- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
sana da iyi denk gelmiş valla
sen normal yapcan dimi kuzum ay keşke öyle bi cesaretim olsaaaRabbim hayırlısı neyse öyle doğum nasip etsin canım illaki zorlukları olcak ama daha minnacık yani savunmasız anne kucağına alınca sakinleşen bi varlık o sonuçta oyyy gerçekten gelse de bi koklasamm bebişimi duymuyor onlar bizi sesszi konuşuoruz biz merak etme sen
Gercekten cok uzuldum..Rabbim ailesine sabir versin insallah.Allahin izniyle o bebek ailesini cennette bekleyecek ve belkinde onun hurmetine ailesi de cennete girecek..insallah Allahim.bunu bilsen bile dayanmak cok zor ama kader elden ne gelir..Gunaydin guzel Anneler ..bugun gune uzgun basladim ..ayni okulda calistigim bir ogretmen arkadasim var oda temmuz annesiydi .bebeginde mide fitigi sorunu vardi ama dogum dan sonra ameliyatla halledilecekti dun okula geldi hic bi agrisi yoktu ancak gece dogum sancisi gelms ve erken dogum ..mide fitigi ameliyatini kaldiramamis minik bunyesi artik cennette((dua edin arkadasima Allah sabir versin ..sizlerede Allah saglikli dogumlar versin ..
Ki senin işim çok daha zor Allah yardımcın olsun ....izne ayrılman için daha çok süren var mı
Canim cok guzel olmus balkonun ben cok severim boyle geceleri gunduzleri kahvemi alip yudumlamayi yesilige karsi bi icim acildi gorunce :) gule gule kullanKızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Canim aci oluyor mu agri filan ben hic olmadim da okudukca icim titriyo korkudan dogumdanda cok korktugum icin bide ahh Allah yardim etsin :)Alttan muayene en korktuğum en kasıldıgım şey ya hem normal doğumu cok istiyorum ama alttan müdahale işi cok korkutuyor ne kadar rahat bıraksam da kendimi tutuluyorum resmen kanama geçirdiğimde alttan bakmıştı doktorum öldüm öldüm dirildim resmen...ne kadar kendimi telkin de etsem korkumu yenemiyorum kızlar
Yok cnm acımıyor kısa sürüyor zaten ama cihazla içeri girip baktığı için tedirgin oldum baskı hissi korkutuyor beni geriliyorsunCanim aci oluyor mu agri filan ben hic olmadim da okudukca icim titriyo korkudan dogumdanda cok korktugum icin bide ahh Allah yardim etsin :)
ha işte öyle aşalamasından korkarım bendeYa doktor kizmazda tutma cahil gibi konusma hesabi yapar acikcasi :) ama bu vicdan cahillik degil hem cocuga borcumuz hem Allah'a borcumuz var ikiyede bolunemiyecegimize gore ilklerde tutamasakta sonlara dogru zaman kisaldikca tutabiliriz belki bilmiyorum kafam allak bullak
aminn canımmmInsalah canm gonlumden gecen normal ama nasil daha iyi olcaksa oyle olsn tabi ki
Tabi canm ya bi sesimizi kokumuzu tabicak ona sakinlescek kuzularimiz insallahhinsan sikaytlenir mi hicc..
Tabi canm biz sadece paylasiyoz hemm
Seninki cok ters zamanlar olmus iste bende borc borc borc nasil sonradan tutucam onu dusunuyorum.
Canim biz illa tutucaz olsekte tutucaz soyle boyle demiyoruz hani ilk gun niyetsiz deneriz baktik olmadi bozariz zaten bi deneme olcak bu cocuklarimiz Allah'in bize emaneti iyi bakmamiz lazim rabbim eziyet edelim diye vermedi sonucta
Ya doktor kizmazda tutma cahil gibi konusma hesabi yapar acikcasi :) ama bu vicdan cahillik degil hem cocuga borcumuz hem Allah'a borcumuz var ikiyede bolunemiyecegimize gore ilklerde tutamasakta sonlara dogru zaman kisaldikca tutabiliriz belki bilmiyorum kafam allak bullak
Dogru soyluyorsun banada doktor az degil ama sinirda suyun fazla da degil bol su ic dedi iste susuz kalirsam bilmiyorum nasil olur dedigim gibi kafam cok karisik
ha işte öyle aşalamasından korkarım bendebende bebek kilo almaz ise çok vicadan yaparım belki öyle arada tutarım bilmiorum o günler bi gelsin bakalım artık
aminn canımmmben şikayet edeceğimi sanmıorum ya bebeğimden uykusuz yorgun olcam evet ama benim mucizem o ya ondan şikayet eder miyim hiiç
Bana çok uzakmışdın cnm ben beylikdüzünde oturuyorum.Güle güle iyi günlerde oturun evînize bayıldımÇok sevinirim buyur gel sancaktepedeyim sen nerdesin ?
