2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok güzelmiş ne güzel herkes tamamladı sayılır ben bi kaç Kıyafet dışında bişey almadım Haziran sonunda başlamayı düşünüyorum inş 7 Ay'ı bi geçim de

Çok beğendim :)

Ben hergün bir soda içiyorum hiç ağrı kramp yaşamadım...

Teşekkür ederim mesajımı sadece sen cevap verdin
Hergün artarak yaşamaya başladım kramp sorununu. Zaten hafif olan uykum iyice kalitesiz oldu.kramptan sonra kas ağrısından uyuyamiyorum. Bende deneyeceğim sodayi

Hayırlı kandiller hepimize. Dualarınız kabul olsun inşallah.

Bizde bugün kızımı gördük. Artik doğum yapacağım hastaneye başladım ve ultrasonu 4 boyutlu renkliymiş supriz oldu bize çok mutlu olduk
Cimcimem 1200 kg olmuş.bu kez de boyunu sormadim
doktorumuzdan da memnun kaldım. Acaba burada var mi küçükköy medi başarı hastanesine giden?

ErdeminE benim kızının adi da elif olacak inşallah çok beğendim kapı süsünü güzel günlerde kullanın
M mertur kramp için doktorun magnezyum desteği verecektir. Benim 3 kere oldu şimdiye kadar ve 1 defasında geçer eşimi uyandirmayayim dedim ama ovalamayınca daha uzun surdu ve 3 gün ağrısını çektim. Eczacı bir tanıdığım baş ucunda hacı sakir kalıp sabun bulundur ve kramp giren yere onu bastırarak ovala dedi. Aklında bulunsun.

Çok güzelmiş ne güzel herkes tamamladı sayılır ben bi kaç Kıyafet dışında bişey almadım Haziran sonunda başlamayı düşünüyorum inş 7 Ay'ı bi geçim de
Canım teşekkürler... Telaş etme 1 hafta da halledilir eksikler bir gün alışveriş bir gün dinlenme şeklinde... Benim 3.5 yaşında oğlum olduğu için onu bırakabildiğim zamanları kollayıp alıyorum pek eksiğimiz kalmadı şükür

Teşekkür ederim canım... Ne güzel kızıma adaş

gul_sek magnezyum kullanıyordum. Dün sabah 2 saat içinde her iki bacağımada 2 şer defa kramp girince doktorumu aradım. İlacı değiştirdi. Diz kapağının arkasında bacağın iç kısmı yani orda bağ noktaları varmış ona baskı yapmak açıyor krampi

ErdeminE çok guzelmis kapı susunuz. Bu arada sana mesaj gondermistim.forumu takip ettiğine göre cevap vermek istemedin sanırım. ..

Teşekkür ederim mesajımı sadece sen cevap verdin
Hergün artarak yaşamaya başladım kramp sorununu. Zaten hafif olan uykum iyice kalitesiz oldu.kramptan sonra kas ağrısından uyuyamiyorum. Bende deneyeceğim sodayi
Kramplar için Dr ilaç vermedi mi ? G

Slm kızlar bu aralar o kadar yoğunum ki şimdi de evde boya yapılıyor iki gün eve giremeyeceğiz . Sonrasında da temizlik başlarÇok yoruluyorum ama günlerin Nasıl geçtiğini anlamıyorum

Kizlar ben bir haftada 1 kilo aliyorum resmen normal yemek yiyorum afedersiniz ayi gibi saldirmiyorum meyvemide yogurdumuda yiyip yuruyusumude yapiyorum gebelik sekerim cikti diyemi boyle acaba bayadir her tartildigimda mutlaka kilo almis oluyorum yani iki yada uc hafta once tartildim bide dun 2 kilo daha almisim anlamadim ben bu isten hic birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…