2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Insalah canm gonlumden gecen normal ama nasil daha iyi olcaksa oyle olsn tabi ki

Tabi canm ya bi sesimizi kokumuzu tabicak ona sakinlescek kuzularimiz insallahh insan sikaytlenir mi hicc..

Tabi canm biz sadece paylasiyoz hemm

Oruc meselesi konusmussunuz kizlar, bence de su an benegimizi dusunmemizden Allah da razi olur.. Ben de hep tuttum simdiye kadar ama denemicem bile bu sene.. Hem sicaklar hem aclik mumkun degil, susuzlugun da cok zarari olcani dusunuyorm.. Kendime de kizima da eziyet etmicem Allah'a borcumu da ins en yakin zmanda odermm tabii

Gercekten cok uzuldum..Rabbim ailesine sabir versin insallah.Allahin izniyle o bebek ailesini cennette bekleyecek ve belkinde onun hurmetine ailesi de cennete girecek..insallah Allahim.bunu bilsen bile dayanmak cok zor ama kader elden ne gelir..

Ki senin işim çok daha zor Allah yardımcın olsun ....izne ayrılman için daha çok süren var mı

28.haftama girdim 30 da başlatabiliyoruz ikiz olunca 2 hafta önceden hakkımız var ama bende sıkıntım çok artmazsa 32 ye kadar çalışsam bebeklerimle mi daha fazla vakit geçirsem diyorum ama 1 günde bile kararlarımız değişebiliyor sağlık bu sonuçta..

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Canim cok guzel olmus balkonun ben cok severim boyle geceleri gunduzleri kahvemi alip yudumlamayi yesilige karsi bi icim acildi gorunce :) gule gule kullan

Canim aci oluyor mu agri filan ben hic olmadim da okudukca icim titriyo korkudan dogumdanda cok korktugum icin bide ahh Allah yardim etsin :)

Canim aci oluyor mu agri filan ben hic olmadim da okudukca icim titriyo korkudan dogumdanda cok korktugum icin bide ahh Allah yardim etsin :)
Yok cnm acımıyor kısa sürüyor zaten ama cihazla içeri girip baktığı için tedirgin oldum baskı hissi korkutuyor beni geriliyorsun

ha işte öyle aşalamasından korkarım bende bende bebek kilo almaz ise çok vicadan yaparım belki öyle arada tutarım bilmiorum o günler bi gelsin bakalım artık

Insalah canm gonlumden gecen normal ama nasil daha iyi olcaksa oyle olsn tabi ki

Tabi canm ya bi sesimizi kokumuzu tabicak ona sakinlescek kuzularimiz insallahh insan sikaytlenir mi hicc..

Tabi canm biz sadece paylasiyoz hemm
aminn canımmm ben şikayet edeceğimi sanmıorum ya bebeğimden uykusuz yorgun olcam evet ama benim mucizem o ya ondan şikayet eder miyim hiiç

canım bebek de beden de vıcdanda senın sen daha ıyı bılırsın de... deneyeyım demenı anlamadım acıkcası denedın 3 5 gun hadı dıyelım sıkıntı hıssetmedın vıcdanın rahat ama ılk kontrolde doktora gıttın suyun ıyıce azalmıs derse ne yapacaksın her dakka kontrole gıdemıyoruz kı yada bebegın bu ıkı hafta hıc kılo almamıs yada az almıs derse ne dıceksın ben vıcdan yapıp oruc tuttum o yuzden mı? bebegıne karsı vıcdanın sızlamıcak mı? yanı denemenın zararını hemen anlamayabılırsın tansıyon problemı ödem problemı su kılo vıtamın kaybı halsizlik her acıdan rısk ve hemen gorunebılcek rıskler degıl hele bebegındekı pronlemlerı hıc anlayamayabılırsın. dogumdan snr ılk fırsatta tutabılırsın, hem dogum kıloları ıcınde ıyı olur vucuduna detoks gıbı olur. orucun amacı kısıye ezıyet degıl bırcok faydası var ama hamılelıkte yok be cnm... hele de son zamanlarımızken...

Aynen oyle canm hayirlisiyla kucagimiza alalm yeter kiii oyyy sallanip duruyoz ama ne tatli bi simge yaaaa

Bakalim o gun gelsinde hayirlisiyla son zamanlar oldugu icin sorun olur zaten biraz ay ne bilim bi degisik oldum :))
Yok cnm acımıyor kısa sürüyor zaten ama cihazla içeri girip baktığı için tedirgin oldum baskı hissi korkutuyor beni geriliyorsun
Anladim canim valla oyleyse sorun yok ya bende aci agri filan oluyor zannettim :))
ha işte öyle aşalamasından korkarım bende bende bebek kilo almaz ise çok vicadan yaparım belki öyle arada tutarım bilmiorum o günler bi gelsin bakalım artık [/QUOTE]
Hayirlisi olsun canim bende o asamalarini dusunuyorum zaten bebekle ilgili
Sen oyle konusunca oglumu ac susuz sokaga atmis gibi hissettim tatlim ya dedigin gibi dogumdan sonra tutarim kisa zamanlarda aslinda ama yanima bir arkadas olsa benle beraber daha kolay olur :) tek basima asiri zorlanirim gerci oglum var onu besler besler dururum :))) onla oynarim vakit gecer :)

İnşallah sıkıntı yaşamazsın ama baktın sorun yaşamaya başladın artık mecbur izne ayrılırsın Rabbim kolaylık versin sana

Kendini kasarsan eziyete dönüşür ama rahat olursan sadece bir kaç saniye içinde gram acı hissetmeden atlatırsın inan bana .. Bende ilk başlarda çok zorlandım ama o kadar alttan muayene edilmek zorunda kaldım ki alıştım sayılır .. En azından rahat olmaya çalışıyorum ki o anı çabuk atlatayım

İnş öyle olur avent oneren de karar veremedım, dr browns öneren de...
Bu arada medela nın alt kısmı plastık değil mi cam değil, sanırım bıberon ucu cabuk yıpranıyormuş, dogalında akmadıgından bebek emışıyle sut getırdıgınden, uclar tek satılmıyormuş snr yıne bıberon almamız gerekıyormuş. Bılgınız olsun.

Hangısını alcak yaa dr browns mu, chicco mu, avent mi mandela mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…