2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hepimizzz agirlasiyoruz canm ve artk normal bi durummm..
Aynen benm kiz da masallah bicir bicir karnimn her bolgesini kullaniyo artk masallah meleklerimizeee arada can yaksa da her hareketleri oyle guzel kii

Ben de goguste yok ama alt karinda catlama var, bir de varis olusmaya baslams bunu yeni farkettmm

Umarım sonuç istediğin gibi gelir minikpiranhacım:)

Canim turkce cok zormus girenler oyle soyluyor. Hic sikma canini hakkinda hayirlisi olsun:)

Hadi Hayırlısı olsun bi hafta sonra bi sınav daha var dimi

İnşallah güzel bir puan gelir geçmiş olsun artık atlattın başka sınavın varmı

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Evet haftaya da bir sınavım var inşallah onu da atlattık mi Allah kerim.

Slm güzel hamişler :) herkese ilk başta sağlıklı sonra da mutlu bir hafta diliyorum. Bunlar olsun yeter :)

Slm cnm naslsın iyi misin. Kaçırmışım baktım bulamadım. KPSS sınavın nasl geçti inşallah istediğin gibi geçmiştir. Bu arada ne mezunuydun cnm? Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmaz inşallah.

günaydın
inşallah gönlünden geçen hayırlısıyla nasip olur.
eşim de ekim de girecek inşallah kpss ye

günaydın hanımlar
gece uykularım ikiye üçe bölünmeye başladı. dönerken her yerim acıyor.
uyanmışken eşimi de uyandırıyorum çocukların üstünü ört diye. hoşuna gitmese de mecbur kalkıyor

Benm bi kac haftadir boyle zatenn.. Gece donerken bile gobisim aciyor bacaklarm agriyor falan.. Simdilik bizim baska cocuk derdi yok tabii ikinci hamilelikte nasil olur Allah kerim iyi yapiyorsn tabi ki uzerimizde yeterince yuk var yardimci olmalari super oluyorr.. Istemeseler dee

slm arkadaşlar benim geçen haftadan bu yana kasıklarımda ağrılar var yürürken bile zorlanıyorum. çok yürüyüp hamlarsınız yaa öyle bir ağrı. iş güçte yapamıyorum eğilip yerden bişey almak bile zor geliyor.
ilk çocukta doğuma yaklaştığımda bile böyle ağırlaşmamıştım. sizde de böyle sorunlar var mı doktorunuz birşey dedimi? benim randevuma daha çok var da bi görüşünüzü alayım dedim.

Benimde uykum aşırı hafif oldu. Bende gece uyandığımda eşimi çiş icin uyandıriyorum oğlumu uykulu uykulu kucağa fln almak gerekiyor artık iyice agirlasti. Karpuz sezonuda açılınca başımıza is gelmesin hep diyorum aksam yemeğinde koymayacagim sofraya diye ama nasıl oluyor aksam sofrada oluyor.

günaydın kızlar. güne mide bulantısı ile başladım halen devam ediyor. çok fenayım. umarım geçer de bugünümü mahvetmez

zaten dönmek kalkmak işkence, kalkacak olsam bile uyanmak zorunda :)
bacaklarımın arasına yastık koyma zamanı geldi sanırım.
çok şükür çiş derdi yok kızlarımın. biri hala bezli, büyük de alıştı çişsiz hayata ama bazı geceler kalkıp aramıza yatıyor. kendine yer açmak için de tekmeliyor :)

Teşekkür ederiim

Genel kültür kısmı kolaydı ama hiç düşünmeyeceğim Türkçe çok zorladı beni 26 soruyu 1 saatte anca yapabildim matematiğe de pek bakamadım o yüzden 11 tanecik işaretleyebildim

