2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben

internetten aldım hepsiburada pusetle beraber 350 tl. Güzel görünüyor çok hafif özellikle puset
Guzelmis cnm gule gule kullanin . simdi ben bu turleri tam cozemedim kucukken puseti arabaya monte edip oyle mi kullanilio bunlar yoksa normal araba tam yatio da oraya mi yatirioz cocugu :)

Dualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.

20 kilo aldım canım ben de devamlı alıyorum

79 Kilis

Kizlarrr gunlerr akipp gidiyorr... Dualarimda hic birinizi unutmadmm

Yuruyus yapmaya calisiyorm her firsatta ama artik cidden yoruyorr.. Son ay nolcak bakalmm.. 45 dk falan yurudum geldm, ama gobus asagi cekiyoo, cati kismi bacaklar falan agriyo ay yasli gibi oldm yaaa.. Sizde de mi boyle kizlarr??

Guzelmis cnm gule gule kullanin . simdi ben bu turleri tam cozemedim kucukken puseti arabaya monte edip oyle mi kullanilio bunlar yoksa normal araba tam yatio da oraya mi yatirioz cocugu :)
Puset ayrılıyor ayrı da kullanılıyor oto koltuğu olarak da yada ana kucağı gibi evde kullanabiliyorsun. Arabaya monte ettiğinde ilk aylarda kullanabiliyorsun.

Aminn ne guzel dua etmissin:)

Bende oyleyim cnm ama 45 dk iyi yurumussun ben yürümeye başlıyorum 10 dk sonra cisim geliyor yuruyemiyorum

Amin cnm

Bende oyleyim cnm ama 45 dk iyi yurumussun ben yürümeye başlıyorum 10 dk sonra cisim geliyor yuruyemiyorum

Enemm bi de o var tabi ama cis durumu bende gunden gune degisiyo bazen hicc tutamiyom bazen de gelmiyo o kadr ben de anlamadm, bebegin pozisyonundan falan belki deee.. Yani bi kismnda magazada da oyalandm daa.. Yine de hareket olsn dedm yanii

Amin canim agzina saglik. Seninde kandilin mubarek tum dualarimiz kabul olsun insallah

Ben de çıkamıyordum ,bir çıktım 72 olduğumu gördüm.65 e bile vah tüh derken...52yle hamile kaldım canım.
Ben sisman hamile kaldim birde ah ah evlendigimde 60 kiloydum noldum ben ya acaip kafaya taktim dogumdan sonra verecegim ben balim :) yoksa intiharlik vaka olabilirim her an

Ben sisman hamile kaldim birde ah ah evlendigimde 60 kiloydum noldum ben ya acaip kafaya taktim dogumdan sonra verecegim ben balim :) yoksa intiharlik vaka olabilirim her an
Ben senin fotonu gördüm cok güzel görünüyordun,boyun da uzundu yanlış mı hatırlıyorum?yahu ben bildiğin sıskaydım yıllardır,iştahsızın önde gideniydim:)

Ben de çıkamıyordum ,bir çıktım 72 olduğumu gördüm.65 e bile vah tüh derken...52yle hamile kaldım canım.

Kizlar bende de kilo takintisi var. Gunde 3 kez tartiya cikiyorum gecede yykudan uyaninca 2 kez... Yediklerimi ona gore dengelendiriyorum. Bir de orobusten bir durak once iniyorum. Yurumus olmak icin. Toplamda 7 kilo aldim bu bile camimi sikiyor ama yapacak blr sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…