2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sor canım banada haber et,benimde hep aklım kalıyor bu yüzden.

Canım ben sünneti konuştum doktor,oda yenidoğan sünneti öneriyor. Bebek doğduktan 1 gün sonrası işlem yapılacak. ilk bir hafta içinde olduğu zaman dikiş atılmıyormuş. Sonraki aylarda dikiş atılacakmış,o yüzden hemen o işi hallettirmek istiyorum. Çocuk acısını da hissetmiyormuş sonrasında da, 7 gündede geçiyormuş, pansuman yaptırılacak her gün. Göbek bağı düşünce,oda 1 kaç güne iyileşmiş olacak. Çoğu annelerin yorumlarında hiç zor geçmediğini söylemişler. Deneyeceğim bende. bebek 1 aylık olursa yaptırmaya kalkarsam,cocuğun ağlamasına dayanamammm.

Şimdiden yaramazliga basladilar. Allah kolaylik versin:) benimkide gezinip vurup duruyor. Uykudan donerken uyaiyorum surekli geceleri oda hep uyanik sanki .sag tarafimda ya dizi ya dirsegi surekli gezdiriyor disardan ele geliyor artik iyice:)) bu arada dogru soyluyorsn kan basinciyla alakalı olabilir bu

selam kızlar!

Bi kaç saate minnakı görücem çok heyecanlıyım!! inşallah iyi haberlerle döneriz, çok merak ediyorum yeterince büyüdü mü diye

bu aralar bi uykum geliyo anlatamam, geçen gece hiç kalkmadan uyumuşum sabah suratım şişmişti fazla uykudan, size de oluyo mu böyle?

Merhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda

ben de almıştım bi hamile pantolonu hiç memnun kalmadım, aynen düşüp duruyo. zaten saçma bi yapısı var, o kadar düşük ağı olan pantolon nasıl duracak üzerimizde, durmuyo haliyle

ben o yüzden normal beli lastikli herhangi bi pantolon alıyorum, bir beden büyük alıyorum gayet güzel oluyo. şimdiye kadar hep h&m'in normal kısmından büyük büyük aldım giydim, pek memnun kaldım. üstüme giyeceklerimi de ordan alıyorum hatta bugün gidip ucuzundan bikini, yazlık elbise falan da alıcam, eğer yaşadığın yerde varsa bi bak sen de

Merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize :)

Rabbim minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim, kolayca inşallah :))

Sınava kaldı son 2 gün, o kadar çok heyecanlıyım ki, sınavda çişim geliyor erkenden çıkıyorum ya da yetiştiremiyorum soruları rüyalarımda geçse de bir rahatlasaydım günde 1000 e yakın soru çözüyorum son günlerde, diğer hafta sonu da alan sınavım var o daha bir zor

Evim bahçe tarafına bakıyor bir tane küçük kız neredeyse 50 kere BABAANNEEEE diye bağırdı hala çıkıp söyle kuzum diyen yok. Camdan çıkıp carlicam kim kızın babannesi niye bakmıyorsunuz diye olmayacak sabrımın sonuna geldim artık 29 Mayıs bitse de kurtulsam

Yok cnm yanlis kişiye yazmışsın ben baya oldu gitmeyeli. 2 hafta sonra gidicem birdahakide. Bakalim kac kilo olcak hic bilmiyorum inş yeterince buyuyodur..

Sagol cnm. Demekki normal hepimizde oluyor:)

Can'ım sınava girmeden 1 gün önce hatırlat dua edelim senin için

Aynen canım ya açaba gidip degistrrimmi kalsa bişe olur mu

:) evet içiyorum bende

Hadi Hayırlısı olsun cnm Allah'ım emeklerini Boşa çıkarmasın benimde hemen hemen bir ay var olsada bitse bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…