2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis olsun canim. Benimde kalca kemigim ve belim agriyodu. Oyleki yurumekte zorlaniyodum. Aile hekimine gitmistim. Idrar tahlili yapti bendede idrar yollari enfeksiyonu cikti. Antibiyotik verdi kullandim. Sonra ilacin yarisina gelince tekrar tahlil yapti cok sukur azalmis dedi. Enfeksiyon da bel agrisi yapabilirmis canim. Tekrar gecmis olsun doktorun zaten bebege zarar verecek ilac vermemistir. Kullan ilacini takma kafana Allah sifalik versin canim

Cnm ya bendede kalca agrisi surekli oluyor. Sag kalcam surekli agriyor bendedemi acaba enfeksiyon var ondanmidirki

sagol canım . tesekkurler

kızlar bu idrar testi için aç tok farketmez dimi? yarın kontrolüm var da idrar testi isticem ben de o yüzden soruyorum..

Bikini ve mayo onlarıda mı normal büyük bedenlerden alıcaksın?

Kızlar bide benim bacaklarım nasıl çatladı valla kırmızı kırmızı moralim bozuldu dizlerim üstü flanda çatladı hakiki zeytin yağı kullanıyorum birde badem yağı sürdüğüm gibi emiyo cildim zaten birde yalnız akşamları sürebiliyorum çünkü sabahları kıyafetim yağ oluyo işe giderken

Cnm ya bendede kalca agrisi surekli oluyor. Sag kalcam surekli agriyor bendedemi acaba enfeksiyon var ondanmidirki
Canim biliyoruzki bel ve legen kemigi agrilari hamilelikte oluyor. Benimki beni yurutmuyodu hatta topalliyodum resmen. Canim ihmal etme. Istersen bir idrar tahlili yaptir. Enfeksiyon varmi bi baksinlar. Cunku Allah korusun enfeksiyonun ileri duzeyde olmasi iyi bisey deil. Varsa hemen ilac tedavisiyle gecer.

benımde gobegım catlamaya basladı.lierac aldım onu suruyorum . bırde banyodan sonra bebe yagı ve vazelın. catlayacaksan be yaparsan yap oluyordemıstı doktor. genetık sanırım.

Sağol cnm en kısa zamanda yaptirayim ozaman. Benide topallatiyor bazen baya sıkıntılı bir durum zaten

benımde gobegım catlamaya basladı.lierac aldım onu suruyorum . bırde banyodan sonra bebe yagı ve vazelın. catlayacaksan be yaparsan yap oluyordemıstı doktor. genetık sanırım.
Evt cnm genetik birşey bu. Benmde karin degil bacaktan gidiyor, annem gibi

MinikPiranha canım sınavın çok güzel geçer inşallah bu idrar olayı cidden sıkıntı keşke ösym sınavlarında tuvalet için izin verseler. Hamileliğimin ilk aylarında ben de çok stresli bir sınava girdim seni anlıyorum. Umarım dilediğin gibi olur her şey.

Canim benim komsum cocuk doktoru..hatta ben yillardir cocuklarimi ona gotururum.onun gecen ay oglu oldu ve 1 aylikken yaptirdi sunnetini.az once bebegin annesiyle gorustum,bugun 6. Gunleriymis ve cok rahat atlatmislar..sadece uyusturmak icin igne yaptiklarinda aglamis bebek..sonrasinda hic sorun yasamadik dedi.zaten karton bardagi kesip koyuyorlarmis,sunnet ueri hic beze degmiyor cabucak iyilesiyormus..

Sağol cnm en kısa zamanda yaptirayim ozaman. Benide topallatiyor bazen baya sıkıntılı bir durum zaten
Vücutta bulunan en kalın sinir ağı siyatik geçiyor kalçadan canım.ödem de bu sinire baskı yapıp ağrıtabiliyor.

Reactions: ytb
Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…