- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
benimde bu ayın 27sinde inşaAllah gidince tekrar sorcam çünkü bugün çok rahatsız etti gece yatırmıyo o yüzden gündüz sandalye başında uyukluyorumbenim sezeryan olcak nasipse bunun için bişey demedi aşağıda normal olması lazım falan diye bakalım nolcak bende tırsıyom da belli etmemeye çalışıorum
bunlara bile şükür sağlıklı ve vakitlerinde gelsinler de başka bişey istemem yatırmıyo beni sıpa akşamları 10 kere kalıoz gece ne uyku kalıo ne bişey sabahta gözlri zor açıoz
Öyle gerçekten,inş hepimiz güzel haberler veririz Allahın izniyle. Herkese güzel dualarımı gönderiyorum.Evlat acisi en zoru sanrm ..Rabbim korusun hepimizinkini insallah ..guzel haberler verelim hep buradan
Ben başlayacağını düşünüyorum.benimde atın 27 sinde.. ben alttan kontrol ediliyor diye duydum bir kaç arkadaşımdan.. acaba bize de öyle kontroller başlayacak mı artık yaa.. puff
alttan muayene çatı muayenesi canım ona göre sanırım doğum şekline karar veriliyor ben çok geriliyorum kasılıyorum ya o tür muayenelerde doktora rahatlık veremem işini yapamazbenimde atın 27 sinde.. ben alttan kontrol ediliyor diye duydum bir kaç arkadaşımdan.. acaba bize de öyle kontroller başlayacak mı artık yaa.. puff
Erkek kardeşim küçüktü babamda herseyi yaptırıyodu walla gerçi bende meraklıyım yapabildiğim herseyi yapmak isterim kayınvalidemlerde çok şaşırmıştı ilk Yemeğe davet ettiğimde ünvst bitirmiş bu kız bilmez edemez diye umuyorlardı 30-40 kişiye yemeğinden Çay ikramlığına kadar yapınca bakakalmıştı :))ayy çok güzel ya.. benim yengem var o da yapabiliyor.. vallahi özenerek bakıyorum böyle becerikli insanlara :)
Canım sen neden sezeryan dedin,özel bir durum mu var.alttan muayene çatı muayenesi canım ona göre sanırım doğum şekline karar veriliyor ben çok geriliyorum kasılıyorum ya o tür muayenelerde doktora rahatlık veremem işini yapamazRabbim yardımcımız olsun
Keske benimkide silinse cnm enson 9 mayısta gittim 25+6'daydım hala previa dedi.Tekrardan 2 haziranda gidecegim.Umarım benimkide geçer cnmÇok tatlı olmuşsun maşallah bende previaydım bugün artık o tanı silindi dosyamdan inş seninde geçmiş olur ne zmn gidiceksin Dr a?
Oh mis kahve süper olur :) güle güle kullanın cnm şahaneKızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
benimde bu ayın 27sinde inşaAllah gidince tekrar sorcam çünkü bugün çok rahatsız etti gece yatırmıyo o yüzden gündüz sandalye başında uyukluyorumbenim sezeryan olcak nasipse bunun için bişey demedi aşağıda normal olması lazım falan diye bakalım nolcak bende tırsıyom da belli etmemeye çalışıorum
bunlara bile şükür sağlıklı ve vakitlerinde gelsinler de başka bişey istemem yatırmıyo beni sıpa akşamları 10 kere kalıoz gece ne uyku kalıo ne bişey sabahta gözlri zor açıoz
Evlat acisi en zoru sanrm ..Rabbim korusun hepimizinkini insallah ..guzel haberler verelim hep buradan
Inş cnm geçicektir 32.haftaya kadar vakti var geçmesede sezaryen olursun yeterki Sağlığınız yerinde olsunKeske benimkide silinse cnm enson 9 mayısta gittim 25+6'daydım hala previa dedi.Tekrardan 2 haziranda gidecegim.Umarım benimkide geçer cnm
İst.daysan buyur cnm :) tsklerOh mis kahve süper olur :) güle güle kullanın cnm şahane
Al mutlaka cnm.Bebek anne gögsünde yaptıgı aynı emme refleksini bu biberonda uyguladıgı için hem emzirmek hem biberon aynı gün mümkün.Diger biberonlara alışan bebek anne gögsünden süt akışı zahmetli ve yavaş oldugu için annesini emmeyi reddediyor ben bunu yaşadım.Bu bebegimde Medela Calma aldım işe başladıgımda gündüz biberon akşamda benden emsin istiyorum inşallahKızlar ılk bebeğimde bıberon hıc kullanmadım su içirirken bıle ama o zaman hem evdeydım hem de emzırdım bu bebeğim de calışmam gerek o yuzden sut sagacam. Bıberonla vermeyın kasıkla verın dıyorlar sagdıgınız sutu ama dun bır arkadas medela calma adında bıberon önermiş süper anne gogsu gıbı aynı. Aldam mı bılemedımmm
Evet tabii ki hersey yolunda oldugu sürece sorun yok ana previa'da ani kanamalar anne ve bebegi sıkıntıya soktugu için insan tedirgin oluyor ve geçsin istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunInş cnm geçicektir 32.haftaya kadar vakti var geçmesede sezaryen olursun yeterki Sağlığınız yerinde olsun
Bilmez miyim kaç defa kanama yaşadım hatırlamıyorum artık ama bende çok yattım dikkat ettim diyemem 10 gün dikkat edip yattım düzelmeye başladı ve sonrasında geçti istirahat Şart anladımEvet tabii ki hersey yolunda oldugu sürece sorun yok ana previa'da ani kanamalar anne ve bebegi sıkıntıya soktugu için insan tedirgin oluyor ve geçsin istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah kocana benimki bir tek bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirir onu da söylene söylene.Çok şanslısın vallahigünaydın hanımlar
erkekler hep mi aynı olur? benim eşime göre ev gayet düzenli temiz. zaten süpürge gelmedi hala servisten.
o işteyken perdeleri yıkadım. gelince as ama önce camlar silinse iyi olurdu dedim. biraz surat astı ama sildi hepsini. camlar parladı valla. :)
gırgırla halıları temizledi, yerleri de görünen kısımları sildi, ona göre ev bal dök yala oldu.
hafta sonu ikna olursa banyoyu temizleteceğim. ütü ve yemek işini de yapsa benden rahatı olmazdı.
Senin adına çok sevindim dinlenmenin mükafatını almışsın darısı başımaBilmez miyim kaç defa kanama yaşadım hatırlamıyorum artık ama bende çok yattım dikkat ettim diyemem 10 gün dikkat edip yattım düzelmeye başladı ve sonrasında geçti istirahat Şart anladım
Ben başlayacağını düşünüyorum.Benimde haziran ilk hafta randevum. Hazırlıklı gideceğim bu sefer.
alttan muayene çatı muayenesi canım ona göre sanırım doğum şekline karar veriliyor ben çok geriliyorum kasılıyorum ya o tür muayenelerde doktora rahatlık veremem işini yapamazRabbim yardımcımız olsun
Erkek kardeşim küçüktü babamda herseyi yaptırıyodu walla gerçi bende meraklıyım yapabildiğim herseyi yapmak isterim kayınvalidemlerde çok şaşırmıştı ilk Yemeğe davet ettiğimde ünvst bitirmiş bu kız bilmez edemez diye umuyorlardı 30-40 kişiye yemeğinden Çay ikramlığına kadar yapınca bakakalmıştı :))
Bayıldım balkonun önündeki yeşillige İstanbulda yeşillik çok az kaldı.Ben gelirim kekimi yapıp nerde oturuyorsun cnm?Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?