2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim esimde 2011 eylulde gitti 2012 kasimda geldi o zaman bizde sevgiliydik daha canim valla suan o anlar aklima geliyoda bir ani olarak kaldi gecti gitti cok sukur simdi eslerimizle bebeklerimize safak sayiyoruz bunun kadar guzel birsey yok :)

1 ay var cnm çıkmasına ama çok skiliyorum yatmaktan en azından onlar çıksın aradan dedim benim odada haziranda gelecek ama kendi dolbimda, yer açtım oraya koyayim diyorum dolabı gelene kadar

Anladm canm haklisn tabi skilir insan, o zaman yap yavastan canm artk 7 aylik oluyoz pek erken degil yani.. Kendi tercihin canm

Benim esimde 2011 eylulde gitti 2012 kasimda geldi o zaman bizde sevgiliydik daha canim valla suan o anlar aklima geliyoda bir ani olarak kaldi gecti gitti cok sukur simdi eslerimizle bebeklerimize safak sayiyoruz bunun kadar guzel birsey yok :)

Benm de 2012 temmuzda gitti, izin falan kullanmadi 2013 haziran geldi cidden yaa ne gunlerdii.. Simdi dedigin gibi beraber bebise gun saymak harika, Allaha sukurler olsn

Günaydın teyzeleri bugün nasılsınız bebişler Nasıl :)
Biz dün gece hiç uyumadık gece 2 buçukta kasıklarımda adet sancısıyla uyandım öyle böyle bir ağrı değildi.. Sabaha karşı saat tam 7 de son buldu ne oldu neden bunu yaşadım hiç bir anlam veremedim..resmen kasıklarım parçalandı ve oğlumda içerde sabaha kadar tepindi öyle ağır vurdu ki içerde bir şeyler karıştırıyor anladım .. Umarım bir daha aynı şeyi yaşamam artık döndü mü ne yaptıysa .. Bizden haberler böyle

Erken olur mu hiç az kaldı zaten en iyisini yapmışsın

Kizlar merhaba dogum cantasinin icine konucaklari arastiriyorumda gobek bagi diyor onu hastane saglamiyormu ne alaka anlamadim :/

Kizlar merhaba dogum cantasinin icine konucaklari arastiriyorumda gobek bagi diyor onu hastane saglamiyormu ne alaka anlamadim :/

Canm gobek icin eskiden bag kullaniliyorms ama artik pek kullanmiyo hastaneler zaten..kullaniyo olsalar da bazi hastane setlerinde var ama hastane de saglar en kotu.. Ama biraz eski bi aliskanlik yani artik ic zibin bile pek kullanilmiyor direk citcitli badi giydiriliyor, arkadasm da bizzat tabik oldm.

Belki göbeği üstünü örtmek için mendil Tarzı bişeydir mikrop kapmasın diye

Hani bende ilk kez duydum da sasirdim anlam veremedim etrafimda dogum yapanlarin hic biri boyle birseyi dile getirmedi yani :)

Cnm herhangi bi belirtin şikayetin ya da aile öykün yoksa gerek görülmüyor dert etme bu arada Aramıza hoşgeldin riskin ne Açıdan ?

Teşekkürler hosbuldum , rahim ağzı yetmezliği var bende o yüzden devamlı yatış ve ilaçlar. Ne kdr zor olsada cook sanslisiniz, su havalarda evden çıkamamak devamlı yatağa mahkum olmak ve acaba bisey olacak mı diye hergun tedirgin yaşamak çok zor. Yine sukur bu günlere geldik, aklınıza gelirse bana da dua edin.
Bebek eşyalarıyla alakalı yorumlarınızı da bi hevesle okuyorum. Bende 9. Ayda tecrubelerinizden faydalanıp ona gore karar vericem

Ayyy piskolojim bozuldu ya eşime sardim iyice adama laf sayıp duruyorum çok zormus yaa başkasına muhtaç olmak Ayağım biran önce iyi olsun artik kısımda az oynuyor buara ona da moralin bozulup ağla ağla kendime gelemedim sağolsun esimde birşey demiyo alttan almaya çalışıyo fqrkindayim ama elimde değil ya kendime gelemiyorun

Canim ya ben de suanda ayni seyi yasiyorum ama sadece sag kasigim. Huc hareket edemiyorul. Sabah bir seyim yoktu oysa

Kendini bu kadar yıpratma ama olur mu lütfen ..şuan daha hassas bir durumdasın bir de onun etkisi var geçecek az kaldı biraz daha sabır olur mu

Canim ya ben de suanda ayni seyi yasiyorum ama sadece sag kasigim. Huc hareket edemiyorul. Sabah bir seyim yoktu oysa
İçerde bir seyler değişiyor rahim genişliyor Bebek yerini açıyor hatta yön değiştiriyor korkma olur mu ..sadece uzan ve kendini yorma zorlama hiç

Selam annişlerr
Alıntılayamadım ama sünnet ilk günlerde hiç acımıyor ve hemen iyileşiyor.Ben de bu yüzden hemen yaptıracağım inşallah nasip olursa..
Yarın da randevumuz var oğlumlaaa,çok heyecanlıyımm
19 mayıs Atatürk'ü anma,gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..

Kendini bu kadar yıpratma ama olur mu lütfen ..şuan daha hassas bir durumdasın bir de onun etkisi var geçecek az kaldı biraz daha sabır olur mu
Evet az kaldı sabir Rabbim büyüktür şuan baya hassasim ayak bi yandan hamilelik bir yandan kızım iyi olsun da artık başka bisi dusunmuyom

İçerde bir seyler değişiyor rahim genişliyor Bebek yerini açıyor hatta yön değiştiriyor korkma olur mu ..sadece uzan ve kendini yorma zorlama hiç
DİNLENİYORUM ŞİMDİ.BUGÜN BAYRAMDA GÖRECLİYDİM 6 SAAT AYAKTAYDIM. HERALDE ONDAN OLDU.

Erkek annişleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 7.gününde yaptıracağım inşallah
Kızlar kesınlıkle tavsıye ederım hıc gecıktırmeyın gobekle bır duser anlamaz bıle ben dun sunnet ettırmış bırı olarak keske bebekken yaptırsaydım dıyorummm

Kızlar kesınlıkle tavsıye ederım hıc gecıktırmeyın gobekle bır duser anlamaz bıle ben dun sunnet ettırmış bırı olarak keske bebekken yaptırsaydım dıyorummm
Ya benim esim hic yanasmiyo bez baglamasi nasil olcak acimazmi canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…