- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Ben de artık dönmekte çok zorlanıyorum ayaklarımın arasına yastık koyup öyle yatıyorum. Gerçekten artık zorlaştı yatmak kalkmak. Bir de mide yanması var ki tabi bir de kramplar benim kramplar hiç geçmedi n sür yiğit da tüketiyorum ilaç da verdi doktor ama geçmedi yine de
canım magnezyum kalsiyum birlikte verdi dr bana. benim geçti.. sen neler kullanıyorsun?[/QUOT. Magnezic diye bir ilaç verdi içinde kalsiyum varmı bilmiyorum yoğurt süt tüketiyorum deyince belki ona gerek duymamıştır
slm arkadaşlar benim geçen haftadan bu yana kasıklarımda ağrılar var yürürken bile zorlanıyorum. çok yürüyüp hamlarsınız yaa öyle bir ağrı. iş güçte yapamıyorum eğilip yerden bişey almak bile zor geliyor.
ilk çocukta doğuma yaklaştığımda bile böyle ağırlaşmamıştım. sizde de böyle sorunlar var mı doktorunuz birşey dedimi? benim randevuma daha çok var da bi görüşünüzü alayım dedim.
günaydın kızlar. güne mide bulantısı ile başladım halen devam ediyor. çok fenayım. umarım geçer de bugünümü mahvetmez
zaten dönmek kalkmak işkence, kalkacak olsam bile uyanmak zorunda :)
bacaklarımın arasına yastık koyma zamanı geldi sanırım.
çok şükür çiş derdi yok kızlarımın. biri hala bezli, büyük de alıştı çişsiz hayata ama bazı geceler kalkıp aramıza yatıyor. kendine yer açmak için de tekmeliyor :)
Gunaydin guzel agustos annisleri. Sinava giren arkadaslarim icin hayirlisiyla iyi puan almalarini diliyorum rahatsiz olan arkadaslara da Rabbim sifa versin. Agirlasmadan bahsetmissiniz valla ben yarim dunya gibi geziorum ortaliklarda evde yata yata tembellesmis vucudum dun bi pazara cikayim dedim cok gezmedigim halde eve kendimi zor attim bir taraftan bel agrisi bir taraftan karnimda batma. En az 2 ay daha bu durumdayiz ne olacam bilmem. Bi de arkadaslar sizde de oluyo mu hemn hemen her aksam yemekten sonra mide agrisindan kivraniyorum resmen sanki mideme bicak batio gibi oluyor agriyor yaniyor ne ararsan var yani simdilerde en buyuk problemim bu karin agrisi bel agrisini gectim artik
Kizlat gunaydin. Mayis annelerini okuyorumda ne guzel anlatiyolar dogum hikayelerini heycanlaniyorum :) yanliz coguda 40 haftayi gectikten sonra doguruyor bizde oyle olur muyuz ki ? O zaman agustos degil eylul annesi olurum ben :) burdaki arkadaslarimizin cogu temmuza kayicak sezeyan yada birkac gun erken gelen dogumla belki benle eylule kayanda olur :)
Günaydın yeni bir hafta pazartesi sendromu. İşler. Bütün işler Üst üste geldi okul çok yoğun yeni boyanmış ve sarma duman bir ev de beni bekliyor.
bende kurtulduk diye seviniyordumBn de o kadr siddetli degildi ben sormuatm doktora normal artabilir demisti hatta.. Buyuk ihtimalle normaldir canm cok yormamaya calis kendini
Bu hafta aciklamalarnda yaziyor bu durum ne yazikki.. Yani benis buyuyunce tekrar mide sorunu yasayabilirsinz yaziyodu hep
Ben de hep yastiklarla yatirmyorm ama ne kadr fayda ediyor bilinmezzz..
Sonucta insan tembellige cok kolay alisiyor ben gecen hafta izinliydim istanbulda anne sevkatiyle butun hafta tembellik.. Allahim bi yuruyuse cikip gelirdk annemle ben pertdedm ben ise nasi gidiyomusum yaaa ama noldu bi haftadir da gene ise alistmm e mecburrr... Sirt agrisi bi de yurudukce gobegin agirlasma durumu vok oluyo bende de .. Artk biyle elimle tutuyom gobisimi sanki gobegim yere dusecek gibiii
Ayy dimi doguruyodur hepsi artikk... Nasip kismet canm gecerse gecer ama ben fazla gecmemesi icn de dua ediyorm, endise ederim malum tecrube de yok.. Surekli gozetim denetim...Ama hayirlisi neyse o olsn tabi kiii... Agustos sonlari eylule baslari temmuza kayabilir bence deee..
