Daha ne istiyorsun maşallah canımYaa benim bebeğimde hiperaktif hiç uyumuyo galiba kıpırdak kelebekGünde belki 500 hareket 1000 tekme yardım ediiiinnnn
Kız canım ya ama acıtıyor bazen hareketleri eşim arkadaşlarım bile dışardan görüyor korkuyolar fırlıcak diyeDaha ne istiyorsun maşallah canımcinsiyeti ne?
Olsun canım olsun maşallah tekrar..:)Kız canım ya ama acıtıyor bazen hareketleri eşim arkadaşlarım bile dışardan görüyor korkuyolar fırlıcak diye
Erkek annişleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 7.gününde yaptıracağım inşallah
Oy maşallah uyusunda büyüsün güzel yavrun sorun olmadığına çok sevindim darısı hayırlısıyla kucagına almama inşallahTekrar merhabalar hanımlar. Biz doktorumuza gittik geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Şeker yüklemesi sonucu, Hemogram, idrar, hepatitA, hepatitB, HIV hepsinin sonuçları süper dedi drçok Mutlu olduk biz de. Güneş' imizin gelişimi de çok güzelmiş. Çok güzel bi sıkıntı yok dedi dr. Bebeği çok beğendim dedi. Bir de babaya benzetti. Benim koca başucumda monitöre dikmiş gözleri ağzı kulaklarında tabi
Kızımız yüzünü epey dönmedi dr amcası poz almak istedi. Sonra ben yan döndüm. Zar zor aldık bir poz. Bide esnerken gördük ama pozunu alamadık. Oyy kuzum benim öyle uyuyormuş ki, minicik ağzını yerim yerim.Tembel kızım uyan hadi yüzünü göster diyoru, dr da yok utangaç diyor dr umuz hep pozitif, hep moralimizi yükseltiyo Ha babası da uyusun rahatsız etmeyin diyo, dr karnımda aleti sallayıp uyan hadi dön yüzünü dedikçe
Kızımız da 34 cm 894 gr olmuş. Ben bu ay kilo almamışım. Geçen ay 69 dum, yine aynı şükür.
Çok uzattım kusuruma bakmayın. Ama öyle Mutlu oldum ki bugün, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
İnan çok mutlu oldum güle güle kullanınÖncelike bebekhause'yi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben bu arabayı alacakdım ve park yatak istiyordum tavsiyen çok işe yaradı şu anda tam 600 tl kardayım sağolll . Benimde oğluşum olacak adı CAN bizde sünnet olayını konuşduk dr ile ilk on günden sonra ve üç ayı bitmeden yapalım dedi bebekler ilk üç ayda acı hissetmediği için ikinizede eziyet olmaz travma olmaz dedi bizde bir ayı bitince düşünüyoruz inş
Cnm hayirli olsun gule gule kullansin bebisin . yanlis hatirlamiosam denizlideydin sende besigi nerden ne kadara aldin bana da fikir olsun malum raporluyuz cikip gezemioz arastirip direkt gidip almam lazim
İyi günlerde kullan nereden aldın ve ne kadara aldın öğrene bilir miyim
Yaptiriyordum canim doktor bakip tamam diyip gonderiyordu dun agzimla istedim oda olcak dedi iyi dedim bendeRutin kan testlerini yaptırıyor muydun canım,kan değerlerin,b12 vs.çok iyiyse gerek görmüyordur belki..
Valla canim hic bir ilac kullanmadim folik asit haric gebeligimden beri vermedi. Baska doktoradaa gidiyorum o kan ilaci verdi bana bunu kullan dedi kendi doktorum vermeden kullanmak istemedim mesela onunda vermeye hic niyeti yokGyneferon un demir,b 12 ve folik asit iceren kapsülünü verdi dr.um depo demirim de azalmıştı.bir de multivitamin ve mineral hapı dcavit kullaniyorum en baştan beri...
Canim gonlum istiyor ki dogar dogmaz hop alsinlar sunnet etsinler getirsinler ama babasi kiyamiyor ogluna o sis vucudu insin en azindan diyor. Bir iki ay sonra yapicaz heralde ama bez baglamayi nasil yapcaz bilmiyorum acirmi cok korkuyorumErkek annişleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 7.gününde yaptıracağım inşallah
İste dedigim gibi balim vermeyince kafama gore almak istemedim benZaten depolarımız tükenmesin diye ilaç alıyoruz ya sonra toparlamak kolay olmuyo şimdiye Çoktan başlaman lazımdı
Canim cok sevindim iyi haberlerine cok sukurTekrar merhabalar hanımlar. Biz doktorumuza gittik geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Şeker yüklemesi sonucu, Hemogram, idrar, hepatitA, hepatitB, HIV hepsinin sonuçları süper dedi drçok Mutlu olduk biz de. Güneş' imizin gelişimi de çok güzelmiş. Çok güzel bi sıkıntı yok dedi dr. Bebeği çok beğendim dedi. Bir de babaya benzetti. Benim koca başucumda monitöre dikmiş gözleri ağzı kulaklarında tabi
Kızımız yüzünü epey dönmedi dr amcası poz almak istedi. Sonra ben yan döndüm. Zar zor aldık bir poz. Bide esnerken gördük ama pozunu alamadık. Oyy kuzum benim öyle uyuyormuş ki, minicik ağzını yerim yerim.Tembel kızım uyan hadi yüzünü göster diyoru, dr da yok utangaç diyor dr umuz hep pozitif, hep moralimizi yükseltiyo Ha babası da uyusun rahatsız etmeyin diyo, dr karnımda aleti sallayıp uyan hadi dön yüzünü dedikçe
Kızımız da 34 cm 894 gr olmuş. Ben bu ay kilo almamışım. Geçen ay 69 dum, yine aynı şükür.
