2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

eyvahhh ben de soruyım doktoruma bu hafta ne zaman başlıcakmış alttan muayene :)

maşallah sen camları bile sildirmişssin bizim ki süpürgeyi zor açıo :)

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)

ayyyy inanmıyorum bayıldım balkonuna güle güle oturun :)

Hayirlisi olsun canim bende o asamalarini dusunuyorum zaten bebekle ilgili

Sen oyle konusunca oglumu ac susuz sokaga atmis gibi hissettim tatlim ya dedigin gibi dogumdan sonra tutarim kisa zamanlarda aslinda ama yanima bir arkadas olsa benle beraber daha kolay olur :) tek basima asiri zorlanirim gerci oglum var onu besler besler dururum :))) onla oynarim vakit gecer :)[/QUOTE]

bız varız ya askolsunnn "agustos annelerı oruc borcları" dıye grup kurarız tum gun tarıfler fılan ohhhh acıktıkca bebıslerı besler onlar yedıkce yemıs kadar oluruz.

Tsk ederim cnm sürekli evde sayılırım vakit geçirmek için harika bi alan oldu bana :) keşki yakınlarda olsak hepimizde şöyle bi gün toplansak ne güzel olurdu :)

Canlarrr bir kontrol ve şeker yüklemesi daha bitti oğlum 24+3 ancak ultrasonda bir hafta önce 800 gr olmuş teyzeleri normal miii sizin 25 haftada kaçtı az değil değilmi bende 58kg olmuşum 5kg almışım dr a sordum kilo alamıyorum diye çaktırmadı ama kızdı normali zaten 10 kg olman en fazla 15 olsun 20-30 lar normal değil bebek iyi kiloyu takma dedi ama döver gibineysr seker aç 74 tokluk 128 ii çıkmış dedi kanım düşmüş azcık yiceklerine dikkat et dedi

bız varız ya askolsunnn "agustos annelerı oruc borcları" dıye grup kurarız tum gun tarıfler fılan ohhhh acıktıkca bebıslerı besler onlar yedıkce yemıs kadar oluruz. [/QUOTE]
Çok mantıklı bencede hep beraber tutarız ama çocuklar mümkünse ek gıdaya başladığı vakitler 6. Aydan sonra olsun yoksa sütümüz azalır çocuğa süt yetmez

Çocuk saglıklıysa sıkıntı yok ne güzel şekerde iyi ben 24+1 de gitmiştim benimkide ilerdeydi o Yüzden sıkıntı yok gerçi Dr.a ve cihaz ölçümüne görede değişiyo Değerler ama yinede bilmek istersen 870 gr dı benim oğlan

Son 3 ayda 7 kilo daha alır 12de bitirirsin cnm dert değil normal seninki ben 6 Ay'ı doldurdum 10 kilo almışım Dr bana fazla dikkat et yediklerine dedi keşki ye deseydi :)

Hay maşallah paşanaaa :)) ya cabucak buyuselerde alsak kucaklarımıza son zamanlar hiç geçmiyo temmuzda doğuracakları kıskanıyorum tabii grç olsun güç olmasın diyiruzz

Son 3 ayda 7 kilo daha alır 12de bitirirsin cnm dert değil normal seninki ben 6 Ay'ı doldurdum 10 kilo almışım Dr bana fazla dikkat et yediklerine dedi keşki ye deseydi :)
Dr öle söledi 30 haftadan sonra hızlı kilo alınıyor dedi koca kişisi taktı durumu herkes şişti sen nie almıyosun diye:))) şaka gibii valla kilo untumda değil canım yaaa alsamda değil hatta alayım diyorum bende az belli olsun yaaa

Kizlar ramazanda oruc tutmayi deneyecek olan var mi aranizda sonucta agirlasiyoruz ama ben hic sektirmedim bu yasima kadar simdi tutmayacak olmak icten ice cok huzursuz ediyor beni
Acikcasi ben dusunuyorum canim..bir arkadasim 8.ayinda ramazan orucunu tamamen tuttu,9.ayinda da topac gibi cocuk dogurdu maasallah..illa bebege zarari olur ya da olmaz denemez aslinda..doktor kontrolum ramazanin 2.haftasi..belki o zamana kadar tutup kontrolumdeki sonuca gore devam ederim ya da birakirim..cok sukur bize tutmama izni verilmis ama buna uyuyup uymamak kisiye bagli..hayirlisi insallah..

