2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı olsun Paşa'na bende bunu düşününce geceleri uyuyamıyorum ya artık Türkiye'ye gidince ilk iş bu olacak Allah bizede nasip etsin inşallah oğluna geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi

Ben hergün avcilar mecidiyekoy yapiyorum.ilk duraklardan biniyorum oturuyorum ama binerken ittiriyorlar çok feci bir durum

Canim benim cok sevindim..gozun aydin olmaya devam etsin hep insallah..maasallah prensesin de baya buyumus..saglikla zamaninda kucagina alirsin insallah
Amin cnm insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi cok sukur kizim sevindirdi yine annesini bugun :)

Canim benim bence icine sinenden 1 paket al baska da alma..hem bebegine yaramayabilir hem cabuk kuculebilir.bence stok yapmaya hic gerek yok,bez heryerde var.sonradan kullanamamak daha kotu inan bana..

Canim benim bence icine sinenden 1 paket al baska da alma..hem bebegine yaramayabilir hem cabuk kuculebilir.bence stok yapmaya hic gerek yok,bez heryerde var.sonradan kullanamamak daha kotu inan bana..
Bende bugun siparis verdim prima premium care olandan ama sadece bi paket aldim dedigin gibi cocuga pisik falan yapabilir deneyerek dogruyu bulcaz cocuk dogduktan sonra dogum cantasi hazirliorum da ondan siparis ettim

Canim ben 3 cocuguma da ayni yatagi kullandim,ins 4. De de kullanacagim..markasi kraft.bugun idil baby ye gittim orada da kraft satiyorlarmis,arkadasim bir modelini begendi,genis guzel bir modeldi.269 tl gibi de fiyati vardi..istersen bir bak..

Canim ben 3 cocuguma da ayni yatagi kullandim,ins 4. De de kullanacagim..markasi kraft.bugun idil baby ye gittim orada da kraft satiyorlarmis,arkadasim bir modelini begendi,genis guzel bir modeldi.269 tl gibi de fiyati vardi..istersen bir bak..
Aa baya uygunmus cnm fiyati bakim bi ben ona sagol cnm

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sabah bi arkadas bu siteyi atmisti bebek arabamizda yok dusunsem mi dedim de kararsiz kaldim nasil sence cnm?
Canim casual markanin storm modelini de incele derim.hem baston,hem travel sistem..cok hafif ve kullanisli geldi bana..6.aydan sonra insan baston modeline gecmek istiyor daha pratik oldugu icin..ben birkac yere baktim,fiyatlar 750 800 arasiydi.bir magaza 700 e.birakirim dedi..oradan alacagim insallah..

kızlarrrr bnde MinikPiranha gıbı wellgro voyage pembe aldım. gayet kalıtelı buyuk kullanıslı hos. sepet ufak ama pusetın arkasın bırsuru goz koymuslar bayagı ıs gorur. tekerlekler kucuk duruodu gayet buyuk ama kanzlar fln gıbı agır hantal degıl surusu keyıflı. bıraz dıgerlerıne gore alcak gıbı sankı ılk yorumlarım bunlarrr...

bu arada besık almıstım buyuyen besıklerden. gayet uygun fıyatlı n11den irem bebek markası 279 tlye. gayet guzel cıktı kurduk. ole ıkea sehpaları gıbı dandık sunta degıl parlak yuzeyı hatta kapagında vıda delıgı eksıktı bız ugrastık delemedık.. parmaklık kısmını kurmak cokkk zor. eslerınız becerıklıyse sıkıntı olmaz ama yınede 3 saatımızı aldı! kurulum vıdeosu pek basarılı degıl ıyıce ızlemek gerekıyor bılgılerınıze...

canım ya kafanı bulandırmak istemem ama benexol hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum ama doktorun vermiş o yüzden tereddüt ettim söyleyip söylememek konusunda.. prospektüsüne bir bak istersen

Kızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimleri yazar mısınız ben daha isim belirleyemediği dikit verin bana
Melis'im geliyor erkek olsaydı da Ege olacaktı

Forever07 , zeynep-ahmet iyi haberlerinize çoookkkk sevindimm maşallah güçlü kuzucuklara

Bi kere daha yazışmıştık senle bu konuda...benimki de canım iki üç gün sesi çıkmadığı oluyor

Valla vermedi canim folik asitten baska hic bir ek takviye ilac vermedi kafama gorede kullanmadim vericem diyo bilmiyorum birdahakine heralde
Rutin kan testlerini yaptırıyor muydun canım,kan değerlerin,b12 vs.çok iyiyse gerek görmüyordur belki..

Gyneferon un demir,b 12 ve folik asit iceren kapsülünü verdi dr.um depo demirim de azalmıştı.bir de multivitamin ve mineral hapı dcavit kullaniyorum en baştan beri...

Zaten depolarımız tükenmesin diye ilaç alıyoruz ya sonra toparlamak kolay olmuyo şimdiye Çoktan başlaman lazımdı

Tekrar merhabalar hanımlar. Biz doktorumuza gittik geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Şeker yüklemesi sonucu, Hemogram, idrar, hepatitA, hepatitB, HIV hepsinin sonuçları süper dedi dr çok Mutlu olduk biz de. Güneş' imizin gelişimi de çok güzelmiş. Çok güzel bi sıkıntı yok dedi dr. Bebeği çok beğendim dedi. Bir de babaya benzetti. Benim koca başucumda monitöre dikmiş gözleri ağzı kulaklarında tabi
Kızımız yüzünü epey dönmedi dr amcası poz almak istedi. Sonra ben yan döndüm. Zar zor aldık bir poz. Bide esnerken gördük ama pozunu alamadık. Oyy kuzum benim öyle uyuyormuş ki, minicik ağzını yerim yerim. Tembel kızım uyan hadi yüzünü göster diyoru, dr da yok utangaç diyor dr umuz hep pozitif, hep moralimizi yükseltiyo Ha babası da uyusun rahatsız etmeyin diyo, dr karnımda aleti sallayıp uyan hadi dön yüzünü dedikçe
Kızımız da 34 cm 894 gr olmuş. Ben bu ay kilo almamışım. Geçen ay 69 dum, yine aynı şükür.
Çok uzattım kusuruma bakmayın. Ama öyle Mutlu oldum ki bugün, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…