Gecmis olsun canim. Benimde kalca kemigim ve belim agriyodu. Oyleki yurumekte zorlaniyodum. Aile hekimine gitmistim. Idrar tahlili yapti bendede idrar yollari enfeksiyonu cikti. Antibiyotik verdi kullandim. Sonra ilacin yarisina gelince tekrar tahlil yapti cok sukur azalmis dedi. Enfeksiyon da bel agrisi yapabilirmis canim. Tekrar gecmis olsun doktorun zaten bebege zarar verecek ilac vermemistir. Kullan ilacini takma kafana Allah sifalik versin canimkızlar merhaba. bel ağrısı şikayetıyle doktora gıttım ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bagırsaklarımdada bakteri cıktı. antıbıyotıge basladım. on gun sureyle gunde ıkı tane. doktor bebegıne zarar vermez dedı ama ben genede korktum ve uzuldum. basına boyle bırsey gelen var mı? bırde bız bugun 28. hafta olduk . bebeklerınızın kılosu ve boyu nedır.? arkadasımınla aynıyız bebegı benımkınden 120 gr fazla beslenemıyor muyum acaba? normal dedı doktor ama ne bılıyım işte evham yapıyor ınsan genede
Cnm ya bendede kalca agrisi surekli oluyor. Sag kalcam surekli agriyor bendedemi acaba enfeksiyon var ondanmidirkiGecmis olsun canim. Benimde kalca kemigim ve belim agriyodu. Oyleki yurumekte zorlaniyodum. Aile hekimine gitmistim. Idrar tahlili yapti bendede idrar yollari enfeksiyonu cikti. Antibiyotik verdi kullandim. Sonra ilacin yarisina gelince tekrar tahlil yapti cok sukur azalmis dedi. Enfeksiyon da bel agrisi yapabilirmis canim. Tekrar gecmis olsun doktorun zaten bebege zarar verecek ilac vermemistir. Kullan ilacini takma kafana Allah sifalik versin canim
Gecmis olsun canim. Benimde kalca kemigim ve belim agriyodu. Oyleki yurumekte zorlaniyodum. Aile hekimine gitmistim. Idrar tahlili yapti bendede idrar yollari enfeksiyonu cikti. Antibiyotik verdi kullandim. Sonra ilacin yarisina gelince tekrar tahlil yapti cok sukur azalmis dedi. Enfeksiyon da bel agrisi yapabilirmis canim. Tekrar gecmis olsun doktorun zaten bebege zarar verecek ilac vermemistir. Kullan ilacini takma kafana Allah sifalik versin canim
fark etmez arkadaşımkızlar bu idrar testi için aç tok farketmez dimi? yarın kontrolüm var da idrar testi isticem ben de o yüzden soruyorum..
Bikini ve mayo onlarıda mı normal büyük bedenlerden alıcaksın?selam kızlar!
Bi kaç saate minnakı görücem çok heyecanlıyım!! inşallah iyi haberlerle döneriz, çok merak ediyorum yeterince büyüdü mü diye
bu aralar bi uykum geliyo anlatamam, geçen gece hiç kalkmadan uyumuşum sabah suratım şişmişti fazla uykudan, size de oluyo mu böyle?
ben de almıştım bi hamile pantolonu hiç memnun kalmadım, aynen düşüp duruyo. zaten saçma bi yapısı var, o kadar düşük ağı olan pantolon nasıl duracak üzerimizde, durmuyo haliyle
ben o yüzden normal beli lastikli herhangi bi pantolon alıyorum, bir beden büyük alıyorum gayet güzel oluyo. şimdiye kadar hep h&m'in normal kısmından büyük büyük aldım giydim, pek memnun kaldım. üstüme giyeceklerimi de ordan alıyorum hatta bugün gidip ucuzundan bikini, yazlık elbise falan da alıcam, eğer yaşadığın yerde varsa bi bak sen de
Canim biliyoruzki bel ve legen kemigi agrilari hamilelikte oluyor. Benimki beni yurutmuyodu hatta topalliyodum resmen. Canim ihmal etme. Istersen bir idrar tahlili yaptir. Enfeksiyon varmi bi baksinlar. Cunku Allah korusun enfeksiyonun ileri duzeyde olmasi iyi bisey deil. Varsa hemen ilac tedavisiyle gecer.Cnm ya bendede kalca agrisi surekli oluyor. Sag kalcam surekli agriyor bendedemi acaba enfeksiyon var ondanmidirki
Kızlar bide benim bacaklarım nasıl çatladı valla kırmızı kırmızı moralim bozuldu dizlerim üstü flanda çatladı hakiki zeytin yağı kullanıyorum birde badem yağı sürdüğüm gibi emiyo cildim zaten birde yalnız akşamları sürebiliyorum çünkü sabahları kıyafetim yağ oluyo işe giderken
Sağol cnm en kısa zamanda yaptirayim ozaman. Benide topallatiyor bazen baya sıkıntılı bir durum zatenCanim biliyoruzki bel ve legen kemigi agrilari hamilelikte oluyor. Benimki beni yurutmuyodu hatta topalliyodum resmen. Canim ihmal etme. Istersen bir idrar tahlili yaptir. Enfeksiyon varmi bi baksinlar. Cunku Allah korusun enfeksiyonun ileri duzeyde olmasi iyi bisey deil. Varsa hemen ilac tedavisiyle gecer.
