2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benimde dün girdi be ağrısı gçmedi sağ bacağımın arkası bilekten diz kapağına kadar topallıyorum, hangi ilacı verdi sana yani değiştirdi? Ben suda eriyeni içemedim bugün salgarın aldım

Aynen canım ya açaba gidip degistrrimmi kalsa bişe olur mu
bilmiyorum ki hiç sanmam bişey olmaz bence ama bilemedim
Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :s

ben de 3 aydır kullanıyorum 200 luk 2 tane bitti sayılır, şimdi 2 tane daha alıcam , benim karnım bayağı cıktı şimdilik bişi yok ama son aylar çatlar die korkuyorum.. son 10 gün çatlayan cok oluomuş

Kızlar merhaba, benim gebeliklerim sorunlu geçiyordu zaman zaman yazdım burdan, 3 numara bugüne kadar sıkıntısız geldi arada burun kanamaları kalp çarpıntısı mide bulantısı oldu tabi ama maşallah dedim hep kendime bu defa erkn doğmayacak inşallah... Bugün Zeynep Kamil e gittim, medikal park a da gidyorum ama problemli bir durumda en güveneceğim yer büyük hastaneler... Dr biraz beni ürküttü hafta olarak 1 hafta geriye düşmüşsün küçük kanamaların var kilo da geride dedi sık sık geleceksin, perinyolıjide takibine devam edeceğiz dedi... Eve geldiğimden beri canım sıkkın kahvaltı ettim sonra süt ceviz kilo yapıcak ne bulabikirim diye netde dolaştım durdum... 810 gr bizim hamile günlüğümüzle uyumlu... Offf upuzun yazdım ama işte pek keyfim yok herşey güzel derken şüphe düştü ya bir kere

Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :s

benımde o kadar oldu. bendede gobek cok yok ama gecen farkettım ufak bı catlak var. o da buyuyor zaten zamanla.

Merhaba canm, simdi sana uzulme desek de kafaya takacaksn belki ama uzulmen bile bebisini etkiler oyle dusun canm. 1 hafta geride olmasi normalde doktorlarin cok sorun ettigi bi durum degil aslnda.. Kendine dikkat et yedigine ictigine hallolur hepsi bence ben neler yedigimi solim sana bak, benmkinin kilosu iyi masallah. Pekmez, muz, ceviz, peynir, yumurta, 2 bardak sut,1 kase yogurt, 1 porsiyon meyve bunlar her gun dikkat ederek yediklerm. Bunun disinda haftada bikac gun et balik, bi kac gun sebze seklinde ayarliyoruz.. Baliklardan en cok omega3 kaynagimsomona yoneldm hamilelikte. Acikcasi faydali ne bulursam yiyom faydasizlardan da canm cekeni kaciriyom arada yani canini skmayi bosver sen yemene icmene dinlenmene bak, kendine dikkat et canm kanama icn de gene zaten istirahat gerekiyo sanirm.. Kendini hic uzme de yorma da gerekirse baska doktora da goster canm.

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım Canan Karatay ın söylediklerinden dolayı. 1. doğumumda da yaptırmadım. İnşallah bir sorun olmaz.

Tek kullanımlık suda eriyen toz kullandım antibiyotik olarak enfexia kullandım ama geçmedi doktorum bu defa alfasilin verdi inşallah bu defa geçer kurtulurum cnm
Degerin kac cikti canim bende kasik agrisiyla gittim dun acile baya korktum dogum sancisi yada aksi durum mu diye. Acil olunc dogru durust bilgi vermedi de senin kacti degerin

kelebek.hill ve cetrina iyi dilekleriniz için sağolun, elbette 1 haf sırun değil ama 1 tane 8 aylık ölü doğum ve şkş erken doğum hikayem var, bu haftalarda başlayan gelişim geriliği her hafta artarak devam etti geçmişte... Şimdi ben sizin de dediğiniz gibi yememe içmeme istirahate devam edeceğim bu defa her şey yolunda gidecek kızceler, kan sukandırucu ipneler ve vitamin haplarımı da düzenli kullanıyorum.. Sağolun varolun öpüyorum hepiniz

Bunu zamaninda saglikli bir sekilde dogum yaparsin insallah. Erken dogum hikayen oldugu icin ek yaptigi birsey var mi doktorunun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…