2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hiç almadan da olmaz ki canım...harikasın bence doğumda gidiyor zaten 6-7kilo:)

Ben senin fotonu gördüm cok güzel görünüyordun,boyun da uzundu yanlış mı hatırlıyorum?yahu ben bildiğin sıskaydım yıllardır,iştahsızın önde gideniydim:)
Foto paylastim ama boyum benim 165 canim uzun degil resimden belki aldanmis olabilirsin :) tek artim kilomu tam anlamiyla gostermemem :)

Ay sen baya paranoya yapmissin hemde 7 kiloya ben o zaman direk bilekleri kesme moduna gireyim canim ya ben korkumdan cikamiyorum yemiyim diyorum onu hic basaramam zaten oglum sag olsun ac kalmama dayanamiyor sen gene supersin ben 15-20 kilodan bahsediyorum sen 7 diyorsun balim :)

Amiiiiin canim..

Günaydınlar kızlar. Dün yazamadım. Hepinizin geçmiş Kandil'ini kutlarım. Allahım hastalara şifa, dertlilere deva versin. Şehitlerimizin ruhları şad olsun; ailelerine sabırlar versin. Gazi'lerimize allahım güç kuvvet versin. Ülkemizin ve insanlığın yararına çalışanlara zeval vermesin. Kötü niyetlilere fırsat vermesin. Allahım cümlemizi kazalardan, belalardan, müsibetlerden korusun. Verdiği mimetlere, sağlığa, huzura şükürler olsun... Kimin güzelliklerle dolu duası varsa kabul olsun...

Mayıs bitiyor havaya içerden bakınca kış gelmiş gibi insanın içini üşütüyor.siz neler yapiyorsunuz

Slm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun

Slm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun
Kaç haftalıkslın canım acile git nstye bağlasınlar seni

CNm bence Endişe etme hepimiz yasıyoruz bunları artık daha büyük ve daha aktifler Aşağıya vurunca bende vajina içinde gibi hissediyorum ve bi yerlerini dayadıgında da top gibi oluyo :) yinede özlediysen git Gör tabi :)

Minikpiranha naptı acaba kpss de böyle bi havada da hiç hoş olmamıştır sınav :s umarım sınavı iyi geçmiştir

Gecen hafta cuma da gittim bi skinti yoktu surekli gitmekte istemiyorum bilmiyorum moralim bozuldu kafam karisti rahat bi hamilelik gecirmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…