2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Son on güne kalmadan bebişler gelir umarım çatlamak istemiyorum

Evet haftasına göre güzel kilosu bence başka bi Dr.un fikrini al bence ben öyle yapardım

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım Canan Karatay ın söylediklerinden dolayı. 1. doğumumda da yaptırmadım. İnşallah bir sorun olmaz.
Canan karatayı bende dinledim ama dünya genelinde faydalı bulunan bi işlem bir Sürü makale var hatta ve bahsedilen seker miktarı eğer gercekten şekersiz bi hayatın varsa fazla ama ben tatlı yiyorum ne yalan söylim bi dilim baklavaya Eş değer suyu lıkır lıkır içtim bide çok güzeldi :) ha şöylede bişey var çocukta ve suyunda herhangi bişey yoksa zaten sıkıntı yok genelde şekeri çıkanlarda çocuk irileşiyo suyu artıyo sonra çocukta başka sıkıntılarada yol açabiliyor

Cnm çok üzüldüm 3 doğumun mu oldu hepsinde böyle bişey mi yaşadın diğer erken doğumlarında mı son aylarda oldu Allah'ım bunu Sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin cnm hepimizden önce

Allah yardımcımız olsun canım benim bendede bir korkular sorma çook tırsıyorum ilk hamileliğim olduğum için galiba kararsızım korkuyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım

geriliği sadece kiloya bakarakmı söyledi? benimde seninle aynı dönemde aynı kilodaydı, bana gayet iyi demişti kilosuna.. bol protein ağırlıklı beslenmeye bak, hiçbirşey olmayacak bu gebeliğinde Allah'ın izniyle

idrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattıkların, hemen bir tahlil yaptır ilerlemesin

Bende aynı durumdayım Bebek aşağıya baskı yapıyor diye öyle oluyor gece boyu aynı dertten wc deyim hatta gündüz daha çıkalı bir kaç Saniye olmamışken geri geçiyorum

İnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, protein ağırlıklı diyince et ve hayvansal ürünler kastın değil mi? Pzts tekrar dr a gidicem bakalım ne diyecekler

süt, yumurta, yoğurt, tavuk, bunlarda da var sadece et gibi düşünme. iyi haberlerle gel inşallah

Cnm çok üzüldüm 3 doğumun mu oldu hepsinde böyle bişey mi yaşadın diğer erken doğumlarında mı son aylarda oldu Allah'ım bunu Sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin cnm hepimizden önce
Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorum

Ceviz ye canım omega üç bombası...kaşar peyniri,pekmez ve muz da bebişe kilo aldırıyormuş...

Ben hergün bir soda içiyorum hiç ağrı kramp yaşamadım...

Rahim ve mesane birbirine komşu organlar canım.rahmin büyüdüğü için mesanene baskı yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…