2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim bi değişik baygınlık geçiricem sanki aralıklı yoklanıyorum

isimli ayna dediğin canım şu kesme pleksi harfler diolar onlardan mı?? bende çok baktım netten 3 farklı boyut için.. biri kapıya büyük harfler diğeri hatıra defterine biraz daha küçük haflerle (aslında süsleme malzemelerm arasında taşlı kumaş var onunla hastane çıkışına isim yazmıştım buna da yazabilirim) diğeri de çikolataların üstüne en küçük boylarını yapıştırmak istemiştim.. çok detaylı anlatan iyi bi site bulamadım.. eminönğnde hemen yapıp veriyorlarsa süpermiş.. tül falan almaya gidicem ben oraya..

Merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim bi değişik baygınlık geçiricem sanki aralıklı yoklanıyorum

bende arada oyle oluyorum. doktorum az su içiyorsun dedi. bırde bır oncekı gunden cok yorduysan kendını cıkıyor acısı bır gun sonra. bugun bende bı anarmalım. iş yerınde zorlanıyorum artık. daha kav hafta var nasıl olacak bılmıyorum

Hiç böyle olmamıştım

Evet canım şu tarzdan bahsediyorum... Ayrıca çikolata için de kelebek şeklinde pleksi aynaya isim yazdırdık tanesi 75 kuruş sanırım 2 saat içinde yaptılar 100 taneyi ayna şeklindr kapı süsü alsaydım onu da hemen yapıcaklardı. Resmi ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba kızlarrrr bende inşallah ağustos annesiyim. Ben zaten hep ağustos annesiyim oğlumu da 24 ağustos 2012 de doğurmuştum. Şimdi kızımı 3-4 ağustos gibi diyor doktor. Etrafımda hamile olmadığı için çok fazla halimden anlayan yoktu burası güzel olmuş muhabbetler süper benide alın aranıza

aa süpermişşş.. tam benim istediğim gibi.. kapı süsüne 100 tl mi dediler?? 37.5 da diğeri tutar.. buna sevindim işte.. ben ertesi gününe kalır diye düşünmüştüm.. birdaha gidemeyiz demiştim..

Canim benim insallah dayanabildigin yere kadar devam et..inan bana bebegi erken birakmak cok daha zor..Allah kolaylik versin..

Ben de istiyorum 37.haftada izin almayı.ama hergün metrobüse biniyorum insanlar itip kakıyor.işyerindekilere de tahammülüm yok.

kızlar çanta hazırlamaya başlayan var mı. yoksa daha çok mu erken
Bence cok erken canim..en erken haziran sonu gibi hazirlarim sanirim..dogumum 10 agustos gibi insallah..dusununce cooooook zaman var gibi..01
benim sezaryen olacağı için temmuz sonu ya da ağustos başı olacak duruma göre.
sen normal düşünüyorsun galiba. inşallah tek avazda sağlıkla kolayca doğurursun :)
Benimki de sezeryan canim..doktor insallah 38i dolduralim istiyor..normal tarihinden 9 gun oncesi gibi alalim dedi..bence muhtemelen sen de agustos basi alirsin bebisini kucagina hayirlisiyla..

Yok guzelim ilk son pek farketmiyor bence..biliyorsun bu benim 4. Ama sanki en zoru buymus gibi geldi bana..e tabi yas ve kilo da etkiliyor durumu..bir de evde 3 cocuk,kiminin odevi,kimin sinavi kiminin yil sonu gosteri telasi..durmak yok yila devam surekli..Rabbim hepimize saglik sihhat versin de daha rahat olacagimiz gunler de gelecek insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…