Ah ahhh insana ne zor geliyo su pazartesiiidunden de bi sy anlamadk zaten erken kalktk kpss falann..
bende 37 ye kadar çalışacam. zaten arada 1 hafta da ramazan bayramı var dayanırım inşallah32. haftada izin alacaklar,rapor zamanı da yaklaştı size,hadi iyisiniz. :)
Ben 37. haftaya kadar bedenim müsade ederse çalışmak istiyorum. Ama bazende çalışmasam mı yaaaaa diyorum. Doğum sonrası çalışacağız mecbur,bana bol bol bebeğimle vakit geçirmek istiyorum.
benim sezaryen olacağı için temmuz sonu ya da ağustos başı olacak duruma göre.Kizlat gunaydin. Mayis annelerini okuyorumda ne guzel anlatiyolar dogum hikayelerini heycanlaniyorum :) yanliz coguda 40 haftayi gectikten sonra doguruyor bizde oyle olur muyuz ki ? O zaman agustos degil eylul annesi olurum ben :) burdaki arkadaslarimizin cogu temmuza kayicak sezeyan yada birkac gun erken gelen dogumla belki benle eylule kayanda olur :)
ben erken olduğunu düşündüğüm için son aya bıraktım.kızlar çanta hazırlamaya başlayan var mı. yoksa daha çok mu erken
bende kurtulduk diye seviniyordum
kızlar çanta hazırlamaya başlayan var mı. yoksa daha çok mu erken
tuzsuz kabak çekirdeğini denedin mi? günlük bir çay bardağı kadar çitleyeceksin :)Ben de artık dönmekte çok zorlanıyorum ayaklarımın arasına yastık koyup öyle yatıyorum. Gerçekten artık zorlaştı yatmak kalkmak. Bir de mide yanması var ki tabi bir de kramplar benim kramplar hiç geçmedi n sür yiğit da tüketiyorum ilaç da verdi doktor ama geçmedi yine de
Haftaya benım 32. Haftam ama ben de senın gıbı planlıyorum inş. Evde olursam butun gun yatarım o yuzdenn inş 37. Haftaya kdr devamm32. haftada izin alacaklar,rapor zamanı da yaklaştı size,hadi iyisiniz. :)
Ben 37. haftaya kadar bedenim müsade ederse çalışmak istiyorum. Ama bazende çalışmasam mı yaaaaa diyorum. Doğum sonrası çalışacağız mecbur,bana bol bol bebeğimle vakit geçirmek istiyorum.
Erken canım ya, bu hafta sonu bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüledim,gardrobuna yerleştirdim, sonra durdum baktım,ay sanki yarın bebiş geliyormuş gibi ne kadar heyecanlandım. Sonrada dedim erken mi yaptım yaaaa :)kızlar çanta hazırlamaya başlayan var mı. yoksa daha çok mu erken
bende kararsızım. ya erken doğum olursa falan düşünüyorumben erken olduğunu düşündüğüm için son aya bıraktım.
ani bir durum olmazsa haklısın tabiErken canım ya, bu hafta sonu bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüledim,gardrobuna yerleştirdim, sonra durdum baktım,ay sanki yarın bebiş geliyormuş gibi ne kadar heyecanlandım. Sonrada dedim erken mi yaptım yaaaa :)
Sonrada Bayramdan sonraki haftada çantamı hazırlayayım bari,iyice heyecana girmiyim dedim. Son 1 ay kala gibi yapmak daha mantıklı sanki.
Haftaya benım 32. Haftam ama ben de senın gıbı planlıyorum inş. Evde olursam butun gun yatarım o yuzdenn inş 37. Haftaya kdr devamm
Bişeyı merak edıyorum bazımız 40. Haftada bazımız 38. Haftada dogurcak. Öncesinde 3 haftaya kdr calışabılıyoruz ya nasıl olacak o anlamadımmm
ben de aynı öyleyim canım. dr kas ağrısı dedi karnın büyüdükçe kas ağrısı olacak dedi. bazen karnımın içi bile ağrıyor. ian ki yürüme konusunda da aynıyız. şuan karnımız büyüdüğü için böyle diye düşünüorum. benim ilk bebek. 2. daha rahat olur iye düşünmüştüm. demek ki değilmiş.slm arkadaşlar benim geçen haftadan bu yana kasıklarımda ağrılar var yürürken bile zorlanıyorum. çok yürüyüp hamlarsınız yaa öyle bir ağrı. iş güçte yapamıyorum eğilip yerden bişey almak bile zor geliyor.
ilk çocukta doğuma yaklaştığımda bile böyle ağırlaşmamıştım. sizde de böyle sorunlar var mı doktorunuz birşey dedimi? benim randevuma daha çok var da bi görüşünüzü alayım dedim.
Malesef canm, ben de mide yanmasi cok fenaydi ama su an yok.. Her an gelebilir sonucta ne olacagi belli degil her yerimiz agriyabilir artkk
Ben artk hazirlayacagim canm onumuzdeki haftasonu falan.. Annem de artk hazirla hazirda bulunsn dedi.. Mantikli da yani
Cok gereksiz yazilmis seyler var ama ben hepsini koymayi dusunmuyorm..
Bana gecelelik pijamalar tac, terlik, camasir ped, tarak, kucuk bi el havlusu, gogus kremi , pedi ya da kalkani, ekstra parfum makyaj falan konulabilir fotograf icin :)
Bebise 2-3 takim battaniyeleriyle, emzik-biberon, mama kasigi, mendilleri, oto koltugu, bebek bezi.
Islak mendil ve kagit havlu. Bir de arabaya emzirme yastigimi koyacagim, altta dikis olursa sanirm ise yariyormss.. Simdilk aklima gelenler.. Eksigim varsa ekleyinn
ani bir durum olmazsa haklısın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?