2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

benimde atın 27 sinde.. ben alttan kontrol ediliyor diye duydum bir kaç arkadaşımdan.. acaba bize de öyle kontroller başlayacak mı artık yaa.. puff

benimde atın 27 sinde.. ben alttan kontrol ediliyor diye duydum bir kaç arkadaşımdan.. acaba bize de öyle kontroller başlayacak mı artık yaa.. puff
Ben başlayacağını düşünüyorum. Benimde haziran ilk hafta randevum. Hazırlıklı gideceğim bu sefer.

alttan muayene çatı muayenesi canım ona göre sanırım doğum şekline karar veriliyor ben çok geriliyorum kasılıyorum ya o tür muayenelerde doktora rahatlık veremem işini yapamaz Rabbim yardımcımız olsun

ayy çok güzel ya.. benim yengem var o da yapabiliyor.. vallahi özenerek bakıyorum böyle becerikli insanlara :)
Erkek kardeşim küçüktü babamda herseyi yaptırıyodu walla gerçi bende meraklıyım yapabildiğim herseyi yapmak isterim kayınvalidemlerde çok şaşırmıştı ilk Yemeğe davet ettiğimde ünvst bitirmiş bu kız bilmez edemez diye umuyorlardı 30-40 kişiye yemeğinden Çay ikramlığına kadar yapınca bakakalmıştı :))

Canım sen neden sezeryan dedin,özel bir durum mu var.

Çok tatlı olmuşsun maşallah bende previaydım bugün artık o tanı silindi dosyamdan inş seninde geçmiş olur ne zmn gidiceksin Dr a?
Keske benimkide silinse cnm enson 9 mayısta gittim 25+6'daydım hala previa dedi.Tekrardan 2 haziranda gidecegim.Umarım benimkide geçer cnm

Sen sezeryan mi olcaksn canm ?? Kendi istegin mi ozel bi sebebi mi vardi?

Aynen canm saglikli olsnlar gerisi bos, ben de hic verimli uyuyamiyorm yatamiyorm ama hic muhim degill karnm bi aciyo bi bi sey bi tuvalet derkennn uykuya zaman kalmiyorrr... Bi de bi tarafa donerken zaten merasim lazm artk emannn iyi ki bi dogurcaniz amma bidi bidi yapiyonz dicek simdi benm kiz cikip

Evlat acisi en zoru sanrm ..Rabbim korusun hepimizinkini insallah ..guzel haberler verelim hep buradan

Canm ben de okudm sabah yazdigini ama okurken cok etkilendm, gozlerm doldu yazamadm bi an..Allah ailesine hepinize sabirlar versn gercekten cok zor..
Allahm hepimizin evlatlarina saglik sihhat versn insallahh

Alttan muayene en korktuğum en kasıldıgım şey ya hem normal doğumu cok istiyorum ama alttan müdahale işi cok korkutuyor ne kadar rahat bıraksam da kendimi tutuluyorum resmen kanama geçirdiğimde alttan bakmıştı doktorum öldüm öldüm dirildim resmen...ne kadar kendimi telkin de etsem korkumu yenemiyorum kızlar

Keske benimkide silinse cnm enson 9 mayısta gittim 25+6'daydım hala previa dedi.Tekrardan 2 haziranda gidecegim.Umarım benimkide geçer cnm
Inş cnm geçicektir 32.haftaya kadar vakti var geçmesede sezaryen olursun yeterki Sağlığınız yerinde olsun

Al mutlaka cnm.Bebek anne gögsünde yaptıgı aynı emme refleksini bu biberonda uyguladıgı için hem emzirmek hem biberon aynı gün mümkün.Diger biberonlara alışan bebek anne gögsünden süt akışı zahmetli ve yavaş oldugu için annesini emmeyi reddediyor ben bunu yaşadım.Bu bebegimde Medela Calma aldım işe başladıgımda gündüz biberon akşamda benden emsin istiyorum inşallah

Inş cnm geçicektir 32.haftaya kadar vakti var geçmesede sezaryen olursun yeterki Sağlığınız yerinde olsun
Evet tabii ki hersey yolunda oldugu sürece sorun yok ana previa'da ani kanamalar anne ve bebegi sıkıntıya soktugu için insan tedirgin oluyor ve geçsin istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet tabii ki hersey yolunda oldugu sürece sorun yok ana previa'da ani kanamalar anne ve bebegi sıkıntıya soktugu için insan tedirgin oluyor ve geçsin istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bilmez miyim kaç defa kanama yaşadım hatırlamıyorum artık ama bende çok yattım dikkat ettim diyemem 10 gün dikkat edip yattım düzelmeye başladı ve sonrasında geçti istirahat Şart anladım

Maşallah kocana benimki bir tek bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirir onu da söylene söylene.Çok şanslısın vallahi

Bilmez miyim kaç defa kanama yaşadım hatırlamıyorum artık ama bende çok yattım dikkat ettim diyemem 10 gün dikkat edip yattım düzelmeye başladı ve sonrasında geçti istirahat Şart anladım
Senin adına çok sevindim dinlenmenin mükafatını almışsın darısı başıma

Ben başlayacağını düşünüyorum. Benimde haziran ilk hafta randevum. Hazırlıklı gideceğim bu sefer.

bende hazırlıklı gideyim bu sefer ne olur ne olmaz

evet kuzum ama bende senin gibi sezeryan düşünüyorum.. normal doğumdan korkuyorum ben.. hazır hissetmiyorum kendimi..

maaşallah kuzum.. sağ gösterip sol vurmuşsun

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Bayıldım balkonun önündeki yeşillige İstanbulda yeşillik çok az kaldı.Ben gelirim kekimi yapıp nerde oturuyorsun cnm?

Kizlar ramazanda oruc tutmayi deneyecek olan var mi aranizda sonucta agirlasiyoruz ama ben hic sektirmedim bu yasima kadar simdi tutmayacak olmak icten ice cok huzursuz ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…