Çok uzattım kusuruma bakmayın. Ama öyle Mutlu oldum ki bugün, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Benimkide bazen cildiriyo ya bazende hamile oldugumu bile unutturuyor vallaYaa benim bebeğimde hiperaktif hiç uyumuyo galiba kıpırdak kelebekGünde belki 500 hareket 1000 tekme yardım ediiiinnnn
Bez nasil baglicaksiniz canim ben onu cok dusunuyorum dedigim gibi babasida kiyamiyor dogar dogmaz ban kAlsa sen gibi yapcam o istende kurtulcamCnm ben doğumdan çıkınca çocuk hemen o işide yaptırıcam. Daha sonra anestezi almasını istrmiyorum. Göbek bağıyla birlikte bakımını yapacsğız.
Ah ah seni en iyi ben anlarim ben bide 460 dan saydim ölum gibiydi. Bebegimiz gene yanimizda o daha zordu ya :)Bugunnn 19 MayisssVe plakalara adim attik.. Esim askerdeyekn ne saymistim bee..
81 Düzce
Canım bizde çağan emir ismini koymayı düşünüyoruzKızlar bebeklerinize düşündüğünüz isimleri yazar mısınız ben daha isim belirleyemediği dikit verin bana
Canım bende internetten kampanya var diye prima premium care 1 paket 108li 1 numara 1 paket 104lü 2 numara 12li alt açma ve 3 ıslak mendil almıştım 100tlye. inşallah kullanırız ilk zamanlarda =)Bende bugun siparis verdim prima premium care olandan ama sadece bi paket aldim dedigin gibi cocuga pisik falan yapabilir deneyerek dogruyu bulcaz cocuk dogduktan sonra dogum cantasi hazirliorum da ondan siparis ettim
Yaptiriyordum canim doktor bakip tamam diyip gonderiyordu dun agzimla istedim oda olcak dedi iyi dedim bende
Valla canim hic bir ilac kullanmadim folik asit haric gebeligimden beri vermedi. Baska doktoradaa gidiyorum o kan ilaci verdi bana bunu kullan dedi kendi doktorum vermeden kullanmak istemedim mesela onunda vermeye hic niyeti yok
Canim gonlum istiyor ki dogar dogmaz hop alsinlar sunnet etsinler getirsinler ama babasi kiyamiyor ogluna o sis vucudu insin en azindan diyor. Bir iki ay sonra yapicaz heralde ama bez baglamayi nasil yapcaz bilmiyorum acirmi cok korkuyorum
İste dedigim gibi balim vermeyince kafama gore almak istemedim ben
Canim cok sevindim iyi haberlerine cok sukur
Benimkide bazen cildiriyo ya bazende hamile oldugumu bile unutturuyor vallamasallah cikincada uslu birsey olursa hic sasirmam :)
Bez nasil baglicaksiniz canim ben onu cok dusunuyorum dedigim gibi babasida kiyamiyor dogar dogmaz ban kAlsa sen gibi yapcam o istende kurtulcam
Ah ah seni en iyi ben anlarim ben bide 460 dan saydim ölum gibiydi. Bebegimiz gene yanimizda o daha zordu ya :)
Ben geceleri uyuyamiyom yasa napcaz bu uykusuzluğun ne gece uyurum ne gunduz bide kızlar ben dun bebisin battaniyelerini yikadim kıyafetleri için erkenmi acaba ayakta alcida ya oturdugum yerden utulerim falan diyorum ama erkenmi onu bilemedm
1 ay var cnm çıkmasına ama çok skiliyorum yatmaktan en azından onlar çıksın aradan dedim benim odada haziranda gelecek ama kendi dolbimda, yer açtım oraya koyayim diyorum dolabı gelene kadarNe zman cikiyordu senin alci canm??
Yani cok da erken sayilmaz artk, koyacak yern varsa direk olabilir, bizim odamiz haziranda gelecek, ben de ondan sonra yapacagim yavas yavas insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?