Ayy çok güzel yemyeşilllll....Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Dağılmaz mı hemde nasıl oluyor ev dandini. Eeee bizde motor yok gezemiyoruz eskisi gibi evi toplamak için,oturduğum veya yattığım yerde kalıyorum mecbur.
Canım bu arada,benimde geçen muayenemde,rahim ağzı boyutunu ölçmek için doktorum,aşağıdan bakmak istediğini söyledi daha kesin sonuç oluyormuş. Ama ultrasonda bakarken tamam tamam gerek kalmadı dedi,tuvalete sıkışık olduğun için bu detay yeterli dedi. Bundan sonra aşağıdan muayenelerimiz olacak artık. Her an hazırlıklı olmak lazım. Ama ben hazırlıklı değilim. O iş ayrı bir vaka,nabıcam bilmiyorum.
kelebek.hill
Çok güzel söylediniz canlarım. Bunun birde sonrası var,bebekli evde birde temizliği düşünüp strese girmek hiç istemiyorum. Şimdiden düzgünce bir düzen oturtup,kafamdan onu atmam lazım.
günaydın hanımlar
erkekler hep mi aynı olur? benim eşime göre ev gayet düzenli temiz. zaten süpürge gelmedi hala servisten.
o işteyken perdeleri yıkadım. gelince as ama önce camlar silinse iyi olurdu dedim. biraz surat astı ama sildi hepsini. camlar parladı valla. :)
gırgırla halıları temizledi, yerleri de görünen kısımları sildi, ona göre ev bal dök yala oldu.
hafta sonu ikna olursa banyoyu temizleteceğim. ütü ve yemek işini de yapsa benden rahatı olmazdı.
Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Hayirlisi olsun canim bende o asamalarini dusunuyorum zaten bebekle ilgiliBakalim o gun gelsinde hayirlisiyla son zamanlar oldugu icin sorun olur zaten biraz ay ne bilim bi degisik oldum :))
Anladim canim valla oyleyse sorun yok ya bende aci agri filan oluyor zannettim :))
ha işte öyle aşalamasından korkarım bendebende bebek kilo almaz ise çok vicadan yaparım belki öyle arada tutarım bilmiorum o günler bi gelsin bakalım artık
Tsk ederim cnm sürekli evde sayılırım vakit geçirmek için harika bi alan oldu bana :) keşki yakınlarda olsak hepimizde şöyle bi gün toplansak ne güzel olurdu :)eyvahhh ben de soruyım doktoruma bu hafta ne zaman başlıcakmış alttan muayene :)
maşallah sen camları bile sildirmişssin bizim ki süpürgeyi zor açıo :)
ayyyy inanmıyorum bayıldım balkonunagüle güle oturun :)
Hayirlisi olsun canim bende o asamalarini dusunuyorum zaten bebekle ilgili
Sen oyle konusunca oglumu ac susuz sokaga atmis gibi hissettim tatlim yadedigin gibi dogumdan sonra tutarim kisa zamanlarda aslinda ama yanima bir arkadas olsa benle beraber daha kolay olur :) tek basima asiri zorlanirim gerci oglum var onu besler besler dururum :))) onla oynarim vakit gecer :)
Çocuk saglıklıysa sıkıntı yok ne güzel şekerde iyi ben 24+1 de gitmiştim benimkide ilerdeydi o Yüzden sıkıntı yok gerçi Dr.a ve cihaz ölçümüne görede değişiyo Değerler ama yinede bilmek istersen 870 gr dı benim oğlanCanlarrr bir kontrol ve şeker yüklemesi daha bitti oğlum 24+3 ancak ultrasonda bir hafta önce 800 gr olmuş teyzeleri normal miii sizin 25 haftada kaçtı az değil değilmi bende 58kg olmuşum 5kg almışım dr a sordum kilo alamıyorum diye çaktırmadı ama kızdı normali zaten 10 kg olman en fazla 15 olsun 20-30 lar normal değil bebek iyi kiloyu takma dedi ama döver gibineysr seker aç 74 tokluk 128 ii çıkmış dedi kanım düşmüş azcık yiceklerine dikkat et dedi
Son 3 ayda 7 kilo daha alır 12de bitirirsin cnm dert değil normal seninki ben 6 Ay'ı doldurdum 10 kilo almışım Dr bana fazla dikkat et yediklerine dedi keşki ye deseydi :)Canlarrr bir kontrol ve şeker yüklemesi daha bitti oğlum 24+3 ancak ultrasonda bir hafta önce 800 gr olmuş teyzeleri normal miii sizin 25 haftada kaçtı az değil değilmi bende 58kg olmuşum 5kg almışım dr a sordum kilo alamıyorum diye çaktırmadı ama kızdı normali zaten 10 kg olman en fazla 15 olsun 20-30 lar normal değil bebek iyi kiloyu takma dedi ama döver gibineysr seker aç 74 tokluk 128 ii çıkmış dedi kanım düşmüş azcık yiceklerine dikkat et dedi
