Son on güne kalmadan bebişler gelir umarım çatlamak istemiyorumbilmiyorum ki hiç sanmam bişey olmaz bence ama bilemedim
ben de 3 aydır kullanıyorum 200 luk 2 tane bitti sayılır, şimdi 2 tane daha alıcam , benim karnım bayağı cıktı şimdilik bişi yok ama son aylar çatlar die korkuyorum.. son 10 gün çatlayan cok oluomuş
Evet haftasına göre güzel kilosu bence başka bi Dr.un fikrini al bence ben öyle yapardımKızlar merhaba, benim gebeliklerim sorunlu geçiyordu zaman zaman yazdım burdan, 3 numara bugüne kadar sıkıntısız geldi arada burun kanamaları kalp çarpıntısı mide bulantısı oldu tabi ama maşallah dedim hep kendime bu defa erkn doğmayacak inşallah... Bugün Zeynep Kamil e gittim, medikal park a da gidyorum ama problemli bir durumda en güveneceğim yer büyük hastaneler... Dr biraz beni ürküttü hafta olarak 1 hafta geriye düşmüşsün küçük kanamaların var kilo da geride dedi sık sık geleceksin, perinyolıjide takibine devam edeceğiz dedi... Eve geldiğimden beri canım sıkkın kahvaltı ettim sonra süt ceviz kilo yapıcak ne bulabikirim diye netde dolaştım durdum... 810 gr bizim hamile günlüğümüzle uyumlu... Offf upuzun yazdım ama işte pek keyfim yok herşey güzel derken şüphe düştü ya bir kere
Canan karatayı bende dinledim ama dünya genelinde faydalı bulunan bi işlem bir Sürü makale var hatta ve bahsedilen seker miktarı eğer gercekten şekersiz bi hayatın varsa fazla ama ben tatlı yiyorum ne yalan söylim bi dilim baklavaya Eş değer suyu lıkır lıkır içtim bide çok güzeldi :) ha şöylede bişey var çocukta ve suyunda herhangi bişey yoksa zaten sıkıntı yok genelde şekeri çıkanlarda çocuk irileşiyo suyu artıyo sonra çocukta başka sıkıntılarada yol açabiliyorBen şeker yüklemesi yaptırmadım Canan Karatay ın söylediklerinden dolayı. 1. doğumumda da yaptırmadım. İnşallah bir sorun olmaz.
Cnm çok üzüldüm 3 doğumun mu oldu@kelebek.hill vecetrina iyi dilekleriniz için sağolun, elbette 1 haf sırun değil ama 1 tane 8 aylık ölü doğum ve şkş erken doğum hikayem var, bu haftalarda başlayan gelişim geriliği her hafta artarak devam etti geçmişte... Şimdi ben sizin de dediğiniz gibi yememe içmeme istirahate devam edeceğim bu defa her şey yolunda gidecek kızceler, kan sukandırucu ipneler ve vitamin haplarımı da düzenli kullanıyorum.. Sağolun varolun öpüyorum hepiniz
Allah yardımcımız olsun canım benim bendede bir korkular sorma çook tırsıyorum ilk hamileliğim olduğum için galiba kararsızım korkuyorumGunaydin guzel annelerrr nasilsiniz?