Merhaba kizceler biz geldik :')

1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi

Masallahh sizee 1,5 kg oldu nerdeyse seninki ben de haftaya pers gidecem daha cok bar yaa cok merak ediyormm... Ay eskiler nasi gitmeden durma ne ilginc geliyo simdiii

Hay maşallah paşanaaa :)) ya cabucak buyuselerde alsak kucaklarımıza son zamanlar hiç geçmiyo temmuzda doğuracakları kıskanıyorum tabii grç olsun güç olmasın diyiruzz

Valla agustos basindayz biz belki temmuza annelerine katilirzz saka bi yana saglikla dogsunlar da ne zman keyifleri isterse o zman dogsunlar

Son aylarda tutmak gerçekten çok riskli, doktor bende gebelik şekeri olduğu için kesinlikle tutmamın sakıncalı olduğunu söyledi. gebelik şekerinden mi bilmiyorum, sağ kolum iki gündür tutulmuş gibi ağrıyor. Rabbim cümlemize hayırla kurtulmayı nasip etsin.

Merhaba kizceler biz geldik :')

1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi
Hosgeldiniz cnm masallah az kalmis 1.5 kg a. :) bizimde yarin sabah randevumuz insallah bizde guzel haberlerle geliriz :)

Sagol teyzesii :)) seninki de kocaman olmustur :)
artik 2 haftada bir cagirdi doktorumuz :) belki bjr sonraki gidisimde nts ye bile girerim :))

arkadasim dogum yapti findik kizimiz oldu bugun masallah cok guzel bir bebek bem beyaz
onu gorunce car cabuk agustos gelsin istedim

Hadi ya bu yedi buçuk kilo almış halin mi ben 10 kilo aldım şeker testi yaptırmadım ama doktorum normal dedi diyette neye dikkat ediyoesun
Canım ailede şeker hastası olanlar olduğu için risk altındayım ben o yüzden yaptırdım şeker yüklemesini. Yoksa bu kadar dikkat edemezdim, illa ki hamileyim yemeliyim psikolojisine kapılıyor insan ama tabii doktor diyetisyene yönlendirince insan daha dikkatli oluyor. bire bir uymak çok zor diyete, çalıştığım için biraz esnetiyorum. şekerimi ölçüyorum belirli aralıklarla
Ekmeği tahıllı ekmek önerdi her öğünde bir dilim. günlük 12 bardak su. ara öğünlerde meyve (1 porsiyon) yersen yanında süt ya da yoğurt tüket dedi. şekeri direk yükseltmiyormuş. muz, meyve suları, tatlılar , kola, cips, abur cubur... uzak durmaya çalış şekeri direk yükseltir dedi, çok çok az tüketmeye çalışıyorum. ara öğünlerde fındık, leblebi, ceviz (sayıyla :) ) tüketebilirsin dedi. sade sodayı da önermedi tansiyonu yükseltiyormuş (aromalıları zaten önermiyorlar). öyle işte canım, ben hamilelikten önce diyet yapmıştım 5 kilo falan vermiştim. bünyem alışık diyete ama bebişimi aç bırakmıyorum tabi. bunlara uymaya çalışıyorum inşallah haftasına göre gider. (en son kontrolde kilosu 2 hafta önde dikkat et demişti). Sağ salim kavuşalım bebişlerimize hayırlısıyla

Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
güle güle otur, insanın içi açılıyor yemyeşil ne güzel... bizim yerimize de bi kahve içersin.

Ben de riskli oldugunu dusunuyorm dr a sormucam bile bu konuyu, keyfi bi durum degil cunku...

Anladm canm senin daha fazla dikkat etmen gerekiyor, insallah canm insallah

Insallah canm evet 30. Haftada olacaz gittigimizde baya buyums olur bizdik da ins

Demek basladi 2 haftalarrr.. Gitgide yaklasiyoruz tabiii ama biz agustos baslarnda olanlarn temmuzda dogurma ihtimali de var tabii.. Hayirlisiyla alalm da kucagimiza insallahh

Masallah yenidogan bebisinize de Allah anali babali buyutsun saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…