iyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım
Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorum
Dün kü randevumuz çok güzeldii1450 gr olmuş kuzucummm
Herşey yolunda maşallah yumusuk ağızlı oğlum benimm..
Resim alamadık ona üzüldüm ultrason bozukmuş
Amin amin amin amin aminBerat Kandilimiz mubarek olsun
Sizler evlatlarınız aileleriniz ve sevdikleriniz bu gecenin hürmetine tüm günahlarından beraat edip cenneti kazanan kullardan olun inşallah
Hanginizin ne derdi sıkıntısı varsa Rabbim dermanını ve sabrını tez vakitte uğraştırmdan versin
Minik prens ve prenseslerimize güzel uzun hayırlı ömürler nasip etsin Allah...
Biz de dua istiyoruz bugüün :) yarın sınavımız var öpüyoruz hepinizi
Ben mavinin hamilelik kotunu aldim harika hem esnek hem yumusak ama salmiyo pantolon hemen seklini aliyo is icinde defactodan aldim idare ediyorum ama zarada lastikli keten pantolonlarim vardi salas gobegin altinda kaliyo onlardanda memnunum yani gobegin alti lastikli kullanabilirsin onemli olan esnemesiMerhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda
Çoğu gitti azı kaldı cnm daha bebişli bi şekilde yazıcaz akıl vericez birbirimize :)Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorum
Kocaman olmuş ya :) çok şükür bugünlerimize gramlardan nerelere geldik acaba doguma kadar ne kadar büyücekler bu hamilelik ne Heyecanlı bi olay ya :)Dün kü randevumuz çok güzeldii1450 gr olmuş kuzucummm
Herşey yolunda maşallah yumusuk ağızlı oğlum benimm..
Resim alamadık ona üzüldüm ultrason bozukmuş
Evet kalemin ucundaki silgi kadar küçük olduğu o günlerden bu günlere.Kocaman olmuş ya :) çok şükür bugünlerimize gramlardan nerelere geldik acaba doguma kadar ne kadar büyücekler bu hamilelik ne Heyecanlı bi olay ya :)
Sen bizden erken anne olucaksın inş bize anlatacağın çok şey var :) ne güzel 7 aylık oldun ne kaldı Şunun şurasında senin için :)Evet kalemin ucundaki silgi kadar küçük olduğu o günlerden bu günlere..Hepimize maşallahhh
Amin canim. Herkesin kandili mubarek olsun. Tum dualarimiz kabul olsun insallahBerat Kandilimiz mubarek olsun
Sizler evlatlarınız aileleriniz ve sevdikleriniz bu gecenin hürmetine tüm günahlarından beraat edip cenneti kazanan kullardan olun inşallah
Hanginizin ne derdi sıkıntısı varsa Rabbim dermanını ve sabrını tez vakitte uğraştırmdan versin
Minik prens ve prenseslerimize güzel uzun hayırlı ömürler nasip etsin Allah...
Biz de dua istiyoruz bugüün :) yarın sınavımız var öpüyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?