Anlıyorum cnm bende kanamalarım sebebiyle baya bi yatmıştım plasentam aşağıdaydı berbat bişey umarım Sağlıcakla tamamlarsınTeşekkürler hosbuldum , rahim ağzı yetmezliği var bende o yüzden devamlı yatış ve ilaçlar. Ne kdr zor olsada cook sanslisiniz, su havalarda evden çıkamamak devamlı yatağa mahkum olmak ve acaba bisey olacak mı diye hergun tedirgin yaşamak çok zor. Yine sukur bu günlere geldik, aklınıza gelirse bana da dua edin.
Bebek eşyalarıyla alakalı yorumlarınızı da bi hevesle okuyorum. Bende 9. Ayda tecrubelerinizden faydalanıp ona gore karar vericem
Allah'ım kimseyi kimseye Muhtaç etmesin bizde eşimle atıştık baya içimden keşki hamile olmasaydım bile dedim gözüm o derece karardıAyyy piskolojim bozuldu ya eşime sardim iyice adama laf sayıp duruyorum çok zormus yaa başkasına muhtaç olmak Ayağım biran önce iyi olsun artik kısımda az oynuyor buara ona da moralin bozulup ağla ağla kendime gelemedim sağolsun esimde birşey demiyo alttan almaya çalışıyo fqrkindayim ama elimde değil yakendime gelemiyorun
Allah'ım kimseyi kimseye Muhtaç etmesin bizde eşimle atıştık baya içimden keşki hamile olmasaydım bile dedim gözüm o derece karardı
Ben dun cok calistim hic kendimi dinlenmis hissetmiyorum yaGunaydin kizlarr...
Bir gunluk tatilden sonra calismaya devam haydi bakalimm...neyse ki bugn sonu gene tatilzaten isyerinde de pek cogu izinli, biz de daha rahat oluruzz... Haydi bakalm o zman plaka
80 Osmaniye
Canim niye bu halde çalışıyorsun bayramda başka görevlendirecek kimse bulamamışlar mı. Valla ben nöbet bile tutmuyorum okulda artik. biraz kendini naza çek. Allah kolaylık versin kendine dikkat et.Gunaydin guzel annelerrr nasilsiniz?
Ben dun cok calistim hic kendimi dinlenmis hissetmiyorum yabir an once 30 haziran gelse:) artik calismasam.. Bu arada dogumuna az kalmis ya ben de simdiden korkular basladi sen nasilsin? Bi aklim 38. Haftada sezeryan ol diyor diger aklim ya herkes normal yapiyo ben niye yapamayacakmisim diyo aklahim bana yardim etsin de bir an once karar vereyim
Günaydın canlar :) Herkese sağlıklı mutlu ve güzel bir gün diliyorum :) bu arada bu hamilelik takvimini nasıl yaptınız. ben bir türlü bulamadım ya
Sagol cnm da ben hamile olmadan once milli egitimde kultur komisyonunda gorevlendirildim. Ilk zamanlar hic is yoktu hep yattik nisan mayista programlat costu. O yuzden ben de bu ay cok yoruldum. Umut ediyorum ki ramazanda bitecek:)Canim niye bu halde çalışıyorsun bayramda başka görevlendirecek kimse bulamamışlar mı. Valla ben nöbet bile tutmuyorum okulda artik. biraz kendini naza çek. Allah kolaylık versin kendine dikkat et.
Gunaydin guzel annelerrr nasilsiniz?
Ben dun cok calistim hic kendimi dinlenmis hissetmiyorum yabir an once 30 haziran gelse:) artik calismasam.. Bu arada dogumuna az kalmis ya ben de simdiden korkular basladi sen nasilsin? Bi aklim 38. Haftada sezeryan ol diyor diger aklim ya herkes normal yapiyo ben niye yapamayacakmisim diyo aklahim bana yardim etsin de bir an once karar vereyim
Günaydın Kızlar,
Bugün yine bizler iş başında,perşembeden tatil yapıp bir sürü kişi tatile gitti. Yollarda nasıl boştu anlatamammm. Çok rahatgeldim. Dün bizde bebişimin gardrobunu aldık,kurduk, çok tatlış oldu. Artık yıkayıp ütülemeye başlayacağız.Artık herşeyimiz tamam sayılır. Ama eksik bitmiyor,yine birşeyler çıkar bencede.
Canm ben normal istiyorm insallah, tabi baska bi durum olursa hayirlisi neyse o olsn.. Ama ben normalde pek korkacak bi sey oldugunu dusunmuyorm, cunku en dogali, Allahin bize icgudusel olarak verdigi annelik duygusu gibi.. Yani aman ben yapamam doye kendini korkutma aynen oyle yapan nasil yapiyorr hepsi duygusuz aci hissetmeyen insnlar midegil degil.. Tabi en iyisine dr unla karar verirsinz ama direk sezeryan olcam deme bence.. Yani ben kist ameliyati oldm ve ameliyatin da nasi bi sey oldunu biliyorm basta kolay gibi geliyor ama o egilip kalkarken yasadigin acilar bence dogumda yasadign acidan daha fazla.. Ustelik ben o ani o tadi yasamak istiyorm yani catir catir dogurmak istiyormmmm
Gule gule kullanin insallahhhbiz de haziranda kuracaz yeni gelecek daha..
