yok hamile pantolonu ama normal pantolon gibi görünüyor baya rahat :).Normal pantolon mu bu ?
aaaa ben hiç öyle bişeye bakmamıştım emziğin son kullnama tarihi olacağı aklıma gelmedi açıkçası
ben de aynı durumdayım canım sol tarafım çürüdü kolumu zor kaldırıyorum.. dayanamayıp saga dönüyorum bazen, sırt üstü yatıyorum arada.. inşallah bir zararı yoktur. doktoruma sorucam yarın bu sola yatmanın gerçek olup olmadığını..
Şimdiden yaramazliga basladilar. Allah kolaylik versin:) benimkide gezinip vurup duruyor. Uykudan donerken uyaiyorum surekli geceleri oda hep uyanik sanki .sag tarafimda ya dizi ya dirsegi surekli gezdiriyor disardan ele geliyor artik iyice:)) bu arada dogru soyluyorsn kan basinciyla alakalı olabilir buo bende de oluyor,bebeğe daha fazla kan pompalamak için kalp çok hızlı çarpıyor diye oluyor sanıyorum. Hatta bir gece yataktan kalkıp nefes alamıyorum diye camdan çıkmıştım. Başımda 2 yastıklı yükselti ile yatıyorum. O rahat ettiriyor. Gündüzleri çayı kahveyi kaçırırsam illa çarpıntı tutuyor.
Bu arada ben 3 gecedir düzenli olarak uyuyamıyorum. Bizim yavrucak sidik torbamla oynuyor. Yarım saatte bir wcdeyim. Özellikle hiçbişrşey içmiyorum bile çişim gelmesin diye. Ama maalesef gece wc nöbetçisiyiz. Tam böyle dalıyorum güzelce,hooooop bir tekme koyuyor. Nasıl sıçrıyorum uykudan. Yattığım pozisyonu mu beğenmiyor velet ne hemen hareket etmemi istiyor. Çoğunlukla sol tarafta yatıyorum ama sol tarafım çürüdü,arada sağa dönüp,birazda sırt üstü yattığım oluyor nabıyım. Korkuyorumda çocuğa birşey olacak diye.
Merhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda
Yok cnm yanlis kişiye yazmışsın ben baya oldu gitmeyeli. 2 hafta sonra gidicem birdahakide. Bakalim kac kilo olcak hic bilmiyorum inş yeterince buyuyodur..
Sagol cnm. Demekki normal hepimizde oluyor:)Dr normal dediyse hicc kendine bos yere evham yapma canm, her bebegin boyu kilosu gelisimi farkli olcak tabi ki.. Bizler ayni boylarda kilolarda miyizz sankii
Masallah bebisine canm, ben de 26+4 de gitmistim, 1050 gr di masallahlari varkilosu azcik onde dedi ama sorun yok dedi. Illa seker cikcak bi durum degil yani sadece ust sinirda seyretmis bizm bebisler
Eevt canm oluyo bazen yukari dogu vurup nefesimi skistirdigi da oluyo, bazen oyle yatarken faln nefes alamiyo gibi oldugumdaa.. Hepsii normal bunlarnn
Can'ım sınava girmeden 1 gün önce hatırlat dua edelim senin içinMerhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize :)
Rabbim minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim, kolayca inşallah :))
Sınava kaldı son 2 gün, o kadar çok heyecanlıyım ki, sınavda çişim geliyor erkenden çıkıyorum ya da yetiştiremiyorum soruları rüyalarımda geçse de bir rahatlasaydım günde 1000 e yakın soru çözüyorum son günlerde, diğer hafta sonu da alan sınavım var o daha bir zor
Evim bahçe tarafına bakıyor bir tane küçük kız neredeyse 50 kere BABAANNEEEE diye bağırdı hala çıkıp söyle kuzum diyen yok. Camdan çıkıp carlicam kim kızın babannesi niye bakmıyorsunuz diye olmayacak sabrımın sonuna geldim artık 29 Mayıs bitse de kurtulsam
kelebek.hill oo süper canım bizim kızlar etli butlu olacak o Zaman :) şuan sevinemiyorum eğer seker çıkmaz ise güzel bir haber :)
Sagol cnm. Demekki normal hepimizde oluyor:)
Aynen canım ya açaba gidip degistrrimmi kalsa bişe olur muaaaa ben hiç öyle bişeye bakmamıştım emziğin son kullnama tarihi olacağı aklıma gelmedi açıkçası
ben de aynı durumdayım canım sol tarafım çürüdü kolumu zor kaldırıyorum.. dayanamayıp saga dönüyorum bazen, sırt üstü yatıyorum arada.. inşallah bir zararı yoktur. doktoruma sorucam yarın bu sola yatmanın gerçek olup olmadığını..
BÜYÜR ANNESİ BÜYÜR MUZ VE SÜTÜ BOL TÜKET BİR DE KAŞAR PEYNİRİ BİR AHA Kİ KONTROLE FARKI KAPATIR İNŞALAH.benımkı 28 hafta. 850 gr. kucucuk kaldı yavrucum :/
hmm demek ki iltihap miktarı fazla bence iç canım sonuçta içmesen iltihap daha da artabilir. bir de bu antibiyotiğin bir zararı yokmuş benim eşim hekim kendisine birkaç defa sordum içeyim mi diye hatta en son bana kızdı bana güven miyor musun diye.
Tek kullanımlık suda eriyen toz kullandım antibiyotik olarak enfexia kullandım ama geçmedi doktorum bu defa alfasilin verdi inşallah bu defa geçer kurtulurum cnm
Cnm zaten ulaşması gereken Max ağırlık 960 hem 110 gram fark var altta yazanla ki ilerleyen haftalarda daha çok kilo alıcak merak etme senbenımkı 28 hafta. 850 gr. kucucuk kaldı yavrucum :/
Cnm zaten ulaşması gereken Max ağırlık 960 hem 110 gram fark var altta yazanla ki ilerleyen haftalarda daha çok kilo alıcak merak etme sen
Normal cnmkızlar demin şeker sonucumu aldım. 114 yazıyor. doktora gostermedım daha. sızce normal mı? bılgısı olan var mı
BENİM 114 ÇIKTI NORMAL DEDİ DR 130 SINIR GALİBA.kızlar demin şeker sonucumu aldım. 114 yazıyor. doktora gostermedım daha. sızce normal mı? bılgısı olan var mı
Hadi Hayırlısı olsun cnm Allah'ım emeklerini Boşa çıkarmasın benimde hemen hemen bir ay var olsada bitse bence :)Merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize :)
Rabbim minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim, kolayca inşallah :))
Sınava kaldı son 2 gün, o kadar çok heyecanlıyım ki, sınavda çişim geliyor erkenden çıkıyorum ya da yetiştiremiyorum soruları rüyalarımda geçse de bir rahatlasaydım günde 1000 e yakın soru çözüyorum son günlerde, diğer hafta sonu da alan sınavım var o daha bir zor
Evim bahçe tarafına bakıyor bir tane küçük kız neredeyse 50 kere BABAANNEEEE diye bağırdı hala çıkıp söyle kuzum diyen yok. Camdan çıkıp carlicam kim kızın babannesi niye bakmıyorsunuz diye olmayacak sabrımın sonuna geldim artık 29 Mayıs bitse de kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?