- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ohoooo listen iyiymiş valla,biraz kopya çekeyim.
Aynen tabi bunlar iyi ihtimaller, Son kontrollerimize göre zaten karar veririz ona,en azından herşey yıkalı ütülü gardrobunda,acil birşey olursada hemen çantaya koyup 2 dk evden çıkarım diye düşünüyorum. Ya geceliklerim falan kırışmasın istiyorum. Yoksa başka bir şey değil yani,en son onları koyucam çantaya. O kadar hazırladık ettik dimi ama :):)
olmaz inşallah. :)bende kararsızım. ya erken doğum olursa falan düşünüyorum
Gunaydinlar guzel anneler..bende tam bu konu hakkinda yazacaktm uc aksamdir yemekten sonra karnim sertlesiyo midem yaniyo kalbim çarpıyor ve nasil pozisyonda dursamda rahatsiz hissedyrm kendmi ..son aylar bu durum siddetlencekte sanrm ..Ben de aynı durumdayım geçen pazara gittik gelirken 3 yerde oturup dinlendim gözlerim karardı düşecektim nerdeyse
Ama ben biraz da eşek kafalılığım yüzünden öyle oldum saat 3 olmuştu hala kahvaltıylaydım aç kalmaya hiç dayanamıyor bünyem.
Canım mide ağrısı için şurup veriyor doktorlar aslında gaviscon diye bir şurup içsen rahatlarsın. Ama neden akşam yemekten sonra acaba çok geç mi yiyosunuz
Ben de şeyi merak ediyorum sende de oluyor mu benim kız artık dönmüş kafası aşağıda ama hala kasıklarımda atıyor sanki, böyle damarım çekiliyormuş gibi oluyor çok acıyor birkaç saniye boyunca, dün eşime bak dedim bizim kız neler yapıyor o da çok şaşırdı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız. ben iki gündür bir tuhaf oldum yaa. sanki idrara sıkışmış gibiyim ama gidiyorum birşey yok. bazen de lavabodan daha yeni çıktığım halde sanki tekrar sıkışmış gibi oluyorum. rahim ağzında bir baskı var gibi anlayamadım
Herkese hayırlı kandiller diliyorumm bu mübarek gün ve gece de Rabbim tüm hasta kullarına şifa, dertlilere deva versin inşaAllah...
Baya oldu yazmayalı ama herşeyi okuyorum kızlar... Dün eminönünü alt üst ettim çok şükür eksiğimiz kalmadı sayılır... Ama aşırı yoruldum bugünn pert haldeyim... Kızımın kapı süsünü sizlerle paylaşmak istedimm
79 Kilis
Kizlarrr gunlerr akipp gidiyorr... Dualarimda hic birinizi unutmadmm
Yuruyus yapmaya calisiyorm her firsatta ama artik cidden yoruyorr.. Son ay nolcak bakalmm..45 dk falan yurudum geldm, ama gobus asagi cekiyoo, cati kismi bacaklar falan agriyo ay yasli gibi oldm yaaa.. Sizde de mi boyle kizlarr??
Selam kızlar. Ne kadar ağırlaştım bu son günlerde. Benim velette karnımın her yerinde bu aralar hareketlerini çok hissediyorum. Öyle güçlü vuruyorki, bazı yerler acıyor sonrasında. Bu arada göğsümde damar çatlakları oluşmuş mor mor çizgiler. Çok değişti göğüslerim bu ara.sizde durumlar nasıl
Canımcım,40 hafta doğumun en geç yapılacağı tarih olarak yasallaşmış,bu nedenlede 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsun deniliyor,oda 37 haftanı dolduracağın güne kadar çalışma hakkı veriyor ve bebek gelişimde görünen değere göre değil,son regl tarihine göre,ki doktorlarımız sskya bizim regl tarihlerimizi belirledi. Benim cumartesi günü atıyor. 37. haftam 18 temmuzda başlıyor.22 temmuza kadar çalışabileceğim inş. Tabi 32 haftamız bitmeden çalışabilir raporumuzu almamız gerekiyor,raporu almazsak direk iznimiz başlıyor.