Bakalim o gun gelsinde hayirlisiyla son zamanlar oldugu icin sorun olur zaten biraz ay ne bilim bi degisik oldum :))Oruc meselesi konusmussunuz kizlar, bence de su an benegimizi dusunmemizden Allah da razi olur.. Ben de hep tuttum simdiye kadar ama denemicem bile bu sene.. Hem sicaklar hem aclik mumkun degil, susuzlugun da cok zarari olcani dusunuyorm.. Kendime de kizima da eziyet etmicem Allah'a borcumu da ins en yakin zmanda odermm tabii
Anladim canim valla oyleyse sorun yok ya bende aci agri filan oluyor zannettim :))Yok cnm acımıyor kısa sürüyor zaten ama cihazla içeri girip baktığı için tedirgin oldum baskı hissi korkutuyor beni geriliyorsun
Sen oyle konusunca oglumu ac susuz sokaga atmis gibi hissettim tatlim yacanım bebek de beden de vıcdanda senın sen daha ıyı bılırsın de... deneyeyım demenı anlamadım acıkcası denedın 3 5 gun hadı dıyelım sıkıntı hıssetmedın vıcdanın rahat ama ılk kontrolde doktora gıttın suyun ıyıce azalmıs derse ne yapacaksın her dakka kontrole gıdemıyoruz kı yada bebegın bu ıkı hafta hıc kılo almamıs yada az almıs derse ne dıceksın ben vıcdan yapıp oruc tuttum o yuzden mı? bebegıne karsı vıcdanın sızlamıcak mı? yanı denemenın zararını hemen anlamayabılırsın tansıyon problemı ödem problemı su kılo vıtamın kaybı halsizlik her acıdan rısk ve hemen gorunebılcek rıskler degıl hele bebegındekı pronlemlerı hıc anlayamayabılırsın. dogumdan snr ılk fırsatta tutabılırsın, hem dogum kıloları ıcınde ıyı olur vucuduna detoks gıbı olur. orucun amacı kısıye ezıyet degıl bırcok faydası var ama hamılelıkte yok be cnm... hele de son zamanlarımızken...
İnşallah sıkıntı yaşamazsın ama baktın sorun yaşamaya başladın artık mecbur izne ayrılırsın Rabbim kolaylık versin sana28.haftama girdim 30 da başlatabiliyoruz ikiz olunca 2 hafta önceden hakkımız var ama bende sıkıntım çok artmazsa 32 ye kadar çalışsam bebeklerimle mi daha fazla vakit geçirsem diyorum ama 1 günde bile kararlarımız değişebiliyor sağlık bu sonuçta..
Benimde yarin var bakalim nasilmis benim oglum bugun masallah kipir kipir gobegimden cikicak sandim biara resmenkızlar yarın randevum var , heyecanlıyım özledim oğlumu , bakalım ne yapıyormuş
Kendini kasarsan eziyete dönüşür ama rahat olursan sadece bir kaç saniye içinde gram acı hissetmeden atlatırsın inan bana .. Bende ilk başlarda çok zorlandım ama o kadar alttan muayene edilmek zorunda kaldım ki alıştım sayılır .. En azından rahat olmaya çalışıyorum ki o anı çabuk atlatayımAlttan muayene en korktuğum en kasıldıgım şey ya hem normal doğumu cok istiyorum ama alttan müdahale işi cok korkutuyor ne kadar rahat bıraksam da kendimi tutuluyorum resmen kanama geçirdiğimde alttan bakmıştı doktorum öldüm öldüm dirildim resmen...ne kadar kendimi telkin de etsem korkumu yenemiyorum kızlar
Benimde yarin var bakalim nasilmis benim oglum bugun masallah kipir kipir gobegimden cikicak sandim biara resmen
Masallah canimmaşallahminik paşa lara , inşallah herşey yolundadır. benimki yer beğenemedi bu gün sürekli döndü
İnş öyle olur avent oneren de karar veremedım, dr browns öneren de...Al mutlaka cnm.Bebek anne gögsünde yaptıgı aynı emme refleksini bu biberonda uyguladıgı için hem emzirmek hem biberon aynı gün mümkün.Diger biberonlara alışan bebek anne gögsünden süt akışı zahmetli ve yavaş oldugu için annesini emmeyi reddediyor ben bunu yaşadım.Bu bebegimde Medela Calma aldım işe başladıgımda gündüz biberon akşamda benden emsin istiyorum inşallah
Hangısını alcak yaa dr browns mu, chicco mu, avent mi mandela mıCanım ben ablamdan alıyorum önerilerimi ( kendisinin yeni bebişi oldu hem de bir tane oğlu var 4 yaşında ) ; o Chicco nun 0+ sını önerdi, büyük oğlunda da onu kullanmış , sütün geldiği deliği darmış; yani anne göğsüne en benzeyeni buymuş, böylece bebek anne sütünden de kesilmiyormuş.
Emzik için ise Philips avent in 0+ sını alacağım kendi adıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?