Hiç almadan da olmaz ki canım...harikasın bence doğumda gidiyor zaten 6-7kilo:)Kizlar bende de kilo takintisi var. Gunde 3 kez tartiya cikiyorum gecede yykudan uyaninca 2 kez... Yediklerimi ona gore dengelendiriyorum. Bir de orobusten bir durak once iniyorum. Yurumus olmak icin. Toplamda 7 kilo aldimbu bile camimi sikiyor ama yapacak blr sey yok
Foto paylastim ama boyum benim 165 canim uzun degil resimden belki aldanmis olabilirsin :) tek artim kilomu tam anlamiyla gostermemem :)Ben senin fotonu gördüm cok güzel görünüyordun,boyun da uzundu yanlış mı hatırlıyorum?yahu ben bildiğin sıskaydım yıllardır,iştahsızın önde gideniydim:)
Ay sen baya paranoya yapmissin hemde 7 kiloya ben o zaman direk bilekleri kesme moduna gireyim canim yaKizlar bende de kilo takintisi var. Gunde 3 kez tartiya cikiyorum gecede yykudan uyaninca 2 kez... Yediklerimi ona gore dengelendiriyorum. Bir de orobusten bir durak once iniyorum. Yurumus olmak icin. Toplamda 7 kilo aldimbu bile camimi sikiyor ama yapacak blr sey yok
Amiiiiin canim..Dualarinizin kabul oldugu hayirli kandiller diliyorum hepinize kizlar. Rabbim bu gunun ve gecenin yuzu sutu hurmetine kimin ne dilegi istegi varsa kabul etsin. Kimin derdi tasasi hastasi varsa sifa ve derman versin. Borclu kullarina yardim etsin. Evlerimize ailelerimize once saglik sihhat sonra huzur ve rizik versin. Olan evlatlarimiza dogacak yavrulatimiza yegenlerimize ana baba kardes koca basta olmak uzere butun sevdiklerimize saglikli uzun omur nasip etsin, olmuslerimize gani gani rahmet etsin.
Evet biz de oradayızz maşallahhhIyı pazarlar guzel anneler
Bugun 71 ile KIRIKKALE deyiz...
Kaç haftalıkslın canım acile git nstye bağlasınlar seniSlm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun
CNm bence Endişe etme hepimiz yasıyoruz bunları artık daha büyük ve daha aktifler Aşağıya vurunca bende vajina içinde gibi hissediyorum ve bi yerlerini dayadıgında da top gibi oluyo :) yinede özlediysen git Gör tabi :)Slm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun
28haftaligim cnmKaç haftalıkslın canım acile git nstye bağlasınlar seni
Gecen hafta cuma da gittim bi skinti yoktu surekli gitmekte istemiyorum bilmiyorum moralim bozuldu kafam karisti rahat bi hamilelik gecirmiyorum zatenCNm bence Endişe etme hepimiz yasıyoruz bunları artık daha büyük ve daha aktifler Aşağıya vurunca bende vajina içinde gibi hissediyorum ve bi yerlerini dayadıgında da top gibi oluyo :) yinede özlediysen git Gör tabi :)
28haftaligim cnm
Böyle adet ağrın gibi ağrıların varsa git canım.Allah muhafaza. Doktorum ağrın olursa hemen gel nst çektir demişti.En azından aklında kalmaz.Gecen hafta cuma da gittim bi skinti yoktu surekli gitmekte istemiyorum bilmiyorum moralim bozuldu kafam karisti rahat bi hamilelik gecirmiyorum zaten
Adet agrisi gibi degil canim surekli de olmuyo ama top gibi olmasi fazlalasti kanama yada akinti da fazlalik da yokBöyle adet ağrın gibi ağrıların varsa git canım.Allah muhafaza. Doktorum ağrın olursa hemen gel nst çektir demişti.En azından aklında kalmaz.
O zaman korkma canım.Benim oğlanda hep sağ tarafa toplanıyor göbeğim yamuk yamuk geziyorumAdet agrisi gibi degil canim surekli de olmuyo ama top gibi olmasi fazlalasti kanama yada akinti da fazlalik da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?