2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

canım benim maşallah ona inşallah hızlıca büyüyüp toparlayıp annesinin yanına evine koskocaman güçlü bir kız olarak dönecek.. o minicik ellerini bizim yerimize de kokla annesi

kızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede

Cnm bendede enfeksiyon var bende kullanıyorum antibiyotik yoksa ağrılar daha fazlalasiyor kullan derim zararı olsa doktorlar vermez cnm geçmiş olsun inşallah kurtuluruz

Tesekkur ederım teyzesiii

Kilo konusunuda takma her bebeğin gelişimi farklı oluyor cnm

Şeker yüklemesi için gittiğimde doktor bebeğe de baktı hareketlerini hissetmiyorum bir kac gündür dedim. ultrasona baktı suan cok hareketli hissetmiyor musun Dedi dedim hayır hissetmiyorum.korkma bir sorun görünmüyor Dedi derin bir ohhhhh çektim kilosunu sordum 1.100 gram Dedi ben şok Kocaman olmus içimden dedim ki kesin gebelik şekeri çıkacak ondan bu kadar kilolu bebegim.26+3 haftadayız bugün 1,100 gr Bebek sizce normal mi kızlar

merhaba canım benim de doktor kan ve idrar tahlili istemişti 28. haftada onları yaptırdım. idrar yolu enfeksiyonu çıktı az miktarda bir sefer kullanılan bir ilaç varmış ondan kullandım. Gebelikte kullanılebilen bir antibiyotik. Bir daha tahlil yaptırcam umarım geçmiştir.

Kızlar bir sorum var. Sizede gün içinde arada 10sn 15sn civarinda süren, boğazınız sıkılıyor, kalbiniz ağzınıza çıkıyor, bebekte aşağıya baski yapıyor gibi bir his oluyormu. Bunun sebebi ne acaba ya bogulcak gibi oluyorum. En çokta sirt üstü uzaninca oluyor,ama ayaktada oluyor

Cnm bendede enfeksiyon var bende kullanıyorum antibiyotik yoksa ağrılar daha fazlalasiyor kullan derim zararı olsa doktorlar vermez cnm geçmiş olsun inşallah kurtuluruz

kullanıyorum bende basladım. ıkı gun oldu. ne kullanıyorsunuz siz? enfeksıyon degıl de bagırsak bakterısı canımı sıktı. iş yerınde salata cıkıyor ve yıyorum yıkanmıyor mudur nedır? temız olmayan gıdalardan gecıyormus. cok gecmıs olsun sızede

Masallah. nezaman gittin hastaneye, cok buyumus:))

Kilo konusunuda takma her bebeğin gelişimi farklı oluyor cnm

evet oyle de ben hala dogru duzgun beslenemıyormusum gıbı gelıyor. mesela hıc balık yıyemıyorum. doktor omega-3 de onermedı. yogurt süt yenı basladım. ılk aylarım cok zor gectı. sureklı kılo verdım mıde bulantısından. korktum işte :)

Valla yapın kurtulunnnn

Kızlar chico nun emzigini almıştım hiç de kullanma talimatını bakmadan aldım . Bi baktım üretim tarihı 2013 tarihten 4 yıl itibaren kullanınız diyor yani bebisim agustosta doğacak ocak ta kullanım süresi bitio sizce gidip geri vereyim mi ya bi sorun olur mu sizce kullansam verim mi yoksa .o küçük Emzik leri nekadar kullanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…