Bizim de bi banyo geubu kaldi onu da haziranda hallettik miii tamamdir.. Illa ki eksik cikabilir ama dogunca da alinir en ihtiyac duyulanlari aldk nasisa
Ben bi de sey sorcaktm ya bu tek giyimlik lohusa camasiri yaziyodu bazi listelerde o nasi bi sey ki gerekli mii??? Bi de hastane pedi mesela gerekli mi yaa?? Bunlari bilemedm
Anlatıyorum zaten sesimi yükselten biri hiç olmadım ama ne fayda herseyi anlamak istediği gibi anlıyo neymiş efendim kendine vakit ayırmak istiyormuş 6 aydır çalışmıyorum ve burda hiç arkadasım yok beni evde bırakıp gitmek yerine benimde katılabileceğim Şeyler olsun istiyorum ama o zaman kendine vakit ayırmış olmuyomuş yani esasen bi faaliyet değil ayrı zaman erkek arkadaşlarıyla geçirebileceği zaman istiyormuş ben napim peki nereye gidim o vakitlerde ki akşamlarıKizlar noluyooo ???
Hic keske hamile olmasaydim denir mi Allahim affetsin bi anki ofkeyle soylemis olabilirsn tabi ama asla aklndan boyle seyler gecirmeAllaha binlerce sukurler olsn ki bizim icimize mucizeler verdi.. Bi anlik olmustur eminim tabi ki, eslerden tamamiyle anlayis beklemek malesef hayal kirikligi oluyor, bizi bizim kadar anlamalari
Mumkun degil, ben de kac defa ofkeme yenik dustm ama daha sakin olmaya calisiyorm ona da yariyor hatta.. Tatli dille yaptirmaya calis her seyi canm, anlamasini bekleme yoksa cokkk bekleriz malumm
Tugbarecep12 canm hem hamilelik hem ayak durumu haklisn bunalmakta ama sakin ol canm lutfen, bebisini dusun guzelce hazirliklarini yapp.. Bak esin de alttan aliyoms bezdirme adami hassas donemlerdeyiz canmm sakin oliciizz..
kaç tane vitaemin kullanıyorsun canım ben demir hapı ve multivitamin gibi vi calsium hapı var onu kullanıyorum su an..Nasıl vermedi ya? 3. Ayımdan beri vitamin kullanıyorum demirinden tut balık yağına d vitaminine kadar
hayırlı olsun canımm..Kızlar merhaba
Bugun oğlumu sunnet ettırdık, kardesı dogmadan halledelım dedık.butun gece uyumadım stresten.sukur şimdı ıyı. 6 yasını doldurdu genel anestezı ile yapıldı. İyilessın tez zamanda inş...
Erkek annişleri sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben 7.gününde yaptıracağım inşallah
Canım ben gördüm onları,tek kullanımlık lohusa külodu yapmışlar. Bez desen değil,kağıt desen değil. Ben almadım. Ama kullanışlı olabilir bilemedim. Hastan bezleri çok büyük oluyorlar,zaten normal doğumda,2 gün külod giyemeyeceğiz. Gelip sürekli pansuman yapacaklar,giy çıkar rahat edemeyiz. İlk 2 günden sonrada normal adet kanaması gibi geldiğini söylediler. Akıntının durumuna göre,hasta bezi bile alabiliriz bence,buna hastanede karar vereceğim. Herşeyide doldurup ağırlık yapmak istemiyorum.
Anlatıyorum zaten sesimi yükselten biri hiç olmadım ama ne fayda herseyi anlamak istediği gibi anlıyo neymiş efendim kendine vakit ayırmak istiyormuş 6 aydır çalışmıyorum ve burda hiç arkadasım yok beni evde bırakıp gitmek yerine benimde katılabileceğim Şeyler olsun istiyorum ama o zaman kendine vakit ayırmış olmuyomuş yani esasen bi faaliyet değil ayrı zaman erkek arkadaşlarıyla geçirebileceği zaman istiyormuş ben napim peki nereye gidim o vakitlerde ki akşamlarıönceden ayın Yarısı nöbetçiydim geceye kadar dışardaydı hiç bişey demedim ben evde yokum sonuçta erken gelse ne olucak diye sıkılmasın evde diye ama onun evde ya da dışarda ne yaptıgım Çokta umrunda değil yeter ki arkadaşlarıyla görüşsün
Bekle bekle diyorum çocuk doğdun bende sana yapcam aynisinsi diyoKizlar noluyooo ???
Hic keske hamile olmasaydim denir mi Allahim affetsin bi anki ofkeyle soylemis olabilirsn tabi ama asla aklndan boyle seyler gecirmeAllaha binlerce sukurler olsn ki bizim icimize mucizeler verdi.. Bi anlik olmustur eminim tabi ki, eslerden tamamiyle anlayis beklemek malesef hayal kirikligi oluyor, bizi bizim kadar anlamalari
Mumkun degil, ben de kac defa ofkeme yenik dustm ama daha sakin olmaya calisiyorm ona da yariyor hatta.. Tatli dille yaptirmaya calis her seyi canm, anlamasini bekleme yoksa cokkk bekleriz malumm
Tugbarecep12 canm hem hamilelik hem ayak durumu haklisn bunalmakta ama sakin ol canm lutfen, bebisini dusun guzelce hazirliklarini yapp.. Bak esin de alttan aliyoms bezdirme adami hassas donemlerdeyiz canmm sakin oliciizz..
hayırlı olsun canım. inşallah tez zamanda iyileşir. benim oğlum olsaydı ilk 6 ayda hemen sünnet ettirirdim. ilerki yaşlarda daha zor oluyor. gerçi bazı yöreler sünneti çok önemsiyor . çocuk 9-10 yaşına gelince yapıyorlar. en iyi yaş 1 yaşına kadarmış sünnet için.kaç tane vitaemin kullanıyorsun canım ben demir hapı ve multivitamin gibi vi calsium hapı var onu kullanıyorum su an..
hayırlı olsun canımm..
ben de doğduğu günün ertesi hemen yaptırmak istiyordum ama baya bi makale okudum artık doktorlar hemen ertesini önermiyormuş o yüzden 10 günden sonra 1 aya kadar o süre arasında yaptırmayı düşünüyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?