Evt cnm genetik birşey bu. Benmde karin degil bacaktan gidiyor, annem gibibenımde gobegım catlamaya basladı.lierac aldım onu suruyorum . bırde banyodan sonra bebe yagı ve vazelın. catlayacaksan be yaparsan yap oluyordemıstı doktor. genetık sanırım.
MinikPiranha canım sınavın çok güzel geçer inşallah bu idrar olayı cidden sıkıntı keşke ösym sınavlarında tuvalet için izin verseler. Hamileliğimin ilk aylarında ben de çok stresli bir sınava girdim seni anlıyorum. Umarım dilediğin gibi olur her şey.Merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize :)
Rabbim minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim, kolayca inşallah :))
Sınava kaldı son 2 gün, o kadar çok heyecanlıyım ki, sınavda çişim geliyor erkenden çıkıyorum ya da yetiştiremiyorum soruları rüyalarımda geçse de bir rahatlasaydım günde 1000 e yakın soru çözüyorum son günlerde, diğer hafta sonu da alan sınavım var o daha bir zor
Evim bahçe tarafına bakıyor bir tane küçük kız neredeyse 50 kere BABAANNEEEE diye bağırdı hala çıkıp söyle kuzum diyen yok. Camdan çıkıp carlicam kim kızın babannesi niye bakmıyorsunuz diye olmayacak sabrımın sonuna geldim artık 29 Mayıs bitse de kurtulsam
Canim benim komsum cocuk doktoru..hatta ben yillardir cocuklarimi ona gotururum.onun gecen ay oglu oldu ve 1 aylikken yaptirdi sunnetini.az once bebegin annesiyle gorustum,bugun 6. Gunleriymis ve cok rahat atlatmislar..sadece uyusturmak icin igne yaptiklarinda aglamis bebek..sonrasinda hic sorun yasamadik dedi.zaten karton bardagi kesip koyuyorlarmis,sunnet ueri hic beze degmiyor cabucak iyilesiyormus..kaç tane vitaemin kullanıyorsun canım ben demir hapı ve multivitamin gibi vi calsium hapı var onu kullanıyorum su an..
hayırlı olsun canımm..
ben de doğduğu günün ertesi hemen yaptırmak istiyordum ama baya bi makale okudum artık doktorlar hemen ertesini önermiyormuş o yüzden 10 günden sonra 1 aya kadar o süre arasında yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Vücutta bulunan en kalın sinir ağı siyatik geçiyor kalçadan canım.ödem de bu sinire baskı yapıp ağrıtabiliyor.Sağol cnm en kısa zamanda yaptirayim ozaman. Benide topallatiyor bazen baya sıkıntılı bir durum zaten
Hayirli olsun canım bebekte sağlıklı bir sekilde dünyaya gelir inşallahŞeker yükleme sonucum normal çıktı çok şükür Nasıl mutluyum bilemezsiniz
Aynen canım yaa hatta 73 bıle degıl ıkıncı bebekte. Bıraz erken alıyorlar yaa ıyıce heyecan yaptımmmmAyy senin iyice azaldıŞimdi Göbüşün içinde 2 buçuk ay sonra dışında, anacığının pamuk kollarında
Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :sbenımde gobegım catlamaya basladı.lierac aldım onu suruyorum . bırde banyodan sonra bebe yagı ve vazelın. catlayacaksan be yaparsan yap oluyordemıstı doktor. genetık sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?