- 7 Aralık 2015
- 107
- 60
- 18
- 37
Bi saat icinde 4defa toplandi sonraki bi saat icinde de hic toplanmadi benim kiz da benle dalga geciyo heraldeO zaman korkma canım.Benim oğlanda hep sağ tarafa toplanıyor göbeğim yamuk yamuk geziyorum
Slm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun
Rahimde kisalma var 33mm erken dogum riskimden dolayi evham yapiyorum birazda neyse cumayi bekleyim ben en iyisi.doktorumu da degistiriyorum devlete gecicem suankinden hic memnun degilim ona kalsa 32.haftaya kadar bana rapor yazip sonrada dogurtacak her gittigimde olumsuz bisey soyluyoCanm top gibi olmasnda ya da fazla hareketliliginde bi sorun oldugunu sanmiyorm.. Benm doktorum da bana kanama, kasilma agri, hareketlerde azlik hissedersen gel diyor..Artarsa gel demedi yani bence buyuduler ve hareketleri bile acitabiliyor artik.. Ama tabi agrilarim sklasirsa ya da normalden farkli bi agriysa git.. Onun disinda evham yapma derm, cunku bundan sonra her yerimiz agriyabilirr aciyabilirr ama bebislerimizi kucagimiza alinca unuturuz hepsinii
Benm kiz da bazen yopluyo oyle kendini.. Bi yerini dayiyor gobegimin sekli degisiyorbilazen bi vuruyor nefesim kesiliyor, bi ay sonra artk baya dovecek yavrum beni
Merhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim içinMinikpiranha naptı acaba kpss de böyle bi havada da hiç hoş olmamıştır sınav :s umarım sınavı iyi geçmiştir
Geçmiş olsun canımMerhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Sınava son dakika yetiştim eve 5 km bir okula vermişler aman Allahım o nasıl bir trafikti 45 dakikada gittik ama ulaştık şükür
ben sınıfa girdim sınav başladı, kodlamalarla uğraştım biraz sonra geçebildim testi çözmeye o nasıl Türkçe sorularıydı 1 saatimi aldı
Saatin farkına varmasam daha da alırdı zamanımı ama saati görünce bıraktım mantık sorularını
Tütkçeden sonra genel kültür kısmına geçtim orası biraz kolay gibiydi 40 dk falan da o sürdü 10 dk da matematik yaptım11 tanecik yapabildim matematik sürem yetmedi çünkü
Her şey kadir kısmet inşallah güzel bir puan alırım ben elimden geleni yaptım :))
Çok teşekkür ederiimGeçmiş olsun canım
Umarım sonuç istediğin gibi gelir minikpiranhacım:)Merhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Sınava son dakika yetiştim eve 5 km bir okula vermişler aman Allahım o nasıl bir trafikti 45 dakikada gittik ama ulaştık şükür
ben sınıfa girdim sınav başladı, kodlamalarla uğraştım biraz sonra geçebildim testi çözmeye o nasıl Türkçe sorularıydı 1 saatimi aldı
Saatin farkına varmasam daha da alırdı zamanımı ama saati görünce bıraktım mantık sorularını
Tütkçeden sonra genel kültür kısmına geçtim orası biraz kolay gibiydi 40 dk falan da o sürdü 10 dk da matematik yaptım11 tanecik yapabildim matematik sürem yetmedi çünkü
Her şey kadir kısmet inşallah güzel bir puan alırım ben elimden geleni yaptım :))
Rahimde kisalma var 33mm erken dogum riskimden dolayi evham yapiyorum birazda neyse cumayi bekleyim ben en iyisi.doktorumu da degistiriyorum devlete gecicem suankinden hic memnun degilim ona kalsa 32.haftaya kadar bana rapor yazip sonrada dogurtacak her gittigimde olumsuz bisey soyluyo
Merhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Merhaba herkese :) hic girip bakamadım çoktandır,nasıl gidiyor hamişlikler,alışverişler?
Korkma annesi benmkide hep oralarda geziniyor çok rahatsız edici bir his bile diyebilirimSlm kizlar iki gundur bebegim cok hareketli kasiklarima agri giriyo artik vajnamin icinde hissediyorum resmen ve iki gundur de bi yerlerini dayiyo gibi top gibi oluyo korkmaya basladim cuma gidicem doktora yoksa acile mi gitsem bugun
Canim turkce cok zormus girenler oyle soyluyor. Hic sikma canini hakkinda hayirlisi olsun:)Merhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Kanaman mı var?Adet agrisi gibi degil canim surekli de olmuyo ama top gibi olmasi fazlalasti kanama yada akinti da fazlalik da yok
Benim oğlanda hep sağda neden bilmem orda mı rahat ediyo nedir :)O zaman korkma canım.Benim oğlanda hep sağ tarafa toplanıyor göbeğim yamuk yamuk geziyorum
Hadi Hayırlısı olsun bi hafta sonra bi sınav daha var dimiMerhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Canım soda içmek faydalı diye biliyordum ben de gebelik şekerimden dolayı diyetisyene gitmiştim sodadan bahsettiğimde tansiyonu çıkarır çok içme falan dedi. Ben de eskiden daha çok içiyordum artık haftada bir falan içiyorum. Başka bir yerde de böyle bir bilgi bulamadım aslında ama gene de paylaşmak istedimTeşekkür ederim mesajımı sadece sen cevap verdin
Hergün artarak yaşamaya başladım kramp sorununu. Zaten hafif olan uykum iyice kalitesiz oldu.kramptan sonra kas ağrısından uyuyamiyorum. Bende deneyeceğim sodayi
İnşallah güzel bir puan gelir geçmiş olsun artık atlattın başka sınavın varmıMerhaba canımm çok teşekkür ederim aklına geldiğim için
Canım ben de bi ay önce kramp olmuştu doktora bahsettiğimde kalsiyum verdi 3 hafta kadar kullandım çok şükür bi daha yaşamadım. Bi daha ki gidişim de geçti deyince ilaca devam etmene gerek yok dedi, çok fazla kalsiyum almak da iyi değilmiş sanırım. Gebelik şekerimden dolayı meyvelerin yanında süt ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum, inşallah yeterli geliyordur@gul_sek magnezyum kullanıyordum. Dün sabah 2 saat içinde her iki bacağımada 2 şer defa kramp girince doktorumu aradım. İlacı değiştirdi. Diz kapağının arkasında bacağın iç kısmı yani orda bağ noktaları varmış ona baskı yapmak açıyor krampi
Çok şükür bende şimdilik hiç çatlama olmadı ama göğüslerim daha yeni şişmeye başladı ilerleyen evrede ne olur bilemem :sSelam kızlar. Ne kadar ağırlaştım bu son günlerde. Benim velette karnımın her yerinde bu aralar hareketlerini çok hissediyorum. Öyle güçlü vuruyorki, bazı yerler acıyor sonrasında. Bu arada göğsümde damar çatlakları oluşmuş mor mor çizgiler. Çok değişti göğüslerim bu ara.sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?