozaman normal dogururuz çok tirsiyorumm
Sorma canm aksamlari ozellikle ayyy resmen iki bilek oluyo ayagimdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?