- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Canım benimde dün girdi be ağrısı gçmediGünaydın annecikler. Sabahtan beri bir sağ bacağıma bir sol bacağıma kramp girdi. Dört defa fln olunca aradım doktorumu magnezyum kullanıyordum şimdi marka değişikliği yaptı. Ağrılar hala bacağımda kaldı gibi bacaklarım agriyor
bilmiyorum ki hiç sanmam bişey olmaz bence ama bilemedimAynen canım ya açaba gidip degistrrimmi kalsa bişe olur mu
Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :s
Lierac ne zamandır kullanıyosun ? Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse şimdilik çatlamam yok ama göbeğim çok çıkmadığı için heralde inş çatlamam :s
Kızlar merhaba, benim gebeliklerim sorunlu geçiyordu zaman zaman yazdım burdan, 3 numara bugüne kadar sıkıntısız geldi arada burun kanamaları kalp çarpıntısı mide bulantısı oldu tabi ama maşallah dedim hep kendime bu defa erkn doğmayacak inşallah... Bugün Zeynep Kamil e gittim, medikal park a da gidyorum ama problemli bir durumda en güveneceğim yer büyük hastaneler... Dr biraz beni ürküttü hafta olarak 1 hafta geriye düşmüşsün küçük kanamaların var kilo da geride dedi sık sık geleceksin, perinyolıjide takibine devam edeceğiz dedi... Eve geldiğimden beri canım sıkkın kahvaltı ettim sonra süt ceviz kilo yapıcak ne bulabikirim diye netde dolaştım durdum... 810 gr bizim hamile günlüğümüzle uyumlu... Offf upuzun yazdım ama işte pek keyfim yok herşey güzel derken şüphe düştü ya bir kere [/QUOTE
honeybee_34
Haklısın insan tabiki sıkılır ama bir hafta önde ya da geride olsa gayet normal diye biliyorum ben ..ayrıca belirli bir kilo ya da boy kavramı da yoktur ki ..benim ilkimde bebeğimin kilosu da boyuda hep çok düşüktü ama doğduğu gün gayette iyiydi gelişimizde yaşıtlarının hep önünde gitti maşşallah onlar sandığından çok daha çabuk ilerliyorlar ..Buarada ben oğlum karnımda zayıfken meyveli sütlere ve peynire acayip dadanmıştım hatta peynir derken en çokta kaşar peynirini tüketmiştim sende bunu Bi dene olur mu sabah akşam süt iç birde muhakkak her sabah kahvaltıda kaşar peyniri tüket ..bana kalırsa Can'ını gram sıkmana gerek yok sadece düzenli bir beslenmeyle aradaki açığı bir kaç hafta içinde bile kapabilirsin
Kızlar merhaba, benim gebeliklerim sorunlu geçiyordu zaman zaman yazdım burdan, 3 numara bugüne kadar sıkıntısız geldi arada burun kanamaları kalp çarpıntısı mide bulantısı oldu tabi ama maşallah dedim hep kendime bu defa erkn doğmayacak inşallah... Bugün Zeynep Kamil e gittim, medikal park a da gidyorum ama problemli bir durumda en güveneceğim yer büyük hastaneler... Dr biraz beni ürküttü hafta olarak 1 hafta geriye düşmüşsün küçük kanamaların var kilo da geride dedi sık sık geleceksin, perinyolıjide takibine devam edeceğiz dedi... Eve geldiğimden beri canım sıkkın kahvaltı ettim sonra süt ceviz kilo yapıcak ne bulabikirim diye netde dolaştım durdum... 810 gr bizim hamile günlüğümüzle uyumlu... Offf upuzun yazdım ama işte pek keyfim yok herşey güzel derken şüphe düştü ya bir kere
Şeker yükleme sonucum normal çıktı çok şükür Nasıl mutluyum bilemezsiniz
Cok teşekkürler Canım süperiz rabbim bozmasın AminOh ne guzel canm gecms olsnsuperiz harikayiz
Amin canım hepimizin inşallahHay
Hayirli olsun canım bebekte sağlıklı bir sekilde dünyaya gelir inşallah
Karatayin dedigi gibi besleneliyormusun ki ?Ben şeker yüklemesi yaptırmadım Canan Karatay ın söylediklerinden dolayı. 1. doğumumda da yaptırmadım. İnşallah bir sorun olmaz.
Degerin kac cikti canim bende kasik agrisiyla gittim dun acile baya korktum dogum sancisi yada aksi durum mu diye. Acil olunc dogru durust bilgi vermedi de senin kacti degerinTek kullanımlık suda eriyen toz kullandım antibiyotik olarak enfexia kullandım ama geçmedi doktorum bu defa alfasilin verdi inşallah bu defa geçer kurtulurum cnm
Bunu zamaninda saglikli bir sekilde dogum yaparsin insallah. Erken dogum hikayen oldugu icin ek yaptigi birsey var mi doktorunun canimkelebek.hill ve cetrina iyi dilekleriniz için sağolun, elbette 1 haf sırun değil ama 1 tane 8 aylık ölü doğum ve şkş erken doğum hikayem var, bu haftalarda başlayan gelişim geriliği her hafta artarak devam etti geçmişte... Şimdi ben sizin de dediğiniz gibi yememe içmeme istirahate devam edeceğim bu defa her şey yolunda gidecek kızceler, kan sukandırucu ipneler ve vitamin haplarımı da düzenli kullanıyorum.. Sağolun varolun öpüyorum hepiniz
Bu da bizim araba bu gün geldi
Hayirli olsun cnm gule gule kullansin bebisin nerden ve ne kadara aldinBu da bizim araba bu gün geldi
Kan sulandırıcı iğne coraspin alıyorum ekmolarakBunu zamaninda saglikli bir sekilde dogum yaparsin insallah. Erken dogum hikayen oldugu icin ek yaptigi birsey var mi doktorunun canim
İnşallah kızce , hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaBunu zamaninda saglikli bir sekilde dogum yaparsin insallah. Erken dogum hikayen oldugu icin ek yaptigi birsey var mi doktorunun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?