2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zaten otursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm

Sirt agrisi da oluyorr.. Bileklerm aksamlari davul oluyorr.. Ayaga kalkinca gobegimde sanki ton tasiyo gibiyim siss gerginm aboovvv canm kizim valla sikayet degil normal mi anlamaya calisiyorm tamam mi melegimm

Masalalh canım buyutmussun kzuuyu :))) 2 haftadır kontrollwr başladı desene ohh :))) benimde pazartesi randevum heyecan dorukta

Canım benim sadece çok yürüdüğüm zaman belim ağrıyor çat ağrısını da sadece bir kere yaşadım ama sevebini bilmiyorum.

Çat ağrısı bebişin döndüğüne işaretmiş baskı yaptığı için ağrırmış ben o yüzden dönmedi sanıyordum hatta benim bebişi

Masalalh canım buyutmussun kzuuyu :))) 2 haftadır kontrollwr başladı desene ohh :))) benimde pazartesi randevum heyecan dorukta
Büyüyorlar vallahi ne kaldı ki şurda dolu dolu 2 ay :)) sonra sırasıyla başlar inşallah doğumlarımız :)

İnşallah siz de çok güzel haberlerle gelirsiniz tatlım :))

Kızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi

Sepet kısmı biraz dar evet ama diğer kısımlar çok içime sindi port bebe olduğunda kullanmak için özel süngeri varmış içinde alırken farketmemiştim :))

Ana kucağının içi de kadifemsi yumuşacık ve baş korumalığı var, bizim ana kuvağını arabaya takacağımız aparat çıkmadı içinden onu istedik ekstradan gönderecekler, umarım kullanırken de çok memnun kalırız

Cnm valla ayni sikayetler bende de var hele sirt agrisi beni bitiriyo yaaa sanki sirtimdaki kemikler batiyo her yerime sistim iyice karnim gerilio her hareketimde cogu hamile yasio boyle seyleri normaldir cnm kuzular icin dayanicaz yeterki sag salim kucagimiza alalim cnm :)

bız varız ya askolsunnn "agustos annelerı oruc borcları" dıye grup kurarız tum gun tarıfler fılan ohhhh acıktıkca bebıslerı besler onlar yedıkce yemıs kadar oluruz. [/QUOTE]
Oyy canim ben ne guzel olur vallaaa

Çatı ağrısı denilen şey rahim ağrısımi sanki böle içten kemikler agriyomus gibi oluyor oysa bndede var her an agriyo

Büyüyüyecek sağlıkla gelecek inşallah kuzumuz:)
Bende bugün aynı şeyi hissettim ve sanırım başı aşağıya dönmüş dedim:) ellerini aşağıda ayaklarınıda dediğin gibi üst göbeğimin yan tarafında hissettim sanırım aynı hisleri yaşamışız:)

Dün akşam ilk defa yaşadım bunu yere oturmuştum ayağa bile zor kalktım ..hatta eşim kolay kolay sormaz ne oldu diye o bile koşup geldi o yardım etti koltuğa koydu özel bölgemde ve bel kısmımda kaburgalarım ağrıdı resmen tek sebebi malesef yorgunluk Can'ım o gn bir kaç saatte olsa iyi bir dinlenme olması lazım senin için

Hangi markadan ne kadara almıştım cnm

Cnm bnm güle güle kullanın ben de beğendim sen söylediğinde baktım ama ürün tükenmiş mavisi kalmış sadece tekrar gelir mi acaba resimleri ekleyebilirsen yakından incelemiş oluruz

Ben çatı ağrısını hiç yaşanadım nasıl bişi acaba,benimkinin ayakları hep midemden vuruyor. Aada dönüp göbek altına vuruyor. Belki kafası daha yukada diye anlamadım bend o ağrıyı. Benim daha çok midm ve kaburgalarımda baskı var. Gazım olduğunda oda çok sertleşiyor.ikisi birden öldürüyor beni sancıdan. Şimdilik gaz sancısını ayırt edebiliyorm. İnş doğum sancısını gaz samcısı sanmam. Benim regl sancılarım bile çok hafif geçerdi. Hiç yatarak geçirdiğimi hatırlamıyorum çünkü.

Bu arada kızlar bondigo oyun halımız geldi,çok tatlışmış. Fiyatınıda iyi aldık. Vledim çok salya akıtıcak bu halıya çokkkk

Hayirlisi dedigin gibi canim bebeklerin durumlarina gore bir hal cagre bulunur heralde

Memnuniyet icinde kullanmaniz dilegiyle canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…