2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gerçi dr normal doğurursun dedi ama korkuyorum. hayırlısı bakalım.

Ben sanmıyorum ya bizim topikte 40 haftayı geçiren pek olmayacak gibi 38 _39 gibi doğuracak çoğumuz:)

Hoşgeldin hayırlısıyla kucagına al inşallah

Kapı süsüne bende bayıldım Eminönün' de hangi mağaza canım, çok az yürüyebiliyorum dükkan ismini versen müthiş olur :)

Oto koltuğunu napıcan kız?

Kızlar Merhaba,

Pazar günü belden vuran ağrılarla boğuştum şükür şimdi iyiyim ama, Özellikle ilk doğumunu sezeryanla yapan arkadaşlara sormak istiyorum benim sezeryan yerimde bıçak kesmesi gibi ağrı oluştu ve arada çok sık olmasa da oluyor.. Endişelenmelimiyim ? Doktorumla Perşembe günü randevum var ve o güne kadar izinli... Size bir danışayım dedim.

Kızlar doğuma iki ay olmasına rağmen ben doğum anını şimdiden psikopata bağladım. Sezeryandan deli gibi korkuyorum geceleri falan uyanıp hadi normal olmazsa diye oturup düşünüyorum. Kızımda bir türlü ters dönüvermedi. Sizin bebişler ne alemde dönüşler başladı mı :)))

Ben daha bebeği görmedim 31 inde kısmetse randevumuz tahminimce benim ki döndü çok net hissediyorum bunu kollarını aşadan ayaklarınıda yukardan vurup duruyor :) şimdiden korku sarmasın seni rahatla biraz her iki türlüsü de zor her ikisi de kendine göre farklı zaten .. O yüzden bu güzel günlerini Korkuyla zehir etme kendine.. Normalde olsa sezeryanda olsa atlatacaz o günleri...

Ben de istiyorum 37.haftada izin almayı.ama hergün metrobüse biniyorum insanlar itip kakıyor.işyerindekilere de tahammülüm yok.

Ay cnımmmm,heleki sıcakta hiç çekilmez,boşver sen 32. haftanda al iznini çık evinde rahat rahat dinlen. Böyle bir durumda bende dayanamazdım,allahtan evim işe yakın çok zorlanmıyorum diye dayanabildiğim yere kadar dayanıyım diyorum.

Korkma korkma,son ana kadar nasıl doğum yapacağımız belli olmuyor. Doğum belirtileri yaklaştığında da herşey öyle hızlı geçip bitiyorki,bir bakmışız cocuğumuz kollarımızda. Allah herşeyin dirayetini veriyor,bunuda atlatacağız inş.
4 haziranda randevum,o zaman görücez dönmüş mü dönmemiş mi? Ama bende harketlerini her yerde hissediyorum,şuan zaten gayet hareketli,her pozisyonda gibi geliyor.

nymeria-burcu arkadasım bışey daha sorcam 37. Hafta dahil calıştık dıyelim ama dogum 39. Haftada oldu. Yanı 2 hafta kullanırsak dogum öncrsi arta kalan 6 haftayı aktarabılıyor muyuz dogum sonrasına? Max 5 hfta aktarılıyor dıye bılıyorum cunku

aynen canım ya haklısın da niyeyse bir korku sardı gitmiyor. İlk doğumum normaldi ve çok memnun kalmıştım. Allah kolay normal doğumlar nasip etsin inş.
Ee ne güzel işte o Zaman neden korkuyorsun ki ilki sezeryan ondan korkuyorsun sandım bende ..herhangi bir sorun ya olursa diye düşünmene gerek yok çünkü hepimiz için geçerli bir durum bu ..

hoşgeldin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…