gerçi dr normal doğurursun dedi ama korkuyorum. hayırlısı bakalım.Bence cok erken canim..en erken haziran sonu gibi hazirlarim sanirim..dogumum 10 agustos gibi insallah..dusununce cooooook zaman var gibi..01
Benimki de sezeryan canim..doktor insallah 38i dolduralim istiyor..normal tarihinden 9 gun oncesi gibi alalim dedi..bence muhtemelen sen de agustos basi alirsin bebisini kucagina hayirlisiyla..
Gecmis olsun canim..tansiyonun mu dusuyor acaba,bir baktirsan..dikkat et kendine..
Tansiyonunu bir ölçtürsene canımHiç böyle olmamıştım
Ben bir ara rahatsızdım.dr.um 32.haftaya kadar heyet raporu verebilirim gitme işe demişti.Merhabalar, Bende çalışıyorum şuan 29.haftadayım. 32.haftadan önce izne çıkabiliyor muyum?
Ben sanmıyorum ya bizim topikte 40 haftayı geçiren pek olmayacak gibi 38 _39 gibi doğuracak çoğumuz:)Kizlat gunaydin. Mayis annelerini okuyorumda ne guzel anlatiyolar dogum hikayelerini heycanlaniyorum :) yanliz coguda 40 haftayi gectikten sonra doguruyor bizde oyle olur muyuz ki ? O zaman agustos degil eylul annesi olurum ben :) burdaki arkadaslarimizin cogu temmuza kayicak sezeyan yada birkac gun erken gelen dogumla belki benle eylule kayanda olur :)
Maşallah ikinize deAha kızlar minicik ve şişko ben:)
Hoşgeldin hayırlısıyla kucagına al inşallahMerhaba kızlarrrr bende inşallah ağustos annesiyim. Ben zaten hep ağustos annesiyimoğlumu da 24 ağustos 2012 de doğurmuştum. Şimdi kızımı 3-4 ağustos gibi diyor doktor. Etrafımda hamile olmadığı için çok fazla halimden anlayan yoktu burası güzel olmuş muhabbetler süper benide alın aranıza
Dikkat et kendine bol bol sıvı tüket ve yemek yemeden bile meyve ye ..haftalar ilerledikçe vücut daha çok pes ediyorMerhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim bi değişik baygınlık geçiricem sanki aralıklı yoklanıyorum
Evet canım şu tarzdan bahsediyorum... Ayrıca çikolata için de kelebek şeklinde pleksi aynaya isim yazdırdık tanesi 75 kuruş sanırım 2 saat içinde yaptılar 100 taneyi ayna şeklindr kapı süsü alsaydım onu da hemen yapıcaklardı. Resmi ekliyorum
Oto koltuğunu napıcan kız?Malesef canm, ben de mide yanmasi cok fenaydi ama su an yok.. Her an gelebilir sonucta ne olacagi belli degil her yerimiz agriyabilir artkk
Ben artk hazirlayacagim canm onumuzdeki haftasonu falan.. Annem de artk hazirla hazirda bulunsn dedi.. Mantikli da yani
Cok gereksiz yazilmis seyler var ama ben hepsini koymayi dusunmuyorm..
Bana gecelelik pijamalar tac, terlik, camasir ped, tarak, kucuk bi el havlusu, gogus kremi , pedi ya da kalkani, ekstra parfum makyaj falan konulabilir fotograf icin :)
Bebise 2-3 takim battaniyeleriyle, emzik-biberon, mama kasigi, mendilleri, oto koltugu, bebek bezi.
Islak mendil ve kagit havlu. Bir de arabaya emzirme yastigimi koyacagim, altta dikis olursa sanirm ise yariyormss.. Simdilk aklima gelenler.. Eksigim varsa ekleyinn
Ben daha bebeği görmedim 31 inde kısmetse randevumuz tahminimce benim ki döndü çok net hissediyorum bunu kollarını aşadan ayaklarınıda yukardan vurup duruyor :) şimdiden korku sarmasın seni rahatla biraz her iki türlüsü de zor her ikisi de kendine göre farklı zaten .. O yüzden bu güzel günlerini Korkuyla zehir etme kendine.. Normalde olsa sezeryanda olsa atlatacaz o günleri...Kızlar doğuma iki ay olmasına rağmen ben doğum anını şimdiden psikopata bağladım. Sezeryandan deli gibi korkuyorum geceleri falan uyanıp hadi normal olmazsa diye oturup düşünüyorum. Kızımda bir türlü ters dönüvermedi. Sizin bebişler ne alemde dönüşler başladı mı :)))
Ben de istiyorum 37.haftada izin almayı.ama hergün metrobüse biniyorum insanlar itip kakıyor.işyerindekilere de tahammülüm yok.
Kızlar doğuma iki ay olmasına rağmen ben doğum anını şimdiden psikopata bağladım. Sezeryandan deli gibi korkuyorum geceleri falan uyanıp hadi normal olmazsa diye oturup düşünüyorum. Kızımda bir türlü ters dönüvermedi. Sizin bebişler ne alemde dönüşler başladı mı :)))
Ee ne güzel işte o Zaman neden korkuyorsun ki ilki sezeryan ondan korkuyorsun sandım bende ..herhangi bir sorun ya olursa diye düşünmene gerek yok çünkü hepimiz için geçerli bir durum bu ..aynen canım ya haklısın da niyeyse bir korku sardı gitmiyor. İlk doğumum normaldi ve çok memnun kalmıştım. Allah kolay normal doğumlar nasip etsin inş.
Merhaba kızlarrrr bende inşallah ağustos annesiyim. Ben zaten hep ağustos annesiyimoğlumu da 24 ağustos 2012 de doğurmuştum. Şimdi kızımı 3-4 ağustos gibi diyor doktor. Etrafımda hamile olmadığı için çok fazla halimden anlayan yoktu burası güzel olmuş muhabbetler süper benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?