Canım sen hissetmiyorsundur hareket ediyordur o :)) bende bir ara hareket etmiyor diyordum bitkaç gün sonra başladı tekrardanAnam benimki hiçbirsey yapmıyor deli olucam..
Benimki de pek bi sakin canim ne yapalim artikAnam benimki hiçbirsey yapmıyor deli olucam..
Yo 34 üncü hafta normal hatta erken bile sayılır .. Gönül rahatlığıyla o hafta veya sonrası hazırlayabilirsinKizlar bugun kizima kuvetini aldim internetten bir iki gune gelir. Katlananlardan aldim umarim kullanisli olut. Kova ve masrapasi kaldi onlari da bi ara alirim. Ates olcer aldim. Gogus silikonu ve gogus pedi aldim. Emzirme sutyeni ve atleti almam lazim 34. Haftada canta hazirlasam gec mi olur ya?
Anneme kalsa 30. Haftada her sey hazir olmali ne olacagi belli olmazmis:)Yo 34 üncü hafta normal hatta erken bile sayılır .. Gönül rahatlığıyla o hafta veya sonrası hazırlayabilirsin
Öyle tabi hazırlıklı olmak gibisi var mı :) ana yüreği işteAnneme kalsa 30. Haftada her sey hazir olmali ne olacagi belli olmazmis:)
Küvet file maşrapa kova takım alacağim ben de netten.bence ufak ufak sağlam adımlarla başla derim.Kizlar bugun kizima kuvetini aldim internetten bir iki gune gelir. Katlananlardan aldim umarim kullanisli olut. Kova ve masrapasi kaldi onlari da bi ara alirim. Ates olcer aldim. Gogus silikonu ve gogus pedi aldim. Emzirme sutyeni ve atleti almam lazim 34. Haftada canta hazirlasam gec mi olur ya?
Hıımmm sen de tecrübelisin tabi:))Yo 34 üncü hafta normal hatta erken bile sayılır .. Gönül rahatlığıyla o hafta veya sonrası hazırlayabilirsin
İlk oğluş saolsun :)Hıımmm sen de tecrübelisin tabi:))
Ikı haftada bir çağırmaya başladı benim drumKızlar bu arada ne kadar zamanda bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz?
Benim de bi daha ki gidişim 4 haziran, inşallah güzel haberler alırız
32+0 da canımKizlar 31+1 de mi calisir raporu alacagiz yok sa 32 bitince mi yani 32+o da mi?
Kizlar bugun kizima kuvetini aldim internetten bir iki gune gelir. Katlananlardan aldim umarim kullanisli olut. Kova ve masrapasi kaldi onlari da bi ara alirim. Ates olcer aldim. Gogus silikonu ve gogus pedi aldim. Emzirme sutyeni ve atleti almam lazim 34. Haftada canta hazirlasam gec mi olur ya?
32+o dan sonra bir haftam kaliyo zaten onu da calisayim bari:)32+0 da canım
Sagol canim insallah zamaninda gelirler. Rabbim hayirli zamanlarda gelmelerini nasip etsin.Gule gule kullanin canmm.. Benm de banyo grubu kaldi, haziranda tamamlicam insallahhyani aslnda gec degil ama her ihtimali dusunmek lzm diye ben erken hazirlicam.. Allah korusun tabi ins zamaninda gelir prenses ve hepimizin bebisi de..
İyi aksamlar hanımlar
Hep izinlerden konuşulmuş bende 32+0da gidip çalışabilir raporu alacaktım. Bayrama kadar calisirim diye düşünmüştüm. Ben tasarım asistanlığı yapıyorum fakat bugün yemekteyken ofis arkadaslarimdan biri gelip içeri gitme ortam çok gergin dedi. Bende islerimi halledip sonra çıktım ne yazıkki geldiğimde tasarımcımız çekti kapıyı çıktı. Kaldım ortadaşu an herşey meçhul. O yüzden bi kaç güne belli olur ne olacağı.
Onu bosveriyorum siz benim kızçeme bi bakın :) Eki Görüntüle 1836925
İyi aksamlar hanımlar
Hep izinlerden konuşulmuş bende 32+0da gidip çalışabilir raporu alacaktım. Bayrama kadar calisirim diye düşünmüştüm. Ben tasarım asistanlığı yapıyorum fakat bugün yemekteyken ofis arkadaslarimdan biri gelip içeri gitme ortam çok gergin dedi. Bende islerimi halledip sonra çıktım ne yazıkki geldiğimde tasarımcımız çekti kapıyı çıktı. Kaldım ortadaşu an herşey meçhul. O yüzden bi kaç güne belli olur ne olacağı.
Onu bosveriyorum siz benim kızçeme bi bakın :) Eki Görüntüle 1836925
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?