Ben dun cok calistim hic kendimi dinlenmis hissetmiyorum yabir an once 30 haziran gelse:) artik calismasam.. Bu arada dogumuna az kalmis ya ben de simdiden korkular basladi sen nasilsin? Bi aklim 38. Haftada sezeryan ol diyor diger aklim ya herkes normal yapiyo ben niye yapamayacakmisim diyo aklahim bana yardim etsin de bir an once karar vereyim
Teşekkürler canımİyi günlerde kullanın inş bebişde rahat eder
Teşekkürler canımİyi günlerde kullanın inş bebişde rahat eder
geriliği sadece kiloya bakarakmı söyledi? benimde seninle aynı dönemde aynı kilodaydı, bana gayet iyi demişti kilosuna.. bol protein ağırlıklı beslenmeye bak, hiçbirşey olmayacak bu gebeliğinde Allah'ın izniyleKızlar merhaba, benim gebeliklerim sorunlu geçiyordu zaman zaman yazdım burdan, 3 numara bugüne kadar sıkıntısız geldi arada burun kanamaları kalp çarpıntısı mide bulantısı oldu tabi ama maşallah dedim hep kendime bu defa erkn doğmayacak inşallah... Bugün Zeynep Kamil e gittim, medikal park a da gidyorum ama problemli bir durumda en güveneceğim yer büyük hastaneler... Dr biraz beni ürküttü hafta olarak 1 hafta geriye düşmüşsün küçük kanamaların var kilo da geride dedi sık sık geleceksin, perinyolıjide takibine devam edeceğiz dedi... Eve geldiğimden beri canım sıkkın kahvaltı ettim sonra süt ceviz kilo yapıcak ne bulabikirim diye netde dolaştım durdum... 810 gr bizim hamile günlüğümüzle uyumlu... Offf upuzun yazdım ama işte pek keyfim yok herşey güzel derken şüphe düştü ya bir kere
idrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattıkların, hemen bir tahlil yaptır ilerlemesiniyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım
Bende aynı durumdayım Bebek aşağıya baskı yapıyor diye öyle oluyor gece boyu aynı dertten wc deyim hatta gündüz daha çıkalı bir kaç Saniye olmamışken geri geçiyorumiyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım
enfeksiyon için tedavi gördüm zaten ama bebek baskı yapıyor gibime geliyoridrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattıkların, hemen bir tahlil yaptır ilerlemesin
İnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, protein ağırlıklı diyince et ve hayvansal ürünler kastın değil mi? Pzts tekrar dr a gidicem bakalım ne diyeceklergeriliği sadece kiloya bakarakmı söyledi? benimde seninle aynı dönemde aynı kilodaydı, bana gayet iyi demişti kilosuna.. bol protein ağırlıklı beslenmeye bak, hiçbirşey olmayacak bu gebeliğinde Allah'ın izniyle
süt, yumurta, yoğurt, tavuk, bunlarda da var sadece et gibi düşünme. iyi haberlerle gel inşallahİnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, protein ağırlıklı diyince et ve hayvansal ürünler kastın değil mi? Pzts tekrar dr a gidicem bakalım ne diyecekler
tamam o zaman, bebektir o bebek :))enfeksiyon için tedavi gördüm zaten ama bebek baskı yapıyor gibime geliyor
Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorumCnm çok üzüldüm 3 doğumun mu olduhepsinde böyle bişey mi yaşadın diğer erken doğumlarında mı son aylarda oldu Allah'ım bunu Sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin cnm hepimizden önce
Ceviz ye canım omega üç bombası...kaşar peyniri,pekmez ve muz da bebişe kilo aldırıyormuş...evet oyle de ben hala dogru duzgun beslenemıyormusum gıbı gelıyor. mesela hıc balık yıyemıyorum. doktor omega-3 de onermedı. yogurt süt yenı basladım. ılk aylarım cok zor gectı. sureklı kılo verdım mıde bulantısından. korktum işte :)
Ben hergün bir soda içiyorum hiç ağrı kramp yaşamadım...Günaydın annecikler. Sabahtan beri bir sağ bacağıma bir sol bacağıma kramp girdi. Dört defa fln olunca aradım doktorumu magnezyum kullanıyordum şimdi marka değişikliği yaptı. Ağrılar hala bacağımda kaldı gibi bacaklarım agriyor
2 pozitif cnmDegerin kac cikti canim bende kasik agrisiyla gittim dun acile baya korktum dogum sancisi yada aksi durum mu diye. Acil olunc dogru durust bilgi vermedi de senin kacti degerin
Rahim ve mesane birbirine komşu organlar canım.rahmin büyüdüğü için mesanene baskı yapıyor..iyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?