Çok güzelmiş ne güzel herkes tamamladı sayılır ben bi kaç Kıyafet dışında bişey almadım Haziran sonunda başlamayı düşünüyorum inş 7 Ay'ı bi geçim deHerkese hayırlı kandiller diliyorumm bu mübarek gün ve gece de Rabbim tüm hasta kullarına şifa, dertlilere deva versin inşaAllah...
Baya oldu yazmayalı ama herşeyi okuyorum kızlar... Dün eminönünü alt üst ettim çok şükür eksiğimiz kalmadı sayılır... Ama aşırı yoruldum bugünn pert haldeyim... Kızımın kapı süsünü sizlerle paylaşmak istedimm
Herkese hayırlı kandiller diliyorumm bu mübarek gün ve gece de Rabbim tüm hasta kullarına şifa, dertlilere deva versin inşaAllah...
Baya oldu yazmayalı ama herşeyi okuyorum kızlar... Dün eminönünü alt üst ettim çok şükür eksiğimiz kalmadı sayılır... Ama aşırı yoruldum bugünn pert haldeyim... Kızımın kapı süsünü sizlerle paylaşmak istedimm
Ben hergün bir soda içiyorum hiç ağrı kramp yaşamadım...
Canım teşekkürler... Telaş etme 1 hafta da halledilir eksikler bir gün alışveriş bir gün dinlenme şeklinde... Benim 3.5 yaşında oğlum olduğu için onu bırakabildiğim zamanları kollayıp alıyorum pek eksiğimiz kalmadı şükürÇok güzelmiş ne güzel herkes tamamladı sayılır ben bi kaç Kıyafet dışında bişey almadım Haziran sonunda başlamayı düşünüyorum inş 7 Ay'ı bi geçim de
Çokk teşekkürlerÇok beğendim :)
Teşekkür ederim canım... Ne güzel kızıma adaşHayırlı kandiller hepimize. Dualarınız kabul olsun inşallah.
Bizde bugün kızımı gördük. Artik doğum yapacağım hastaneye başladım ve ultrasonu 4 boyutlu renkliymiş supriz oldu bize çok mutlu olduk
Cimcimem 1200 kg olmuş.bu kez de boyunu sormadim
doktorumuzdan da memnun kaldım. Acaba burada var mi küçükköy medi başarı hastanesine giden?
ErdeminE benim kızının adi da elif olacak inşallah çok beğendim kapı süsünü güzel günlerde kullanın
M mertur kramp için doktorun magnezyum desteği verecektir. Benim 3 kere oldu şimdiye kadar ve 1 defasında geçer eşimi uyandirmayayim dedim ama ovalamayınca daha uzun surdu ve 3 gün ağrısını çektim. Eczacı bir tanıdığım baş ucunda hacı sakir kalıp sabun bulundur ve kramp giren yere onu bastırarak ovala dedi. Aklında bulunsun.
Karıştırdın canım ben değilim.hepimiz vakitlice sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..m.beauty cnm önceki bebislerde doğumlar erken olunca korkmakta haklisin ama inşallah bu defa vakti gelince alicaksin kucağına Allahın izniyle cnm
Karıştırdın canım ben değilim.hepimiz vakitlice sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
Kramplar için Dr ilaç vermedi mi ? GTeşekkür ederim mesajımı sadece sen cevap verdin
Hergün artarak yaşamaya başladım kramp sorununu. Zaten hafif olan uykum iyice kalitesiz oldu.kramptan sonra kas ağrısından uyuyamiyorum. Bende deneyeceğim sodayi
Şifresiz takip ediyordum canım msjları yani özel mesaj kutuma bakmadım şimdi bakıyorumm kusura bakmaErdeminE çok guzelmis kapı susunuz. Bu arada sana mesaj gondermistim.forumu takip ettiğine göre cevap vermek istemedin sanırım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?