- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Masalalh canım buyutmussun kzuuyu :))) 2 haftadır kontrollwr başladı desene ohh :))) benimde pazartesi randevum heyecan doruktaSagol teyzesii :)) seninki de kocaman olmustur :)
artik 2 haftada bir cagirdi doktorumuz :) belki bjr sonraki gidisimde nts ye bile girerim :))
arkadasim dogum yapti findik kizimiz oldu bugun masallah cok guzel bir bebek bem beyaz
onu gorunce car cabuk agustos gelsin istedim
Kızlar balkonumu kapattırdım çok mutluyum iyide bi temizlik Yaptım benden mutlusu yok İst.da olupta gelmek isteyenlere Sınırsız Çay kahve hizmeti verilir buyrun gelin :)
Kizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zatenotursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm
Sirt agrisi da oluyorr.. Bileklerm aksamlari davul oluyorr.. Ayaga kalkinca gobegimde sanki ton tasiyo gibiyim siss gerginm aboovvvcanm kizim valla sikayet degil normal mi anlamaya calisiyorm tamam mi melegimm
Büyüyorlar vallahi ne kaldı ki şurda dolu dolu 2 ay :)) sonra sırasıyla başlar inşallah doğumlarımız :)Masalalh canım buyutmussun kzuuyu :))) 2 haftadır kontrollwr başladı desene ohh :))) benimde pazartesi randevum heyecan dorukta
Gerçekten ya az kaldı:)) insallab bizim ki 1 kiloya yaklasmis olur :)))Büyüyorlar vallahi ne kaldı ki şurda dolu dolu 2 ay :)) sonra sırasıyla başlar inşallah doğumlarımız :)
İnşallah siz de çok güzel haberlerle gelirsiniz tatlım :))
İnşallah canım :) benim 26+1 de 890 gramdı 29 da 1329 :)) bu haftalarda artmaya başlıyor kiloları sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah :))Gerçekten ya az kaldı:)) insallab bizim ki 1 kiloya yaklasmis olur :)))
Cnm valla ayni sikayetler bende de var hele sirt agrisi beni bitiriyo yaaa sanki sirtimdaki kemikler batiyo her yerime sistim iyice karnim gerilio her hareketimde cogu hamile yasio boyle seyleri normaldir cnm kuzular icin dayanicaz yeterki sag salim kucagimiza alalim cnm :)Kizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zatenotursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm
Sirt agrisi da oluyorr.. Bileklerm aksamlari davul oluyorr.. Ayaga kalkinca gobegimde sanki ton tasiyo gibiyim siss gerginm aboovvvcanm kizim valla sikayet degil normal mi anlamaya calisiyorm tamam mi melegimm
Hayirlisi olsun canim bende o asamalarini dusunuyorum zaten bebekle ilgili
Sen oyle konusunca oglumu ac susuz sokaga atmis gibi hissettim tatlim yadedigin gibi dogumdan sonra tutarim kisa zamanlarda aslinda ama yanima bir arkadas olsa benle beraber daha kolay olur :) tek basima asiri zorlanirim gerci oglum var onu besler besler dururum :))) onla oynarim vakit gecer :)
Çatı ağrısı denilen şey rahim ağrısımi sanki böle içten kemikler agriyomus gibi oluyor oysa bndede var her an agriyoKizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zatenotursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm
Büyüyüyecek sağlıkla gelecek inşallah kuzumuz:)Artık bel kısmımda hareket eden şeyin minnağımın ayakları olduğunu biliyorum göbeğimin ortasındaki sertlik de totosu olsa gerek yesin onu anasıııııı :))
cetrina teyzemiz erken gelecek dedi çok çabuk büyümeliyiz :))
Dün akşam ilk defa yaşadım bunu yere oturmuştum ayağa bile zor kalktım ..hatta eşim kolay kolay sormaz ne oldu diye o bile koşup geldi o yardım etti koltuğa koydu özel bölgemde ve bel kısmımda kaburgalarım ağrıdı resmen tek sebebi malesef yorgunluk Can'ım o gn bir kaç saatte olsa iyi bir dinlenme olması lazım senin içinKizlar sizde de cati agrisi benm kadr yogun mu yaa.. Baya agriyo ayaga kalktigim her an hissediyorm, dinlenme diye bi sey kalmadi zatenotursam kalkinca sizlarr yatsam kalkinca sizlarrr.. Normal bi durumsa sorun yok tabi ama meraklardaymmm
Hangi markadan ne kadara almıştım cnmKızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi
Sepet kısmı biraz dar evet ama diğer kısımlar çok içime sindi port bebe olduğunda kullanmak için özel süngeri varmış içinde alırken farketmemiştim :))
Ana kucağının içi de kadifemsi yumuşacık ve baş korumalığı var, bizim ana kuvağını arabaya takacağımız aparat çıkmadı içinden onu istedik ekstradan gönderecekler, umarım kullanırken de çok memnun kalırız
Maşallah kuZuma hemde Kocaman hayırlısıyla gelsin annesinin kucagına :)Merhaba kizceler biz geldik :')
1329 gr 37 cm olmusuz veeeee basi asagidaymis :)
doktorum bundan sonra degiseceginiz zannetmiyorjm dedi
Cnm bnm güle güle kullanın ben de beğendim sen söylediğinde baktım ama ürün tükenmiş mavisi kalmış sadece tekrar gelir mi acaba resimleri ekleyebilirsen yakından incelemiş oluruzKızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi
Sepet kısmı biraz dar evet ama diğer kısımlar çok içime sindi port bebe olduğunda kullanmak için özel süngeri varmış içinde alırken farketmemiştim :))
Ana kucağının içi de kadifemsi yumuşacık ve baş korumalığı var, bizim ana kuvağını arabaya takacağımız aparat çıkmadı içinden onu istedik ekstradan gönderecekler, umarım kullanırken de çok memnun kalırız
Hayirlisi dedigin gibi canim bebeklerin durumlarina gore bir hal cagre bulunur heraldeAcikcasi ben dusunuyorum canim..bir arkadasim 8.ayinda ramazan orucunu tamamen tuttu,9.ayinda da topac gibi cocuk dogurdu maasallah..illa bebege zarari olur ya da olmaz denemez aslinda..doktor kontrolum ramazanin 2.haftasi..belki o zamana kadar tutup kontrolumdeki sonuca gore devam ederim ya da birakirim..cok sukur bize tutmama izni verilmis ama buna uyuyup uymamak kisiye bagli..hayirlisi insallah..
Memnuniyet icinde kullanmaniz dilegiyle canim :)Kızlar bu arada merak edenler için, arabamız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?