- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bosver isyerini kizz.. Yasal haklarimizi sonuna kadar kullaniciiizz tabi kii
Hahah orasi oyle benm simdiden birakip bi daha gelmeyesm var
Kızlar Merhaba,
Pazar günü belden vuran ağrılarla boğuştum şükür şimdi iyiyim ama, Özellikle ilk doğumunu sezeryanla yapan arkadaşlara sormak istiyorum benim sezeryan yerimde bıçak kesmesi gibi ağrı oluştu ve arada çok sık olmasa da oluyor.. Endişelenmelimiyim ? Doktorumla Perşembe günü randevum var ve o güne kadar izinli... Size bir danışayım dedim.
peki benim 24 ağustos doğum tarihim yani 40 haftamı doldurduğum zaman. fakat benim sezeryen olacak ve doktorun soylediğine göre doğum tarihim 14 ağustos oluyor. ben 38. haftada doğum yapacağım kısmetse. o zaman izinlerimi asıl doğum tarihi olan 40. haftaya göre mi yoksa zaten 38. haftada doğacak diye ona göre mi alacağım.
Telekkür ederimm Canım ama inan hatırlamıyorum sanki b işe başlıyordu poşette yazıyo mu diye baktım ama malesef... Kolay bulursun ama takıcı tokacıların olduğu sokakta hemen başlardaKapı süsüne bende bayıldım Eminönün' de hangi mağaza canım, çok az yürüyebiliyorum dükkan ismini versen müthiş olur :)
Benim de bazen öyle oluyor canım kolay değil ağırlığımız arttıKızlar Merhaba,
Pazar günü belden vuran ağrılarla boğuştum şükür şimdi iyiyim ama, Özellikle ilk doğumunu sezeryanla yapan arkadaşlara sormak istiyorum benim sezeryan yerimde bıçak kesmesi gibi ağrı oluştu ve arada çok sık olmasa da oluyor.. Endişelenmelimiyim ? Doktorumla Perşembe günü randevum var ve o güne kadar izinli... Size bir danışayım dedim.
canim doktorun bana soyledigi sey mumkun oldugunca uzanacaksin is guc yapmicaksin ve 4 lt ye yakin su iceceksin.tabi ben bunlarla kalmadim cnm saracoglunun havuc suyu onerisini dinledim ilk hafta gunde iki kez sabah aksam taze sikilmis havuc suyu ictim şimdilerde gunde bir kez iciyorum ve armut yedim cnm o da iyi geliomus sen de dene istersen ama bence korkma cok riskli bir durumun olsa suyu tam olcmek icin ozellikle doppler ultrasona gönderirdi bu dediklerimi uygula sikintin kalmaz insallah cnmcanım cuma günü doktorum oğlumun suyunun biraz azaldığını söyledi önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı.. sınırda mı risk ne durumda söylemedi açıkçası tedirgin oldm sana önerdiği neydi nasıl yükseldi senin?
Hi hi hi hi sağol canım:)Oo Kocaman olmuşsunuz canım maşallah size
Bosver isyerini kizz.. Yasal haklarimizi sonuna kadar kullaniciiizz tabi kii
Hahah orasi oyle benm simdiden birakip bi daha gelmeyesm var
calısıcam cnm mecburen hıccccc calısasım yok ama sonrasında kızıma daha cok zaman ayırabılmek ıcın mecburum..
Offfff benimde benimde,
canim doktorun bana soyledigi sey mumkun oldugunca uzanacaksin is guc yapmicaksin ve 4 lt ye yakin su iceceksin.tabi ben bunlarla kalmadim cnm saracoglunun havuc suyu onerisini dinledim ilk hafta gunde iki kez sabah aksam taze sikilmis havuc suyu ictim şimdilerde gunde bir kez iciyorum ve armut yedim cnm o da iyi geliomus sen de dene istersen ama bence korkma cok riskli bir durumun olsa suyu tam olcmek icin ozellikle doppler ultrasona gönderirdi bu dediklerimi uygula sikintin kalmaz insallah cnm
Kızlar hiç sormayın, benim de içime şimdiden dert oldu, biz bebeklerimizi bırakıp da nasıl işe döneceğiz yaa
Benim kayınvalidem bakacak bebeğime, Allah var dünyalar iyisidir kendisi. Ama benim yine de içim içimi yiyor ben ne bahtsızım çocuğumla vakit geçiremeyeceğim diyeİş yerim çok uzak benim evime, akşam saat 8 de evde oluyorum. Günde 13 saat ayrı kalacağım çocuktan. Ya babaannesine Anne demeye başlarsa ayy kafamda içimde çok değişik ağlamaklı düşünceler var :/
cnm benimde kayınvalidem baktı ilk çocuğuma sağolsun çokta iyi baktı. ama anne demedi benim kızım hem emin ol çocuk dört gözle bekliyor senin gelişini. senin yerin ayrı babaannesinin yeri ayrı bebek bile olsalar anlıyorlar. hem bi yandan da şansı say kendini yabancıya bırakmayacaksın emin ellerde oalcak.
ayda bir şimdilik cnm,4 haziranda gidicem,herhalde ondan sonra 2 haftada bir çağırır artık.Kızlar bu arada ne kadar zamanda bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz?
Sen bizden baya Öndesin bebiş kocaman oldu tabi ağırlaşman Normal ben şuara en iyi haftalarımı yasıyorum çok şükür boya badana bizzat ben Yaptım bugün baklava Börek açıyorum o derece:)kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
Bu mide ekşimesini sabahtan beri yaşıyorum içim yanıyor sanki geçmiyor da .. Ve tam göğsümün altına kaburga yanlarıma çok sert vuruyor senin yaşadığın hissi o kadar iyi anlıyorum ki .. Maşallah bak ne güzel çok az kalmış senin için 31 hafta olmuşsun bile Bi 8 hafta sonra hayırlısıyla kucağına alacaksın .. Hayırlısıyla tamamla günlerinikızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?