2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ramazanda oruc tutmayi deneyecek olan var mi aranizda sonucta agirlasiyoruz ama ben hic sektirmedim bu yasima kadar simdi tutmayacak olmak icten ice cok huzursuz ediyor beni
Çocuklar çok büyümüş olucak açlık bile bizi çok zorlıcak ama susuzluk çok ayrı olucak belki daha küçük olsalardı olabilirdi bende ilk gün niyetlenmeden bi kendimi denicem ama zorlamayı düşünmüyorum bu vakte kadar geldim tehlikeye atmak istemiyorum Oğlumu susuz falan kalır Allah korusun :/

Maşallah kocana benimki bir tek bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirir onu da söylene söylene.Çok şanslısın vallahi
en nefret ettiği iş ütü ve bulaşık. ben de sevmiyorum ama mecburen yapıyorum :)

Aynen canim bende sen gibi dusunuyorumda iste icimdede huzursuzluk oluyor aliskin olmadigim icin :) bende bi deneme yapmayi planliyorum gecen sene calisiyordumda bu sene evdeyim diye rahat olur belki sadece bi deneme niyetlenmeden yapmayi dusunuyorum bakalim zorlamayacagim bende cocugum icin sikintili bir durum olmasin rabbim muhafaza

valla kızlar ben 2 Ramazan dır oruç tutamıyorum. ilk kızım emiyordu ve 2. ye hamileydim. sonra 2. emiyorken 3. ye hamileyim. bakalım bu kadar borcu nasıl bitireceğim?

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)

Çok güzel olmuş yeşillikler gözü gönlü açılır bakanın. Nerdesin istanbulda

yazık gunah kızlar el kadar bebege de oruc tutturucaksınız bu durumda, sevap degıl gunah ıslemıs olursunuz bana göre. gunler cok uzun olmasa deneyın derım de gun cokkk uzun! ben 6-7 öğün beslenıyorum dusunuyorum da bı ogunu kacırsam ıcım kıyılıyor yazık yavrularınıza...

evet kuzum ama bende senin gibi sezeryan düşünüyorum.. normal doğumdan korkuyorum ben.. hazır hissetmiyorum kendimi..
ben dedim geçen hafta gittiğimde sezeryan olmak istiorum diye o da tamam verelim tarihini o zaman dedi 20-21 temmuz bi aksilik olmazsa sezeryan dedi bakalım epidural mı spinal mi yoksa genel mi olcak belli değil daha ben uyumak istemiorum ama bakalım hangisi nasibimiz

Kizlar ramazanda oruc tutmayi deneyecek olan var mi aranizda sonucta agirlasiyoruz ama ben hic sektirmedim bu yasima kadar simdi tutmayacak olmak icten ice cok huzursuz ediyor beni
bende sen gibi hiç sektirmedim tutmazsam çok koyar bana tutarsamda son ayım bebek sağlıklı beslenemicek napcam bilmiorum doktora sorsam kızar mı die düşünüyorum

Canım sen neden sezeryan dedin,özel bir durum mu var.

benim kornea da sorun var canım+kalpte ritim bozukluğu olduğunda riske atmak istemedim ççünkü ıkınmadan dolayı kör olma riski var bende bu riski göze alamam gerçi problem olmasa bile normal yapamazdım ki ben o kadar kötü hikaye duydum ki çevremden korkudan doğurmicam tutucam içimde bebişi

dimi ya çok şikayet ettik ama rahat uyuyamıyorum cidden napim annesini sevse böyle yapmazdı doğuranlar bu günleri aricaksınız dio ama bu kadar zor olcağını sanmıorum ya vucüt ağrısı çok daha zor uykusuzluktan bence uykun var ama ağrıdan uyuyamıosun Rabbim sağlık versin de bizlere uykusuzluğa razıyım

doğumdan sonra ne kadar bebekle kalsam o kadar kardır diyip aktarmayı düşünüyorum ama o zaman ki şartlar neyi gösterecek bakalım

ablama gelen bi kız vardı söyledim gelir misin bana da diye gelirim dedi sağolsun. artık doğuma kadar böyle idare edecem. sende inşallah bulursun birini bir an önce

ilk üç ay ve son üç ay susuz kalmamak çok önemli olduğundan doktorlar önermiyor eğer 2.trimester olsaydı benim doktorum izin verebilirim demişti. açlık neyse de susuzluk son dönemde allah korusun erken doğum sebebi

Aman canm Allah korusun tabi kinoyle bi risk varsa yapma zaten her seyden once saglik.. Hakkimizda hayirlisi olsn ins bakalm biz nasi doguriciizz
Yok kiz millet abartmayi seviyo ciddi soyluyorm bak..