Hayırlısı olsun artık geçti bitti şükür, iktisat mezunuyum ben canım

Gunaydin guzel agustos annisleri. Sinava giren arkadaslarim icin hayirlisiyla iyi puan almalarini diliyorum rahatsiz olan arkadaslara da Rabbim sifa versin. Agirlasmadan bahsetmissiniz valla ben yarim dunya gibi geziorum ortaliklarda evde yata yata tembellesmis vucudum dun bi pazara cikayim dedim cok gezmedigim halde eve kendimi zor attim bir taraftan bel agrisi bir taraftan karnimda batma. En az 2 ay daha bu durumdayiz ne olacam bilmem. Bi de arkadaslar sizde de oluyo mu hemn hemen her aksam yemekten sonra mide agrisindan kivraniyorum resmen sanki mideme bicak batio gibi oluyor agriyor yaniyor ne ararsan var yani simdilerde en buyuk problemim bu karin agrisi bel agrisini gectim artik

Ben de aynı durumdayım geçen pazara gittik gelirken 3 yerde oturup dinlendim gözlerim karardı düşecektim nerdeyse

Ama ben biraz da eşek kafalılığım yüzünden öyle oldum saat 3 olmuştu hala kahvaltıylaydım aç kalmaya hiç dayanamıyor bünyem.

Canım mide ağrısı için şurup veriyor doktorlar aslında gaviscon diye bir şurup içsen rahatlarsın. Ama neden akşam yemekten sonra acaba çok geç mi yiyosunuz

Ben de şeyi merak ediyorum sende de oluyor mu benim kız artık dönmüş kafası aşağıda ama hala kasıklarımda atıyor sanki, böyle damarım çekiliyormuş gibi oluyor çok acıyor birkaç saniye boyunca, dün eşime bak dedim bizim kız neler yapıyor o da çok şaşırdı

Çok çok normal ilk çocukta bu kadar yorulmuyorduk ki. İlk çocukta da hareketliydim ben diyorum. Sonra düşününce şimdi iki katı üç katı hareketliyiz. O zaman bi ağrımiz olunca kahvaltıyı birazdan yaparım deyip ağzına bir iki lokma atıp yatmaya devam edebiliyorduk. Şimdi gece kramp lardan kasların kasili gibi kalıyordu (çok sukur yeni ilacım iyi geldi ) sabah nasıl gergin kaslarım ayagimin üstüne zor basıyorum ama kalkıp kahvaltı hazırlamak zorundayım. Veya gün içinde çok yorulmuş olsanda çocuğun dışarısını istediğinde gönlünü görmek zorunda hissediyorsun. É uyuyuncada bitmiyor ben çiş icin onu uyandiriyorum , uykuya dalıyorum o su için beni uyandırıyor

Seninki bazı geceler arandaymis yine benimki her gece geliyor. Pat kut kolu bacağı Allah à emanet bebeğim bu sefer arkami dönüp yatıyorum tek tarafa yat yat o şekilde şartlı yatmakta kasıyor.

Seninki bazı geceler arandaymis yine benimki her gece geliyor. Pat kut kolu bacağı Allah à emanet bebeğim bu sefer arkami dönüp yatıyorum tek tarafa yat yat o şekilde şartlı yatmakta kasıyor.
aynen ya. sabah sağ kolum elim uyuşmuş oluyor.

merhaba canım.. günaydın..

Benim kızında kafası aşağıya dönük bende hissediyorum aşağıda baskı.. bazen sağ yada sol yanıma doğru ittiriyor ayaklarıyla.. ve inanılmaz şekil değiştiriyor karnım.. bildiğin yamuk karınlı oluyorum.. bazen canımı bile acıtıyor benimm.

Kizlat gunaydin. Mayis annelerini okuyorumda ne guzel anlatiyolar dogum hikayelerini heycanlaniyorum :) yanliz coguda 40 haftayi gectikten sonra doguruyor bizde oyle olur muyuz ki ? O zaman agustos degil eylul annesi olurum ben :) burdaki arkadaslarimizin cogu temmuza kayicak sezeyan yada birkac gun erken gelen dogumla belki benle eylule kayanda olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…