Hayırlı olsun Paşa'na bende bunu düşününce geceleri uyuyamıyorum ya artık Türkiye'ye gidince ilk iş bu olacak Allah bizede nasip etsin inşallah oğluna geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemiKızlar merhaba
Bugun oğlumu sunnet ettırdık, kardesı dogmadan halledelım dedık.butun gece uyumadım stresten.sukur şimdı ıyı. 6 yasını doldurdu genel anestezı ile yapıldı. İyilessın tez zamanda inş...
Ben hergün avcilar mecidiyekoy yapiyorum.ilk duraklardan biniyorum oturuyorum ama binerken ittiriyorlar çok feci bir durumBen bu konuda yüzsüzleştim artık. Sağlam görünen biri varsa hemen gidip müsade edermisiniz ben oturabilir miyim diyorum, mecbur kalkıyorlar. Kulaklık takıp kafasını dışarı doğru çeviren ya da uyuyan varsa dürtüklüyorumBenim oturmam lazım diip onları da kaldırıyorum
Amin cnm insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi cok sukur kizim sevindirdi yine annesini bugun :)Canim benim cok sevindim..gozun aydin olmaya devam etsin hep insallah..maasallah prensesin de baya buyumus..saglikla zamaninda kucagina alirsin insallah
Canim benim bence icine sinenden 1 paket al baska da alma..hem bebegine yaramayabilir hem cabuk kuculebilir.bence stok yapmaya hic gerek yok,bez heryerde var.sonradan kullanamamak daha kotu inan bana..tecrubelı anneler sorum size:
bebek bezlerıne bakıyorum da kampanyalı olanlardan ıkı paket alsam koysam dıyorum ıste ıcınde 88 ya da 108 tane olanlardan... ama ne kdr gıder hemen bebek buyur de kucuk gelır mı ? bıde belkı sevmez o bezı baska alman gerekır dıyolar napıım en kucukten farklı bı kac marka mı alıyımm napmak lazım??
Bende bugun siparis verdim prima premium care olandan ama sadece bi paket aldim dedigin gibi cocuga pisik falan yapabilir deneyerek dogruyu bulcaz cocuk dogduktan sonra dogum cantasi hazirliorum da ondan siparis ettimCanim benim bence icine sinenden 1 paket al baska da alma..hem bebegine yaramayabilir hem cabuk kuculebilir.bence stok yapmaya hic gerek yok,bez heryerde var.sonradan kullanamamak daha kotu inan bana..
Canim ben 3 cocuguma da ayni yatagi kullandim,ins 4. De de kullanacagim..markasi kraft.bugun idil baby ye gittim orada da kraft satiyorlarmis,arkadasim bir modelini begendi,genis guzel bir modeldi.269 tl gibi de fiyati vardi..istersen bir bak..Arkadaslar besik konusunda park yatak almaya karar verdim yatak odama sigmaz diye daha kucuk bisey dusunuyodum ama bir iki mobilyayi kaldircaz yatak odasindan boylelikle sigar diye düşündük ve genel olarak sordugum cogu kişi park yatak tavsiye etti sizlerden daha once kullanan varsa ya da görüp yeni alanlar varsa hangi marka ve modeli onerirsiniz?
Aa baya uygunmus cnm fiyati bakim bi ben ona sagol cnmCanim ben 3 cocuguma da ayni yatagi kullandim,ins 4. De de kullanacagim..markasi kraft.bugun idil baby ye gittim orada da kraft satiyorlarmis,arkadasim bir modelini begendi,genis guzel bir modeldi.269 tl gibi de fiyati vardi..istersen bir bak..
Canim casual markanin storm modelini de incele derim.hem baston,hem travel sistem..cok hafif ve kullanisli geldi bana..6.aydan sonra insan baston modeline gecmek istiyor daha pratik oldugu icin..ben birkac yere baktim,fiyatlar 750 800 arasiydi.bir magaza 700 e.birakirim dedi..oradan alacagim insallah..http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Rica ederim guzelim.ben de sasirdim fiyatina baya uygun geldi bana da..Aa baya uygunmus cnm fiyati bakim bi ben ona sagol cnm
canım ya kafanı bulandırmak istemem ama benexol hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum ama doktorun vermiş o yüzden tereddüt ettim söyleyip söylememek konusunda.. prospektüsüne bir bak istersenOlabilir arkadaşım bana benoxol diye bir ilaç başlattı doktorum ,ciddi rahatsız ediyor beni ama sol bacağımı bacak baak üstüne atarken bile acı hissediyorum nerdeyse, bakalım yeni başladım ilace bir hafta içinde enkisini görürüsün dedi günde 1 tane alıyorum ilacımı inşallah , sende gittiğinde sor bence doktoruna
Melis'im geliyorKızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimleri yazar mısınız ben daha isim belirleyemediği dikit verin bana
Bi kere daha yazışmıştık senle bu konuda...benimki de canım iki üç gün sesi çıkmadığı oluyorKızlar son 3 gündür bebegim hareket etmiyor sanki iki gün evdeydim dinledim dinledim yok dün aksam da soluma yattım dinledim eşim elini koydu tekme yok ama hareket ediyor sadece tekme atmıyor Dedi acaba karnıma içe doğru mu durdu da ben mi hissetmiyorum suan işteyim doktora gitme imkanım da yok Keşke bir vursa karnıma da rahat etsem
Rutin kan testlerini yaptırıyor muydun canım,kan değerlerin,b12 vs.çok iyiyse gerek görmüyordur belki..Valla vermedi canim folik asitten baska hic bir ek takviye ilac vermedi kafama gorede kullanmadim vericem diyo bilmiyorum birdahakine heralde
Gyneferon un demir,b 12 ve folik asit iceren kapsülünü verdi dr.um depo demirim de azalmıştı.bir de multivitamin ve mineral hapı dcavit kullaniyorum en baştan beri...Kanim ve b12im depolardan kullaniyormusum baska bir doktor kan ilaci kullanman lazim dedi digerleri normal dedi vitamin filan sadece kan ilaci olarak soyledi b12 icinde igne versin kendi doktorun demisti iste eksik yok ama depolarin bosaliyor cocuktan kaynakli dedi
Zaten depolarımız tükenmesin diye ilaç alıyoruz ya sonra toparlamak kolay olmuyo şimdiye Çoktan başlaman lazımdıKanim ve b12im depolardan kullaniyormusum baska bir doktor kan ilaci kullanman lazim dedi digerleri normal dedi vitamin filan sadece kan ilaci olarak soyledi b12 icinde igne versin kendi doktorun demisti iste eksik yok ama depolarin bosaliyor cocuktan kaynakli dedi
Yaa benim bebeğimde hiperaktif hiç uyumuyo galiba kıpırdak kelebekBi kere daha yazışmıştık senle bu konuda...benimki de canım iki üç gün sesi çıkmadığı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?