2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhaba kızlar
izin konuları dönmeye başlamış :) vay be kalp atışı ikili test falan derken nerelere geldik. ben ilkin 37 haftada ayrılmış inş bundada o kadar dayanırım. önce ücretli iznimi sonra yıllık iznimi (2 ay daha maaş alabilmek için) sonra ücretsiz iznimi kullanmıştım ve işe geri döndüğümde rüzgar 10 aylıktı rapor falan kullananlarda varda bende ondan çekindim açıkçası.

canım yorulduğum zaman benimde sezeryan yerim çok acıyor sanki orası caarrt diye ayrılacakmış gibi geliyor bu sefer çok zorlanıyorum bu açıdan yani

canım 32de calısabılır raporu alıcaksan eger 37. haftaya kdr calısabılırsın. 37. haftada ıse dırek doktorun analık ıznı verıcek. analık ıznı rapor bıtıs tarıhı 01.01.1900 fln gıbı sacma bırsey gıbı gorunuyor hatta sıstemde. sen dogum yapınca gun bazında hesaplanıp guncellenıyor. o sacma tarıhı dogum oncesı sonrası farketmez toplam 16 hafta olucak sekılde guncellıyorlar..

Kapı süsüne bende bayıldım Eminönün' de hangi mağaza canım, çok az yürüyebiliyorum dükkan ismini versen müthiş olur :)
Telekkür ederimm Canım ama inan hatırlamıyorum sanki b işe başlıyordu poşette yazıyo mu diye baktım ama malesef... Kolay bulursun ama takıcı tokacıların olduğu sokakta hemen başlarda

Benim de bazen öyle oluyor canım kolay değil ağırlığımız arttı

Kizlar 31+1 de mi calisir raporu alacagiz yok sa 32 bitince mi yani 32+o da mi?

canim doktorun bana soyledigi sey mumkun oldugunca uzanacaksin is guc yapmicaksin ve 4 lt ye yakin su iceceksin.tabi ben bunlarla kalmadim cnm saracoglunun havuc suyu onerisini dinledim ilk hafta gunde iki kez sabah aksam taze sikilmis havuc suyu ictim şimdilerde gunde bir kez iciyorum ve armut yedim cnm o da iyi geliomus sen de dene istersen ama bence korkma cok riskli bir durumun olsa suyu tam olcmek icin ozellikle doppler ultrasona gönderirdi bu dediklerimi uygula sikintin kalmaz insallah cnm

Bosver isyerini kizz.. Yasal haklarimizi sonuna kadar kullaniciiizz tabi kii

Hahah orasi oyle benm simdiden birakip bi daha gelmeyesm var

calısıcam cnm mecburen hıccccc calısasım yok ama sonrasında kızıma daha cok zaman ayırabılmek ıcın mecburum..

Offfff benimde benimde,

Kızlar hiç sormayın, benim de içime şimdiden dert oldu, biz bebeklerimizi bırakıp da nasıl işe döneceğiz yaa
Benim kayınvalidem bakacak bebeğime, Allah var dünyalar iyisidir kendisi. Ama benim yine de içim içimi yiyor ben ne bahtsızım çocuğumla vakit geçiremeyeceğim diye İş yerim çok uzak benim evime, akşam saat 8 de evde oluyorum. Günde 13 saat ayrı kalacağım çocuktan. Ya babaannesine Anne demeye başlarsa ayy kafamda içimde çok değişik ağlamaklı düşünceler var :/

Son düzenleme:

şeker konusunda biraz temkinli gittiğimiz için havuç suyuna çok yüklenemiyorum. şekeri arttırıyormuş. bana istirahat konusunda bişey demedi ben bu hafta işe geldim perşembe günü kontrol var olmazsa rapor alayım bende. oturarak çalışıyorum ama yine de gerek yok riske atmaya. Saol canım inşallah sıkıntısız atlatırız bu günleri

cnm benimde kayınvalidem baktı ilk çocuğuma sağolsun çokta iyi baktı. ama anne demedi benim kızım hem emin ol çocuk dört gözle bekliyor senin gelişini. senin yerin ayrı babaannesinin yeri ayrı bebek bile olsalar anlıyorlar. hem bi yandan da şansı say kendini yabancıya bırakmayacaksın emin ellerde oalcak.

Kızlar merhaba; benim de bugün belim fena ağrıyor. Karnım taş gibi. Bebişim de aşağıya yaslanmış, baskı yapıyor sanki. Hiç tadım yok. Çarşamba günü doktor randevum var. Normal di mi bu zamanda böyle şeyler artık?

Evet o yönden çok şanslıyım tabii.. Bakıcıya bırakacak olsam heralde kafayı yerdim iş yerinde.
Ama çok sağol söylediklerin içimi rahatlattı. Özellikle "Anne" deme kısmında :)

kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılım buda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!

Sen bizden baya Öndesin bebiş kocaman oldu tabi ağırlaşman Normal ben şuara en iyi haftalarımı yasıyorum çok şükür boya badana bizzat ben Yaptım bugün baklava Börek açıyorum o derece:)

Bu mide ekşimesini sabahtan beri yaşıyorum içim yanıyor sanki geçmiyor da .. Ve tam göğsümün altına kaburga yanlarıma çok sert vuruyor senin yaşadığın hissi o kadar iyi anlıyorum ki .. Maşallah bak ne güzel çok az kalmış senin için 31 hafta olmuşsun bile Bi 8 hafta sonra hayırlısıyla kucağına alacaksın .. Hayırlısıyla tamamla günlerini

Ayy aslında durumunu anlıyorum zorlanıyorsun ama bir yandan da ne güzel diyorum 31. haftaya gelmiş, şunun şurasında doğuma ve bebeğine kavuşmana ne kaldı :)
Biz de o günleri görelim inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi

Dün eşime yardım eder misin oturduğum yerden Bi kalkayım diye rica ettim verdiği cevap ne yapayım vinç mi getireyim Can'ım oldu
Sayemde espiri yapmayı öğrendi iyi hoşta bir de kalitesini yükseltse hiç fena olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…