2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
m.beauty cnm önceki bebislerde doğumlar erken olunca korkmakta haklisin ama inşallah bu defa vakti gelince alicaksin kucağına Allahın izniyle cnm

Geldik günün en güzel saatlerine uyku saati
Gerçi hoş uyurken wc ye kalk ağrıdan kramptan uyan oğlum uyansın mamasını yap derken daha çok yoruluyorum ya neyse miniklerim için değer

Aynı durumdayız cnm. Bebiş tesmen oynuyor onunla fazla baskı var hep wcdeyim gece
Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorum

Duamdasın cnm inş. Hamişliğini güzl bitireceksin. Allah korusun miniklerimizi

Berat Kandilimiz mubarek olsun
Sizler evlatlarınız aileleriniz ve sevdikleriniz bu gecenin hürmetine tüm günahlarından beraat edip cenneti kazanan kullardan olun inşallah

Hanginizin ne derdi sıkıntısı varsa Rabbim dermanını ve sabrını tez vakitte uğraştırmdan versin

Minik prens ve prenseslerimize güzel uzun hayırlı ömürler nasip etsin Allah...

Biz de dua istiyoruz bugüün :) yarın sınavımız var öpüyoruz hepinizi

Amin amin amin amin amin kandilimiz mubarek olsun

Merhaba kızlar ben bu hamile pantolonlarına uyuz oldum aşağı iniyorlar acaba göbeğin altında kalan normal pantolon alsam olur mu? giyen var mı aranızda
Ben mavinin hamilelik kotunu aldim harika hem esnek hem yumusak ama salmiyo pantolon hemen seklini aliyo is icinde defactodan aldim idare ediyorum ama zarada lastikli keten pantolonlarim vardi salas gobegin altinda kaliyo onlardanda memnunum yani gobegin alti lastikli kullanabilirsin onemli olan esnemesi

Canım ne güzel dileklerin, Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah... Hormonlar biliyorum ama siz tanımadığım kızkardeşlerim iyi ki varsınız deyip gözyaşlarımı siliyorum
Çoğu gitti azı kaldı cnm daha bebişli bi şekilde yazıcaz akıl vericez birbirimize :)

Dün kü randevumuz çok güzeldii 1450 gr olmuş kuzucummm
Herşey yolunda maşallah yumusuk ağızlı oğlum benimm..
Resim alamadık ona üzüldüm ultrason bozukmuş
Kocaman olmuş ya :) çok şükür bugünlerimize gramlardan nerelere geldik acaba doguma kadar ne kadar büyücekler bu hamilelik ne Heyecanlı bi olay ya :)

Kocaman olmuş ya :) çok şükür bugünlerimize gramlardan nerelere geldik acaba doguma kadar ne kadar büyücekler bu hamilelik ne Heyecanlı bi olay ya :)
Evet kalemin ucundaki silgi kadar küçük olduğu o günlerden bu günlere..Hepimize maşallahhh

Amin canim. Herkesin kandili mubarek olsun. Tum dualarimiz kabul olsun insallah

Herkes ne guzel dileklerde bulunmus boyle..

Allah hepimizin icten guzel dualarimizi kabul etsin insallah.. Berat kandiliniz mubarek olsn guzel anneler

Allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin, tum skintili annelerimize bebeklerimize uardimci olsn dermansiz dert bermesin insallah Masalimiz da bi an once saglikla hastaneden ciksin insallah...

Yarin kpss ye gireceklere de basarilarrr ben de girecem ama hoc calismadm ki hayirlisi bakalm.. Hem is hem hamis hem de kpss napimm zorr

Eşimde izin vermeyince yaptırmadım. 1.inci hamileliğimde çok şükür sorun çıkmadı. İnşallah 2.sinde de aynı durum olur.

Herkese hayırlı kandiller diliyorumm bu mübarek gün ve gece de Rabbim tüm hasta kullarına şifa, dertlilere deva versin inşaAllah...

Baya oldu yazmayalı ama herşeyi okuyorum kızlar... Dün eminönünü alt üst ettim çok şükür eksiğimiz kalmadı sayılır... Ama aşırı yoruldum bugünn pert haldeyim... Kızımın kapı süsünü sizlerle paylaşmak istedimm

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…