Hay maşallah paşanaaa :)) ya cabucak buyuselerde alsak kucaklarımıza son zamanlar hiç geçmiyo temmuzda doğuracakları kıskanıyorum tabii grç olsun güç olmasın diyiruzzÇocuk saglıklıysa sıkıntı yok ne güzel şekerde iyi ben 24+1 de gitmiştim benimkide ilerdeydi o Yüzden sıkıntı yok gerçi Dr.a ve cihaz ölçümüne görede değişiyo Değerler ama yinede bilmek istersen 870 gr dı benim oğlan
Dr öle söledi 30 haftadan sonra hızlı kilo alınıyor dedi koca kişisi taktı durumu herkes şişti sen nie almıyosun diye:))) şaka gibii valla kilo untumda değil canım yaaa alsamda değil hatta alayım diyorum bende az belli olsun yaaaSon 3 ayda 7 kilo daha alır 12de bitirirsin cnm dert değil normal seninki ben 6 Ay'ı doldurdum 10 kilo almışım Dr bana fazla dikkat et yediklerine dedi keşki ye deseydi :)
Acikcasi ben dusunuyorum canim..bir arkadasim 8.ayinda ramazan orucunu tamamen tuttu,9.ayinda da topac gibi cocuk dogurdu maasallah..illa bebege zarari olur ya da olmaz denemez aslinda..doktor kontrolum ramazanin 2.haftasi..belki o zamana kadar tutup kontrolumdeki sonuca gore devam ederim ya da birakirim..cok sukur bize tutmama izni verilmis ama buna uyuyup uymamak kisiye bagli..hayirlisi insallah..Kizlar ramazanda oruc tutmayi deneyecek olan var mi aranizda sonucta agirlasiyoruz ama ben hic sektirmedim bu yasima kadar simdi tutmayacak olmak icten ice cok huzursuz ediyor beni
Merhaba kizceler biz geldik :')
1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi
Hay maşallah paşanaaa :)) ya cabucak buyuselerde alsak kucaklarımıza son zamanlar hiç geçmiyo temmuzda doğuracakları kıskanıyorum tabii grç olsun güç olmasın diyiruzz
Oruc meselesi konusmussunuz kizlar, bence de su an benegimizi dusunmemizden Allah da razi olur.. Ben de hep tuttum simdiye kadar ama denemicem bile bu sene.. Hem sicaklar hem aclik mumkun degil, susuzlugun da cok zarari olcani dusunuyorm.. Kendime de kizima da eziyet etmicem Allah'a borcumu da ins en yakin zmanda odermm tabii
Hosgeldiniz cnm masallah az kalmis 1.5 kg a. :) bizimde yarin sabah randevumuz insallah bizde guzel haberlerle geliriz :)Merhaba kizceler biz geldik :')
1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi
Sagol teyzesii :)) seninki de kocaman olmustur :)Masallahh sizee1,5 kg oldu nerdeyse seninki ben de haftaya pers gidecem daha cok bar yaaarkadasim cok merak ediyormm... Ay eskiler nasi gitmeden durma ne ilginc geliyo simdiii
Valla agustos basindayz biz belki temmuza annelerine katilirzzsaka bi yana saglikla dogsunlar da ne zman keyifleri isterse o zman dogsunlar
Sagol tatlim insallah guzel habe4lerle gelirsin artmistir normale donmustur suyun :)Hosgeldiniz cnm masallah az kalmis 1.5 kg a. :) bizimde yarin sabah randevumuz insallah bizde guzel haberlerle geliriz :)
Canım ailede şeker hastası olanlar olduğu için risk altındayım ben o yüzden yaptırdım şeker yüklemesini. Yoksa bu kadar dikkat edemezdim, illa ki hamileyim yemeliyim psikolojisine kapılıyor insanHadi ya bu yedi buçuk kilo almış halin mi ben 10 kilo aldım şeker testi yaptırmadım ama doktorum normal dedi diyette neye dikkat ediyoesun
güle güle otur, insanın içi açılıyor yemyeşil ne güzel... bizim yerimize de bi kahve içersin.Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Son aylarda tutmak gerçekten çok riskli, doktor bende gebelik şekeri olduğu için kesinlikle tutmamın sakıncalı olduğunu söyledi. gebelik şekerinden mi bilmiyorum, sağ kolum iki gündür tutulmuş gibi ağrıyor. Rabbim cümlemize hayırla kurtulmayı nasip etsin.
Sagol teyzesii :)) seninki de kocaman olmustur :)
artik 2 haftada bir cagirdi doktorumuz :) belki bjr sonraki gidisimde nts ye bile girerim :))
arkadasim dogum yapti findik kizimiz oldu bugun masallah cok guzel bir bebek bem beyaz
onu gorunce car cabuk agustos gelsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?