2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi akşamlar kızlar
Bu ağırlaşma mevzusu çok Can'ımı sıkıyodu sahabesine diyodum ama galiba normalmiş anlattıklarınıza göre ben artık resmen yürüyemiyoruz kemiklerim beni taşımıyor sanki kasıklarımda baskı ağrı sanki bebiş ağzımdan dışarı çıkacak bir garip hissediyorum kendimi bir yandan diyorum az kaldı ama bir yandan diyorum daha çok var ben de 37 i tamamlamayı düşünüyorum Allah zin verirse Na bi yandan da 32 gelse de çok kasılırsam kafama eser izne çıkarım diyorum, of çok kararsız gördüm kendimi

Kizlar bugun kizima kuvetini aldim internetten bir iki gune gelir. Katlananlardan aldim umarim kullanisli olut. Kova ve masrapasi kaldi onlari da bi ara alirim. Ates olcer aldim. Gogus silikonu ve gogus pedi aldim. Emzirme sutyeni ve atleti almam lazim 34. Haftada canta hazirlasam gec mi olur ya?

Yo 34 üncü hafta normal hatta erken bile sayılır .. Gönül rahatlığıyla o hafta veya sonrası hazırlayabilirsin

Küvet file maşrapa kova takım alacağim ben de netten.bence ufak ufak sağlam adımlarla başla derim.

İyi aksamlar hanımlar
Hep izinlerden konuşulmuş bende 32+0da gidip çalışabilir raporu alacaktım. Bayrama kadar calisirim diye düşünmüştüm. Ben tasarım asistanlığı yapıyorum fakat bugün yemekteyken ofis arkadaslarimdan biri gelip içeri gitme ortam çok gergin dedi. Bende islerimi halledip sonra çıktım ne yazıkki geldiğimde tasarımcımız çekti kapıyı çıktı. Kaldım ortada şu an herşey meçhul. O yüzden bi kaç güne belli olur ne olacağı.
Onu bosveriyorum siz benim kızçeme bi bakın :)

Gule gule kullanin canmm.. Benm de banyo grubu kaldi, haziranda tamamlicam insallahh yani aslnda gec degil ama her ihtimali dusunmek lzm diye ben erken hazirlicam.. Allah korusun tabi ins zamaninda gelir prenses ve hepimizin bebisi de..

Gule gule kullanin canmm.. Benm de banyo grubu kaldi, haziranda tamamlicam insallahh yani aslnda gec degil ama her ihtimali dusunmek lzm diye ben erken hazirlicam.. Allah korusun tabi ins zamaninda gelir prenses ve hepimizin bebisi de..
Sagol canim insallah zamaninda gelirler. Rabbim hayirli zamanlarda gelmelerini nasip etsin.

Oyy maşallah şirineye maşallah... Sağlıkla gelsinler inşallah

Masallh canm pek tatli cikms melegin

Is konusu hep boyle bi kafa karisikligi, ben de ayni dertten muzdaribim, isyerim cok stresli ve bu nedenle bir an once ayrilmakta buldm careyi... Ama mumkun mertebe sakin olmaliyiz en guzel sen prensesine odaklan baksana nasil guzel annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…