- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bekle bekle diyorum çocuk doğdun bende sana yapcam aynisinsi diyobende dedim bitanede sen tasi ozaman yaparsın
evettt teyzecim 950 gr oldum ben, anneciğimn sütlerini lıkır lıkır akıtıyorlar miğdeme hortumla.
şu hortumlar çok canımı sıkıyor elimle sürekli çıkarmak istiyorum ama o kadar güçlü değilim henüz :) minicik minicik ellerim var
İnşallah Can'ım. Güzel güzel sonuçlarımız olsun. Sorunsuz bebişlerimizi doğuralım...Günaydın annişler 100 lük şeker yüklemesi ile hastanedeyim insallah değerlerim normal çıkar
Canımm cok teşekkürler Amin sağlıklı sıhhatli doğumlar yapalım insallahİnşallah Can'ım. Güzel güzel sonuçlarımız olsun. Sorunsuz bebişlerimizi doğuralım...
kaç tane vitaemin kullanıyorsun canım ben demir hapı ve multivitamin gibi vi calsium hapı var onu kullanıyorum su an..
hayırlı olsun canımm..
Tesekkur ederım teyzesiiii
ben de doğduğu günün ertesi hemen yaptırmak istiyordum ama baya bi makale okudum artık doktorlar hemen ertesini önermiyormuş o yüzden 10 günden sonra 1 aya kadar o süre arasında yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Cnm bendede enfeksiyon var bende kullanıyorum antibiyotik yoksa ağrılar daha fazlalasiyor kullan derim zararı olsa doktorlar vermez cnm geçmiş olsun inşallah kurtuluruzkızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
Tesekkur ederım teyzesiiikaç tane vitaemin kullanıyorsun canım ben demir hapı ve multivitamin gibi vi calsium hapı var onu kullanıyorum su an..
hayırlı olsun canımm..
ben de doğduğu günün ertesi hemen yaptırmak istiyordum ama baya bi makale okudum artık doktorlar hemen ertesini önermiyormuş o yüzden 10 günden sonra 1 aya kadar o süre arasında yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Kilo konusunuda takma her bebeğin gelişimi farklı oluyor cnmkızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
merhaba canım benim de doktor kan ve idrar tahlili istemişti 28. haftada onları yaptırdım. idrar yolu enfeksiyonu çıktı az miktarda bir sefer kullanılan bir ilaç varmış ondan kullandım. Gebelikte kullanılebilen bir antibiyotik. Bir daha tahlil yaptırcam umarım geçmiştir.kızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
Ayy senin iyice azaldıBugün 73 ile ŞIRNAK tayız
Şeker yüklemesi için gittiğimde doktor bebeğe de baktı hareketlerini hissetmiyorum bir kac gündür dedim. ultrasona baktı suan cok hareketli hissetmiyor musun Dedi dedim hayır hissetmiyorum.korkma bir sorun görünmüyor Dedi derin bir ohhhhh çektimkilosunu sordum 1.100 gram Dedi ben şok Kocaman olmus içimden dedim ki kesin gebelik şekeri çıkacak ondan bu kadar kilolu bebegim.26+3 haftadayız bugün 1,100 gr Bebek sizce normal mi kızlar
Cnm bendede enfeksiyon var bende kullanıyorum antibiyotik yoksa ağrılar daha fazlalasiyor kullan derim zararı olsa doktorlar vermez cnm geçmiş olsun inşallah kurtuluruz
Masallah. nezaman gittin hastaneye, cok buyumus:))Şeker yüklemesi için gittiğimde doktor bebeğe de baktı hareketlerini hissetmiyorum bir kac gündür dedim. ultrasona baktı suan cok hareketli hissetmiyor musun Dedi dedim hayır hissetmiyorum.korkma bir sorun görünmüyor Dedi derin bir ohhhhh çektimkilosunu sordum 1.100 gram Dedi ben şok Kocaman olmus içimden dedim ki kesin gebelik şekeri çıkacak ondan bu kadar kilolu bebegim.26+3 haftadayız bugün 1,100 gr Bebek sizce normal mi kızlar
Kilo konusunuda takma her bebeğin gelişimi farklı oluyor cnm
Valla yapın kurtulunnnnÖncelike bebekhause'yi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben bu arabayı alacakdım ve park yatak istiyordum tavsiyen çok işe yaradı şu anda tam 600 tl kardayım sağolll . Benimde oğluşum olacak adı CAN bizde sünnet olayını konuşduk dr ile ilk on günden sonra ve üç ayı bitmeden yapalım dedi bebekler ilk üç ayda acı hissetmediği için ikinizede eziyet olmaz travma olmaz dedi bizde bir ayı bitince düşünüyoruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?