Denemedim denerim teşekkürler canımtuzsuz kabak çekirdeğini denedin mi? günlük bir çay bardağı kadar çitleyeceksin :)
Cnm benim de bazen kasiklarda biseyler atio ama en son gittigimde basi asagida degildi sag ustte basi solda ayaklari vardi kasiklara gelen de elleri mi ki diye dusundum artik cunku sert degil oraya gelenler gidiklar gibi sanki :) damar cekilmesi olmuyo ama kendini topladigi zaman nefesim kesilio tas kesilio sanki ama 10 sn falan suruyo sonra oynamaya baslioBen de aynı durumdayım geçen pazara gittik gelirken 3 yerde oturup dinlendim gözlerim karardı düşecektim nerdeyse
Ama ben biraz da eşek kafalılığım yüzünden öyle oldum saat 3 olmuştu hala kahvaltıylaydım aç kalmaya hiç dayanamıyor bünyem.
Canım mide ağrısı için şurup veriyor doktorlar aslında gaviscon diye bir şurup içsen rahatlarsın. Ama neden akşam yemekten sonra acaba çok geç mi yiyosunuz
Ben de şeyi merak ediyorum sende de oluyor mu benim kız artık dönmüş kafası aşağıda ama hala kasıklarımda atıyor sanki, böyle damarım çekiliyormuş gibi oluyor çok acıyor birkaç saniye boyunca, dün eşime bak dedim bizim kız neler yapıyor o da çok şaşırdı
ben de hep öyleyim tvalette saatlerce otursam hep gelicekmiş gibi sanki.. haftasonu randevum vardı baş asagı bebiş dedi doktorum belki ondandır diyorum..
bayıldım kapı süsüne canımeminönünden mi aldın?
ben de öyleyim ve cokk çabuk yoruluyorum daha şimdiden, son aylarda nolur bilmiyorum..
benim de göbeğimde şimsilik bişi yok aa göğüslerimde mor mor çizgiler oluştu damar gibi onlar çatlak mıdırcok üzüldüm su an
doktor sskya nasıl bildiriyor onu.. benimki bildirmiş midir acaba.. mesela benim sat 27 kasım normalde ama doktorum 22 kasıma cekti onu bebeğin haftasına göre.. nası belirlenicek o..
Hayirli olsun cnm gule gule kullansin bebisin nerden ve ne kadara aldin
ben de hep öyleyim tvalette saatlerce otursam hep gelicekmiş gibi sanki.. haftasonu randevum vardı baş asagı bebiş dedi doktorum belki ondandır diyorum..
bayıldım kapı süsüne canımeminönünden mi aldın?
ben de öyleyim ve cokk çabuk yoruluyorum daha şimdiden, son aylarda nolur bilmiyorum..
benim de göbeğimde şimsilik bişi yok aa göğüslerimde mor mor çizgiler oluştu damar gibi onlar çatlak mıdırcok üzüldüm su an
doktor sskya nasıl bildiriyor onu.. benimki bildirmiş midir acaba.. mesela benim sat 27 kasım normalde ama doktorum 22 kasıma cekti onu bebeğin haftasına göre.. nası belirlenicek o..
Hmmmmm anlamadımmmmmCanımcım,40 hafta doğumun en geç yapılacağı tarih olarak yasallaşmış,bu nedenlede 3 hafta öncesine kadar çalışabiliyorsun deniliyor,oda 37 haftanı dolduracağın güne kadar çalışma hakkı veriyor ve bebek gelişimde görünen değere göre değil,son regl tarihine göre,ki doktorlarımız sskya bizim regl tarihlerimizi belirledi. Benim cumartesi günü atıyor. 37. haftam 18 temmuzda başlıyor.22 temmuza kadar çalışabileceğim inş. Tabi 32 haftamız bitmeden çalışabilir raporumuzu almamız gerekiyor,raporu almazsak direk iznimiz başlıyor.
Hmmmmm anlamadımmmmmşaka yapıyorummm
Peki 32. Haftada rapor alacagız yaa mesela 32+2 de mi yoksa 31+2 de mi gıdeceğiz dr aayyyyy bu ne yaaaa
Hmmmmm anlamadımmmmmşaka yapıyorummm
Peki 32. Haftada rapor alacagız yaa mesela 32+2 de mi yoksa 31+2 de mi gıdeceğiz dr aayyyyy bu ne yaaaa
Bikini ve mayo onlarıda mı normal büyük bedenlerden alıcaksın?
Maşallah çok tatlı görünüyorsunuz.Aha kızlar minicik ve şişko ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?