CANIM SENİNLE ARAMIZDA 1 GÜN VAR BEN 25+1 DE DR GİİTİM KIZIM 760 GR DIDR NORMAL DEDİ ÇOK TAKMA KAFANA BENCE HERKESİN YAPISI BİR DEĞİLDİR. KİMİ UZUN KMİ KISA KİMİ TOMBUL KİMİ ZAYIF OLABİLİR:)kızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
Şeker yüklemesi için gittiğimde doktor bebeğe de baktı hareketlerini hissetmiyorum bir kac gündür dedim. ultrasona baktı suan cok hareketli hissetmiyor musun Dedi dedim hayır hissetmiyorum.korkma bir sorun görünmüyor Dedi derin bir ohhhhh çektimkilosunu sordum 1.100 gram Dedi ben şok Kocaman olmus içimden dedim ki kesin gebelik şekeri çıkacak ondan bu kadar kilolu bebegim.26+3 haftadayız bugün 1,100 gr Bebek sizce normal mi kızlar
CANIM SENİNLE ARAMIZDA 1 GÜN VAR BEN 25+1 DE DR GİİTİM KIZIM 760 GR DIDR NORMAL DEDİ ÇOK TAKMA KAFANA BENCE HERKESİN YAPISI BİR DEĞİLDİR. KİMİ UZUN KMİ KISA KİMİ TOMBUL KİMİ ZAYIF OLABİLİR:)
merhaba canım benim de doktor kan ve idrar tahlili istemişti 28. haftada onları yaptırdım. idrar yolu enfeksiyonu çıktı az miktarda bir sefer kullanılan bir ilaç varmış ondan kullandım. Gebelikte kullanılebilen bir antibiyotik. Bir daha tahlil yaptırcam umarım geçmiştir.
ben defacto dan aşağıdaki pantolondan aldım memnunum :)Merhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda
hmm demek ki iltihap miktarı fazla bence iç canım sonuçta içmesen iltihap daha da artabilir. bir de bu antibiyotiğin bir zararı yokmuş benim eşim hekim kendisine birkaç defa sordum içeyim mi diye hatta en son bana kızdı bana güven miyor musun diye.BENIM on gun sureyle gune ıkı tane. :/bıtınce benden de kultur ıstedı
Normal pantolon mu bu ?ben defacto dan aşağıdaki pantolondan aldım memnunum :)
Eki Görüntüle 1835432
Kızlar bir sorum var. Sizede gün içinde arada 10sn 15sn civarinda süren, boğazınız sıkılıyor, kalbiniz ağzınıza çıkıyor, bebekte aşağıya baski yapıyor gibi bir his oluyormu. Bunun sebebi ne acaba ya bogulcak gibi oluyorum. En çokta sirt üstü uzaninca oluyor,ama ayaktada oluyor
Bu sabah gittim canım :) Kocaman gelinlik çağda kız olmusMasallah. nezaman gittin hastaneye, cok buyumus:))
Kızlar chico nun emzigini almıştım hiç de kullanma talimatını bakmadan aldım . Bi baktım üretim tarihı 2013 tarihten 4 yıl itibaren kullanınız diyor yani bebisim agustosta doğacak ocak ta kullanım süresi bitio sizce gidip geri vereyim mi ya bi sorun olur mu sizce kullansam verim mi yoksa .o küçük Emzik leri nekadar kullanırlar
o bende de oluyor,bebeğe daha fazla kan pompalamak için kalp çok hızlı çarpıyor diye oluyor sanıyorum. Hatta bir gece yataktan kalkıp nefes alamıyorum diye camdan çıkmıştım. Başımda 2 yastıklı yükselti ile yatıyorum. O rahat ettiriyor. Gündüzleri çayı kahveyi kaçırırsam illa çarpıntı tutuyor.
Bu arada ben 3 gecedir düzenli olarak uyuyamıyorum. Bizim yavrucak sidik torbamla oynuyor. Yarım saatte bir wcdeyim. Özellikle hiçbişrşey içmiyorum bile çişim gelmesin diye. Ama maalesef gece wc nöbetçisiyiz. Tam böyle dalıyorum güzelce,hooooop bir tekme koyuyor. Nasıl sıçrıyorum uykudan. Yattığım pozisyonu mu beğenmiyor velet ne hemen hareket etmemi istiyor. Çoğunlukla sol tarafta yatıyorum ama sol tarafım çürüdü,arada sağa dönüp,birazda sırt üstü yattığım oluyor nabıyım. Korkuyorumda çocuğa birşey olacak diye.
Olmuş valla:) 1 kionun üstüne çıktıysa ayy buyuyolar ya cok az kaldı inş sağ salim kavusuruz minislerimize..Bu sabah gittim canım :) Kocaman gelinlik çağda kız olmus
benımkı 28 hafta. 850 gr. kucucuk kaldı yavrucum :/[/QUOTE
Canım aramızda 3 gün var 27 haftaya yeni başlamışsın sen en son ne zaman gittin da bu ölçülerdeydi gecen hafta 890 gram dı 1 hafta da 200 gr büyümüş senın ki de büyür yumurtanı Eti'ni sütünü pekmezini tüketmiyor musun her gün
Tek kullanımlık suda eriyen toz kullandım antibiyotik olarak enfexia kullandım ama geçmedi doktorum bu defa alfasilin verdi inşallah bu defa geçer kurtulurum cnmkullanıyorum bende basladım. ıkı gun oldu. ne kullanıyorsunuz siz? enfeksıyon degıl de bagırsak bakterısı canımı sıktı. iş yerınde salata cıkıyor ve yıyorum yıkanmıyor mudur nedır? temız olmayan gıdalardan gecıyormus. cok gecmıs olsun sızede
Olmuş valla:) 1 kionun üstüne çıktıysa ayy buyuyolar ya cok az kaldı inş sağ salim kavusuruz minislerimize..
Bende balık yiyemiyorum buyuzden doktorum balikyagi hapı verdi kullan dedi zaten bundan sonra kilo almaları hızlanıyor cnm sağlıklı olsunlar da sen canını sıkmaevet oyle de ben hala dogru duzgun beslenemıyormusum gıbı gelıyor. mesela hıc balık yıyemıyorum. doktor omega-3 de onermedı. yogurt süt yenı basladım. ılk aylarım cok zor gectı. sureklı kılo verdım mıde bulantısından. korktum işte :)
Bendede aynı dert sürekli aşağı iniyor deli oluyorum hiç rahat değilMerhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda
kızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
Şeker yüklemesi için gittiğimde doktor bebeğe de baktı hareketlerini hissetmiyorum bir kac gündür dedim. ultrasona baktı suan cok hareketli hissetmiyor musun Dedi dedim hayır hissetmiyorum.korkma bir sorun görünmüyor Dedi derin bir ohhhhh çektimkilosunu sordum 1.100 gram Dedi ben şok Kocaman olmus içimden dedim ki kesin gebelik şekeri çıkacak ondan bu kadar kilolu bebegim.26+3 haftadayız bugün 1,100 gr Bebek sizce normal mi kızlar
Kızlar bir sorum var. Sizede gün içinde arada 10sn 15sn civarinda süren, boğazınız sıkılıyor, kalbiniz ağzınıza çıkıyor, bebekte aşağıya baski yapıyor gibi bir his oluyormu. Bunun sebebi ne acaba ya bogulcak gibi oluyorum. En çokta sirt üstü uzaninca oluyor,ama ayaktada oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?