Herkesn agzinda ayni laf bu gunlern tadini cikar sanki cocuk kotuluk etcek bize ya bana cok sacma geliyo.. Ne yaparsa yapsn canimiz o bizim yani kiyaslama yapilir mi ayol hamilelikle cocuk.. Hamislik tatli guzel bi sey tabi ki hele onu hissetmek icimizde bambaskaa ama dogunca dusunsene misss kokusuylaaa ohhh

Evet canm vucut agrisi biraz skinti veriyor ama her seye cok sukur tabi ki.. Benm mesela cati agrim da cok oluyo bi de gobegim cidden iri gobeklerden yani sicaklar geldikce zorrr... Yine basladk

doğumdan sonra ne kadar bebekle kalsam o kadar kardır diyip aktarmayı düşünüyorum ama o zaman ki şartlar neyi gösterecek bakalım

Tabi ki canm bebisiyle kalmayi kim istemez ama sonucta su anda onu tasiyosn ve rahatin da cok onemli ben boyle dusunuyorm yani tabi ki herkesin kendi tercihiii.. Mesela ben de temmuza kadr calissam mi diyodm ama isyerinde gerildikce gobegim buyudukce sicaklar bastikca daha da skintiya dusuyorm.. Bebisimi icimde de rahat ettirmem gerekkk

Sabahtan beri sular kesik akşam 18e Kadar'da gelmicekmiş çıldırıcam ya nereye gidim napim bilemedim bu insanlar ne halt yicek diye Düşünen yok !!!

valla kızlar ben 2 Ramazan dır oruç tutamıyorum. ilk kızım emiyordu ve 2. ye hamileydim. sonra 2. emiyorken 3. ye hamileyim. bakalım bu kadar borcu nasıl bitireceğim?
sana da iyi denk gelmiş valla
sen normal yapcan dimi kuzum ay keşke öyle bi cesaretim olsaaa Rabbim hayırlısı neyse öyle doğum nasip etsin canım illaki zorlukları olcak ama daha minnacık yani savunmasız anne kucağına alınca sakinleşen bi varlık o sonuçta oyyy gerçekten gelse de bi koklasamm bebişimi duymuyor onlar bizi sesszi konuşuoruz biz merak etme sen

aynı durumdayız artık hiç bişey fayda etmiyor doktorun verdiği ilaçlar bile.. nasıl geçicek kalan süre bilmiyorum iş yerine her sabah uykusuzluktan şişmiş gözlerle geliyorum
Ki senin işim çok daha zor Allah yardımcın olsun ....izne ayrılman için daha çok süren var mı

Allah arkadaşına ve ailesine sabır versin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Seninki cok ters zamanlar olmus iste bende borc borc borc nasil sonradan tutucam onu dusunuyorum.
Canim biz illa tutucaz olsekte tutucaz soyle boyle demiyoruz hani ilk gun niyetsiz deneriz baktik olmadi bozariz zaten bi deneme olcak bu cocuklarimiz Allah'in bize emaneti iyi bakmamiz lazim rabbim eziyet edelim diye vermedi sonucta
bende sen gibi hiç sektirmedim tutmazsam çok koyar bana tutarsamda son ayım bebek sağlıklı beslenemicek napcam bilmiorum doktora sorsam kızar mı die düşünüyorum
Ya doktor kizmazda tutma cahil gibi konusma hesabi yapar acikcasi :) ama bu vicdan cahillik degil hem cocuga borcumuz hem Allah'a borcumuz var ikiyede bolunemiyecegimize gore ilklerde tutamasakta sonlara dogru zaman kisaldikca tutabiliriz belki bilmiyorum kafam allak bullak

Dogru soyluyorsun banada doktor az degil ama sinirda suyun fazla da degil bol su ic dedi iste susuz kalirsam bilmiyorum nasil olur dedigim gibi kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…