- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
internetten aldım hepsiburada pusetle beraber 350 tl. Güzel görünüyor çok hafif özellikle pusetHayirli olsun cnm gule gule kullansin bebisin nerden ve ne kadara aldin
Guzelmis cnm gule gule kullanin . simdi ben bu turleri tam cozemedim kucukken puseti arabaya monte edip oyle mi kullanilio bunlar yoksa normal araba tam yatio da oraya mi yatirioz cocugu :)Ben
internetten aldım hepsiburada pusetle beraber 350 tl. Güzel görünüyor çok hafif özellikle puset
20 kilo aldım canım ben de devamlı alıyorumKizlar ben bir haftada 1 kilo aliyorum resmen normal yemek yiyorum afedersiniz ayi gibi saldirmiyorum meyvemide yogurdumuda yiyip yuruyusumude yapiyorum gebelik sekerim cikti diyemi boyle acaba bayadir her tartildigimda mutlaka kilo almis oluyorum yani iki yada uc hafta once tartildim bide dun 2 kilo daha almisim anlamadim ben bu isten hic birsey
Ben de inceliyorum o siteden canım.hangi marka bu?Ben
internetten aldım hepsiburada pusetle beraber 350 tl. Güzel görünüyor çok hafif özellikle puset
Puset ayrılıyor ayrı da kullanılıyor oto koltuğu olarak da yada ana kucağı gibi evde kullanabiliyorsun. Arabaya monte ettiğinde ilk aylarda kullanabiliyorsun.Guzelmis cnm gule gule kullanin . simdi ben bu turleri tam cozemedim kucukken puseti arabaya monte edip oyle mi kullanilio bunlar yoksa normal araba tam yatio da oraya mi yatirioz cocugu :)
Napicaz boyle canim vallaha tarti fobim vardi zaten iyice artti tartiya cikamaz oldum korkudan20 kilo aldım canım ben de devamlı alıyorum
Aminn ne guzel dua etmissin:)Dualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
Bende oyleyim cnm ama 45 dk iyi yurumussun ben yürümeye başlıyorum 10 dk sonra cisim geliyor yuruyemiyorum79 Kilis
Kizlarrr gunlerr akipp gidiyorr... Dualarimda hic birinizi unutmadmm
Yuruyus yapmaya calisiyorm her firsatta ama artik cidden yoruyorr.. Son ay nolcak bakalmm..45 dk falan yurudum geldm, ama gobus asagi cekiyoo, cati kismi bacaklar falan agriyo ay yasli gibi oldm yaaa.. Sizde de mi boyle kizlarr??
Amin cnmDualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
Bende oyleyim cnm ama 45 dk iyi yurumussun ben yürümeye başlıyorum 10 dk sonra cisim geliyor yuruyemiyorum
Amin canimDualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
. Mcrae diye bir marka. Markayı ben de bilmiyordum güzel görünüyordu fiyatı da uygundu cesaret edip aldım ama güzel kötü değil fiyatına göre gayet iyiBen de inceliyorum o siteden canım.hangi marka bu?[/QUOTE
Ben de çıkamıyordum ,bir çıktım 72 olduğumu gördüm.65 e bile vah tüh derken...52yle hamile kaldım canım.Napicaz boyle canim vallaha tarti fobim vardi zaten iyice artti tartiya cikamaz oldum korkudan
Ben sisman hamile kaldim birde ah ah evlendigimde 60 kiloydum noldum ben yaBen de çıkamıyordum ,bir çıktım 72 olduğumu gördüm.65 e bile vah tüh derken...52yle hamile kaldım canım.
Ben senin fotonu gördüm cok güzel görünüyordun,boyun da uzundu yanlış mı hatırlıyorum?yahu ben bildiğin sıskaydım yıllardır,iştahsızın önde gideniydim:)Ben sisman hamile kaldim birde ah ah evlendigimde 60 kiloydum noldum ben yaacaip kafaya taktim dogumdan sonra verecegim ben balim :) yoksa intiharlik vaka olabilirim her an
Ben de çıkamıyordum ,bir çıktım 72 olduğumu gördüm.65 e bile vah tüh derken...52yle hamile kaldım canım.
Kizlar bende de kilo takintisi var. Gunde 3 kez tartiya cikiyorum gecede yykudan uyaninca 2 kez... Yediklerimi ona gore dengelendiriyorum. Bir de orobusten bir durak once iniyorum. Yurumus olmak icin. Toplamda 7 kilo aldimBen sisman hamile kaldim birde ah ah evlendigimde 60 kiloydum noldum ben yaacaip kafaya taktim dogumdan sonra verecegim ben balim :) yoksa intiharlik vaka olabilirim her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?