2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın annecikler. Sabahtan beri bir sağ bacağıma bir sol bacağıma kramp girdi. Dört defa fln olunca aradım doktorumu magnezyum kullanıyordum şimdi marka değişikliği yaptı. Ağrılar hala bacağımda kaldı gibi bacaklarım agriyor

CANIM SENİNLE ARAMIZDA 1 GÜN VAR BEN 25+1 DE DR GİİTİM KIZIM 760 GR DIDR NORMAL DEDİ ÇOK TAKMA KAFANA BENCE HERKESİN YAPISI BİR DEĞİLDİR. KİMİ UZUN KMİ KISA KİMİ TOMBUL KİMİ ZAYIF OLABİLİR:)

benımkı 28 hafta. 850 gr. kucucuk kaldı yavrucum :/

Merhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda

evet haklısın da annelık işte . evham yapıyosun :)

BENIM on gun sureyle gune ıkı tane. :/bıtınce benden de kultur ıstedı

BENIM on gun sureyle gune ıkı tane. :/bıtınce benden de kultur ıstedı
hmm demek ki iltihap miktarı fazla bence iç canım sonuçta içmesen iltihap daha da artabilir. bir de bu antibiyotiğin bir zararı yokmuş benim eşim hekim kendisine birkaç defa sordum içeyim mi diye hatta en son bana kızdı bana güven miyor musun diye.

o bende de oluyor,bebeğe daha fazla kan pompalamak için kalp çok hızlı çarpıyor diye oluyor sanıyorum. Hatta bir gece yataktan kalkıp nefes alamıyorum diye camdan çıkmıştım. Başımda 2 yastıklı yükselti ile yatıyorum. O rahat ettiriyor. Gündüzleri çayı kahveyi kaçırırsam illa çarpıntı tutuyor.

Bu arada ben 3 gecedir düzenli olarak uyuyamıyorum. Bizim yavrucak sidik torbamla oynuyor. Yarım saatte bir wcdeyim. Özellikle hiçbişrşey içmiyorum bile çişim gelmesin diye. Ama maalesef gece wc nöbetçisiyiz. Tam böyle dalıyorum güzelce,hooooop bir tekme koyuyor. Nasıl sıçrıyorum uykudan. Yattığım pozisyonu mu beğenmiyor velet ne hemen hareket etmemi istiyor. Çoğunlukla sol tarafta yatıyorum ama sol tarafım çürüdü,arada sağa dönüp,birazda sırt üstü yattığım oluyor nabıyım. Korkuyorumda çocuğa birşey olacak diye.

aaaa ben hiç öyle bişeye bakmamıştım emziğin son kullnama tarihi olacağı aklıma gelmedi açıkçası

ben de aynı durumdayım canım sol tarafım çürüdü kolumu zor kaldırıyorum.. dayanamayıp saga dönüyorum bazen, sırt üstü yatıyorum arada.. inşallah bir zararı yoktur. doktoruma sorucam yarın bu sola yatmanın gerçek olup olmadığını..

Tek kullanımlık suda eriyen toz kullandım antibiyotik olarak enfexia kullandım ama geçmedi doktorum bu defa alfasilin verdi inşallah bu defa geçer kurtulurum cnm

Bende balık yiyemiyorum buyuzden doktorum balikyagi hapı verdi kullan dedi zaten bundan sonra kilo almaları hızlanıyor cnm sağlıklı olsunlar da sen canını sıkma

Y ytb
Canım aramızda 3 gün var 27 haftaya yeni başlamışsın sen en son ne zaman gittin da bu ölçülerdeydi gecen hafta 890 gram dı 1 hafta da 200 gr büyümüş senın ki de büyür yumurtanı Eti'ni sütünü pekmezini tüketmiyor musun her gün

Dr normal dediyse hicc kendine bos yere evham yapma canm, her bebegin boyu kilosu gelisimi farkli olcak tabi ki.. Bizler ayni boylarda kilolarda miyizz sankii

Masallah bebisine canm, ben de 26+4 de gitmistim, 1050 gr di masallahlari var kilosu azcik onde dedi ama sorun yok dedi. Illa seker cikcak bi durum degil yani sadece ust sinirda seyretmis bizm bebisler

Eevt canm oluyo bazen yukari dogu vurup nefesimi skistirdigi da oluyo, bazen oyle yatarken faln nefes alamiyo gibi oldugumdaa.. Hepsii normal bunlarnn

Reactions: ytb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…